PDA

View Full Version : kl



krem4e
01-06-2009, 03:42
.........hfgj

dimitar_ak
01-06-2009, 05:18
1 година и 9 месеца без секс? Да бе да. Ако не е някой девствен чикибой 100% чука друга.

SMoKe_BoY
01-06-2009, 05:28
20 вс 15 ... 1г и 9м ... и аз нещо немога да повярвам ..
Но .. да приемем че е така според мене се е доказал кво да ти кажа ти си решаваш ама .. 1г и 9м са си бая време ..
аиде че закаснявам за работа ..

dimitar_ak
01-06-2009, 05:31
5 години разлика са нищо

SMoKe_BoY
01-06-2009, 05:34
ако е на 20 а момчето на 25 да .. ама не и 15 на 20

TPAKTOPUCTA
01-06-2009, 05:42
според мен няма за какво да се притесняваш за самочувствието ти ... но всичко зависи как ти го приемаш (и наблягам на ТИ, а не на майка ти). ако според теб това е срамно предполагам, че може да се притесняваш след евентуална раздяла.

така че ... прави с него неща, от които няма да те е срам след това и всичко ще е наред ;)

Hilary_
01-06-2009, 10:21
Отклонявам се от твоето искане ама м ие трудно да повярвам че е издържал толкова...
По темата ако наистина приема че нищо не е правил и ако толкова много го обичаш не разбирам защо питаш ако се разделите дали ще имаш самочувствие>?! Смисъл защо изобщо трябва да се разделяте...ако всички хора по света които са спали с някой и после се разделят до сега в целия свят да не е останал един човек със самочувствие ( а то даже си ги има и със самочувствие без покритие ) ... така че те съветвам да не мсилиш за въпроса...ако се разделим... гледай да си прекарваш хубаво с него и да ви е приятно заедно... майка ти може да изказва мнение но си мисля че ти си тази която решаваш с кой да бъдеш...и за приятели и за гаджета...тя може само да ти даде съвет но до там ти си решаваш!!!
P.S. Ако много се обичате и сте от толкова време заедно пък и си сигурна в него защо не се оставиш на желанието... :wink: Смисъл не ти казвам легни си с него защото ти сама си преценяваш но поне поже да помислиш за малко повече от това което ти е правил до сега... пръстчета или нещо такова... :wink: Но няма да те занимавам ти си решаваш и да знаеш никой не чака вечно!!! :wink:

azz_azz
01-06-2009, 10:35
Здрасти на всички.Снощи проведох разговор с майка си относно гаджето си,с което сме заедно от 1 година и почти 9 месеца.Но имаме доста разлика в годините.Аз съм на 15 (93 набор) той на 20.
И майка ми ми обясняваше как не трябвало да се раздавам на момче до последно,за да имам после самочувствие пред него и всичко да бъде наред.Знам,права е,защото може да се каже ,че съм от малкото разумни момичета,които не избързват в сексуално отношение.
Та,повярвайтее с приятеля ми сме заедно от толкова време и не сме правили никакъв секс до сега.Казвал ми е ,че ме обича и мн пъти го е доказвал.Дори сме си обещавали да не се изоставяме и да не си изневеряваме никога.Нещата са доста сериозни,но нали знаете че никога нищо не е сигурно.И откакто сме заедно до сега само съм му дала да ми целува гърдите (без сутиен)...наистина се обичаме,но думите на майка ми останаха в главата и дали според вас ,ако той ме остави ще имам нужното самочувствие след като съм му дала да ми целува гърдите?

Дано не ви се стори смешно,защото на мен не ми е и въпроса е сериозен.И ,ако обичате коментирайте точно по темата,а не както често се случва...да казвате-той си има друга и разни такива.Имам доверени хора,които са ми казвали,че мога да разчитам на него ,че е сериозно момче и че наистина ме обича,както и той самият ми каза.
Благодаря на всички за вниманието и,че прочетохте темата ми.
Дайте някакъв съвет и отг на горния въпрос :S


За тая 1 год и 9 м не успя ли да порстнеш поне малко..всмисал самочувствието няма нищо общо със секса поне в твоя случай а и според мен майка ти не е говорила специално за секс а като цяло.Кога ще легнеш с него си зависи от теб направи го когато се почувстваш готова,въпреки че след толкова време с тоя човек ако наистина го обичаш колкото казваш няма да задаваш ткива въпроси из форумите пък и никой не може да ти каже кво да праиш все пак живота се е твой п*тката също ама ще ти дам един съвет - тва с целуването на гърдите е смешна и лапешка история така че по добре не го прави по добре секс или нищо щото за толкова време ако му дадеш само тва е направо обидно нз той на къв акъл е ама аз ако бях ...

Boyd
01-06-2009, 10:39
Самочувствие ще си имаш винаги, защото това, което си направила е било по твоя воля! Тя майка ти на 15 години ли е и тя ?! Нейното мислене според мен също е "лапешка история"! Като си го направила с желание к'ъв е проблема? Дори и да си спала с него пак ще е така..абе к'во общо има самочувствието !?

Бахти измислените хора има, направо се плаша!

krem4et0
01-06-2009, 10:41
Според мен проблемът е другаде, а по-скоро е в момчета. Трудно мога да си представя принципно какво намира момче, завършило средното си образование( или близо до това) в едно момиченце на 13 (ти си била на толкова, когато си тръгнала с него). По-скоро той страда от липса на самочувствие, а не ти. А и аз си имам друга дума за това....комплекс. Не, че 5 години са много, но при положение, че ти си на 13-14, а той на 18-19-20......нещата са много по-различни. Това е различна среда, различни интереси и най-вече различно мислене. По-добре си задай тези въпроси, отколкото това, че няма да имаш самочувствие. А дали имаш самочувствие или не си е нещо вътрешно. Може да си най-долната жена и пак да си със самочувствие. Може да си девица, но да нямаш такова. Самочувствието се гради на базата на много неща, не само на това дали и до колко си била интимна с някой. Нещо повече, много от днешните младежи правят секс, за да придобият по-голямо самочувствие. Това, което обаче може да загубиш е достойнството ти. И него трудно можеш да си го възвърнеш. Ако вътрешно се колебаеш, че не е той човекът, ако те е срам от постъпката ти (целуване на гърдите ти), ако се тревожиш, че няма да си пълноценна личност след една евентуална раздяла......вече си загубила част от достойнството си.

