Влез

View Full Version : как да задоволим едно момиче (към момчетата)

x3eme
01-09-2009, 11:50
Понеже честo срещам теми от страна на момчетата в които питат как да доставят по голямо удоволствиe на едно момиче при секса и реших да пусна тема в която да пише някой неща които ще са им от полза :)

Спокойно можете да започнете с музиката,особенно ако е нежна и кадифена.Плътни и хрипливи гласове при повечето жени

ViolentSaint
01-09-2009, 11:58
Темата е убиец :)
Много верни неща има в написани. Мисля, че мацките от форума могат да добавят още няколко.

Не чакайте да ви моли и убеждава,сам сложи презарватив.По неин вкус.
Шепни в ухото Й мили думи които тя иска да чуе и които знаеш че и харесват
Хапи лекичко зърната на гърдите й
Не пренебрегвай класическата мисионерска поза,защото тогава тя може да те гледа докато правите секс и да те целува.

Също и това за свършването си е много верно.

Влизай в нея бавно,сантиметър по сантиметър,движи се неритмично.Така тя не може да придвиди действията ти и да се подтогви за тях.Изненадата засилва удоволствието
Аз с бившата като правих така тя направо се стапяше в мен от удоволствие.

ViolentSaint
01-09-2009, 12:11
Еми не вярвам човека да има предвид да си държил члена в мацката още 10 мин, може би малко, не като свършиш и да го вадиш като стрела на секундата.
Но това е при положение, свършваш в презерватива докато си в нея.
Аз рядко правя така за да не ми е беля на главата после обикновено свършвам извън мацката.

x3eme
01-09-2009, 12:12
Когато секса приключи не скачай като опарен.Продължи да се движиш още малко в нея.Когато излизаш направи го бавно и постепенноИ капута се къса и става якУ..

+1 и се почва с теми "Дали съм бременна или Дали не е бременна..."
ако имаш опит и знаеш какво правиш не е така както го описвате

x3eme
01-09-2009, 12:19
както казах по горе в темата не да оставаш в нея 10 минути
1,2 минути са достатъчни а не да излезеш веднага да се обърнаш на другата страна и за даспиш
трябва да има все пак някакво уважение към нежния пол

sexita
01-09-2009, 12:27
Презерватива се къса точно от опитни :D :D :D
И да...аз рярко позволявам изпразване в мен...(с презерватив)
Винаги го вади,маха презерватива и се празни някъде по мен.
Сега съм на противозачатъчни и дори да стане гаф не е толкова страшно,но за другите...трябва яко да се пазят.
Въпрос на съдба е дали ще издуеш корема 8)

OZ_OZ
01-09-2009, 12:36
Когато секса приключи не скачай като опарен.Продължи да се движиш още малко в нея.Когато излизаш направи го бавно и постепенноИ капута се къса и става якУ..

+1 и се почва с теми "Дали съм бременна или Дали не е бременна..."
ако имаш опит и знаеш какво правиш не е така както го описвате

Колкото и опит да имаш,писано ли е ,че презерватива ще се скъса,той непременно ще се скъса!!!
Или другия вариант е след като свърши момчето,члена започва да пада бавно или по-бързо при някои и тогава е напълно възможно презерватива да се изхлузи и остане в нея,за което и леките тласъци обезателно ще спомогнат!

Съгласен съм с Милена и SEXITA.Точно заради тея две минути съм брал дертове.И уважението си го има към нежния пол,когато не гледаш своя кеф ,а гледаш и тя да стигне края.Като свършиш ,си го вади когато искаш и дори и да не заспиш,не е лис вършила тя...кел файда!!

ViolentSaint
01-09-2009, 12:37
Към съдбата бих добавил и малко предпазване и сиво в зелката (главата)

EeeBobii
01-09-2009, 12:39
Лесно е да се говори,друго се практикува :)

Иначе темата е много полезна!

sexita
01-09-2009, 12:41
Аз лично предпочитам да бъда сигурна в това,което правя. Не знам дали ще получа кеф от няколко тласъка в които ще пукна от мислене дали не се разсейва бяла течност в мен :D
Не мисля,че е кой-знае какъв кеф.
Виж...за момчето може да е яко. Поне го свързвам със свирките.
Бившия обичаше като свърши в устата ми да продължа да му лапам няколко пъти...така оргазмът му беше по-силен и продължителен.

x3eme
01-09-2009, 12:44
вие говорите за конкретни неща а аз съм писал в темата бая работи
обърнете внимание и на тях

sh3_1s_7h3_0n3
01-09-2009, 12:46
Написано звучи много яко. В действителност... 1/5 от нещата да се направят, пак е много.
"Юруш на бързия, животински секс, и беш да се обличаш."
Горе долу така се случват нещата. Това са някакви романтични изблици, които за повечето момчета са чужди. Момичетата влагаме повече емоция дори в секса като такъв, за разлика от тях. Уви, понякога ако измрънкаш за 'малко романтика' едва тогава може и да те огрее.. ;)
В крайна сметка какво се случва - и ние се научаваме да задоволяваме само плътските си желания, без да се отдаваме толкова на чувства и емоции. ;)

mirmark
01-09-2009, 12:52
Има едно нещо още, което си пропуснал - това са ушите и зад ушите. Много важно място при играта - същото важи и за вратлето и основата на косата.

x3eme
01-09-2009, 12:53
не мога да знам всичко все пак :)

mirmark
01-09-2009, 13:03
Опита се трупа - не се притеснявай.

