View Full Version : Купончета...ала-бала
Преди години много се събирахме по купони...ужас беше.
Секс,наркотици,излагания,п връщания....
Кой е най-големият ви гаф в последствие от алкохола и самата настройка на купона.
Аз лично никога не съм правила секс с някой ей така...може да сме се натискали,ама не съм пускала.
Виж...един път хванах мойта най-добра приятелка да прави свирки в кухнята на едно момче...което ме шокира,защото тя не е такъв човек.
Но на тези купони ставаме прекалено различни от това което сме.
Давам думата на вас. Споделете горчивият си опит,дори не личен
bebeshok
01-08-2009, 22:04
Интересен въпрос. Последното ми такова събиране беше на нова година. Искарах си супер весело, и вярвай ми там имаше доста случайни случки,относно секса, дори една спа с 4-5 или човека,ако не се лъжа.. но това не е купон а една проста ОРГИЯ, от които после някой все съжелява :)
на един приятел на бала....бяхме първо в един ресторант и там яко пиене..наливахме се като за последно
бяхме си взели амфетамини уж да изкараме по дълго на масата ама....се оплетоха нещата :D иззпратихме го ала бала и оттам нататък помня на моменти и много бегло
то не беше ходене по кръчми,пак амфетамини и накрая се събудих на една пейка пред една дискотека и то не сам а един приятел от компанията ме сабуди и ме пита кво прая там а аз въбще не знаех как съм се озовал там и нищо не помнех
на другия ден разбрах че съм обрущал маси в едно заведение и са ни изгонили,че сме се сбили с някакви че съм налитал на всяка срещната по пътя....ужас и безумие а живея в не голям град и повечето ме познават
после ме беше срам да си покажа носа от нас :D
Аз помня,че преди няколко години в селото ми имаше нещо като събор и много се напихме. С гаджето ми мислехме да се оженим,седнахме на масата на неговите родители и казахме,че ще се женим. Беше много смешно! Бяхме на по 15 :D
И помня само как баща му вика,ще ви вземем къща,ама първо да завършите училище,ала бала...
Голям смях беше :D
suitable
01-08-2009, 22:10
Тооочно поради някой от тези причини се радвам, че започнах да ходя маалко по-късно по купончета.. :)
Аз живея в малък град и тук никой не си позволява такова държание,защото после целия град говори .. абе тъпа работа според мен,все пак защо трябва да се ограничават хората около мен заради хорските приказки.М/у другото темата ми е интересна и ще се радвам да прочета постовете ви !
аахХхХхАаХАХ въобще не е целенасочено...сама си го каза :D
Тамън сега се сетих за теб. Няма ли да споделиш...ти имаш много опит в тия работи :D
ViolentSaint
01-08-2009, 22:12
гаф гаф... еми последната простотия, която съм извършил беше преди 2 месеца на един рожден ден. Отидох последен там след среща с една моя бивша на която държах адски много и си бях дал дума да не пия на тоя РД, но след като видях единия приятел и гаджето му все едно виждах бившата и мен и се здухах. Седнах на масата и знаех, че ще извърша някаква простотия, но не ми пукаше бях се депресирал, казох извинявайте на останалите и те ме погледнаха странно и учудено само един от най добрите ми приятели ме разбра и ми каза недей. След това за 15 минути изпих 7-8 100 грамки водка след 30 минути вече нищо не си спомням. На другия ден ми разказваха какво съм правил. Заключил съм къщата вързвал съм някви врати едните мацки който бяха пък съм ги заключил в кухнята.НЕ съм пускал никой да си ходи. Даже единия от приятелите успял да ме излъже, че отивал до кенефа и избягал...... бе с 2 думи хората се чудели как да ме укротят. Накрая към 12 -1 съм решил да си ходя и съм ги заразял така.
На другия ден всички ме питаха добре ли си, а аз се извинявах на 100 човека хахеха ......