Помисли хубаво върху тези неща и най-вече върху това какво той иска от теб?

А иначе към другите участници-може човекът също да е девствен или пък сексът да няма значение....

valdesbg
01-06-2009, 10:47
Чудно как още те търпи момъка...
Самото задаване на този въпрос те прави незряла и показва че не си готова за каквото и да е. Не знам ти си решаваш, аз на мястото на момчето досега 100 пъти щях да съм си поговорил сериозно с теб.
А и се замисли че двамата живеете в различни светове, ти си в училище, а той е на работа...намеквам ти нещо, което е добре да провериш. Няма момче което да иска и да може да издържи 2 години без секс, независимо дали има приятелка или няма. Не знам какво имаш впредвид под доверени хора, никой не му седи в гащите и в пазвата за да ти гарантира какво прави и с кого е. Разликата във възрастта ви е решаваща в случая. Както някой беше написал - 20 и 25 няма проблем, но 15 и 20...

Има нещо сбъркано във вашата връзка, без да познавам момчето не мога да коментирам повече.

И така.

krem4et0
01-06-2009, 10:52
Е, девствените момчета издържат........от наистина достоверен източник го знам(от мене си).

valdesbg
01-06-2009, 10:54
Е, девствените момчета издържат........от наистина достоверен източник го знам(от мене си).
Твоя е бил изключение...И аз от достоверен източник :Р

krem4e
01-06-2009, 11:13
Той е девствен,но знам че не ви се вярва.Просто не го познавате.
Но приемете,че е и иска първият път да му е с подходящо момиче.

Bellatrix
01-06-2009, 11:16
Това е много време за който и да е. Аз мисля, че той по-скоро би те зарязал, за дето не му пускаш, отколкото, за дето си му пуснала. Разберете го най-сетне! МЪЖЕТЕ ИМАТ НУЖДА ОТ СЕКС! Да, той ще трае,трае и още ще трае и накрая ще се откаже. И самочувствието не се мери в секс партниори, целувки по гърдите, пусито или, което и да е място. Познавам момичета на твоята възраст сменили 2-3ма и с максимум самочувствие. Също познавам девственици, които се заравят в земята щом някой ги погледне. Всичко зависи от твоята настройка, но година и 9 месеца не е малко време! За цялото това време, ти самата нито веднъж ли не си го желала сексуално?
ПП. Съветът ми е: изчакай до 16 години, за да си по-зряла (надявам се) и поне горе долу по-готова и му пусни (ако още сте заедно де).

krem4e
01-06-2009, 11:19
Това е много време за който и да е. Аз мисля, че той по-скоро би те зарязал, за дето не му пускаш, отколкото, за дето си му пуснала. Разберете го най-сетне! МЪЖЕТЕ ИМАТ НУЖДА ОТ СЕКС! Да, той ще трае,трае и още ще трае и накрая ще се откаже. И самочувствието не се мери в секс партниори, целувки по гърдите, пусито или, което и да е място. Познавам момичета на твоята възраст сменили 2-3ма и с максимум самочувствие. Също познавам девственици, които се заравят в земята щом някой ги погледне. Всичко зависи от твоята настройка, но година и 9 месеца не е малко време! За цялото това време, ти самата нито веднъж ли не си го желала сексуално?
ПП. Съветът ми е: изчакай до 16 години, за да си по-зряла (надявам се) и поне горе долу по-готова и му пусни (ако още сте заедно де).

Той не ме е принуждавал да правим секс.
Каза,че когато се чувствам готова тогава.
Той иска и аз да го желая.
А някой горе беше казал,да не мисля за раздяла...аз не ,че мисля за раздяла,но просто трябва да си имам 1 наум,че всичко е възможно и ако ме зареже може би аз няма да мога да го погледна в очите от срам,че ми е целувал гърдите :(

angellove
01-06-2009, 11:20
Абе защо тоооооооолкова много ми напомня на една друга авторка с подобни теми... :-D
Иначе хич няма от какво да се притесняваш. За бога, от година и нещо сте заедно! И ако следвам логиката ти, да не би да се пазиш за съпруга ти, за първата брачна нощ и да смяташ, че ще сте заедно "докато смъртта ви раздели" (дай боже да сте наистина толкова дълго заедно, ама просто питам...)?
Ако нещата бяха такива, каквито си ги мислиш, всички щяхме да сме девствени... ама реалността е различна...

mirmark
01-06-2009, 11:22
Дали ще имаш самочувствие или не зависи само от теб. Ако сметнеш, че си направила нещо неподходящо може и да загубиш самочувствие. Което не означава, че не трябва да правиш секс. Дори и да го направиш пак можеш да вървиш с високо вдигната глава - стига да смяташ, че така е трябвало да бъде. Проблема не е в майка ти и нейните думи, а в твоята глава. Ти трябва да решиш какви са били постъпките ти.

valdesbg
01-06-2009, 11:25
Той е девствен,но знам че не ви се вярва.Просто не го познавате.
Но приемете,че е и иска първият път да му е с подходящо момиче.

Продължавам да твърдя че има нещо сбъркано във връзката ви. Като започнем от факта че майка ти ти налага да не правиш секс. Ти обаче хем искаш, хем не си сигурна дали майка ти не е права и се вкарваш във филми разни... Нито така, нито иначе. Той го е срам да си поиска щото увереността му е не знам къде скрита, и не иска да изглежда бройкаджия.

Вярвай ми историята ми е позната. Или се отдайте един на друг или се готви за проблеми между вас. Ще му писне.

Няма нищо срамно да правиш секс, че после да се питаш за самочувствие.