ViolentSaint
01-09-2009, 13:03
Опита се трупа - не се притеснявай.

+1 Никой не се ражда научен все още ;)

pavlinkamalinka
01-09-2009, 13:17
az mislq, 4e ne6tat koito si napisal sa polezni, no e vajno da se znae, 4e vs jeni sa razli4ki
naprimer az obi4am maja da e otgore i svar6vam samo kato me "blizkat", no imam priqtelki koito mn mrazqt misionerskata poza i da gi l.j.t
ta az v razli4ni momenti xaresvam razli4ni ne6ta
kogato sam piqna obi4am glybiq sex i pove4eto mi priqtelki obi4at pove4e grybiq sex
kato ne da ni biqt nali leko grub
i nai mn me vazbujdat maje koito sa samouvereni
napravo me raztapqt, tezi koito se pritesnqvat ne sa nikak vazbujda6ti
ta taka spored men - beleznici, mrasni dymi4ki i taka :)
ina4e za pove4eto ne6ta si prav no zavisi kak se pravqt

Rofl4e
01-09-2009, 13:52
Евала!Някои да пусне смислена тема!
По темата наистина звучи много приятно иии ми харесват написаните неща .. :) Ще помогне тази тема според мен даже може да се направи и важна!

NaNa_SladuRana
01-09-2009, 14:02
браво,мисля,че поне за кратко това ще прекрати онези темички

x3eme
01-09-2009, 14:24
едва ли ще помогне но пък някой може да понаучи това онова

PsychoFreud
01-09-2009, 14:56
браво Боби мн хубава тема 8-) супер е :P

Hilary_
01-09-2009, 15:25
Браво на автора мн хубава тема... незнам за другите но на мен много ми допадна начина по който ги е описал нещата... :wink: Иска ми се повечкото момчета да са такива... ехх мечти!!! :-D Както и да е... иначе браво от мен за темата!!! Може доста да се понаучи пък и да се твори над тези описания... !!! :wink: Всеки творящ с музата си... :-D

DevilWish
01-09-2009, 16:22
Както някой каза, жалкото е, че не го правим повечето пъти така както е описано, а гледаме на бързо на бързо и чао - чао ;) :С
Иначе това момчето да не излиза веднага от теб . . преди не зная как е било наистина не си спомням, но сегашният ми приятел винаги свършва в мен /без презерватив/ и ми е яко като усещам как се разтапя направо =) Другите неща също няма да е зле момчетата да ги прочетат и да ги прилагат даже ;) =)
ПС - На момчетата може да им звучи тъпо това, че ако си сложат брадичката там отзад на вратлето момичето ще се разтопи, но не не е глупост, наистина е страхотно =)

x3eme
01-09-2009, 16:24
лично сън опитвал това с брадичката и знам ефекта за това и го написах :)

aka6a_vamp
01-09-2009, 16:26
Брао Бобс мн хубава тема си напраил дано се поучат как казахме :D

ViolentSaint
01-09-2009, 16:44
темата е 6+ сега и ако някоя опитна мадама вземе напише на мацките какво да правят за да ни доставят удоволствие и на нас няма да се сърдиме мъжката част ;)

ivana0895
01-09-2009, 16:57
si4ko v temata e pulna istina :oops: :oops: :oops: ne vsi4ko dam go probvala no opredeleno mi izglejda mn qko :P mom4etaaaaaaaa y4ete se ot po opitnite batkovci kato x3eme :D :-P :-P :-P

ivana0895
01-09-2009, 17:03
Batko vi Bob4o ne e v4era6en q :P :D :D :P :oops: :-) :D :D :D

Schneeflocke
01-09-2009, 17:12
[color=#98adcc][i][b]Тук никой ли не прави секс? Като за начало, тези неща ги пише във всеки сайт с някаква сексуална насоченост. Освен това всяко момиче е различно. Музиката зависи от настроението - най-страхотния си секс съм правила на Rammstein - B

girl_in_black
01-09-2009, 17:41
Много е хубаво и вярно всичко написано, ама на практика повечето момчета не смятат за необходимо да са нежни и романтични.Жалко.

Ou7taControL
01-09-2009, 17:41
и аз съм съгласна с всичко написано :)

дано поне има полза от темата 8-)

x3eme
01-09-2009, 18:59
написаното по принцип е за тях за да се научат да уважават половинките си а не да ги приемат като даденост

martincho92
01-09-2009, 20:20
Ot opit znam edno.Ezika triabva da si e na miasto mejdu krakata na ja jenata.Ako znae6 kak da ia ulije6 6te iska o6te i o6te.

