View Full Version : Тая срамежливост ще ме погуби!
nymphadora
01-07-2009, 15:49
И такаа-и аз с любовен проблем :D
УЖАСНО СРАМЕЖЛИВА СЪМ!
Знам,че вече има такива теми,но моя проблем е по-голям-ТОЙ Е ПО-СРАМЕЖЛИВ!Тва значи,че аз ще треа да правя първата стъпка... :-o .А като го видя и се вцепенявам 8-) .Имаме общи интереси,но той винаги е заобиколен от други момчета и си правят техни си работи :o .Мисля,че съм му симпатична,ама нямам голям опит с момчетата и просто не знам какво да правя 8-) .HELP!!! 8-[
Ем.. жалко тогава.. маи тогава само ще се гледате ако някой не направи 1-вата крачка :P 8-)
Nitroglycerin
01-07-2009, 16:02
Едно 90% от срамежливите си се уреждат по скайп.Следователно недей да правиш изключение.А относно другите 10% срамежливци те са много добри приятели с ръцете си :D :D :D :D :D
soul1199
01-07-2009, 16:08
zaribqai go po skype :) taka pone malko 6e se otpusne6,i go pokani primerno da izlzete nqkoi put,i naistina trqa napravi6 purvata kra4ka,kusmet :)
Едно 90% от срамежливите си се уреждат по скайп.Следователно недей да правиш изключение.А относно другите 10% срамежливци те са много добри приятели с ръцете си :D :D :D :D :D
+69
И аз съм срамежлива ,ма някак си с течение на времето намалява .Май наистина skype ,не е толкова лоша идея :) :P
Твърдо против Skype. Може само да си поговорите разни неща по него, ама сериозните е работи лице в лице. Да кажеш нещо на компа 100 пъти по-лесно от директната комуникация. Think about it :)
Твърдо против Skype. Може само да си поговорите разни неща по него, ама сериозните е работи лице в лице. Да кажеш нещо на компа 100 пъти по-лесно от директната комуникация. Think about it :)
Така е наистина ,за това е добре за начало докато се поотпусне малко :)
nymphadora
01-07-2009, 16:35
Ей,добре че сте вие да ме посъветвате,че наистина бях затънала 8-) Ай ще пробвам по скайп,въпреки че ми се струва малко тъпо.Ама май нямам избор 8-)
therichbitch
01-10-2009, 21:40
+69
:razz: :razz: :razz:
Скайп, скайп, скайп!!! Чатете си там извесно време, после виж дали и тогава си допадате и ако да.. покани го да излезете(или просто да се видите) ии му кажи очи в очи..
myNameIsImmortal
01-11-2009, 09:06
Ей,добре че сте вие да ме посъветвате,че наистина бях затънала 8-) Ай ще пробвам по скайп,въпреки че ми се струва малко тъпо.Ама май нямам избор 8-)
давай по скайп и след няколко дена чатене като го срешнеш в училище и отиваш и му казваш "Здрасти, как си и т.н." щом сте си чатили и се запознаете след това можеби няма да те е толкова срам :)
Скайп, скайп, скайп!!! Чатете си там извесно време, после виж дали и тогава си допадате и ако да.. покани го да излезете(или просто да се видите) ии му кажи очи в очи..
и аз мисля,че така ще е най-добре и най-лесно за тебе щом си толкова срамежлива
Еми постарай се другият път да не си толкова срамежливa...... :-D
sexa_na_kompleksa
01-11-2009, 10:27
Аз пък мисля, че е по-добре да действаш като го видиш на живо, а не в интернет пространството... Просто отиди и го заговори. Няма какво да губиш! Може само да спечелиш! Пък и силно се съмнявам да те отреже. ; )