Приемай съвети, говори с родителите си, но не се оставяй те да контролират живота ти и чувствата ти. Мисли и решавай сама.

krem4e
01-06-2009, 11:29
Той е девствен,но знам че не ви се вярва.Просто не го познавате.
Но приемете,че е и иска първият път да му е с подходящо момиче.

Продължавам да твърдя че има нещо сбъркано във връзката ви. Като започнем от факта че майка ти ти налага да не правиш секс. Ти обаче хем искаш, хем не си сигурна дали майка ти не е права и се вкарваш във филми разни... Нито така, нито иначе. Той го е срам да си поиска щото увереността му е не знам къде скрита, и не иска да изглежда бройкаджия.

Вярвай ми историята ми е позната. Или се отдайте един на друг или се готви за проблеми между вас. Ще му писне.

Няма нищо срамно да правиш секс, че после да се питаш за самочувствие.

Приемай съвети, говори с родителите си, но не се оставяй те да контролират живота ти и чувствата ти. Мисли и решавай сама.

И защо да правя секс с него,след като не искам?
той казва ,че ще чака колкото трябва,защо да бързам? :?
Не ,не искам това...въпроса беше от друга гледна точка.

ViolentSaint
01-06-2009, 11:49
Според мене майка ти те е наплашила. Като ти чета коментарите до такъв извод стигам. Какво значи това "ще имам ли самочувствие след като ми е целувал гърдите" . Еми голема работа станала целувал ти гърдите. Знам, че за тебе това може би е нещо доста голямо и голяма крачка, но според мен малко се филмираш ако ме разбираш. Също и евала на момчето ,че досега не те е притискал за секс след толкова време, ако не ти е изневерявал шапка му свалям.
Смятам ,че дори да се разделите след време (което ще стане повярвай ми иначе ще съжалявате и 2мата) ще си имаш и самочувствието и всичкото. Относно първия път мисля, че това момче го заслужава и както сама каза той го е доказал. Помисли си следващия дали ще е толкова добър колкото този ...??
А за секса дам съгласен съм с тебе когато си готова тогава.
Имате още много да учите от живота

valdesbg
01-06-2009, 11:51
И защо да правя секс с него,след като не искам?
той казва ,че ще чака колкото трябва,защо да бързам? :?
Не ,не искам това...въпроса беше от друга гледна точка.

Написах ти няколко поста в които показах доста аспекти от една връзка, не само твоя въпрос. Или не вникваш и не разбираш какво и защо ти пиша, или си си навила на пръста нещо а ние си тропаме по копчетата.

И в двата случая има проблем. И в двата случая не е наш. Няколко човека включително и аз ти написахме че няма нищо срамно да правиш секс, за да си търсиш самочувствието после.

Ще ти изложа кратичко проблема - той няма увереност в себе си и възможностите си, затова е казал че "ще чака колкото трябва". Ако имаше щеше да каже друго. Ти също нямаш увереност и търсиш мнението на другите за да си изградиш някаква представа(което е абсолютно погрешно и ще доведе до още проблеми в живота ти изобщо). Ако имаше - "защо да бързам" нямаше да го има. И общо взето няма да стигнете доникъде така. Искаш чуждото мнение, като очакваш то да подкрепи това, което си си навила на пръста. А когато това очевидно не става, започваш да увърташ.

Факта, че не разбираш по големия проблем ми говори много. Но е безсмислено да пиша повече.

По темата: Да, ще имаш необходимото самочувствие.

krem4et0
01-06-2009, 11:59
Няма да правиш като не искаш много ясно! момиче, писала съм го 100 пъти вече, но пак ще го напиша. С моя човек се запознахме на 19 и нещо, станехме гаджета след месец и на близо 21 ни беше първият сексуален контакт. Бяхме както се досещаш девствени. Е, от позицията на девствени тогава знам, че като не си правил секс, времето няма кой знае какво значение. Все ти е тая в общи линии. Мъжо ми каза тогава, че не го бърка и 5 години да сме без секс-като не знае какво е не му липсва и няма НУЖДА от него. нещо аналогично беше при мен. не, че не се възбуждахме един от друг, не че не опитвахме по-рано...но просто не му беше дошло времето явно. Честно казано ме беше страх. И то в общи линии за същото-ще ме зареже ли, в каква насока ще се промени връзката ни,ще загубя ли достойнството си, ще може ли след време да се разминем по улицата без да се притеснявам, че съм отдала на този човек тялото си изцяло....разбирам те напълно. Дълго време съм била в подобна ситуация. Дълго време сме били на петинг, целувки по гърдите, френска любов(само на мен де). И просто усетих, че не ме е срам, че не се чувствам неудобно, че не мисля, че е нещо мръсно, че го искам. Мога с ръка на сърцето си да кажа, че не правих секс, защото имах кой знае какво желание за секс или пък неудовлетворен нагон. Направих го отчасти, защото ни беше време, отчасти, защото исках да му дам всичко, отчасти защото ТОЙ беше точния човек, но най-вече го направих, защото го обичах и за мен това беше крачка напред в нашите отношения. да за мен сексът беше логичното потвърждение и следствие от любовта между нас.
Не съжалих и тогава, не съжалявам и днес. не съжалявам, че с него съм правила всичко, което е според моите морални норми, че съм му отдала себе си до край. Той ме имаше цялата и преди да си легнем........сърцето и душата ми бяха негови.......просто трябваше да материализирам това притежание.

Направи го, когато искаш, когато изпиташ усещането за цялостност и интимност между вас без секс. Нека това да стане естествено продължение на отношенията ви. не се тревожи-ако той е човекът няма от какво да се срамуваш. Да, отношенията ви ще се променят. След толкова дълга връзка без секс, нормално е нещата да не са същите. но от опит ти казвам-към по-добро е. ........и да знаеш, че след няколко акта и двамата ще мислите само къде, кога и как да го направите. Платоничните моменти и миговете на интимност без похот стават мнооого малко.

valdesbg
01-06-2009, 12:27
ти си тъпа ,а майкати е долна кучка ! как може това сте жените тоя твоя или е малумен сдухан олигофрен с дестен мустак или е мн тъп и наивен !