ShaLqLqLqXa
01-09-2009, 20:24
Всичко това е напълно вярно. (казвам го като момиче) Евала! :)
Де да можеше повече мъже да мислят по този начин, а не само как да си задоволят животинските нужди. :-o

loveme
01-09-2009, 21:02
еее браво.. е тва е то малко по-различна тема от всички други :)
нз нещата които си написал дали ги знаеш от опит или просто са от някаква литература.. ама найстина могат да накарат едно момиче да сияе от щастие.. бе да му блещукат очите... :-D и да се чувства задоволена и обгърната с внимание.. :) :-) :-)

klient
01-09-2009, 22:30
написаното по принцип е за тях за да се научат да уважават половинките си а не да ги приемат като даденост

Да много правилно се изрази "ЗА ТЯХ",което не важи за тебе ,защото добре знаем как в действителност постъпваш с момичетата.Говориш тук едно,а пред тях съвсем друго.Няма да цитирам конкретни примери ти си знаеш.

x3eme
01-09-2009, 22:33
айде цитирай да те видим
пак ли почвате да се опитвате да ме провокирате по всевъзможни начини

klient
01-09-2009, 22:35
айде цитирай да те видим
пак ли почвате да се опитвате да ме провокирате по всевъзможни начини

Не почваме ти сам се почваш!

x3eme
01-09-2009, 22:37
нямам намерение да водя безмислени спорове....
точно ти не можеш да проявяваш никакви претенции
зарежи форума и се строй във крак със модните тенденции

klient
01-09-2009, 22:41
нямам намерение да водя безмислени спорове....
точно ти не можеш да проявяваш никакви претенции
зарежи форума и се строй във крак със модните тенденции

Ти май трябва да се строиш в крак с тях.Пък като ти гледам подписа едва ли знаеш значението на думата "ОТБОЙ" ама тва е друга тема.А колкото до цитирането Misha 91 те цитира няколко пъти.

Lolitta
01-09-2009, 22:51
[quote=Schneeflocke][color=#98adcc][i][b]Тук никой ли не прави секс? Като за начало, тези неща ги пише във всеки сайт с някаква сексуална насоченост. Освен това всяко момиче е различно. Музиката зависи от настроението - най-страхотния си секс съм правила на Rammstein - B

ViolentSaint
01-10-2009, 00:23
клиента гледам гледаш някой да се заядеш ами давай личен бе брато защо трябва да осираш темата и да се заяждаш с човека. Цял живот да не се научите че има лично съобщение в тоя форум като имаш личен конфликт. Само глупости в зелките ви има даеба нема нещо сериозно да излезе

poltergais
01-10-2009, 01:48
Темата е доста добра, аз си правя 90% от тези неща който си избройл...
Тествано е и доказано :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

amatorium
01-10-2009, 07:21
Dosta elementarni suveti, no pone tqh da sledvate kato za nachalo.

angelcheeee_93
01-10-2009, 09:47
полезни съвети!
а това за след като се изпразни да стои още в нея,по-добре по -бързо да го извади или по-добре да свърши отвън,за да няма после притеснения :)

Lolitta
01-10-2009, 11:09
полезни съвети!
а това за след като се изпразни да стои още в нея,по-добре по -бързо да го извади или по-добре да свърши отвън,за да няма после притеснения :)
Никой не казва да го държиш половин час вътре 8-)

x3eme
01-10-2009, 16:45
полезни съвети!
Никой не казва да го държиш половин час вътре 8-)
1 минута е достатъчна

PreciousDiamond
01-10-2009, 16:52
Само докато го четях леко се възбудих, а какво остава като ми го приложат наистина... 8-)

x3eme
01-10-2009, 16:53
Само докато го четях леко се възбудих, а какво остава като ми го приложат наистина... 8-)
кажи ги на приятеля си тия неща и виж ефекта :)

bqsna_teenagerka
01-10-2009, 22:04
Боби добре си се постарал мой човек..ама това си е лично твое мнение и това се отнася само до определен тип жени..да не пиша аз такава тема че ще взема да ти разкрия колко развртани мацки има на тоя свят i какво всъщнсот искат те :D :-) :-P

x3eme
01-10-2009, 22:06
Боби добре си се постарал мой човек..ама това си е лично твое мнение и това се отнася смао до опредлен тип жени..да не пиша заз такава тем че ще взема да ти разкрия колкор азвртани амцки има на тоя свят X i какво всъщнсот искат те :D :-) :-P
всяка е различна...както казах някаде из темата нещата които съм писал съм ги правил и знам ефекта от тях...има още неща които не знам и нямам нищо против да добавяте още :)

A_Loving_Girl
01-12-2009, 00:39
Само мога да похваля Боби... :-)

SoFarSoG00d
01-12-2009, 07:53
Мисля,че този въпрос би трябвало да бъде зададен към момичетата,защото те най-добре знаят какво може да ги задоволи.Съществуват различни типажи жени,заедно с това и различни предпочитания относно секса и това какво би ги задоволило.Това е строго индивидуално.

