View Full Version : аз Нямам истински приятели
angelcheeee_93
01-07-2009, 20:21
ДА,аз наистина нямам истински приятели,имах една мн добра приятелка с която всичко си споделяхме,но обстоятелствата ни разделиха,тя е в различна паралелка.Има една на име Пати,която е в класа ми и с която се водя,но тя е голяма двуличница и е огромна клюкарка.Постоянно се занимава с клюки.
Единственият човек,който винаги ми е помагал и успокоявал,който е бил с мен и в добро,и в лошо е приятелят ми.
Само той ми остана.На него разчитам.
А според вас има ли истинско приятелство?
и вас предавали ли са ви?
Glorious
01-07-2009, 20:57
Как може заради това, че е в друга паралелка да сложите край на доброто си приятелство? Най-добрия ми приятел, с който се познаваме от 12 години е на 3000 км. и това хич не ни пречи да си говорим почти всеки ден и да обсъждаме тази помия наречена живота. :D
angelcheeee_93
01-07-2009, 21:25
ние не сме загърбили приятелството си и пак сме си най-добри приятелки,но рядко си идваме на гости,само през почивните дни понякога,през останалото време се засичаме в училище,но не можем да споделим една на друга проблемите и вълненията си.
Glorious
01-07-2009, 21:34
ние не сме загърбили приятелството си и пак сме си най-добри приятелки,но рядко си идваме на гости,само през почивните дни понякога,през останалото време се засичаме в училище,но не можем да споделим една на друга проблемите и вълненията си.
Не случайно са измислили други начини за комуникация. Например телефона или skype, както и много други. :D
Предавали са ме, много пъти. Не,няма истинско приятелство. Има временни взаимни интереси :)
buffalo88
01-07-2009, 21:42
Според мен няма нищо по-хубаво от това любимият за теб човек да ти е и най-добър приятел.
Предавали са ме, много пъти. Не,няма истинско приятелство. Има временни взаимни интереси :)
точно така е ;)
Anf3tamin4o
01-08-2009, 07:20
Понякога началото на едно приятелство мoже да е вълшебно: започваш да опознаваш другия и да му се доверяваш.Все пак той ти е приятел, защото те приема такъв, какъвто си, без да се опитва да те променя. Харесва те, защото това си самата ти. Приятелят ти винаги е на твоя страна, без значение какво правиш, но ако мисли, че грешиш - ти го казва. Именно заради това са приятелите - те са с нас във всяка една ситуация и каквото и да стане те ни подкрепят.служваш на приятел, защото искаш, а не защото искаш нещо в замяна!Но понякога едно стaбилно приятелство може да рухне за много кратко време. Как? Ако предадеш доверието на другия - ако издадеш тайната му например. Неволно или не, това не се превъзмогва лесно.И според мене няма истинско приятелство.
psihqsala
01-08-2009, 07:52
А, още един човек си е отворил очите. Не е така,че ТИ нямаш приятели. Просто в днешно време трудно се хамират хора, които са готови да дадат това, което очакваш от тях. Защото всеки е егоист малко или много и всеки се опитва да прецака другия, съзнателно или не. Това,че се движите заедно и си говорите и т.н. не е характеристика за 'приятелство'. Малко са въобще хората, разбиращи тази дума, още по-малко са тези, които са готови да го дадат. Всеки предпочита да е гаден с теб, за да изпъкне той, да те прецака, за да му е на него добре. Свиквай... а и ти имаш приятеля си. Какво се оплакваш? Малко ли ти е това? Той ти е напълно достатъчен, мен да питаш ... Някои хора и това нямат...радвай се..
Имаш приятеля ти....къв по голям стимул от това....секи ден се разправям с някви дет сички ги предавали и т.н.....но истинско приятелство смятам че има....мойте хора винаги са зад мене.... :D :D :D
И на двата въпроса отговорът ми е "да". Няма да се аргументирам.
ANTIHUMAN
01-08-2009, 14:08
Нямам истински приятели! Истинско приятелство няма, всичко е до едно време!
Да, предавали са ме!
colymoly
01-08-2009, 14:36
трябва да намериш някво момиче което няма никакви други интереси освен теб за да ти е истинска приятелка, всички останали мислят за себе си, вярвам ти като каза, че са лицемерки защото си супер права :(
LittlePrincess
01-08-2009, 14:45
Истинско приятелство има.Казвам го, защото съм го намерила.С твоята приятелка от съседния клас можете всяко междучасие да сте заедно и да си споделяте, не е като да сте от различни у-ща.А пък тази Пати като е двулична - не стой с нея (: И се запознай с нови хора.
sladka__droga
01-08-2009, 18:13
За мен те съществуват,ама май още не съм ги намерила.
Макар,че сега като се замисля има няколко човека,които май за сега не са ме предавали ... и много си ги обичкам :-).
krisence
01-08-2009, 18:18
Има истинско приятелство, което обаче трябва да намериш. Да предавали са ме, но просто когато това стане трябва да вдигнеш глава и да продължиш живота си. :)
Правиш си много големи заключения за скромните си 15 години, м? Сигурно много си видяла от живота, затова..