и двамата сте мега зле искам да се засегнеш глупава крава дано да родиш ан 17

А аз се чудя в какви локуми да го облека че да не изглежда толкова натурално :-D

Поздрав (http://vbox7.com/play:7bcb061d) за авторката. Много добре го е казал автора:)

valdesbg
01-06-2009, 12:31
ти си тъпа ,а майкати е долна кучка ! как може това сте жените тоя твоя или е малумен сдухан олигофрен с дестен мустак или е мн тъп и наивен !

и двамата сте мега зле искам да се засегнеш глупава крава дано да родиш ан 17

А аз се чудя в какви локуми да го облека че да не изглежда толкова натурално :-D

Поздрав (http://vbox7.com/play:7bcb061d) за авторката. Много добре го е казал автора:)


валдес не те разбрах готин ?

тъпа ми е сигурно е с големи цици и детски вид и е месета дебела

Ми същите тия думички се опитах да ги кажа културно в няколко поста.Авторката не ме разбра. Да видим дали директната псувня ще е по разбираема.

А иначе цицкин - поздрав и за теб с тая песничка:)

pavlinkamalinka
01-06-2009, 13:16
az bqx na 15 kogato pravix sex za 1 pat
no ako sam s nqkoi po4ti dve godini i ne pravim sex 6te se samoubiq
ako go obi4a6 ne go li jelae6 ?
za samo4uvstvirto - ne mislq 4e ako si spala s gadjeto si i vi e bilo xubavo 6te ti pre4i
ako te ostavi posle 6te ti e gadno, nezavisimo dali si spala s nego ili ne
ako vs ni be6e sram ot sexa nqma6e da go pravim

Bellatrix
01-06-2009, 13:31
az bqx na 15 kogato pravix sex za 1 pat
no ako sam s nqkoi po4ti dve godini i ne pravim sex 6te se samoubiq
ako go obi4a6 ne go li jelae6 ?
za samo4uvstvirto - ne mislq 4e ako si spala s gadjeto si i vi e bilo xubavo 6te ti pre4i
ako te ostavi posle 6te ti e gadno, nezavisimo dali si spala s nego ili ne
ako vs ni be6e sram ot sexa nqma6e da go pravim
Изумително кратко казано всичко, което мисля :shock: :-)
Като изключим, че при мен стана на 16.
+546364368776...

kris124
01-06-2009, 14:27
zna4i si s nego otkakto si na 13 ?

krem4e
01-06-2009, 16:45
на по4ти 14,но тогава бяхме не толкова близки,колкото сега...

Rofl4e
01-06-2009, 17:26
Хеее и нашата разлика сприятеля ми е 5 години... :) Пък и тва 1год и 9 месеца да не си му дала секс .. много страно при положеие е е на 20.
Мисля че прави секс с друга

EroSennin
01-06-2009, 18:05
Аз си представих друго. Представи си че той започни да се притеснява ами ако избързах, ако сгреших и т.н, може би той ще загуби самочувствие.
мисля че е най-добре да пийнеш 1 голямо да се успокоиш.

Adwokat
01-06-2009, 18:12
1 година и 9 месеца без секс? Да бе да. Ако не е някой девствен чикибой 100% чука друга.

И аз съм на това мнение и дори не мога да повярвам, че близо 2 години са заедно и без секс :shock: 8-)

niki7y
01-06-2009, 18:40
20 godishen 1 god i 9 meseca bez sex..ti naistina li misli6 4e ne tii e izneweril :shock:

krem4et0
01-06-2009, 20:51
^А трябва ли да й е изневерил? Даже тя каза, че е девствен!!!! Може да не прави секс дълго време и да не изневерява.

krem4e
01-07-2009, 03:20
^А трябва ли да й е изневерил? Даже тя каза, че е девствен!!!! Може да не прави секс дълго време и да не изневерява.

май ти си единствената,която ме разбира...да ,рядко се срещат момчета,като моето.

Violenza
01-07-2009, 06:11
По тази логика ти никога няма да легнеш с момче.
Той ако за близо 2 год не ти е показал, че те обича и не държи на това, не знам за колко би се убедила ти.

krem4et0
01-07-2009, 06:16
^А трябва ли да й е изневерил? Даже тя каза, че е девствен!!!! Може да не прави секс дълго време и да не изневерява.

май ти си единствената,която ме разбира...да ,рядко се срещат момчета,като моето.

Прочете ли историята ми? Разбирам те и е напълно реално това, което казваш. Моя близка колежка и приятелка е с гаджето си вече 7-ма година. Той сега е на 27-8 години и преди да прави секс с нея е бил девствен. Чакал я е 2 години, а съвсем не са били деца. Просто приятелката ми е искала да стане на 18, да е сигурна в него и прочие. Не сме единствените, които изчакват със секса. Имам и други примери пред себе си. Просто някои хора са такива. Независимо дали са момчета или момичета-искат да правят секс с подходящия човек!

Wrathchild
01-07-2009, 06:33
^А трябва ли да й е изневерил? Даже тя каза, че е девствен!!!! Може да не прави секс дълго време и да не изневерява.Не бе, не може! :D Ау, ми мъжо ми 100% ми е изневерил, хах :D Твоя също. Когато го направихме, май беше там някъде... даже една позната ми изцепи 'Ей, знаеш ли, че ти след като още не си правила секс с него (2 месеца бяхме заедно само....), то значи може да ти изневерява'. А това, че сексуалният му опит, както и моя бяха на плачевно ниво, значи... няма значение, изневерява.
Познавам 2ма души, бяха заедно бая дълго време. Направиха го след година или две, не знам колко точно, но беше доста време. Тя не беше готова. Нито 1 път за този период той дори не погледна друга.
Има такива мъже бе, хора, защо ви е толкова трудно да повярвате? Всички ли сте толкова зависими от общоприетите норми? Мъжете имали нужда от секс, всякаш жените нямат. Когато мъж отиде командировка 1 месец, той задължително изневерява на жената, пак защото от секс имал нужда. Явно се предполага, че жената няма и тя нужди.

krem4et0
01-07-2009, 06:49
Сега, на този етап, когато съм вкусила вече сексуалното удоволствие, едва ли мога да издържа година-2 без секс и при положение, че имам връзка. Освен разбира се сериозни причини-рискова бременност, трудно раждане,гинекологична операция,......Определено не бих чакала с години, за да правя секс с друг човек, но едва ли ще си легна с него на първия или 2-рия месец...Защото в крайна сметка някои неща са по-силни от нагона. Скоро го писах-уважението, обичта, разбирането, доверието, връзката за много хора са така важни, колкото сексът за други. не си струва да ги изгубиш заради нещо мимолетно и плътско. Въпрос на ценности е и то не само при момичетата. Пак казвам-има много момчета, които чакат подходящата.