1nnocenT
01-12-2009, 09:24
Само докато го четях леко се възбудих, а какво остава като ми го приложат наистина... 8-) :D :D :D

Meri_007
01-12-2009, 09:35
[quote=x3eme]Понеже честo срещам теми от страна на момчетата в които питат как да доставят по голямо удоволствиe на едно момиче при секса и реших да пусна тема в която да пише някой неща които ще са им от полза :)

Спокойно можете да започнете с музиката,особенно ако е нежна и кадифена.Плътни и хрипливи гласове при повечето жени

x3eme
01-12-2009, 10:30
както вече поясних нещата съм ги правил

Meri_007
01-12-2009, 13:09
както вече поясних нещата съм ги правил

Аз не твърдя обратното,но все пак си ги научил и след това за тази тема си ги копирал просто от един къде си.Та едно е да си правил нещо и съвсем друго е да съветваш хората от твое име с неща писани от други хора.Просто можеше да оставиш линк към съответният сайт.Не се заяждам ,но четейки темите и постовете се чудя от къде такива комплекси и каква е тази мания за "издокарване" или "харесване" ,която ти имаш спрямо женското присъствие във форума .... :-o :-o

x3eme
01-12-2009, 13:11
я няква комплексарка ме засегна :-o

BurningDesire
01-12-2009, 15:46
И капута се къса и става якУ..
tqnko, да знаеш на тоя аватар как страшно приличаш на един мой познат. А и btw, страшно сладко котенце ;)
А иначе темата е 6.

PepiDesigns
01-12-2009, 21:38
Играта с ръцете и точки по тялото ми е позната ..
Както и приказките ..
По-бос съм в другата част :oops:

Ама има време да се .. науча ? :D

Желаещи жени да помогнат с учението ? :D

shokoto91
01-12-2009, 22:30
***грешно мнение***

shokoto91
01-12-2009, 22:38
Написано звучи много яко. В действителност... 1/5 от нещата да се направят, пак е много.
"Юруш на бързия, животински секс, и беш да се обличаш."
Горе долу така се случват нещата. Това са някакви романтични изблици, които за повечето момчета са чужди. Момичетата влагаме повече емоция дори в секса като такъв, за разлика от тях. Уви, понякога ако измрънкаш за 'малко романтика' едва тогава може и да те огрее.. ;)
В крайна сметка какво се случва - и ние се научаваме да задоволяваме само плътските си желания, без да се отдаваме толкова на чувства и емоции. ;)

Много правилно.. Но според мен, ако едно от двете не е задоволено, то и другото няма да е съвсем наред :)

sLadkaTa_LoRi
01-12-2009, 22:46
Офф я стига сте дрънкали глупостииии.. Тааа от сорта на "Браво, ама като свърши да си го изкара веднага".. или.. "абе на тая тема трябва да отговорят момичетата".. офф абе яко сте зле.. вие сигурно не знаете в леглото какво да правите, ам ся давате съвети.
Браво x3eme темата е супер и е много полезна точно на тези, дето не са съгласни с теб :-x Sorry, че ви леко обиждам, ам той все пак се е постарал да направи тема, полезна за всички и е дал съвети от свой личен опит (предполагам).. а вие какво.. чудите се къде да намерите косур :o .. пък накрая пак си пускате теми "Дали съм надула корема :("

mirmark
01-13-2009, 07:08
Абе това с оставането вътре е много хубаво, но се прави само при съответните контрацептиви иначе е доста неподходящо.

shokoto91
01-13-2009, 07:39
Офф я стига сте дрънкали глупостииии.. Тааа от сорта на "Браво, ама като свърши да си го изкара веднага".. или.. "абе на тая тема трябва да отговорят момичетата".. офф абе яко сте зле.. вие сигурно не знаете в леглото какво да правите, ам ся давате съвети.
Браво x3eme темата е супер и е много полезна точно на тези, дето не са съгласни с теб :-x Sorry, че ви леко обиждам, ам той все пак се е постарал да направи тема, полезна за всички и е дал съвети от свой личен опит (предполагам).. а вие какво.. чудите се къде да намерите косур :o .. пък накрая пак си пускате теми "Дали съм надула корема :("

ще дойде и твойто време да пускаш такива теми за надут корем, затова сега не се прави на оборотна и не критикувай чуждото мнение :? И на мен би ми било по-хубаво, ако приятеля ми беше в мен докатро свършва, но за по-сигурно и двамата сме на мнение, че дори и с презерватив, не е хубаво да свършва в мен... Колкото до темата - тя е много добра, ниой нищо не казва, а по-скоро се страхуват от евентуалния гаф, който може да се получи при една такава ситуация :shock:

TeCHo0o0
01-13-2009, 12:01
http://web.hit.bg/seksigri/igriqki.html ...ето и доста пикантни примери за изостряне на любовната игра 8) ...за темата - трепаЧ :)

diapper
01-13-2009, 13:19
Браво за темата много полезна евала на момчето виждам го че не е от 'ебачите",само 1 не ми хареса и то не че не ми хареса а ми стана кяво гадно,как може някои момчета да не се държат мило с приятелките си.Тва не мога да го проумея,прочетох пост който съдържаше нещо от сорта "трябва да си измолим малко романтика",това не ми допадна съвсем.Защото аз лично не виждам друг начин освен този който е описал авторът.И едно послание към нежната част на форума: момичета не си мислете че момчетата са животни за секс,не казвам,че няма такива,но нв сички.Слагам себе си в другата част,понякога дори съм готов да жертвам собственото си удоволствие в името на това партньорката ми да се чуства добре.

Xrisinka
01-13-2009, 14:07
ti si bil strashen :grin: :grin: :grin: :grin: :P :P :P :P

Mona_90
01-15-2009, 11:53
Dosta elementarni suveti, no pone tqh da sledvate kato za nachalo.

