View Full Version : Въпрос за аборт
4epHo0KaTa_Lady
01-06-2009, 16:16
Защо всички казватч, че аборт се прави до 3 месец.. след като прочетох в един сайт даден от някой от форума и там пишеше следното :
"Отравяне със сол /солева инжекция/
- този метод се прилага след 16 седмична бременност, когато има повече околоплодна течност (след 4-ти месец). С инжекция се изсмуква част от тази течност и на нейно място се впръсква силно концентриран солеви разтвор. Бебето поема от тази “отрова”, започва да се гърчи, рита отчаяно, защото този разтвор изгаря живата тъкан и за 1 час умира. След 24 часа започват контракциите и се изхвърля мъртъв плод. В редки случаи детето може да се роди живо, но то е изгорено от разтвора и умира бързо, или го умъртвяват.
Цезарово сечение
- прилага се при напреднала бременност след 5-ти месец. Отваря се корема, бебето се изважда живо и се оставя да умре или го убиват."
kalpazanka
01-06-2009, 16:22
Наличието на околоплодна течност ме навежда на мисълта, че това е вече медицински аборт и е правено амнио, с което е установен генетичен дефект или уродство с 3Д технология. Иначе прекъсване на нежеланата бременност е до 3 лунарен месец.
А второто ми намирисва на криминален аборт!
4epHo0KaTa_Lady
01-06-2009, 16:27
мерси ;)
ToniStoraro
01-06-2009, 16:28
Това е пълна идиотщина. Трябва първо да се мисли, после да се прави дете. Аз съм против абортите.
nejnaDROGA
01-06-2009, 16:32
:shock: Това е просто брутално :cry:
Кой нормален човек ще постъпи толкова НЕхуманно с детето си!!!
А и коя нормална жена ще чака 4-5 месеца докато се накани да направи аборт?!
aka6a_vamp
01-06-2009, 16:34
:shock: :shock: тръпки ме побиха...ужасс :-o що за изверг би го напраил тва?!
zakonniq abort e do 3tiq lunaren mesec.tova e nezakonen abort,koeto ti opisva6,a i ne sum 4uvala u nas da se prilaga podobno izdevatelstvo!Moje bi go pravqt v nqkoi arabski durjavi.a tova s cezarovoto-6to za idiot trqbva da si da vidi6 beb4eto si(bilo to i tolkova drebno i nedorazvito) i da go ustavi6 hladnokruvno da umre!
P.S.-koeto mi napomnq za edna moq priqtelka,ta neina poznata be6e bremenna,cqlata bremennost izkara mnogo tejko,no tq i pie6e i pu6e6e...ta rodi deteto v na4aloto na 7mi mesec,tejalo e 600gr,vednaga sa go slojili v kuvioz.Doktorite sa iskali da napravqt vsi4ko vuzmojno da spasqt bebeto,no tq,idiotkata kazala,4e ne iska da go vijda takova nedorazvito i kazala na doktorite da ne go spasqvat,kato sa go izkarali ot neq izob6to ne e iskala da go vidi.Vupreki zarukata i,doktorite slojili deteto v kuvioz i se pogrijili za nego,no 3 4asa po-kusno di6aneto mu sprqlo i detenceto umrqlo!I me e sram da kaja,4e poznavam tazi jena(makar i beglo),prosto.....takova jivotno za mene nqma!!!!
ToniStoraro
01-06-2009, 16:40
:shock: :shock: тръпки ме побиха...ужасс :-o що за изверг би го напраил тва?!
Има :( :( :(
nejnaDROGA
01-06-2009, 16:44
zakonniq abort e do 3tiq lunaren mesec.tova e nezakonen abort,koeto ti opisva6,a i ne sum 4uvala u nas da se prilaga podobno izdevatelstvo!Moje bi go pravqt v nqkoi arabski durjavi.a tova s cezarovoto-6to za idiot trqbva da si da vidi6 beb4eto si(bilo to i tolkova drebno i nedorazvito) i da go ustavi6 hladnokruvno da umre!