Wrathchild
01-07-2009, 07:04
Именно. Аз самата, може би малко рано го направих с него, предвид, че ми е първия - 4 месеца бяхме заедно. На следващия ден ми каза, че напълно се е убедил, че е влюбен в мен. Ето, че все пак наистина секса сближава. Но аз на него също му бях първата, а и го знам какъв човек е - знам, че и година да ме беше чакал, пак нямаше да ми изневери.

purple__love
01-07-2009, 08:22
ami spored men pri edna eventualna razdqla 6te te boli pove4e ako si spala s nego...kogato az se radelih s priqtelq mi bqh na 16....hodehme godina i polovina..pravili sme samo oralen sex...i vurpeki 4e be6e adksi svqstno mom4e i dava6e vsi4ko za men.....6te6e da mi e ogromna travma ako bqh spala s nego....i mnogo se radvah 4e ne sum go napravila....ti kazva6 4e si mu davala da ti celuva gurdite...nqma ni6to lo6o....nito puk sramno..nali se obichate...ne mislq 4e 6te ti se otrazi na samo4uvstvieto po nqkakuv na4in..moje bi na 4uvstvata ti pri edna eventualna razdqla...makar 4e to boli i v dvata slu4aq...spored men ako se obichate nqma nito lo6o da go pravite...misli si za nastoq6tiq mig, ne za razdqla i da vnimavate!!!!

Xrisinka
01-07-2009, 09:48
kato kazvash che go obichash ne go li jelaesh.. ? ne jelaesh li da mu se otdadesh.. ? ne v nikakav sluchai ne iskam da kaja che zadaljitelno trqbva da pravish seks s nego, no prosto mi e interesno.Az mnogo jelaeh bivshiq mi priqtel napravo mn si go iskah (seshtash e v kakav smisal) .. no predochetoh da izchakam i nakraq toi se okaza kato vsichki drugi ... sega se radvam che ne sam mu se otdala. bih si legnala s chovek, koito mi se e dokazal, koito e iskren s men, koito me obicha (est i az trqbva da chuvstvam sashtoto) i mislq che segashniqt mi priqtel e tova, koeto tarsq .. no vremeto shte si pokaje .. Spored men ako dvama dushi se obichat mnogo kakto ti kazvash che se obichate seksat bi vi sblijil oshte poveche .. tova e moeto mnenie i bravo na teb che si postapi taka.. A ioshte neshto edin chovek moje da se dokaje na nqkogo za 2,3 ili 4 meseca , a drug moje i nikoga da ne uspee da se dokaje dori i za godina-2 zavisi ot obstoqtelstvata te ne pravqt choveka prosto go razkrivat

AtlantidaLove
01-07-2009, 09:59
mila,ne6to mai si mn zabludena!devstven MYJ(spored men na 20 ve4e si e myj,ne mom4e) na 20 v dne6no vreme?! 8-) sme6no e!i edna g. i 9 m. ?! :shock: wow 4udq se kak e izdyrjal 8-) prosto lyje spored men!tva e moito li4no mnenie!no moje bi tozi koito si sre6tnala e princyt ot prikazkite:ne iska sex, tolkova vreme e izdyrjal,devstven e 8-) 8-) ne 4e sym za sexa v ranna vyzrast de :D

krem4et0
01-07-2009, 10:20
^ с Wrathchild вече казахме, че е възможно и то от опит. Моят опит(не личен, но от околните) показва, че тези мъже съвсем не са единици.

Wrathchild, имам една приятелка, която си е била решила(тогава не съм я познавала), че ще отдаде девствеността си на този, който издържи на връзка без секс 3 месеца. Дори и да го е искала по-рано-ще чака толкова За мен това е адски тъпо, при все че сама не си е спазила срока-легнала е с настоящия си приятел 10 дни преди уречния срок. Да поставяш пускова дата на оная си работа е много.....тъпо мисля.

bebeshok
01-07-2009, 10:49
Не ми стана ясно, тоя мъж ли е или какво ? На 20 години и дествен, чакал подходящата, дрън-дрън.. Момиче, вземи се в ръце, давай му нужното внимание, защото някой ден ще съжеляваш повярвай ми .. Успех!

sensationwhite
01-07-2009, 10:54
и аз не вярвам да е издържал толко време.... според мен е имал и други афери.. а доколкото виждам ти си едно от наистина малкото сериозни (дори плашещо сериозни) момичета.... според мен след толко дълга връзка и след толкова много споделени моменти ти не трябва да съжеляваш за постъпките си(още повече защото го обичаш) и не мисля че е въпрос за самочувствие... аз просто нз как за толко време ти не си се отпуснала.... а и все някога трябва да ти се случат тези неща важно е първия път да е с някои с който си заслужава... защото след време ще съжеляваш че не е бил той а някои си там....

krem4et0
01-07-2009, 11:08
Защо трябва да е имал други? Може и да не е имал. Какво му е толкова странното? напълно нормално си е. Мъжете и те имат чувства и за тях не винаги всичко е секс!?

bqsna_teenagerka
01-07-2009, 12:00
ти си на 15 той е на 20... и 2 години той не е правил секс. Икзлючено. И тис и му дала само да ти целува гардите.. еми съжелявам но и аз мисля като другите че е невъзможно. И нещо не те разбрах дали ще имаш самочувсвие след акто ти е целувал гърдите и сте скъсали о.О wtf?

