Влез

View Full Version : Новият клас.....ме съсипа...

Bordes
01-07-2009, 11:46
Начи дойде време за гимназийка 8-) Сичко добре ама...попадам в клас 22 момичета....4 момчета...отначало си викам ебати кефа....ама другите 3ма интелегента не знаят какво е думата "чист въздух" и "ненаписана домашна".....направо ме отегчват....по цел ден на даскало....да еба де са набутах....и нашите момичета кат са опнаха сички най добри приятелки станаха....а аз Крали Марко....нямащ 1 съюзник в тоя клас треаше да завързвам приятелствата с момичетата сам....бати писна ми...зех са уморявам само аз да прая некви смешки,некви глупости....с момчетата от другите класове що годе са имаме....ама въпроса е че в тоя клас зех са чустам чужд...и ми е скучно....и глеам да ходя нали с другите момчета в даскало....и са отчуждаам още поече...та мислех си да се местя в другия клас че там поне има малко повече момчета,свестни са....купон ше стаа....дали е правилно? 8)

TheBestFriends
01-07-2009, 12:26
Как така дали е правилно ?! Това си само твое мнение. Няма такова като правилно и неправилно. Не ми се вярва двата класа да речем ''а'' и ''б'' да са по различна програма, за това няма голяма разлика дали си в единия или другия. Щом ще става купон и ще ти е интересно там, отивай..

m3talmania
01-07-2009, 12:38
В моя клас имаме 2 момчета - цъфнали та вързали... Спокойно, пич не се шашкай едното от момчетата постоянно излиза с момчетата от съседните класове, а докато сме на даскало си говори с момичетата. След време ще видиш, че момичетата ще се раздробат ( от личен опит ти го казвам) и няма да са така на групички... :wink:

Nitroglycerin
01-07-2009, 13:35
аз съм в клас с 23 момчета и 5 момичета и мене.Стой си при момичетата ако са готини си ги пази (все пак ти си мъжа) после като станеш 10-11 клас ще си седиш и без момчета и без момичета.

Bordes
01-07-2009, 13:43
Бе май искам клас дет да стаа шоу 8-) Пък те нащи едни мирнички,ученолюбиви.....абе има време ше видиме :-o

LittlePrincess
01-07-2009, 13:56
Ми премести се щом мислиш, че там ще ти е по-добре.Аз ако бях до сега да съм се разкарала вече.Иначе и в моя клас сме 24 момичета и има само 5 момчета, но е забавно.

SuNsEt
01-07-2009, 13:58
В мойто даскало от 'А' клас има само 1 момче и 28 момичета.В моя клас има 8 момчета и 20 момичета(има едно свободно място,ако си от София и искаш да се местиш в друго даскало с немски език,ела хах).Всички мислят това едно момче за гей,защото ходи само с момичета.Даже от моя клас са убедени,че до 12 клас ще обърне резбата.Понякога в междучасията идва в наща стая и нещо налита да прегръща и ...пипа по рамото :shock: момчето,което седи до мен. :-D Кво да ти кажа...радвай се,че не си единствен.Може да се чувстваш като такъв,но...или свикваш или се местиш.

Bordes
01-07-2009, 14:36
Май ше е 2рото 8)

Wrathchild
01-07-2009, 15:52
Нещо да се сещаш, че си в училище, не за да си правиш купона, а да учиш?

alwaysnforever
01-07-2009, 16:28
ами..твое е решението,ако се чувстваш не на място се примести в др. клас.. 8)

Lucho
01-07-2009, 17:06
Отивай в другият клас..що ще ги търпиш ?
Kill zubars !

s1NNer
01-07-2009, 17:25
Ела в моя клас .. 5 момичета сме и 22 момчета :P 8-)