Влез

View Full Version : Чувство за вина

po4ti_realna
01-06-2009, 17:58
Добър вечер!Искам да споделя историята си,защото не мога да си намеря място,изпитвам необходимост просто да споделя,а няма с кого.Така преди няколко дни бях на купон,прекарах незабравима вечер,благодарение на един младеж,въпреки че знаех,че си има приятелка,аз продължих.Днес получих смс"Вече нямам приятелка,вината не е в теб,спокойно,просто прецених,че трябва да знаеш"...Изпитвам едно много нотропчиво чувство за вина,наистина много уважавам този човек,а едва ли ни го прецаках....Знам,че вената не е само моя и все пак....

Мамка му,мен ме оставят,заради друга-неприятно ми е,оставят друга заради мен-отново ми е гадно...What`s the fuck?

А сега накъде?
Допълнение към темата,след прочетените до сега мнения....

Такаа... добре... Реших,че ще ми бъде нещо повече от приятел,но как да покажа,че и моите намерения са именно такива?Едва ли най-подходящият начин е по телефона,но пък друг няма,защото в момента не е в моя град и чак накрая на месеца ще бъде

Axe_vs_Sword
01-06-2009, 18:21
Освен да се гръмнеш :booooomb: ... 8-) Сериозно: еми поговорете на 4 очи и ще разбереш дали ти си вината.

BeBsItO
01-06-2009, 18:29
Това е негово решение. Ако не сте били заедно същата вечер.....в смисъл по -интимно...не се притеснявай.

Ако са от скоро заедно....едва ли е проблем.Но ако са от години.....да кофти е. Постарай се да не ти се случва повече......

pussycat_dolls15
01-06-2009, 18:31
Смятам,че трябва да се оговорите и да си поприказвате искрено и лично. :P 8-)

jghgh
01-06-2009, 18:36
Е, след като той си е преценил че трябва/може да остави приятелката си заради теб, значи толкова я и цени... Помисли си - какво си ти за него и какво е тя щом така си прекратява отношенията.
А има и друг вариант - може да не те харесва (въпреки че тогава защо ще те уведомява със СМС 8-) ), но след преживяването ви да е преценил че с приятелката му нещата не вървят.. все пак я е резнал и то след забивка на купон. Може би нещо в нея липсва, не му е давала нещо което иска (говоря за емоции, усещания.. може твоята компания да му е предпочитана и класи над нейната.. знае ли човек)

Всичко се връща, да знаеш. Може би е "компенсация" на съдбата сега да зарязват заради теб, за сметка на тва че ти си била зарязана заради друга.
Изясни си какви са намеренията му към теб и така ще си отговориш на въпросите. И няма смисъл да изпитваш вина.

merryweather_ricci
01-06-2009, 18:41
Според мен вината не е в теб и няма никакъв смисъл да се тревожиш. Щом това момче е решило да е с теб на купона и определено е забравило приятелката си няма смисъл да изпитваш чувство на вина!Може би наистина трябва да си поговорите..! Не знам, но вината не е в теб !

alex4ii
01-06-2009, 20:10
аз пък мисля че той е решил да ти каже че са скасали,за да може да продължи с теб :) един вид те усведомява че вече е свободен,за да бъде с теб :-)

NightFairy
01-06-2009, 20:14
Ти харесваш ли го? Искаш ли да сте заедно?

po4ti_realna
01-07-2009, 02:50
Ти харесваш ли го? Искаш ли да сте заедно?

Може би малко...Но държа на нега като човек и не бих желала да го разочаровам,ако тръгнем...

scoobydors
01-07-2009, 03:53
Негово решение, но това, че ти казва, че нямаш вина не е много вярно. Ако са се обичали той няма да тръгне да се задява с друго момиче. (пък и е възможно просто вече да е чувствал, че не иска да е с нея и точно тогава си се появила ти)
Защо не поговориш с него? Може би той има намерения към теб. :)

Ou7taControL
01-07-2009, 04:23
shtom togawa toi si e prekaral dobre s teb zna4i ne mu e pukalo 4ak tolkowa za priqtelkata mu.. inache shteshe da stoi nastrani ot teb.. qvno sa imali probelmi i zaradi towa sa se razdelili.. nemoje da mislish 4e pri4inata si ti.. ako go hareswash kakwo 4akash.. towa 4e toi e smetnal za neobhodimo da ti kaje zna4i 4e te hareswa i iska neshto da se polu4i mejdu vas.. :)

PreciousDiamond
01-07-2009, 06:22
Че ти какво си виновна , че той не е обичал приятелката си ? :shock:

po4ti_realna
01-07-2009, 14:51
shtom togawa toi si e prekaral dobre s teb zna4i ne mu e pukalo 4ak tolkowa za priqtelkata mu.. inache shteshe da stoi nastrani ot teb.. qvno sa imali probelmi i zaradi towa sa se razdelili.. nemoje da mislish 4e pri4inata si ti.. ako go hareswash kakwo 4akash.. towa 4e toi e smetnal za neobhodimo da ti kaje zna4i 4e te hareswa i iska neshto da se polu4i mejdu vas.. :)

Гледай...притеснява ме това,че може да и момент на желание просто...Вярно е,че нещата м/у него и приятелката му не вървяха много гладко,но мисля,че я обичаше....Не знам,обаче какво роля играе смс-а,който ми прати....Дали да се почувствам виновна,въпреки че момчето също държи на мен и не би ме накарало да се чувствам недобре,или пък е било някакъв намек?!Връзката им беше 8 месеца....Момчето е на 22...

TooLittelTooLate
01-07-2009, 16:35
Ей определено не си виновна. Не мислиш ли, че щом са били заедно от 8 месеца и той я е обичал, щеше да и изневери и после да я зареже?! Може да излезете и да разбереш дали има чувства към теб и дали иска нещо повече. А за това, че не е с нея, не трябва изобщо да се чувстваш виновна, все пак си е негово решение. :)

N0_feAR
01-07-2009, 16:48
Няма защо да се чувстваш виновна ;) Момчето само е решило какво да прави, просто ти си била решаващата му крачка, не знаеш как са им били до ся отношенията така че спокич

slun4ice_90
01-08-2009, 10:34
Е,как ще си виновна бе? :shock: :lol: Сега имаш шансове,пък и той ти е подказал вече...нямаш време за губене! :)