Bellatrix
01-07-2009, 12:10
Защо трябва да е имал други? Може и да не е имал. Какво му е толкова странното? напълно нормално си е. Мъжете и те имат чувства и за тях не винаги всичко е секс!?
Да, така е. И аз имах щастието да споделя първия си път с момче, готово да ме чака,колкото трябва, но все пак винаги съм знаела, че това чакане трябва да има край. Ако за година и 9 месеца нито един път не го е пожелала (малка е за секс, но поне пръстчета,орално, някак мамка му) според мен между тях няма искра и вече са по-скоро истински приятели. Един мъж има нужда, ако не друго да бъде мъж на място. За толкова време и на тая възраст дали не е развил едва ли не комплекс на темата? Колко са общо девствените мъже на 20 години? Ако тя няма намерение да му пуска и мисли да го кара да чака още 3 години до пълнолетие дали той ще издържи? Всеки има нужди. На него няма как да не му писне да го кара на ръчна. Не твърдя да му се пусне веднага, но да направи някакви стъпки поне в тази насока, целувки по тялото, орални ласки, ако ще ръчно да му помага, но поне да му дава нещо. И когато вече се почувства зряла да го направи. Но един мъж оставен на сухо в пълния смисъл на думата толкова дълго, колкото ще да е свестен няма да се страе и ще кривне от правия път.

myNameIsImmortal
01-07-2009, 12:31
Абе сички сте нямам думи.. и какво като не са правили секс.. дори във форума имаше 1 който беше на 22 години мисля и не е девствен.. и аз съм на 17 и не съм правил секс..
И това което казахте "Мъжете имат нужда от секс" ми да ви кажа, че не всички са такива.. има такива които може да чакат и още докато момичето стане готова и посика да прави секс с даденото момче.. така че просто понякога говорите глупости...

krem4et0
01-07-2009, 13:42
^По-полека, ей!

Bellatrix, я да те питам нещо-желанието ти за секс беше ли на същото ниво както е сега, преди да си разбрала какво е секс на практика?
Е, като не съм яла трюфел, няма как да ми липсва това и да искам да ям трюфел. Може да ми е любопитно, но не ми липсва. защото може да ти липсва само нещо, което си имал, а към дадения момент нямаш.
И аз, и приятелят ми не сме много засягали сексуалната тема(засегнахме я май като влезе в казармата в писмата си един към друг). И не ми е липсвал секса, както и на него, защото просто не сме заели какво е. В такъв момент общо взето ти е все тая....Да, любопитно ти е, но до там. Може и нагон да имаш, но той едва ли е от преди 2 години и съответно за 7-8 години пичът се е научил да се оправя сам в такива ситуации.
Безкрайно безразлично ми е било дали ще правим секс или не. Аз си го обичах и без това, обожавах да го целувам, прегръщам, докосвам и ми стигаше. Просто си знаех, че това рано или късно ще стане, но реално не съм го желала, защото съм имала нужда или ми е липсвало. ситуацията при нго беше идентична. Много срамежлив, аз съм му втората приятелка(с първата е бил на 5-6 срещи и само няколко целувки). за него беше върхът на сладоледа да го притисна и да го целуна с език. Той буквално се разтапяше от това. А на мен ми стигаше да съм просто с него. когато за първи път ме видя гола, когато му направих за първи път орална любов, след първият ни сексуален акт и при първото ни анално преживяване реакцията беше една и също-"Никога не съм мислил, че някога ще ми се случи в действителност. Само съм си мечтал за това, но не мислех, че някоя ще ме пожелае". Истината е, че и аз никога не съм си мислела, че ще прав орален и анален секс, че ще искам и настоявам за интимности, че ще изпитвам оргъзъм. Всяка малка крачка за нас поотделно е била сбъдната мечта, нещо, което само сме мислили и сънували. Сигурно звуча като някоя задръстена лелка, а сега си мислите, че мъжа ми е смотаняк. И аз си го помислих като го пишех......но аз исках точно такъв мъж-да се учим заедно и да ни бъде интересно всичко, което правим заедно. За мен беше истинско удоволствие да се впусна в откриване на своята сексуалност с този човек, да я открием заедно, да изживеем за първи път всичко заедно. Това, че аз съм му се отдала само на него и че той не е принадлежал на никого е толкова прекрасно. по-прекрасно от най-здравото ч**не и най-мощния оргазъм на света. някои хора предпочитат това. Защото като си помислиш, че най-любимото ти същество е било и е само твое, а и ти си му се отдал изцяло и за първи път...........това значи да си в рая.
А истината з мен е, че ако той имаше други жени преди мен, аз никога нямаше да правя секс с него. Просто защото не искам да съм сравнявана спрямо някой. липсата на база за сравнение е другата по-прагматична гледна точка...замислете се върху това.

Caprice
01-07-2009, 15:16
Абсолютно съм съгласна с Кремчето. Примерът й с трюфела е наистина удачен. Не може да ти липсва нещо, което не познаваш. Съгласна съм, че момче, което е правило секс, не може да "устиска" на 20 години, но ако е девствен, защо не?

Не е задължително да й изневерява. Момичето казва, че нейното момче е различно. Може наистина да е свестен. Казвате, че е странно 15-20. Съгласна съм на 100%, но все пак ако той е видял нещо в нея?! Не е задължително да е комплексар, за да излиза с доста по-малки момичета.