Ми аз на купон не ставам по-различна и по принцип се налага често да освествам другите като прекалят :razz: Сещам се за една случка преди време- една се беше затворила с един, с който се бяха запознали на партито, в спалнята :grin: И ние няколко човека да напрравиме изненадка и хооп-нахълтахме :-P при което тя скача по цици от спалнята и вика "Ние само си говорим!!! "
Ми аз на купон не ставам по-различна и по принцип се налага често да освествам другите като прекалят :razz: Сещам се за една случка преди време- една се беше затворила с един, с който се бяха запознали на партито, в спалнята :grin: И ние няколко човека да напрравиме изненадка и хооп-нахълтахме :-P при което тя скача по цици от спалнята и вика "Ние само си говорим!!! "
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Е такова нещо исках да чуя
ViolentSaint
01-08-2009, 22:15
А пък последната ми простотия след купон беше преди около месец няма и толкова. Бях на Рд и се напихме жестоко след това гас към една дискотека. С нас имаше една трезва мацка (тя не пиеше алкохол по принцип). И на всички ни се припика ама централно в центъра. Мацката ни предложила да пикаем в едно паркче отстрани, но там имало няколко човека и ние не има хора там незнам си кво и на базик казала пикайте тука на площада и ние пияни глави сме се изпикали централно всичките около 6-7 човека на площада където минават 10291030248284 човека хехахеах. На другия ден мой познати ми викат тва вече като войници в редичка ли пикаете хахеахх
Последния купон беше преди няколко дни за рождения ден на един френд.
Яко алкохол, трева, бело, разврат, банята стана като публичен дом :? Стремях се да остана читав, за да гледам сеир.
Накрая и бой имаше, ама бързо се охладиха страстите, навън в преспите.
аахХхХхАаХАХ въобще не е целенасочено...сама си го каза :D
Тамън сега се сетих за теб. Няма ли да споделиш...ти имаш много опит в тия работи :D
Мръсницо :D :D :D ,,няма да кажа нищо за въпорсния купон тъй че се надявай.А кажеш ли ти ,направо идвам и ти режа зелката :D
кажи кажи...всички си споделяме... :D
То ако не аз,някой друг ще спомене и ще избиеш цялата риба на темата
aka6a_vamp
01-08-2009, 22:16
оо аз напия ли се нищо,ама нищо не помня..та после ми разказват.Сега поседния път на връщане в тролея една фр ме прибира до нас и нещо спря рязко тролея и аз паднах върху едно момче на пода...толко ме фана срам...поне беше пълничък та беше на мекичко :D
Ами то не беше точно гаф, но бяхме всички на градус и направихме групов стриптийз :D и до там.
Иначе бях преди няколко години на дискотека в чужбина. Беше много голяма с няколко зали. Тогава в същата вечер се забих с двама пича, но те не знаеха един за друг, защото бяха в отделни зали :D беше забавно.
Ами то не беше точно гаф, но бяхме всички на градус и направихме групов стриптийз :D и до там.
Иначе бях преди няколко години на дискотека в чужбина. Беше много голяма с няколко зали. Тогава в същата вечер се забих с двама пича, но те не знаеха един за друг, защото бяха в отделни зали :D беше забавно.
ахАхХАа
Аз лятото работех в такава дискотека на Златни Пясъци с 4 зали и редовно го правех тоя номер.
Само претичвах от зала на зала...
Даже бях с 3ма една вечер :D
Един в чалга-залата,един в ΡΝΒ-то и Ди Джеят с който по принцип си ходехме,но имахме отворена връзка...
Тежко беше :D
Миленке,ето...споделям горе.Аз съм с 3ма,но на различни места и се крия..кажи ти как е с няколко на веднъж и какво правехте
:D
Кофти ти стана май..
Аз не смея с гаджето си да правя анален заради това,пък камо ли да ме видят 10 човека как се изхождам...по време на секса...
Абе,да не ти пука...то било нормално
Добре ...без да искам...
Айде,аз ще кажа,че Миленка така на един купон била и малко се понапила.Забила се с един пичага и се спотаили в спалнята.
Яко секс навсякъде из стаята и в много пози,яко свирки...изпразнил се на лицето и,ама пак го надървил. И тя нямала време да си измие лицето...оня почнал да я чука в дупето и изведнъж всички влезнали и я видяли,тя се стреснала и...малко оакала положението
Сори :oops:
Ебаси гаврата.
