.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    Сливен

Новият клас.....ме съсипа...

Начи дойде време за гимназийка Сичко добре ама...попадам в клас 22 момичета....4 момчета...отначало си викам ебати кефа....ама другите 3ма интелегента не знаят какво е думата "чист въздух" и "ненаписана домашна".....направо ме отегчват....по цел ден на даскало....да еба де са набутах....и нашите момичета кат са опнаха сички най добри приятелки станаха....а аз Крали Марко....нямащ 1 съюзник в тоя клас треаше да завързвам приятелствата с момичетата сам....бати писна ми...зех са уморявам само аз да прая некви смешки,некви глупости....с момчетата от другите класове що годе са имаме....ама въпроса е че в тоя клас зех са чустам чужд...и ми е скучно....и глеам да ходя нали с другите момчета в даскало....и са отчуждаам още поече...та мислех си да се местя в другия клас че там поне има малко повече момчета,свестни са....купон ше стаа....дали е правилно?
    Живей така,че да те е срам да разказваш,но да ти е кеф да си спомняш!

Град
    Страната на Невъзможното
    Как така дали е правилно ?! Това си само твое мнение. Няма такова като правилно и неправилно. Не ми се вярва двата класа да речем ''а'' и ''б'' да са по различна програма, за това няма голяма разлика дали си в единия или другия. Щом ще става купон и ще ти е интересно там, отивай..

В моя клас имаме 2 момчета - цъфнали та вързали... Спокойно, пич не се шашкай едното от момчетата постоянно излиза с момчетата от съседните класове, а докато сме на даскало си говори с момичетата. След време ще видиш, че момичетата ще се раздробат ( от личен опит ти го казвам) и няма да са така на групички...

аз съм в клас с 23 момчета и 5 момичета и мене.Стой си при момичетата ако са готини си ги пази (все пак ти си мъжа) после като станеш 10-11 клас ще си седиш и без момчета и без момичета.
    Йога и мъдрост

Град
    Сливен
    Бе май искам клас дет да стаа шоу Пък те нащи едни мирнички,ученолюбиви.....абе има време ше видиме

Ми премести се щом мислиш, че там ще ти е по-добре.Аз ако бях до сега да съм се разкарала вече.Иначе и в моя клас сме 24 момичета и има само 5 момчета, но е забавно.
    Stay up all night with the stars *

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    В мойто даскало от 'А' клас има само 1 момче и 28 момичета.В моя клас има 8 момчета и 20 момичета(има едно свободно място,ако си от София и искаш да се местиш в друго даскало с немски език,ела хах).Всички мислят това едно момче за гей,защото ходи само с момичета.Даже от моя клас са убедени,че до 12 клас ще обърне резбата.Понякога в междучасията идва в наща стая и нещо налита да прегръща и ...пипа по рамото момчето,което седи до мен. Кво да ти кажа...радвай се,че не си единствен.Може да се чувстваш като такъв,но...или свикваш или се местиш.

Град
    Сливен
    Май ше е 2рото

Нещо да се сещаш, че си в училище, не за да си правиш купона, а да учиш?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    ами..твое е решението,ако се чувстваш не на място се примести в др. клас..
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Мега фен
    Отивай в другият клас..що ще ги търпиш ?
    Kill zubars !

Ела в моя клас .. 5 момичета сме и 22 момчета :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си