Съгласна съм и с myNameIsImmortal - не всички момчета са еднакви. Някои ценят това, което имат. :)

myNameIsImmortal
01-07-2009, 15:48
Добре дошъл! Но май си объркал форумите требвало е да влезнеш в гей.ком
Пич благодаря, че ме светна по въпроса и че ми предложи един от форумите, в които си регистриран ;) , но нямам нужда да се регистрирам там, понеже нямам наклонности, подобни на твоите :) /но спокойно - ние тук те разбираме и ти съчувстваме ;) С теб сме приятелю! /

По темата: Да - всеки мъж изпитва нужда от секс, но както при това момиче, ако приятеля и я обича защо да не може да издържи гореспоменатото време.. ?!

angelcheeee_93
01-07-2009, 19:38
Vutov няма ли да престанеш?
Момчето си изказва мнението,нужно ли е да прилагаш обиди?
по темата.
няма за какво да се притесняваш и ще имаш нужното самочувствие и достойнство.Въпреки всичко главата горе!
Не оставяй на никой да те повали !
И вярвам,че има такива момчета,защото и моето е едно от тях и защото както обясни krem4et0,не можеш да искаш едно нещо,преди да си опитал от него,но явно повечето във форума са го опитвали ,вече не могат без него и затова преценят всичко от тяхна позиция.

buffalo88
01-07-2009, 20:15
Да ви имам и шибаната мода да ходите със някви 20 годишни глупаци ,който са достатъчно зле да не могат да си намерят момиче около тяхната възраст,ами се занимават със някви 15 годишни...

SoFarSoG00d
01-07-2009, 20:20
Не знам дали темата не е някоя шега,но моето мнение:

Не може момче на 20 години да стои на сухо толкова време.Само се замисли,момчетата в тази възраст са супер сексуални и хормоните вземат връх.В крайна сметка не може да кара на самозадоволяване толкова време(не ,че е невъзможно,но ми звучи някак си налудничево).

angelcheeee_93
01-07-2009, 20:33
Не знам дали темата не е някоя шега,но моето мнение:

Не може момче на 20 години да стои на сухо толкова време.Само се замисли,момчетата в тази възраст са супер сексуални и хормоните вземат връх.В крайна сметка не може да кара на самозадоволяване толкова време(не ,че е невъзможно,но ми звучи някак си налудничево).

Да,момчетата на тази възраст са супер сексуални,но не и ако са девствени.Преди някой да е пробвал секса,нуждаел ли се е от него?
не нали?-е то тогава може да издържи,стига да иска и да я обича истински.

SoFarSoG00d
01-07-2009, 20:51
Дори да я обича истински,хормоните са много силни.Пък и той се измъчва,при положение,че толкова време са заедно,а не са правили секс.Разликата от 5 години на този етап е доста голяма.По принцип не е ,ама при положение,че тя е на 15,а той на 20...........както и да е те си знаят.

krem4et0
01-08-2009, 11:16
^Прочети пак последното ми мнение на предната страница. няма да повтарям. Аз съм си намерила такова момче и въпреки, че бяхме на 19-20 не правихме секс година и половина!

Ако той е правил секс на по-ранен етап, повече от 2-3 месеца не давам. но при положение, че не е-може да се чакат доста.

SoFarSoG00d
01-08-2009, 11:31
БЕЗ СЕКС НЯМА ВРЪЗКА.ЗА ДА ИМА ВРЪЗКА ТРЯБВА ДА ИМА СЕКС,ЗАЩОТО ВРЪЗКА САМО С ЛЮБОВ НЕ СЕ ГРАДИ.ТОВА Е ФАКТ,КОЙТО СИ МИСЛИ ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА ИМА ВРЪЗКА БЕЗ СЕКС-a Real Fond Delusion!!!!

ViolentSaint
01-08-2009, 11:48
БЕЗ СЕКС НЯМА ВРЪЗКА.ЗА ДА ИМА ВРЪЗКА ТРЯБВА ДА ИМА СЕКС,ЗАЩОТО ВРЪЗКА САМО С ЛЮБОВ НЕ СЕ ГРАДИ.ТОВА Е ФАКТ,КОЙТО СИ МИСЛИ ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА ИМА ВРЪЗКА БЕЗ СЕКС-a Real Fond Delusion!!!!

Дам мисля, мисля че имаш право

krem4et0
01-08-2009, 11:51
А какво сме имали аз и приятеля ми 18 месеца?
Обичах го до полуда, излизахме почти всеки ден, целувахме се, прегръщахме се, споделяхме си, станахме си най-близките хора в света. 9 месеца той беше в казармата. С месеци не сме се виждали и със седмици-чували. Запазихме обичта и отношенията си през цялото това време. Кажи, какво е това като не е връзка. Мога да кажа, че в доста отношения харесвах повече тогавашната ни връзка от сегашната. Загуби с част от романтиката, дългите целувки, безкрайните разходки под звездите, лудите моменти. Ние и като хора поолегнахме, но сега сексът поизмества доста от тези преживявания. Нормалните хора от моето поколение имаха гаджета от 15-16 годишни. И аз съм имала краткотрайни ходения за по седмица-2, но не и връзки. Защото не съм чувствала истинската връзка между нас. До 19 годишна възраст аз нямах връзка, както и той в в пълния смисъл на тази дума. Имах нужда да се държим за ръка, имах нужда да излизаме, имах нужда да се нацелуваме. Може би за вас това време е на 12-13. за мен беше на 19. Това бяха моменти, които всеки иска да изпита в даден етап от живота си. Чистата и платонична обич.

И нима страданието ми, когато влезе в казармата не беше истинско? Който ме познава, ще потвърди, че аз не живеех. Просто чаках времето да мине и той да се върне. постоянно бях тъжна, унила, псувах съдбата и живота си......
За мен ние имахме връзка още от 1-вата ни среща. Просто аз се почувствах свързана с него, почувствах, че е той. Да, трябваше ни много време да градим отношения. Може би искахме да съградим стабилна връзка преди да правим секс. Може би и причините са по-различни. Но ние си имахме връзка тази година и половина без секс, както амаме тези блио 3 години, в които правим секс!

Caprice
01-08-2009, 11:55
Добре дошъл! Но май си объркал форумите требвало е да влезнеш в гей.ком
Пич благодаря, че ме светна по въпроса и че ми предложи един от форумите, в които си регистриран ;) , но нямам нужда да се регистрирам там, понеже нямам наклонности, подобни на твоите :) /но спокойно - ние тук те разбираме и ти съчувстваме ;) С теб сме приятелю! /

По темата: Да - всеки мъж изпитва нужда от секс, но както при това момиче, ако приятеля и я обича защо да не може да издържи гореспоменатото време.. ?!