:D :D :D
Уби всичко детско в мен.
Тя ме провокира :D
И все пак,не съм първата,която разказва случката
Мда, чувал съм я и друг път, но си мислех, че става въпрос за една друга.
:D :D :D
Е...тя наща си е идентична :)
Няма нищо лошо в което...просто всички разказваме нашите гафчета и темата не може да бъде хубава без черешката и :D
psychopath
01-08-2009, 22:49
как бих могъл да знам :D
TPAKTOPUCTA
01-09-2009, 07:14
една сутрин на едно моренце се събудих до мацка с много готино тяло и много "антипатична" физиномия за мен ... беше преди 9-10 години ама все още си го спомняма като бял ден и ми стой като обица, колко трябва да пия :oops:
една сутрин на едно моренце се събудих до мацка с много готино тяло и много "антипатична" физиномия за мен ... беше преди 9-10 години ама все още си го спомняма като бял ден и ми стой като обица, колко трябва да пия :oops: :lol: :lol: :lol:
amatorium
01-09-2009, 13:14
S bivshata mi trugnahe, sled kato na 1 kupon prespahme zaedno pod zavivkite pred horata tam. Drupnahme mu cqla vecher sex i ne izlqzohme ot zavivkite dokato vsichki ne se iznesoha s purviq avtobus. Posle stanahme i produljihme. Inache po kuponite obiknoveno se subirahme da igraem mrusni igri. Mnogo naelekreziraha :)
Ми секс с непознат или приятел на купон(или след купона) не съм правила!А излаганията ми мн брутално повръщане не можах да изкача стълибите до нас и така..
TPAKTOPUCTA
01-09-2009, 14:09
една сутрин на едно моренце се събудих до мацка с много готино тяло и много "антипатична" физиномия за мен ... беше преди 9-10 години ама все още си го спомняма като бял ден и ми стой като обица, колко трябва да пия :oops: :lol: :lol: :lol:
не питай ...
TPAKTOPUCTA
01-09-2009, 14:16
Добре ...без да искам...
Айде,аз ще кажа,че Миленка така на един купон била и малко се понапила.Забила се с един пичага и се спотаили в спалнята.
Яко секс навсякъде из стаята и в много пози,яко свирки...изпразнил се на лицето и,ама пак го надървил. И тя нямала време да си измие лицето...оня почнал да я чука в дупето и изведнъж всички влезнали и я видяли,тя се стреснала и...малко оакала положението
е то такива работи и на трезво се случват ... тва според мен не си е гаф, а кофти развитие на ситуацията ...
krem4et0
01-09-2009, 14:58
Секс няма, но като бях по-млада поканих компания на село и там тогавашното ми гадже(което после каза, че не ми е било никога такова, ама айде). Та напих се с виното на дядо ми, доспа ми се както обикновено, облякох си пижамата, легнах си в леглото(беше в същата стая) и ги изгоних да допиват в коридора с братовчедка ми.
Най-гадно ми е било като с мъжа се скараме на купон. Лятото се беше получило едно мазало, комшиите ми крякаха, аз ни жива, ни умряла само плача и се треса. Секс на купон не съм правила НИКОГА. А и нашите купони са тихи, скромни с пиене и без мръсни игрички.
Миии моите най-големи гафове са били да се мляскам с някое момче ... И незнайно как в последствие все съм тръгвала с тия момчета :-D
А иначе най-големия "гаф",на който съм била свидетелка беше преди 2 години (на 16-я ми рожден ден) ... Бяхме в един приятел :) Ядене,пиене,музика,танци ... И на сутринта реших да легна за час,защото ме заболя главата ... Да съм спала около 10 мин.,след което се събудих и гледам на съседното легло една приятелка и един приятел се клатят под одеалото :shock: И аз нали съм сънена и не зацепих к'во става (все пак и двамата бяха легнали,той зад нея и я беше гушнал и се движеха съвсем леко ... в стаята леко тъмно,аз сънена и не се усетих,че правят секс :D ) и тръгнах да си лафя с тях ... Аз им говоря,те се е*ът и ми говорят :lol: След около 2 мин. "загрях",за какво става дума и побързах да отида в другата стая :D
същото ми се случи ама бяха на същото легло като моето ( беше голямо) :-x
е големо геройство да те ебат в гъза и да се насереш пред 20 човека нема що 8-)
аз немам такива истории, просто защото пия като хората! както каза пича е3еме - нищо не помня, пък вие явно не сте добри пиячи що помните толкова детайлно всички работи
нали ако сутринта е лоша значи си пил добре, ако е добра - значи си пил лошо!
