View Full Version : Идиот съм !
На нова година срешнах едно момиче , много ми хареса и там танцувахме зарибявахме се , но дойде време да си ходи аз и поисках телефона и тя ми го даде.На следващия ден и се обадих обаче вместо да е поканя на среща само е питах как е какво прави , пожелах и всичко най хубаво през 2009 година и стаписах :@ .И си казахме чао по телефона.Вчера се осазнах какъв идиот съм и звъннах да изленем само 2-мата тя се съгласи :) .Уговорихме си среща за Събота , но работата е там че сега не знам как да подходя към нея ? Харесвам е много и бих искал да трагнем заедно.
PLuScHeTo
01-08-2009, 06:22
Разбери дали тя те харесва ;)
sometime
01-08-2009, 06:43
Разбери дали тя те харесва ;)
хахаха майтапп майтапп
като се видите дръж се естествено
не говори много за себе си а питай за нея
мечти минало смешни случки
карай я да се смее говорете си за музика и тем подобни намерете общи интереси и подхванете неква тема...
не се срамувай - гледай я в очите.. както се вика направо я изпивай..
не говорете за минали гаджета и тем подобни... нещо което не е за първа среща
ако покрай вас мине някой не го обсъждай - тоест не исказвай негативизъм - мисля че тай се пишеше думата..
амм направи така че да разбере че се интересуваш от нея
и така....
Мда идиот си! :D
Майтапя се...нема се косиш, нищо не е станало, нали все пак си я поканил на среща и тя се е съгласила....един ден по-рано или по-късно. Сега действаш по задачите, а ние стискаме палци. Съгласен съм с мнението на sometime, като само ще допълня: Бъди уверен в себе си и настъпателен...но не нагъл и всичко ще се нареди.
Просто бъди естествен.Остави я колкото се може повече тя да говори, а ти я слушай и от време на време допълвай по нещо за тебе.... И така.Успех!
П.П. Бъди усмихнат!
EeeBobii
01-08-2009, 08:26
Ми говори си с нея...питай я какво те интересува и ако ти отговаря с желание значи нещата са на добре.... :)
slun4ice_90
01-08-2009, 08:39
Вижте се в събота,но я попитай дали си има гадже такива неща,все пак недей да очакваш нещо повече на първа среща човек...Успех! :)
Сакън - не я води на интервю за работа - къде учиш, с какво се занимаваш, имаш ли брат, сестра, майка, татко, баба, дядо, гадже, а плюшена играчка, която да гушкаш вечер, как ядеш пилешко месо с фасул .. и т.н. сеш се.. :)
sometime
01-08-2009, 09:12
http://www.teenproblem.net/s/12030.html
Бъди себе си и не се притеснявай.
Prophecy
01-08-2009, 09:27
И аз съм ги правил тея неща , мн често се стъписвам и обаркам сичко .. :( ... ама след време всичко се подрежда , тъй че не се претеснявай , бъди себе си :)
Amphibia
01-08-2009, 12:17
Не е хубаво да задаваш твърде много въпроси, а да не казваш почти нищо за себе си, но както изглежда тя е напълно отворена към теб - в смисъл,че на всеки въпрос ти отговаря с "да", което означава, че си и приятен :) Това е страхотно! А за гадже съм 100% сигурна, че си няма, щом дори не се е замислила дали да излезе с теб. Според мен няма да имаш никакви проблеми с момичето, всичко ще мине идеално...Успех!!!
soul1199
01-08-2009, 12:21
emi govorete si,zabavlqvai q,izprati q i q celyni :P
lovelygirll92
01-08-2009, 13:30
Бъди себе си и не се притеснявай.
+1
Обаче чудих се кога да изленем точно.Защото се разбрахме за събота ама и се разбрахме да се иговорим допълнително за в колко часа да изленем и аз мисля да е някаде надвечер към 8-9 да идем на кафе , после на дискотека :).Може да дадете по още някой друг съвет. :)
Поговоре те си, забавляваите се и най вече бъди себе си :) 8)
Kostadin_682
01-08-2009, 17:50
Поговоре те си, забавляваите се и най вече бъди себе си :) 8)
напълно съм съгласен...
PreciousDiamond
01-08-2009, 19:13
Идиот съм !
+1 8-)