Като изключим някои от тях стават.Принципно темата не е лоша.Но и на мене ми се струва ,че е копирана и автора я пуска с цел поучаване,но от контекста се подразбират и още няколко негови цели ,за които той /поне за едната/ се надява да я постигне още с регването си тук.
Давам си оценката на темата /лично мнение не ангажирам никой /
4 от 6!

fashion4etyy
01-16-2009, 04:04
[quote=x3eme]Понеже честo срещам теми от страна на момчетата в които питат как да доставят по голямо удоволствиe на едно момиче при секса и реших да пусна тема в която да пише някой неща които ще са им от полза :)

Indjev
01-05-2010, 13:08
Трябва да се съглася, че темата е много кратко и точно предзначена за БАЗИСНИТЕ НЕЩА, които ние мъжете трябва да правим.

Индивидуални девойки колко искате и разнообразието е по-голямо от колкото на Майката Природа :) :) :).

Малко допълнение: като "работите" около и по врата и шията на момичето, много подходящо е местата които сте целунали или близнали да духнете с лека струя въздух :). Овлажнената кожа и въздушната струя карат сетивата да се изострят.

РАБОТИ, личен опит.

Аз живея в Южна Африка и мога да ви кажа, дами, че българските мъже са истински джентълмени и герой. Тукашните мачовци са толкова мачовци, че жените им, си слагат кондома в устата и му го надяват докато той седи и гледа ръгби, а тя му носи поредната бира. Това ли искате да имате удома или мъж, които поне иска да прочете нещо или да дори да научи нещо.
Жените сте едни и същи на всякаде. Повечето случей говорите (по-скоро само приказвате), че романтиката е отживелица и за преовеличеното на нейната сила, а вече веднаж в леглото/дивана/канапето/бюрото/масата/бара/т.н./т.н. гола и изпаднала в желание бленувате ние да сме малко по-романтични. От тук идва противоречието. Ако искате романтика не го намеквайте, а си го кажете. Аз желая сФирка и си казвам, обикновенно получавам :). Направете го и вие.

Извинявам се ако съм бил малко груб. И се извинявам за правописа и словореда от 8 години съм извън БГ(глупаво извинение, но....)

Желая на всички най- най- най- хубави моменти и изживявания с съпризи/ги, гаджета или просто рандом секс :).....

Та-та...

ifilinnchica
02-01-2010, 14:40
Влизай в нея бавно,сантиметър по сантиметър,движи се неритмично.Така тя не може да придвиди действията ти и да се подтогви за тях.Изненадата засилва удоволствието
\:D/ \:D/

BigFakeSmile
02-01-2010, 16:09
Всичко написано е вярно. Тези, които не са съгласни, помислете дали сте достатъчно добри в леглото и дали знаете как точно да се държите с една девойка :)

Neopitom3na
02-01-2010, 19:03
ех айде да се учат

uBuTo
02-03-2010, 14:57
правилно!!

madcharlie
10-10-2010, 11:53
Ето един от любимите ми текстове по въпроса.

Драги Сиромаси! Омръзна ли ви да криете мазолестите си пръсти и изстрадали души, ранени от липсата на сексуален контакт? Писна ли ви всяка сутрин да изхвърляте купища салфетки и да гледате със срам в очите продавачката в магазина, когато за пореден път си купувате “крем за ръце”? Не можете вече да траете да виждате как полу- пияното момиче, което все пак някак си сте навили да си легне с Вас, изтрезнява от шока и учудването, които вашите „суксуални техники“ събуждат в нея? Искате да съживите празния й поглед, докато запотено (и доста краткотрайно ) се клатите върху нея като някое праисторическо животно?
Е, ние сме тук за да ви помогнем! Отново…