P.S.-koeto mi napomnq za edna moq priqtelka,ta neina poznata be6e bremenna,cqlata bremennost izkara mnogo tejko,no tq i pie6e i pu6e6e...ta rodi deteto v na4aloto na 7mi mesec,tejalo e 600gr,vednaga sa go slojili v kuvioz.Doktorite sa iskali da napravqt vsi4ko vuzmojno da spasqt bebeto,no tq,idiotkata kazala,4e ne iska da go vijda takova nedorazvito i kazala na doktorite da ne go spasqvat,kato sa go izkarali ot neq izob6to ne e iskala da go vidi.Vupreki zarukata i,doktorite slojili deteto v kuvioz i se pogrijili za nego,no 3 4asa po-kusno di6aneto mu sprqlo i detenceto umrqlo!I me e sram da kaja,4e poznavam tazi jena(makar i beglo),prosto.....takova jivotno za mene nqma!!!!
Другия път като я видиш тая я пречукай и не викай бърза помощ ... Нека усети (поне малко),колко се е мъчило бебчето й :shock: :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Ujas,prosto az bqh potresena ot tozi slu4ai s neq,napravo nqmah dumi,sega e bremenna v 5ti mesec,uj ve4e ne pie i se e krotnala,ama kato znam kakuv e izrod mi e jal za deteto...ako tova pone se rodi!
P.S.-a tova,mili4koto mi6le sigurno e use6talo,4e e do6lo nejelano na sveta,ta e po4inalo sled 3 4asa :(
:shock: Това е просто брутално :cry:
Кой нормален човек ще постъпи толкова НЕхуманно с детето си!!!
А и коя нормална жена ще чака 4-5 месеца докато се накани да направи аборт?!
Напълно съгласна съм със Зори.. :0
Biskfitka
01-06-2009, 17:00
Бебето поема от тази “отрова”, започва да се гърчи, рита отчаяно, защото този разтвор изгаря живата тъкан и за 1 час умира. След 24 часа започват контракциите и се изхвърля мъртъв плод. В редки случаи детето може да се роди живо, но то е изгорено от разтвора и умира бързо, или го умъртвяват.
- прилага се при напреднала бременност след 5-ти месец. Отваря се корема, бебето се изважда живо и се оставя да умре или го убиват."Ъъ тва е ужасно...кой ще причини това на детето си?! :shock: :shock: :shock: ужас....
Vesetyyyy
01-06-2009, 18:39
УЖАС,,,,,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:
tekila_sunrise
01-06-2009, 20:07
лелееее кой нормален би го направил,това абсолютно хладнокръвно убийство, и то на малко бебче :shock: :shock: :shock: :shock:
nymphadora
01-06-2009, 20:11
:shock: :shock: :shock: нямам думи!спомних си,че даваха по новините за една "жена" дет беше родила в тоалетната и като казвам тоалетна,имам впредвид,че е раждала над самата яма и после детето е паднало в нея...секви уроди има на тоя свет!!!
ОТВРАТ!!! :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078
A_Loving_Girl
01-06-2009, 21:27
:shock: :shock: Тея които извършват тези манипулации трябва да бъдат осъждани на смърт!!! :?
Кое е ужасното :shock: Нали било нормално... :?
A_Loving_Girl
01-06-2009, 21:31
И кое е нормалното в това да убиеш детето си по толкова низостен начин....
На мен ли го казваш.
Сайтът е мой ;)
Кажи го на малките госпожички дето се друсат в дискотеките и после си свалят гащите пред всеки втори,който ги хване за шундата.
С извинение,ама се ядосвам винаги по тоя повод
На мен ли го казваш.
Сайтът е мой ;)
Кажи го на малките госпожички дето се друсат в дискотеките и после си свалят гащите пред всеки втори,който ги хване за шундата.
то си е така :( а после пускат теми тука от сорта
A_Loving_Girl
01-06-2009, 21:39
На мен ли го казваш.
