.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Град
    Велико Търново

аз Нямам истински приятели

ДА,аз наистина нямам истински приятели,имах една мн добра приятелка с която всичко си споделяхме,но обстоятелствата ни разделиха,тя е в различна паралелка.Има една на име Пати,която е в класа ми и с която се водя,но тя е голяма двуличница и е огромна клюкарка.Постоянно се занимава с клюки.
    Единственият човек,който винаги ми е помагал и успокоявал,който е бил с мен и в добро,и в лошо е приятелят ми.
    Само той ми остана.На него разчитам.
    А според вас има ли истинско приятелство?
    и вас предавали ли са ви?
    Руса кукличка

Как може заради това, че е в друга паралелка да сложите край на доброто си приятелство? Най-добрия ми приятел, с който се познаваме от 12 години е на 3000 км. и това хич не ни пречи да си говорим почти всеки ден и да обсъждаме тази помия наречена живота.

Град
    Велико Търново
    ние не сме загърбили приятелството си и пак сме си най-добри приятелки,но рядко си идваме на гости,само през почивните дни понякога,през останалото време се засичаме в училище,но не можем да споделим една на друга проблемите и вълненията си.
    Руса кукличка

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    ние не сме загърбили приятелството си и пак сме си най-добри приятелки,но рядко си идваме на гости,само през почивните дни понякога,през останалото време се засичаме в училище,но не можем да споделим една на друга проблемите и вълненията си.
    Не случайно са измислили други начини за комуникация. Например телефона или skype, както и много други.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Предавали са ме, много пъти. Не,няма истинско приятелство. Има временни взаимни интереси

Според мен няма нищо по-хубаво от това любимият за теб човек да ти е и най-добър приятел.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Предавали са ме, много пъти. Не,няма истинско приятелство. Има временни взаимни интереси
    точно така е

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Понякога началото на едно приятелство мoже да е вълшебно: започваш да опознаваш другия и да му се доверяваш.Все пак той ти е приятел, защото те приема такъв, какъвто си, без да се опитва да те променя. Харесва те, защото това си самата ти. Приятелят ти винаги е на твоя страна, без значение какво правиш, но ако мисли, че грешиш - ти го казва. Именно заради това са приятелите - те са с нас във всяка една ситуация и каквото и да стане те ни подкрепят.служваш на приятел, защото искаш, а не защото искаш нещо в замяна!Но понякога едно стaбилно приятелство може да рухне за много кратко време. Как? Ако предадеш доверието на другия - ако издадеш тайната му например. Неволно или не, това не се превъзмогва лесно.И според мене няма истинско приятелство.
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Голям фен
    А, още един човек си е отворил очите. Не е така,че ТИ нямаш приятели. Просто в днешно време трудно се хамират хора, които са готови да дадат това, което очакваш от тях. Защото всеки е егоист малко или много и всеки се опитва да прецака другия, съзнателно или не. Това,че се движите заедно и си говорите и т.н. не е характеристика за 'приятелство'. Малко са въобще хората, разбиращи тази дума, още по-малко са тези, които са готови да го дадат. Всеки предпочита да е гаден с теб, за да изпъкне той, да те прецака, за да му е на него добре. Свиквай... а и ти имаш приятеля си. Какво се оплакваш? Малко ли ти е това? Той ти е напълно достатъчен, мен да питаш ... Някои хора и това нямат...радвай се..

Град
    Сливен
    Имаш приятеля ти....къв по голям стимул от това....секи ден се разправям с някви дет сички ги предавали и т.н.....но истинско приятелство смятам че има....мойте хора винаги са зад мене....
    Живей така,че да те е срам да разказваш,но да ти е кеф да си спомняш!

Град
    София
    И на двата въпроса отговорът ми е "да". Няма да се аргументирам.
    Don't tell me what I can or can't do !

Супер фен
    Град
    България
    Нямам истински приятели! Истинско приятелство няма, всичко е до едно време!
    Да, предавали са ме!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

трябва да намериш някво момиче което няма никакви други интереси освен теб за да ти е истинска приятелка, всички останали мислят за себе си, вярвам ти като каза, че са лицемерки защото си супер права

Истинско приятелство има.Казвам го, защото съм го намерила.С твоята приятелка от съседния клас можете всяко междучасие да сте заедно и да си споделяте, не е като да сте от различни у-ща.А пък тази Пати като е двулична - не стой с нея (: И се запознай с нови хора.
    Stay up all night with the stars *

За мен те съществуват,ама май още не съм ги намерила.
    Макар,че сега като се замисля има няколко човека,които май за сега не са ме предавали ... и много си ги обичкам .
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Голям фен Аватара на krisence
    Има истинско приятелство, което обаче трябва да намериш. Да предавали са ме, но просто когато това стане трябва да вдигнеш глава и да продължиш живота си.

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    40 Miles from the Sun
    Правиш си много големи заключения за скромните си 15 години, м? Сигурно много си видяла от живота, затова..

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    аз съм ти истински приятел вече!

Истински приятелство има, но е много рядко срещано. В днешно време мнозинството от тийнейджъри е лицемерно, говорят зад гърба на всеки, но иначе в лицето му са първи приятелки и така.
    *Най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите.*

Супер фен Аватара на Di
    че за кфо са ти =)
    не се изказвай неподготвен,прасе

Град
    В думите на хората ;)
    Ми според мен има иситинско приятелство просто то се гради супер бавно аз имам 2броя най-добри приятели (не ги степенувам) едиия у4и в друго у4илище тва не ни пре4и да се виждаме редовно а другата е в др паралелка...отново нищо не ни пре4и д асме фр...

Град
    В думите на хората ;)
    Ми според мен има иситинско приятелство просто то се гради супер бавно аз имам 2броя най-добри приятели (не ги степенувам) едиия у4и в друго у4илище тва не ни пре4и да се виждаме редовно а другата е в др паралелка...отново нищо не ни пре4и д асме фр...

Мен вече ме е страх да се доверявам на който и да е.Имам си няколко човека до мен и това ми стига.И общо взето не само ти си заобиколена от лицемери и всякакви такива.Мм не виждам обаче какво ви пречи на теб и твоята приятелка от съседния клас да сте отново същите прятелки както преди. Ии все още не са ме предавали но не веднъж съм била на кантар от тези неща.
    Nqma priyateli, ima sam0 p0znati !!!!

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    точно така е
    +238445...за мен лично няма истинско приятелство, мислех че съм го намерила, а всъщност не бях..доста неща се случиха напоследък и то лоши..от 1 страна се радвам, че стана така за да разбера истинските лица на хората около мен, а не фалшивата усмивка и милите очички..
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си