Не е лесно да си сиромах. И има повече от една причина за това. А, що се отнася до мадамите… айде да сме си искрени. Сексът може и да е като колелото, поне за теб. Но това не значи, че ако караш колело един път в годината, няма да се налага да махаш ръждата, напомпваш гумите и сменяш седалката, щото пружините са се скапали. Пък и не е лесно и да се научиш да го караш в такива условия. Разбираме те. Хич не ти е лесно. Пък и като надничаш в някое космо списание (което съм сигурен, че си правил, дори и само за да видиш някоя по- разголена мадама), все попадаш на някакви странни думи от сорта на ерогенна зона, клитор, прословутата G точка, по-малко познатата A точка, абсолютно непознатата останала част от азбуката.
Ти си лесен. Имаш едно нещо, което му трябва стимулиране и странната (макар и тайна) нужда еден ден да си навреш и топките някъде. Тука не броим онзи сън, дето някаква ти е лизала задника. Като цяло при теб всичко започва и завършва с пениса ти и то предимно главата. Онази същата, дето цял живот ще ти казват, че мислиш с нея. Пак казвам ти си лесен, а всяка една жена рано или късно открива, че да симулира оргазъм също е лесно. А и дори да разбереш и да останеш дълбоко обиден, въпреки че доста се съмнявам да ти пука особенно (нали си я „праснал“ вече и имаш какво да разкажеш), тя винаги ще има наготово доброто старо „мен през цялото време си ми беше хубаво“, „просто съм малко нервна“, „не си ти, аз съм“ или просто прегръдка. Ако е последното, то можеш направо да забравиш за нея и не бих ти препоръчал и да разправяш на някой, защото тя и приятелките й много скоро ще се смеят на тази тема.
Тя не е лесна. И колкото и да е лесна точно тази, за която току що си се сетил, независимо дали мислиш за оная, дето веднага ти се е навила или другата, дето и съседите са я чували как пъшка, жената си остава едно комплексно, неразгадано, слоесто, сложно, алогично, странно и доста объркано същество. Няма да можем да обещаем, че някога ще я разбереш, но определено можем да ти помогнем да я накараш да се чувства по-добре.
Можеш да си представиш жената като една ходеща ерогенна зона. Всяка част от тялото й, всеки звук, който чуе, всяко нещо, което види, усети, пипне или за което си помисли е част от нейната сексуалност. Демек процесът на пъхането на твоя атрибут в нейната хралупка е само една много, много малка част от общата картинка, без която не може, но която определено не е основна. Да, признаваме, че докато се натискате в кенефа на някой бар нещата общо взето си опират до точно този епизод, но тук сега не става въпрос за тези моменти. Нали си чувал, че жените обичат с ушите си? Еми, сега ще разбереш защо точно.
Говори й
Те слушат и възприемат. Когато на теб ти се говори и изключваш след 5-тата секунда, мислейки си за гърди или бира, го правиш защото си мъж. А, тя наистина слуша! Представяш ли си? (освен ако не си докарал горкото момиче дотам, че вече да се е отказала). Така че, има значение какво и говориш, а още по-голямо значение как ще го кажеш. Повечето ще ти кажат, че не обичат да им се говори по време на секс. И ще ти го кажат, защото малкото хора, които са се опитвали да го правят с нея са й говорили глупости: "Яко ли ти е?“, “Защо мълчиш?”,”Кажи нещо.”,”Свърши ли?”,”Така добре ли е?”,”Мачът дали е почнал?” и други такива неща не трябва да се говорят. Имаш 2 варианта. Или й шептиш или й заповядваш. Като е добре да се смесват. Под шепот разбирай малко по- дълбоко поставен еротичен глас, не педофилски хрип. Това е важно. Можеш да й кажеш какво искаш да правиш с нея, какво правиш в момента, какво искаш да направи тя. Как обожаваш тялото й, какво точно те възбужда в нея. Доста голям избор. Знам, че може да ти двучи странно и дори да ти е неудобно. Първите опити няма да са много сполучливи, но лека полека ще усетиш как и на двамата ви харесва, а най-доброто е, че скоро и тя ще се отпусне, а повярвай ми когато тя започне да говори, да ти казва как иска да влезеш в нея, как иска да ти го целува и какво точно усеща, тогава вече нещата стават адски горещи. Това също така ще свали доста бариери в комуникацията ви като цяло. Ще сплоти връзката ви в леглото и извън него. А под заповеди не ти казваме да й крещиш. Важен е тона. Кратки, резки думи придружени с нужното действие. Колкото и да са еманципирани, всяка една от тях подсъзнателно, още от времената на каменните ни предци си иска онзи силен, груб, доминиращ мъжага. Знам, че това няма нищо общо с теб, ама можеш все пак да й дадеш няколко щастливи мига, не мислиш ли? И както винаги истината е някъде по средата. Усещай кога иска да се чувства красива и желана и кога иска просто да я изчукаш едно хубаво. В най-добрия вариант можете в една вечер да минете и през двете. По няколко пъти.
Докосни я
Както вече споменахме, цялото й тяло е една голяма ерогенна зона. Сега се замисли за всички места по нея, които никога не си нито докосвал нито целувал. Най-много да си засмукал ухото й (голямо постижение) или да си целунал врата й (направо кама сутра). Не казвам, че местата са лоши. Просто има и много други. Изучи тялото й. Наблюдавай как реагира. Повечето от тях знаят скритите си местенца, но почти никога няма сами да ти кажат. А може пък да намериш нещо, което да я разтапя, а досега да не е знаела дори. Има го и другия момент, може да си мислиш, че на нея и харесва нещо, а в същото време тя да го мрази. Тук малко се връщаме към говоренето, ако не си личи по никакъв начин (или ти просто не забелязваш намеците й), то рано или късно може и сама да си каже. Гледай ръцете и лицето й. Те винаги издават. Тези движения с китките не са просто ей така. Повечето са подсъзнателни и могат да ти покажат дали нещо, което ти в момента правиш й доставя удоволствие или просто я дразни. След като я изучиш, вече ще знаеш какво да правиш и с ръцете си и с езика, и с устните. Къде е добре да докосваш с връхчето на пръстите си и къде е добре да се впиваш с нокти. И пак смесвай грубо с нежно, в зависимост от това колко сте близо до кулминацията и в какво настроение е тя.
Гледай я