DevilWish
01-09-2009, 16:16
Това с Милена го знаем всички мисля ;)
Аз не съм имала гафове.В къщи като съм се връщала към 3-4 пъти съм повръщала яко било то от алкохол или 1 път от наркотици, но няма значение.Никой не ме е виждал в такова състояние ;) Има няколко купона, които не ги помня добре, но зная, че се държа винаги мъжки :Р
А вече ми мина времето за купоните. . не де, млада съм, ама нямам нито време, нито желание.Пък и гледам главно да не пия вече ;)
Mi 1 put pomnq,kato bqh na 1 kupon i slu4aino vlizam v 1 ot staite i gledam 1 moq fr vazsednala nqkvo mom4e,pri koeto az tragvam da izlizam,a tq kakto si be6e otgore samo se obra6ta nazad i kato me vidq mn burzo se zavi prez glava i vika - "Lele 6to si tolkova nesaobrazitelna." :lol: A az samo si slagam rakata na o4ite i vikam:"Samo da si zema 4antata." phahahah Taka de - vratite sa zatva,za da se zaklu4vat. :shock: :lol:
Секс няма, но като бях по-млада поканих компания на село и там тогавашното ми гадже(което после каза, че не ми е било никога такова, ама айде). Та напих се с виното на дядо ми, доспа ми се както обикновено, облякох си пижамата, легнах си в леглото(беше в същата стая) и ги изгоних да допиват в коридора с братовчедка ми.
Най-гадно ми е било като с мъжа се скараме на купон. Лятото се беше получило едно мазало, комшиите ми крякаха, аз ни жива, ни умряла само плача и се треса. Секс на купон не съм правила НИКОГА. А и нашите купони са тихи, скромни с пиене и без мръсни игрички.
Boooooring
Schneeflocke
01-09-2009, 17:42
Мммм, аз не се напивам по купони точно, за да избегна такива ситуации. Но веднъж се прибирам след един купон и баща ми ме чака в коридора(4 сутринта, аз - на 14, вечерен час - 10:30), приближава се, подушва ме, нарамва ме и, както си пищя, ме бухва във вана с ледена вода. Аз изскачам като опарена(pun intended) и го гледам тъпо. А той ми обяснява, че решил, че съм много пияна и искал да ме отрезви. Аз бях на 2 бири.
Веднъж гледах как двама пияни метъли се бият с павета. Вадеха ги от улицата и се замеряха с тях, докато се заливаха от смях. И после имало дупки по улиците...
Бившият се отстреля на един купон и моя милост прекара 3 часа на пода на коридорчето пред тоалетната. А той щастливо си спеше, прегърнал чинията.
Един от двамата яки метъли с паветата си имаше коронен номер. Тогава беше 1,90 към 90 кг мускули. Като се напие и пуснат чалгата, се качваше на някой стол, демонстрираше кючекчийски заложиби и периодично повтаряше: "Аз съм метъл, ей! Мразя чалга!"
И затова аз не се напивам.
ПП: Имам един брутален случай, който ме отказа от алкохола за една година, но му е рано.
Ami na NG (09) bqh sam s 6 momi4eta :D natrqskahme se ii ot tam ni6t ne pomnq. Na sutrinta ima6e sperma po masata i po kilima v hola a az bqh edinstvenoto mom4e :oops:
Treselle
01-09-2009, 19:12
Ami na NG (09) bqh sam s 6 momi4eta :D natrqskahme se ii ot tam ni6t ne pomnq. Na sutrinta ima6e sperma po masata i po kilima v hola a az bqh edinstvenoto mom4e :oops:
хахахахха кефи ме колко си озадачен :razz: да не е била твоята сперма?