Здравей 17 годишен девственико!!! Много ми е драго че пак виждам мутрата ти! За горепосочените сайтове, не съм регистриран, просто баща ти ми го изпрати и от него знам за него, а за съчуствието, запази го за тебе бачка, на мене определено не треа ми съчустваш, но аз на теб да, на 17 години още да не си топил чушката в буркана си е грозна работа...но отчасти те разбирам и аз се чуствах като теб когато бях на 14! Хайде сега се заемай стс форумите защото хората те чакат!

Жалка работа... Според мен пък момчето е пример за подражание. Това, че е девствен на 17 не е болест, дявол го взел... и не означава, че непременно щом не се е из**ал на 14 е сбъркан, пъпчив или кой знае още какъв...

Monina
01-08-2009, 12:57
Действай бе момиче!!! АЗ, АКО ЗА ВСИЧКО СЛУШАХ МАЙКА СИ, ОСОБЕНО ПО ТОЗИ ВЪПРОС..... Не ми се мисли как щяха да седят нещата. Просто направи това което ти е на сърцето. А Колкото до самочувствието, аз съм убедена, че майка ти е имала предвид крайностите. Секса е нещо нормално, но ако искаш да се предпазиш, не допускай да те снима например, да прави клипчета, най-малко да ти подронва авторитета или да те накърнява по какъвто и да било начин.
:) :) :) :booooomb: Някога имах подобен проблем като твоя, но рискувах и сега съм много щастлива и човекът не ме предаде не ме е предал и до този момент. :booooomb: :) :) :)

lucifer_fan
01-08-2009, 13:45
Според мен връзката не е само секс!Естествено,че секса е важна част,но не можете да твърдите,че не може без него! 8) Мисля си,че по-лошото е разликата в годините...Ако беше 20-25 да,обаче 15-20 е съвсем различна среда и начин на мислене.Поне аз така си мисля...Само дето не виждам връзката в секса и достойнството...Ако му вярваш не виждам к`ъф е проблема...

jambo_bs
01-08-2009, 13:55
Остави тия работи с секса.Аз немога да разбера някой такива момичета.Не му давам секс ама му давам да ми целува гърдите,не му давам секс обаче му давам да си търка хуя в мен :? зле сте много.Освен че вие сте смешни и момчето също става за смях. :x

jjjjjj6363
01-08-2009, 14:01
mislq 4e tuka nikoi nemoje da ti pomogne tova 4e si mu dala da ti celuva gardite daje i seks da pravite nerazbiram kakvo losho ima v tova dali e predi svatbata ili neznam prosto opitai se da promenish razbiraniqta si i neslushai maikasi v tova otnoshenie sigorno e zabravila otdavana kakvo e da obi4ash muj

mirmark
01-08-2009, 14:07
Връзка без секс може да има и то доста дълга, но нама да е тълноценна.
Това не означава, че те не се обичат или нещо такова. Просто единя от двамата не е готов или и двамата.

krem4et0
01-08-2009, 15:54
Остави тия работи с секса.Аз немога да разбера някой такива момичета.Не му давам секс ама му давам да ми целува гърдите,не му давам секс обаче му давам да си търка хуя в мен :? зле сте много.Освен че вие сте смешни и момчето също става за смях. :x

Някои се притесняват и от болката. няма какво да се лъжем-не е приятно и си боли, а при някои момичета болката е ОГРОМНА. Но преди да ти се случи знаеш ли до къде можеш да издържиш. мен лично не ме боля, н се притеснявах-ами ако боли, ако кървя, ако се скъса презерватива......ако....Доста преди да правим секс сме имали своите интимни моменти. Същински полов акт също сме опитвали, но......болката беше страшна, а дървеността ни на високо ниво.

SoFarSoG00d
01-08-2009, 16:28
Сексът е най-голямото удоволствие от една връзка.Хубаво е да има и любов.Интересното е ,че връзка без любов може да има,ама връзка без секс няма.Та ако в леглото нещата куцат то всичко отива по дяволите.Тия неща с чакането и доказването на любовта по този начин са пълна измислица.Като се обичат младите защо да не се оправят-лошо няма.Сексът му е майката другото са празни приказки!!!! :razz:

krem4et0
01-08-2009, 16:36
Каква съм имала 18 месеца тогава? Кажи!

Martini_Chick
01-10-2009, 11:05
Тоя да не е импотентен we 8-) тва не е нормално..всеки човек но определена възраст трябва да започне да води полов живот :lol: кажи му да ходи да се прегледа..може да е кастриран :D а ти пък си мн зле :booooomb: на сички са ни целували гърдите ама само ти го смяташ за ненормално :-x

Erimu
01-10-2009, 12:10
Направо ставате параноични! Толкова ли не може да допуснете, че момчето наистина не е правило секс от година и 9 месеца.

Винаги съм била близка със сегашния ми приятел и преди двамата да тръгнем той не беше правил секс от година и нещо, защото старата му приятелка беше девствена и се страхуваше от първия път. Затова той мирно изчакваше тя да стане готова. Какво му е лошото, щом има любов има и жертви.

SoFarSoG00d
01-10-2009, 12:20
Това с девствеността е твърде преувеличено,все едно някой ще го колят,ще боли до припадък и ще се лее кръв.Сексът е най-голямото удоволствие!!!Правете секс докато сте млади и пъргави.Лъскането на чикийки не е работа.... :razz:

BigFakeSmile
01-14-2009, 21:58
целувал ти е гърдите..и дали ше имаш нужното самочувствие.. :razz: :razz: че тва да не е нещо велико бря.. :razz: :lol: :lol:
а за другото..на 20 е..и без секс..? хубаво е че му имаш доворие...ама погледнатао от страни постъпваш глупаво

JazzWE
01-15-2009, 00:05
ако е на 20 а момчето на 25 да .. ама не и 15 на 20
+1 :-x

krem4et0
01-16-2009, 13:50
Така формулирана, темата не се разбира. Лек ден!