View Full Version : Плакатите и тапетите
ToniStoraro
01-09-2009, 07:58
Ааа да ви питам вашите правят ли ви проблем, че имате много залепени плакати и календари на стените? Нашите често като влизат в стаята ми после казват Махни ги тия работи съсипват тапетите! А аз ги лепя с тиксо! Та ако някой може да даде някакъв съвет как хем да съм си сложил плакатите и календарите на видно място хем да не са на тапетите ще съм му благодарен (без да давате съвети На вратата, щото там вече няма място) Мерси!
cherrypezz
01-09-2009, 08:47
Ми освен на стените и по гардеробите (и на вратата) къде искаш да ги сложиш?По прозорците ли? :shock:
закачвай ги с габърчета :) та са мънички и дупките не си личат после
Аз моите ги закачах с карфички - съвсем мънички дупки оставят и не си личат. Другия вариант е по гардероба, дори може и от вътрешната страна на вратичките, но така ще виждаш плакатите само като си вадиш дрехи :-D
Jumbie483
01-09-2009, 13:26
аз имам плакати и на тавана :D майка ми нямаше какво да каже, защото така не и съсипвах скъпоценните тапети 8)
^ На тавана??? Яко :D
Ами и аз си ги закачвам с карфички. Преди си мислех, че като ги махна дупките ще се личат на тапетите, но те изобщо не се виждаха ;) А иначе не съм си и помисляла да ги лепя с тиксо - не мога да причиня тва на тапетите ми :-D
Отпреди цялата ми стая беше с плакати имах над 100 ама ги махнах и сега след ремонта е много хубава и приветлива и не мисля да я уризилявам
ToniStoraro
01-09-2009, 14:57
закачвай ги с габърчета :) та са мънички и дупките не си личат после
MEРСИ МНОГО!!!