Аз съм си кротка по купоните, даже и жестоко да се напия, много внимавам какво правя. Приятелките ми и те са кротки и не е имало чак такива развращения като групов секс и т.н.
Обаче мн ясно си спомням как една позната реши да прави мръсно на бившото си гадже, застана на вратата и целуваше страстно всяко момче, което влизаше и излизаше от стаята. :-D
На един купон със същите хора един се напи достатъчно, за да се притесним за него (разбирайте, много и разнообразен алкохол, предимно текила). Затвори се в килера, заключи се. Крещяхме малко по него да излезе, той отказа и от един момент се повтаряше само един сюжет : Някой чука на вратата отвън, а той се обажда отвътре "Кого търсите?" От време на време крещеше "Алоооооооо" отвътре. (Нямаше телефон в себе си, проверихме.)
А незабравима е картинката как около 10 момчета се хвърлят в снега по боксерки, за да ловят кръста за здраве :)
^А всъщност кръст имаше ли?
haha,men me e sram da spodelq!
Хааайде, кажи ниии искаме да знаем.... http://www.messentools.com/images/emoticones/mensajes/www.MessenTools.com-Mensajes-big-26.gif
magitypz
01-09-2009, 20:14
ох,тия купони бе...:-P
Попринцип не съм от хората дето ги вършат разни такива,ама веднъж СЕ УЛЯХ :-D
Бях на купон и там беше момчето,което харесвах и той не ми обръщаше никакво внимание... докато негов приятел реши да ме зарибява и почнах да се целувам с него и да се натискаме.Попита ме дали искам да правя секс с него и аз го отрязах. :D След тва ''моя човек'' ми крещеше как можело да се натискам с неговия приятел...Когато другото момче си тръгна, ''моя човек'' реши,че тряа да ми обърне внимание и аз не мога да му устоя :oops: :oops: ииии.. ме хвана за ръка,заведе ме в една стая ,загаси лампата .. от там нататък няма нужда да обяснявам :oops: :-)
galenata
01-09-2009, 20:19
Хахаха и аз така на предната екскурзия ... Две госпожи идват да проверят дали сме си легнали, а аз в мойта стая с едно момче и ставам да й отворя по прашки и сутиен,увита в еидн чаршаф и миришеща на алкохол,при което казвам "Ам ниеее си говорехме!!" :razz:
Преди 5 години ... може да съм бил малък ама тогава ми започнаха най дивите години ама свършиха бързо .... какви неща съм правил и какви неща съм видял нз дали друг път ще ги видя и правя :oops: :oops: :oops:
Homunuculus
01-09-2009, 23:13
На един купон преди доста време така се отрязъх ... като тракторист....и отиваме с една кака в другата стая,ама тя без презерватив не иска,а аз не знам къде съм и не ме бърка хич. Ровя 5 минути по джобовете ,капути нямам. По едно време ми е дошла гениалната идея да си поискам от народа в съседната стая. Помян само как се събудих гол ,легнал на един фотьоил ,завит с няква покривка :) Хората казаха ,че съм влязъл гол,поискал съм си презерватив ,изтряскъл съм една водка на екс и съм паднал като дъска... след тоя случай внимавам с пиенето..
хахахахха кефи ме колко си озадачен :razz: да не е била твоята сперма?
Nqma na koi drug da e :D
key_of_hell
01-10-2009, 10:18
О, Боже, случки бол!
Най-прясната - на рожден ден, аз не съм спала 3 нощи, преди ден съм разбрала че гаджето ми ми изневерява, на купона не познавам никой освен приятелката с която съм дошла, следователно веднага набелязах потенциалните "жертви". По късно се появи някъв индивид който меко казан не харесах, но приятеля му си го биваше! След 3 водни чаши водка на екс и две текили умората си каза думата, вече бях пияна и ме хвана от веднъж. Видях че в тъмното нчкой лежи на леглото до масата и се разтанцувах, върху него. Това очевидно го въодушеви! Не знам по какъв принцип се оказах с него в тоалетната, нито как той се оказа В МЕН в тоалетната. Когато се пооправих разбрах че съм била със същия нещастник който вече казах че въобще не харесвах.
