- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- продължава издирването на ИВАН ТУМБАЛОВ
Хора .. моля ви, ако някой е виждал момчето, нека се оабди .. Ако някой знае нещо .. Родителите са много притеснени и ужасени вече 8ми ден! .. МОмчето го няма от 1ви януари ...
повече подробности:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=317452
Ниатина, ако някой знае нещо .. макар и анонимно ако трябва, нека сподели! Има всякакви версии създадени и повечето са измислени .. Но нека ако някой е видял или знае нещо, да го каже ..
Молим се, да е жив и здрав! Ванка, върни се при нас ...
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
гледах сътринта репортаж
в Стара Загора не се е мяркал ам аза съжаление аз мисля че ще е най-лошото може да се е случило с него щом вече 9 ти ден не знам извинявам се ама истината май ще е такава![]()
ваУ рокс
Grell
Тука се говори, че може да е на няква хижа, .. на 2ри тези от неговия клас го търсиха с кучета в планината даже нз кво си.. просто е безследно изчезнал :X
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Усилено вървят слухове че момчето е намерено в местноста Бистрица намушкано с нож,но това е само слух...друг слух е че момчето се е/са го одавили...![]()
Тук в Благоевград вече се носят всякакви слухове. Родителите ходили по врачки, а те си измислят какви ли не глупости и хората се отчайват още повече. Говореше се че бил замръзнал някъде, че е някъде в чужбина и какви ли не глупости измислици на хора с болни мозъци. Дано го намерят жив и здравПървоначално написано от Lucho
![]()
![]()
Амаа то да бяха само тия неща дето ги изреди ти ...Първоначално написано от taNcheto93
още колко съм чула ...![]()
Остава ни да чакаме и да се надяваме да не е станало най-лошото ..![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
дано господ го пази това момче! и нека не спират да го търсят.надеждата умира последна!видях снимката му в юзу-то.гадна ни е и държавата и полицията и системата,дано наистина ако е в беда,да има късмет!
DA BUDESH PRAV VAV VSICHKO-
TOVA E SIGUREN BELEG ZA OGLUPQVANE!
Лелеее... дано го намерят момчето по-скоро...
nicolepcd
Дано да успеят да го намерят жив и здрав ..
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Ужас!!!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Преди 3 часа гледах море от любов....там бяха майка му и баща му,момчето е намерено намушкано и е починало....те сами го казаха....бащата каза,че още не може да повярва,че намерил синът си така.....обаче дали за същото момче става въпрос незнам.Име на момчето НЕ казаха.Но мисля,че е за същото момче.![]()
![]()
Дано го намерят![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Е добре де това са родителите пък не знаеш дали става въпрос за същото момче. Леле ако наистина е станало така тва е много гадноПървоначално написано от Lysit0
![]()
Не ставаше въпрос за това момче. И все пак се надявам да го намерят жив и здрав.Първоначално написано от Lysit0
Първоначално написано от TheNewReligion
Мале, дано си права .. Като го прочетох ме побиха тръпки ... дано е жив и здрав и скоро се върне при нас!!
Cord, back home!!
Lysit0 толкова си гледала и ти.. изобщо не ставаше дума за това момче. Момчето, чиито родители бяха днес в студиото на "Море от любов" е починало преди 8 месеца (мисля, че толкова казаха) и е блъснато от кола, докато чакало на някаква спирка.. не пускай излишни слухове, без да си сигурна..![]()
Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris
За огромно съжаление..Първоначално написано от NqkfaNikakva21
Прекрасно момче си отиде за нищо..
Първоначално написано от neznaesh
надявах се изхода да е различен, ама ...![]()
![]()
![]()
![]()
След 40 дни никаква вест от него.. нямаше друго логично обяснение. И аз се надявах и не исках да приема, че се е случило най-лошото, но уви.. Жалко, наистина много жалко.
А той... там, където е.. е щастлив.