Гледай я. Виж я. Погледни я. Защото тя те гледа. Недей зяпа гърдите й постоянно и недей да я караш все да е с гръб към теб. За нея има значение как изглежда докато го правите. Забрави за малко за малоумния поглед, който правиш докато се опитваш да не свършиш. И за затворените очи, докато си представяш мача дето си гледал снощи. Гледай я така, че да се чувства красива и желана.
Клитор
Няма да ти обяснявам къде е. Ще се доверя на часовете по биология, на Google и на оскъдния ти опит, и да кажем, че можеш да го намериш и сам. Важното е какво се прави с него. Получавал ли си някога суха чикия? Ама суха. От ония дето те боли от тях? Не е приятно нали? Представи си сега, че тази част дето те боли е 100 пъти по чуствителна. Представи ли си? Горе-долу нещо такова ще усети тя, ако просто започнеш грубо и нахално да стимулираш най-нежната част от тялото й с мръсния си пръст, мислейки си че правиш нещо много хубаво за нея. Недей. Единственият момент, в който може да си малко по груб с нея точно там е когато е много близо вече до кулминационния си момент, и дори тогава гледай пръста ти да не е точно върху него, а около или малко над. Директен контакт, при положение, че не е крайно възбудена или не го правиш изклучително нежно може да предизвика единствено дискомфорт, че дори и болка. Иначе недей да забравяш малкото ни приятелче. Той е един от основните ключове към нейното щастие. Ближи го, целувай го, гледай и ръката ти да е някъде около него когато си вътре в нея. А, ако тя се отпусне достатъчно, че да го стимулира и сама още по-добре. Малко неща са по-възбуждащи от това момичето да се движи върху теб и ръката й да се движи в такт с вас, докато гали малкия разбойник. И пак наблягам върху това, че директен контакт много рядко и в повечето случай с горната част на езика, защото е по нежна, иначе около или отгоре. Така, че между ръката и самия клитор да има плът, така си го представи. Тука има и друг момент, степента на чуствителност варира от жена до жена и от възрастта също. Защото изначално оргазмът им е предимно клиторен и после вече тялото се адаптира към вагинален, а през това време чуствителността е доста променлива, затова и често жени в по- напреднала възраст изпитват по-голямо удоволствие от секса. Както и да е… наблюдавай, пробвай и се адаптирай.
Push it, Push it…
Добре, влажна е, гореща е, желае те, дърпа те, иска го в себе си. Вътре си. Сега ‘кво праим? Дишай. Всичко е наред. 90% от работата си я свършил. Гледай само да не оплескаш останалите 10%. И спри да си мислиш, че хуя ти е магическа пръчка и където и да я сложиш всичко веднага се „оправя“. Тук вече нещата са доста субективни. Има жени, които обичат бавно и нежно, има такива, които само с груби тласъци могат да свършат и има и такива, които само те си знаят какво по дяволите им харесва. Тези последните преобладават. Основните универсални пунктове са няколко. Сменяй пози – достатъчно често, за да не се задържате дълго на една и не прекалено много и рязко, за да не прекъснеш последните й 50 метра, така да се каже. Разнообразявай – бавно, бързо, кръгови движения (ако трябва застани пред огледалото и тренирай движения с ханша)… (признай, че се замисли да го направиш верно обаче, хахаха… ) също не е нужно целия да е вътре, най-чуствителната част е около самия отвор. Поиграй си. Само главичката няколко пъти, после разко целия. Потрии го леко по самия отвор. През това време наблюдавай как реагира, запомняй кое й харесва най-много и не забравяй, че можеш да пробваш и нови неща. Недей да я блъскаш като малоумен. Особено в началото. Към края може, ако го направиш както трябва.
Свърши ли?
Тези 2 думи не ги казвай. Никога. Наистина. Недей. Ако не е, то няма да се чустваш по-добре. И не, това не показва, че ти пука. Ако ти пукаше, щеше да се погрижиш да е свършила. Но да предположим че, си се постарал и тя в момента лежи с полу притворени очи, вече е одрала ръката ти и част от гърба и в момента мачка покривките. Спри. Не я докосвай. След като свършат повечето са адски чуствителни и ако правиш нещо това само ги дразни. Тук най-добрият ти ход е да я галиш много нежно по дупето (така и не разбрах защо точно там, но опитът не лъже), да я прегърнеш (ако тя вече не го е направила), и да я целуваш (колкото и изморен да си и евентуално да не ти се иска). Не бягай веднага в банята. Особено ако все пак си се оплескал и тя не е свършила. Стой с нея. Тя иска да те усеща до себе си в този миг повече от всякога. И когато отвори очи, доволна и щаслива, а ти си до нея, може би, само може би ще си достоен за това прекрасно създание наречено Жена.
P.S.
Да не се разчувства? Айде сега да допълним нещо. Първо те са луди. И са толкова различни една от друга, че няма нещо, което да правиш дето да си идва с гаранция за успех. То си е казано – една жена, ако се научи да прави свирки на един мъж, значи ще може да прави и на всеки друг. Ама тия сладурани са толкова странни и уникални, че всеки път ще трябва наново да търсиш, намираш и нагласяш. С времето ще изградиш и базови неща де, но повечето могат да са дори пълната противоположност на предишната. Но нека това да не те отчайва. Така дори е по- интересно! Второто, което се чудиш е най-вероятно – защо? Защо да полагаш толкова усилия при положение, че твоите няколко секунди щастие са ти гарантирани още в момента, в който тя реши да ти пусне. Защото си мъж бе, ахмак! Нали трябва да можеш да задоволиш една жена. Пък и един път, ако е доволна ще се върне при теб. Дори може да се влюби и да не й правят впечетление глупавите ти хобита, навици, футбол, приятели, алкохол и мръсни чорапи (които гледай да сваляш между другото, така и не разбрах защо де). Те, ако стоят с чорапки или чорапогащи ние се кефим, а нашите чорапи ги вкарват в потрес. Да се върнем на темата. Задоволи богинята и тя може и да е благосклонна към теб. Да не говорим с колко повече неща ще можеш да се измъкнеш и за колко повече неща ще си затваря очите. Но, тук трябва да добавя и че трябва да си останеш мъж. В момента, в който осереш нещо прекалено много, каквото и да направиш в леглото, няма да върши работа. Странни същества, спор няма. Май е време да приключваме де. Какво правиш тук още? Отивай да купуваш нещо овлажнително, кутия презервативи и направи някое момиче щастливо!