Немога да повярвам колко долни хора посещават този форум :S.
Josefinne
02-09-2009, 10:23
Нямам изцепки, за които да съжалявам, под въздействие на алкохол. За всиките си грешни отговарям трезвено :D
:razz: :razz: Az kak da pomnq kato 9/10 ot slu4aite sum v blackout na drugiq den 8-) 8-)
,пак амфетамини и накрая се събудихПич,маи не познаваш ефекта на това вещество ...Вземи измисли нещо друго :shock: Мен от събота не ме хваща сън ,а ти заспиваш еи така... бати нечовека !!!!!!
Ch0c0la73
02-09-2009, 18:49
ето...споделям горе.Аз съм с 3ма,но на различни места и се крия..
:D ХАхаха аз на едно къщтно парти бях с 2 момчета а те в стаята бяхме 10 човека ама те не бяха ревниви и една целувка с единия друга с другия добре че след това една фр и тя почна да се целува с тея двамата да можи да си ги менкаме да не се сърдят... ХАххахХ :)
Аз сам на 13 и не съм такъв човек, дори още не съм тръгнал по купони, но знам много добре какво се случва околко и мен и смятам, че това е пълна глупост, от която си извличаш само неприятни случки....
,пак амфетамини и накрая се събудихПич,маи не познаваш ефекта на това вещество ...Вземи измисли нещо друго :shock: Мен от събота не ме хваща сън ,а ти заспиваш еи така... бати нечовека !!!!!!
Аз ли не разбирам :-D Намери с кого да спориш бате,айде ти изпий толкова алкохол колкто бях изпил аз тогава и го смешай със амфетамини и пак ше си говорим.
emily_1234
02-09-2009, 19:26
Сега като прочетох отговорите се поуспокоих малко че не съм абсолютна издънка. Най-големия ми гаф за сега е като се натисках с 3 момчета (за което искрено много съжалявам и не смятам да го правя отново НИКОГА) и съм повръщала в колата на баща ми ...пред него ... :? :o
Е аз съм направо светица бре... 8-) до сега съм имала само няколко брутални напивания..само 1 път ме хванаха наще..а такива секс и др НЕ когато съм била пияна..само целувки 8-)
Ама на купони бая идиотщини са ставали..са ме мързи да пиша :o
ANTIHUMAN
02-10-2009, 19:56
В селската кръчма! Отивам да се запознавам с новото гадже на брачедка ми! Първо отидохме в тях пихме там, после в кръчмата! 3 чаши 10 годишно отлежало бяло вино и аз съм извън линия! Стоях 3 часа на студа и повръщах . . . никога няма да забравя звездите на небето и брачед ми който спря колата на 50 см от носа ми! Дойде да взима мен и брачедка ми да се прибираме!
Добре ...без да искам...
Вече едва ли нещо от изпълненията на Милена може да ме изненада. :razz:
То не бяха истории, че го е правила с 101 човека,
то не бяха истории, че е поемала два наведнъж в дупето...
Всъщност си връщам думите назад. Със сигурност тя има и още по-шокиращи истории, но си зависи от нея да ги разкаже. :grin:
Аз лично искам да чуя. :Р
Мислиш да пишеш биографична книга за мене ли?Правата са си мои и ще ти струва много пари за да ги откупиш.:)
А, не, просто от любопитство. То след като чухме това последното, мислиш ли, че не ни се иска да чуем и повече? :D
п.п брей, явно не само аз не спя
Преди години много се събирахме по купони...ужас беше.
Секс,наркотици,излагания,п връщания....
Кой е най-големият ви гаф в последствие от алкохола и самата настройка на купона.
Аз лично никога не съм правила секс с някой ей така...може да сме се натискали,ама не съм пускала.
Виж...един път хванах мойта най-добра приятелка да прави свирки в кухнята на едно момче...което ме шокира,защото тя не е такъв човек.
Но на тези купони ставаме прекалено различни от това което сме.
Давам думата на вас. Споделете горчивият си опит,дори не личен
Ами стигало се е до секс ,но повечето пъти съм правила стрптийз в комбинация с още няколко девойки!