Сайтът е мой ;)
Извинявам се,че те ядосах,хем знам ,че на тая тема се палиш бързо.... ;)
ViolentSaint
01-06-2009, 21:39
[quote=x3eme]
A_Loving_Girl
01-06-2009, 21:40
[quote=x3eme]то си е така :( а после пускат теми тука от сорта
На мен ли го казваш.
Сайтът е мой ;)
Sexita, права си :) поне ако натрупат малко сексуална култура от четивата, който има предлага Интернетът щее един + за тях и ще мислят преди да направят някоя глупост :)
Тва да вкараш инжекция на бебето да се пържи ... да ти вкарат една и у стомаха и по една във всяко око ... поне като изпържиш малката невинна душичка и ти да фръкнеш с нея, гад-бляд
На мен ли го казваш.
Сайтът е мой ;)
Извинявам се,че те ядосах,хем знам ,че на тая тема се палиш бързо.... ;)
Хаха...аз не се ядосах заради теб...
Просто от самата женска простотия да се подлъгваме по чара на мъжете,докато не ни обременят и не ни направят детеудийци :D
То не е смешно де,ама така звучи
Тва да вкараш инжекция на бебето да се пържи ... да ти вкарат една и у стомаха и по една във всяко око ... поне като изпържиш малката невинна душичка и ти да фръкнеш с нея, гад-бляд
В България не се прави слава богу...и дете след 3тия месец е незаконно да се маха...само по медицински причини може да го махнат.
Най-често го разчленяват и после го изсмукват ако е малко или го издърпват с нещо като дълги пинсети...
Ако е голямо бебе,но примерно е мъртво...разрязват корема и го махат от там
A_Loving_Girl
01-06-2009, 21:44
Хаха...аз не се ядосах заради теб...
Просто от самата женска простотия да се подлъгваме по чара на мъжете,докато не ни обременят и не ни направят детеудийци :D
То не е смешно де,ама така звучи
Майтап да няма,ама си е така....обесняват ти,че целия свят ще го носят на ръце заради тебе...и после като се появи бебето,дават условие да се махне или най-лесното.....опа....чертата и да ги няма....
BringYourOwnBeer
01-06-2009, 21:45
малее прегледах сайта набързо, първо се начудих на видовете аборти, а после кат влязох на снимки :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 не бях готов за такъв шок, поне да не разкъсваха тялото. блях. Браво на вас вече без презерватив във джеба нема ходя никъде. направете повече такива сайтове и като онея спамове, да може на хората да им се напомня какво правят. Егати поне ако детето е нежелано да се даде за осиновяване. Толкова двойки искат по едно, но нямат... :? :? ужас
sensationwhite
01-06-2009, 23:43
ЗАЩОТО МЕТОДА Е НЕХУМАНЕН!
regnamx2
01-06-2009, 23:47
[quote=sexita]Кое е ужасното :shock: Нали било нормално... :?
На мен ли го казваш.
Сайтът е мой ;)
за да дразня скапаняци като теб 8)
regnamx2
01-06-2009, 23:51
w w w . teenproblem . net/teenid/images/x3eme/2654_1230934000_b.jpg
Или да се опиташ да родиш през гъза си ?
да даже опита ми беше успешен и его е...ти се появи на бял свят
regnamx2
01-06-2009, 23:53
Баща ми ? Никъв шанс, кучко моя
кажи си бе сине няма нишо срамно
ако някой трябва да се срамува то този някой ще съм аз че съм създал такъв идиот :?
regnamx2
01-06-2009, 23:57
Алеле колко си оригинален. Еби му мамата, абе все съм вервал че има безкрайно тъпи копеленца ДНБ кучки ама ти ме изумяваш с всеки пост, сладурано :-)
Алеле колко си оригинален. е** му мамата, абе все съм вервал че има безкрайно тъпи копеленца ДНБ кучки ама ти ме изумяваш с всеки пост, сладурано :-)
пак ли те изби на педерастия :? казах ти вече в друга тема че нямам намерение да се занимавам цяла вечер с теб...бягай у лево СИНЕ айдеее
regnamx2
01-07-2009, 00:01
Заповядай, кура ми ще ти е упората цела вечер :D