View Full Version : продължава издирването на ИВАН ТУМБАЛОВ
Castaway
01-09-2009, 09:51
Хора .. моля ви, ако някой е виждал момчето, нека се оабди .. Ако някой знае нещо .. Родителите са много притеснени и ужасени вече 8ми ден! .. МОмчето го няма от 1ви януари ...
повече подробности:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=317452
Ниатина, ако някой знае нещо .. макар и анонимно ако трябва, нека сподели! Има всякакви версии създадени и повечето са измислени .. Но нека ако някой е видял или знае нещо, да го каже ..
Молим се, да е жив и здрав! Ванка, върни се при нас ...
BladeDancer
01-09-2009, 10:37
гледах сътринта репортаж
в Стара Загора не се е мяркал ам аза съжаление аз мисля че ще е най-лошото може да се е случило с него щом вече 9 ти ден не знам извинявам се ама истината май ще е такава :(
Castaway
01-09-2009, 11:56
Тука се говори, че може да е на няква хижа, .. на 2ри тези от неговия клас го търсиха с кучета в планината даже нз кво си.. просто е безследно изчезнал :X
Усилено вървят слухове че момчето е намерено в местноста Бистрица намушкано с нож,но това е само слух...друг слух е че момчето се е/са го одавили... :(
taNcheto93
01-09-2009, 16:24
Усилено вървят слухове че момчето е намерено в местноста Бистрица намушкано с нож,но това е само слух...друг слух е че момчето се е/са го одавили... :(
Тук в Благоевград вече се носят всякакви слухове. Родителите ходили по врачки, а те си измислят какви ли не глупости и хората се отчайват още повече. Говореше се че бил замръзнал някъде, че е някъде в чужбина и какви ли не глупости измислици на хора с болни мозъци. Дано го намерят жив и здрав :cry: :(
xXxScreamxXx
01-09-2009, 17:42
Тук в Благоевград вече се носят всякакви слухове. Родителите ходили по врачки, а те си измислят какви ли не глупости и хората се отчайват още повече. Говореше се че бил замръзнал някъде, че е някъде в чужбина и какви ли не глупости измислици на хора с болни мозъци. Дано го намерят жив и здрав :cry: :(
Амаа то да бяха само тия неща дето ги изреди ти ...
още колко съм чула ... :(
Остава ни да чакаме и да се надяваме да не е станало най-лошото .. :( :(
дано господ го пази това момче! и нека не спират да го търсят.надеждата умира последна!видях снимката му в юзу-то.гадна ни е и държавата и полицията и системата,дано наистина ако е в беда,да има късмет!
Лелеее... дано го намерят момчето по-скоро...
Дано да успеят да го намерят жив и здрав ..
pifiella
01-10-2009, 16:41
Ужас!!!
Преди 3 часа гледах море от любов....там бяха майка му и баща му,момчето е намерено намушкано и е починало....те сами го казаха....бащата каза,че още не може да повярва,че намерил синът си така.....обаче дали за същото момче става въпрос незнам.Име на момчето НЕ казаха.Но мисля,че е за същото момче. :( :(
slim__shadygirl
01-10-2009, 18:38
Дано го намерят :cry:
taNcheto93
01-10-2009, 18:46
Преди 3 часа гледах море от любов....там бяха майка му и баща му,момчето е намерено намушкано и е починало....те сами го казаха....бащата каза,че още не може да повярва,че намерил синът си така.....обаче дали за същото момче става въпрос незнам.Име на момчето НЕ казаха.Но мисля,че е за същото момче. :( :(
Е добре де това са родителите пък не знаеш дали става въпрос за същото момче. Леле ако наистина е станало така тва е много гадно :cry:
TheNewReligion
01-10-2009, 18:47
Не ставаше въпрос за това момче. И все пак се надявам да го намерят жив и здрав.
Castaway
01-10-2009, 20:01
Не ставаше въпрос за това момче. И все пак се надявам да го намерят жив и здрав.
Мале, дано си права .. Като го прочетох ме побиха тръпки ... дано е жив и здрав и скоро се върне при нас!!
Cord, back home!!
Lysit0 толкова си гледала и ти.. изобщо не ставаше дума за това момче. Момчето, чиито родители бяха днес в студиото на "Море от любов" е починало преди 8 месеца (мисля, че толкова казаха) и е блъснато от кола, докато чакало на някаква спирка.. не пускай излишни слухове, без да си сигурна.. :?
neznaesh
05-15-2009, 18:19
http://www.youtube.com/watch?v=paVo1iBlAsc
NqkfaNikakva21
05-15-2009, 18:32
момчето го намериха мъртво ... :(
neznaesh
05-16-2009, 08:46
За огромно съжаление.. :( Прекрасно момче си отиде за нищо..
smileforyou12
05-16-2009, 08:49
светът е жесток :booooomb:
NqkfaNikakva21
05-16-2009, 08:50
За огромно съжаление.. :( Прекрасно момче си отиде за нищо..
надявах се изхода да е различен, ама ... :( :( :( :(
neznaesh
05-16-2009, 09:00
След 40 дни никаква вест от него.. нямаше друго логично обяснение. И аз се надявах и не исках да приема, че се е случило най-лошото, но уви.. Жалко, наистина много жалко.
А той... там, където е.. е щастлив.