© 2009 $iromah/com levan/blog/com

loveca777
10-10-2010, 16:12
. Поне го свързвам със свирките.
Бившия обичаше като свърши в устата ми да продължа да му лапам няколко пъти...така оргазмът му беше по-силен и продължителен.
Бахти отвратителното. :smt078 :D

madcharlie
10-10-2010, 18:32
. Поне го свързвам със свирките.
Бахти отвратителното. :smt078 :D

Но пък е толкова яко верно. Истински добрите интимни отношения започват, когато осъзнаеш че нито идна част от тялото на партньора ти не е отвратителна, гнусна или неприятна. С малко повече ананасов сок и добра хигиена всичко е удоволствие.

А иначе sexita 110% печели мъжкото внимание в този случай ;)

Naik1
10-11-2010, 20:29
Евала на автора :) Така се прави - знаеш - пишеш, не знаеш - четеш ;)

akrobatkata
10-17-2010, 17:25
мен лично ме побъркват целувки по вратлето

Hilary_
10-17-2010, 17:40
старооо .. ама полезно!! :smt001

Musicmaker
08-05-2011, 14:03
Много добра тема, аз съм едва на 18 и съм пробвал 85% от написаните препоръки и наистина има ефект. Както споменахте по- горе в темата важно е найстина да показваш по всевъзможни начини на любимата, че я уважаваш, че уважаваш нейните желания. След като се справиш с това останалото не е толкова трудно. Лошото е, че много момчета приемат момичетата като някакво средство за забавление, което според мен е крайно грешно. От известно време нямам близък контакт с моята приятелка, понеже не е в България, но скоро ще се прибере и ми се иска да я изненадам с нещо ново в леглото. Поради тази причина реших, че няма нищо срамно да си почета из този форум разни идей.

Аз лично я предразполагам със ароматни свещи хубава музика меки и добре "постелени" завивки много целувки по цялото и тяло. Обичам да и показвам, че е много важно за мен как се чувства тя "в моите ръце"... След което следва продължителна "работа" с език по клитура, някога с лекичко проникване с пръст. Това определено я побърква. По време на същинската част съм много нежен и внимателен с нея като постепенно увеличавам темпото с което се движа, ползвам много различни пози, но много ми харесва мисионерската точно защото мога да я гледам в очите и да я целувам. Не си позволявам да свършвам в нея винаги, в повечето случай вържу гърдите или върхо дупето. Не я карам да ми прави свирки ( мн. грозен израз) оставям я тя да го пожелае. След като всичко приключи прекарваме часове гушнати заедно и голи, приказвайки си мн. различни неща и споделяйки кое как ни е въздействало по време на акта.

Найстина всяко момиче е индивидуално, но мисля и най- големите "дивачки" ако мога така да се изразя си искат своята нежност от страна на нашият пол.

Дано съм бил полезен на някого с написаното по- горе. И все пак ще се радвам на интересни съвети от по- напреднали в областта. Искам най- доброто за нея и преди всичко да е задоволена тя.

Благодаря. :oops:

fenkaaa
08-05-2011, 16:20
Това за бедрата е много правилно.,. приятелят ми като ме гали там полудявам :lol: :-)

anonymous708973
08-05-2011, 17:24
Не съм чела, ама... секс, секс и пак секс.

Ама много секс!

whiteterror
08-05-2011, 20:20
Предимно с кур, ама аз предпочитам с език. 8-)

Musicmaker
08-07-2011, 19:51
А какво ще кажете за идеята, да се докара лек оргазъм на момичето с използването на езиче по клитурът и и резки но нежни движения вътре в нея с едно или две пръстчета, като тези който познават добре женското тяло и неговата половинка могат да се опитат с въпросните пръстчета да "напипат" ДЖИ- точката на жената, която мисля всеки себеуважаващ се "мачо" знае къде е. Ако ли не има енциклопедий с картинки :D ... След това можете да продължите с същинската част, секс... Та за мен лично това е добър начин да я накараш да се почувства специална и след това естествено много доволна от акта...

Musicmaker
08-08-2011, 08:19
А мислех, че някой реално се интересува от темата и форумът е сериозен, ама като гледам колко го интересува някой и колко сериозни отговори има след мненията ми взимам да се разубеждавам... :-o