аз съм ти истински приятел вече!
Истински приятелство има, но е много рядко срещано. В днешно време мнозинството от тийнейджъри е лицемерно, говорят зад гърба на всеки, но иначе в лицето му са първи приятелки и така.
got2Bthe1
01-10-2009, 17:01
Ми според мен има иситинско приятелство просто то се гради супер бавно аз имам 2броя най-добри приятели (не ги степенувам) едиия у4и в друго у4илище тва не ни пре4и да се виждаме редовно а другата е в др паралелка...отново нищо не ни пре4и д асме фр... 8)
got2Bthe1
01-10-2009, 17:01
Ми според мен има иситинско приятелство просто то се гради супер бавно аз имам 2броя най-добри приятели (не ги степенувам) едиия у4и в друго у4илище тва не ни пре4и да се виждаме редовно а другата е в др паралелка...отново нищо не ни пре4и д асме фр... 8)
daisynka
01-10-2009, 22:01
Мен вече ме е страх да се доверявам на който и да е.Имам си няколко човека до мен и това ми стига.И общо взето не само ти си заобиколена от лицемери и всякакви такива.Мм не виждам обаче какво ви пречи на теб и твоята приятелка от съседния клас да сте отново същите прятелки както преди. :? Ии все още не са ме предавали но не веднъж съм била на кантар от тези неща. :-k
alwaysnforever
01-12-2009, 15:53
точно така е ;)
+238445...за мен лично няма истинско приятелство, мислех че съм го намерила, а всъщност не бях..доста неща се случиха напоследък и то лоши..от 1 страна се радвам, че стана така за да разбера истинските лица на хората около мен, а не фалшивата усмивка и милите очички.. :) :) :)
Master_88
01-13-2009, 14:16
Според мен има хора, които могат да бъдат истински приятели, но за жалост са 1 на 1000
Виждайте се по често.Илизайте...Има много начини,стига да искаш :) Исинско приятелство има!!!
HipHopBlond
01-14-2009, 20:32
че за кфо са ти =) :D
Ето още един тъп и неграмотен въпрос от предполагам тъп и неграмотен човек...
Няма истински приятели!!!!!!! Има ПРИЯТЕЛИ и ПОЗНАТИ
ДА,аз наистина нямам истински приятели,имах една мн добра приятелка с която всичко си споделяхме,но обстоятелствата ни разделиха,тя е в различна паралелка.Има една на име Пати,която е в класа ми и с която се водя,но тя е голяма двуличница и е огромна клюкарка.Постоянно се занимава с клюки.
Единственият човек,който винаги ми е помагал и успокоявал,който е бил с мен и в добро,и в лошо е приятелят ми.
Само той ми остана.На него разчитам.
А според вас има ли истинско приятелство?
и вас предавали ли са ви?
Предавали са ме.
Но има истинско приятелство.
Просто трябва да се търси,
изгражда внимателно и не трябва да
бъдеш наивен глупак(въпреки че те понякога
са по-щастливи).
Не забравяй,че в живота човек
има шепа истински приятели.
Другото са добри познати.
Magichkaa_
01-15-2009, 19:47
Боже,истинското приятелство... :D За мен няма истински приятели или поне още не съм попаднала на тях.И не не съм затворена,имам си близки даже много близки приятелки,но просто сме прекалено различни.Всяка е на своята си вълна.Примерно аз харесвам Глория,а едната от тях дори не слуша чалга.Нямаме общи интереси и т.н.Разбира се това не ни пречи,но има някакво влияние.Въпреки това аз открих в продължение на 1 година две много добри приятелки,с които мога да споделям.Моят съвет е да възообновиш приятелството си с това момиче в другата паралелка.С тая Пати си прави купона.Карай,че я пере тока.Завържи нови приятелства и се радвай на живота такъв,какъвто е :) .Успех :-)
pitan4icata
01-15-2009, 20:52
ама Мого ми е познато тва твоито положение!
моита ''най-добра приятелка'' се разсъди от фацта че отделям повече време на приятеля си и ,еджа ли не ме накара д аизбирам ,тогва разбрах че тя не си струва и от тогава нямам истински приятелки! гаджето ми е и най-добър приятел и лубовник и жсичко ми е тои,предпочитам го пред другите възможни приятелства и не съжалявам че гп предпочетох,защото той ме дарява с много любов:) е да липсват ми някои момичешки истории но го приемам като порастване,че вече не са ми наглавата, а всъщност понякога мога да разчитам на неговите приятели ,повече отколкото на ''моите''
за всеки има различно приятелство,аз преди мислех че най-добра приятелка ми е тази ,с която излизам всеки ден и зане всичко за мен,ходим на всякъде заедно и правим какви ли не глупости.. надраснах го и осъзнах че приятелството е когата може и с месеци да не се видим, но когато го направим се радваме че сме с тази приятелка и си кажем всичко и си помогнем с каквото можем :)
еми ти поне си имаш приятел на когото да разчиташ, някои нямат и това :(