- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Купончета...ала-бала
Преди години много се събирахме по купони...ужас беше.
Секс,наркотици,излагания,п връщания....
Кой е най-големият ви гаф в последствие от алкохола и самата настройка на купона.
Аз лично никога не съм правила секс с някой ей така...може да сме се натискали,ама не съм пускала.
Виж...един път хванах мойта най-добра приятелка да прави свирки в кухнята на едно момче...което ме шокира,защото тя не е такъв човек.
Но на тези купони ставаме прекалено различни от това което сме.
Давам думата на вас. Споделете горчивият си опит,дори не личен
Интересен въпрос. Последното ми такова събиране беше на нова година. Искарах си супер весело, и вярвай ми там имаше доста случайни случки,относно секса, дори една спа с 4-5 или човека,ако не се лъжа.. но това не е купон а една проста ОРГИЯ, от които после някой все съжелява![]()
В суxа пyтка, KУP не влиза!
на един приятел на бала....бяхме първо в един ресторант и там яко пиене..наливахме се като за последно
бяхме си взели амфетамини уж да изкараме по дълго на масата ама....се оплетоха нещатаиззпратихме го ала бала и оттам нататък помня на моменти и много бегло
то не беше ходене по кръчми,пак амфетамини и накрая се събудих на една пейка пред една дискотека и то не сам а един приятел от компанията ме сабуди и ме пита кво прая там а аз въбще не знаех как съм се озовал там и нищо не помнех
на другия ден разбрах че съм обрущал маси в едно заведение и са ни изгонили,че сме се сбили с някакви че съм налитал на всяка срещната по пътя....ужас и безумие а живея в не голям град и повечето ме познават
после ме беше срам да си покажа носа от нас![]()
Аз помня,че преди няколко години в селото ми имаше нещо като събор и много се напихме. С гаджето ми мислехме да се оженим,седнахме на масата на неговите родители и казахме,че ще се женим. Беше много смешно! Бяхме на по 15![]()
И помня само как баща му вика,ще ви вземем къща,ама първо да завършите училище,ала бала...
Голям смях беше![]()
Тооочно поради някой от тези причини се радвам, че започнах да ходя маалко по-късно по купончета..![]()
аахХхХхАаХАХ въобще не е целенасочено...сама си го каза![]()
Тамън сега се сетих за теб. Няма ли да споделиш...ти имаш много опит в тия работи![]()
гаф гаф... еми последната простотия, която съм извършил беше преди 2 месеца на един рожден ден. Отидох последен там след среща с една моя бивша на която държах адски много и си бях дал дума да не пия на тоя РД, но след като видях единия приятел и гаджето му все едно виждах бившата и мен и се здухах. Седнах на масата и знаех, че ще извърша някаква простотия, но не ми пукаше бях се депресирал, казох извинявайте на останалите и те ме погледнаха странно и учудено само един от най добрите ми приятели ме разбра и ми каза недей. След това за 15 минути изпих 7-8 100 грамки водка след 30 минути вече нищо не си спомням. На другия ден ми разказваха какво съм правил. Заключил съм къщата вързвал съм някви врати едните мацки който бяха пък съм ги заключил в кухнята.НЕ съм пускал никой да си ходи. Даже единия от приятелите успял да ме излъже, че отивал до кенефа и избягал...... бе с 2 думи хората се чудели как да ме укротят. Накрая към 12 -1 съм решил да си ходя и съм ги заразял така.
На другия ден всички ме питаха добре ли си, а аз се извинявах на 100 човека хахеха ......
Ми аз на купон не ставам по-различна и по принцип се налага често да освествам другите като прекалятСещам се за една случка преди време- една се беше затворила с един, с който се бяха запознали на партито, в спалнята
И ние няколко човека да напрравиме изненадка и хооп-нахълтахме
при което тя скача по цици от спалнята и вика "Ние само си говорим!!! "
Първоначално написано от Minerva
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е такова нещо исках да чуя
А пък последната ми простотия след купон беше преди около месец няма и толкова. Бях на Рд и се напихме жестоко след това гас към една дискотека. С нас имаше една трезва мацка (тя не пиеше алкохол по принцип). И на всички ни се припика ама централно в центъра. Мацката ни предложила да пикаем в едно паркче отстрани, но там имало няколко човека и ние не има хора там незнам си кво и на базик казала пикайте тука на площада и ние пияни глави сме се изпикали централно всичките около 6-7 човека на площада където минават 10291030248284 човека хехахеах. На другия ден мой познати ми викат тва вече като войници в редичка ли пикаете хахеахх
Последния купон беше преди няколко дни за рождения ден на един френд.
Яко алкохол, трева, бело, разврат, банята стана като публичен домСтремях се да остана читав, за да гледам сеир.
Накрая и бой имаше, ама бързо се охладиха страстите, навън в преспите.
кажи кажи...всички си споделяме...Първоначално написано от Milena_Pld
![]()
То ако не аз,някой друг ще спомене и ще избиеш цялата риба на темата
оо аз напия ли се нищо,ама нищо не помня..та после ми разказват.Сега поседния път на връщане в тролея една фр ме прибира до нас и нещо спря рязко тролея и аз паднах върху едно момче на пода...толко ме фана срам...поне беше пълничък та беше на мекичко![]()
Ами то не беше точно гаф, но бяхме всички на градус и направихме групов стриптийзи до там.
Иначе бях преди няколко години на дискотека в чужбина. Беше много голяма с няколко зали. Тогава в същата вечер се забих с двама пича, но те не знаеха един за друг, защото бяха в отделни залибеше забавно.
Първоначално написано от hottie
ахАхХАа
Аз лятото работех в такава дискотека на Златни Пясъци с 4 зали и редовно го правех тоя номер.
Само претичвах от зала на зала...
Даже бях с 3ма една вечер![]()
Един в чалга-залата,един в ΡΝΒ-то и Ди Джеят с който по принцип си ходехме,но имахме отворена връзка...
Тежко беше![]()
Миленке,ето...споделям горе.Аз съм с 3ма,но на различни места и се крия..кажи ти как е с няколко на веднъж и какво правехте
![]()
Кофти ти стана май..
Аз не смея с гаджето си да правя анален заради това,пък камо ли да ме видят 10 човека как се изхождам...по време на секса...
Абе,да не ти пука...то било нормално
АхАХхАхаха![]()
Добре ...без да искам...
Айде,аз ще кажа,че Миленка така на един купон била и малко се понапила.Забила се с един пичага и се спотаили в спалнята.
Яко секс навсякъде из стаята и в много пози,яко свирки...изпразнил се на лицето и,ама пак го надървил. И тя нямала време да си измие лицето...оня почнал да я чука в дупето и изведнъж всички влезнали и я видяли,тя се стреснала и...малко оакала положението
Сори![]()
Ебаси гаврата.
![]()
![]()
![]()
Уби всичко детско в мен.
Тя ме провокира![]()
И все пак,не съм първата,която разказва случката
Мда, чувал съм я и друг път, но си мислех, че става въпрос за една друга.
![]()
![]()
![]()
Е...тя наща си е идентична
Няма нищо лошо в което...просто всички разказваме нашите гафчета и темата не може да бъде хубава без черешката и![]()