PDA

View Full Version : Спах с най-добрия му приятел

VIOLETKA_BE
01-09-2009, 17:13
Здравейте!Имам си приятел от 4 месеца , но вчера вечерта на един купон се напих и преспах с най-добрия му приятел.Знам какво ще си помислите, но наистина бях много пияна и не мислех трезво.Приятеля ми е извън града и ще се върне в понеделник...страх ме е,че ще разбере и ще скъсаме.Има и още нещо Един друг приятел от тяхната компания днес ми се обади да се видим и се видяхме.Разказах му всичко и започнах да плача, а той както ме успокояваше и ме целуна в първия момент не можах да реагирам, но после му отвърнах просто така ми дойде.Казах му да не казва на никой за тези работи и той ми обеща да мълчи.А моята най-добра приятелка ми каза,че чула пъровото момче, което преспах с него и още едно момиче пак от компанията да си говорят за мен и момичето казало, че като приятеля ми се върне ще му каже всичко.Много ме е страх да не разбере...Кажете ми какво да правя ;(

mynichka
01-09-2009, 17:16
Здравейте!Имам си приятел от 4 месеца , но вчера вечерта на един купон се напих и преспах с най-добрия му приятел.Знам какво ще си помислите, но наистина бях много пияна и не мислех трезво.Приятеля ми е извън града и ще се върне в понеделник...страх ме е,че ще разбере и ще скъсаме.Има и още нещо Един друг приятел от тяхната компания днес ми се обади да се видим и се видяхме.Разказах му всичко и започнах да плача, а той както ме успокояваше и ме целуна в първия момент не можах да реагирам, но после му отвърнах просто така ми дойде.Казах му да не казва на никой за тези работи и той ми обеща да мълчи.А моята най-добра приятелка ми каза,че чула пъровото момче, което преспах с него и още едно момиче пак от компанията да си говорят за мен и момичето казало, че като приятеля ми се върне ще му каже всичко.Много ме е страх да не разбере...Кажете ми какво да правя ;(

Браво на теб. Поздравления. Сега преспи и с баща му ;)
:lol: :lol: :lol:

VIOLETKA_BE
01-09-2009, 17:18
Искам сериозни мнения мн ме страх

nicolepcd
01-09-2009, 17:19
Ако темата не е ебавка 8-) мога само да ти кажа, че не ти дреме за гадженцето ти 8) Даже ми е жал за момчето. По-добре му кажи сама какво си направила, след като се прибере и се хвани с някой друг, например с тоя, с който си се целувала ;)

tan0
01-09-2009, 17:20
mdaaa dosta losho to, az samo se chudq zashto na butlkite s alkohol nqma nadpisi ne zlupotrebqvaite no kakto i da e...
po temata spored men shte byde nai dobre ako ti parva se vidish s nego kato si doide i sednete i si pogovorite, razkaji mu kakvo e stanalo, po dobre da nauchi ot teb otkolkoto ot drugite i vse pak trqbva da poemesh otgovornosta za deistviqta si

tan0
01-09-2009, 17:21
Ако темата не е ебавка 8-) мога само да ти кажа, че не ти дреме за гадженцето ти 8) Даже ми е жал за момчето. По-добре му кажи сама какво си направила, след като се прибере и се хвани с някой друг, например с тоя, с който си се целувала ;)
mda ne e losha ideq ili puk s tozi deto si spala imash izbor sega..

F_CK_all_I_need_is_U
01-09-2009, 17:21
Аз колкото и да съм пияна,и пистолет да си ми опряли в главата,ако обичам някого или поне държа на него,не бих му изневерила,особено пък с най-добрия му приятел.А тфа дет си целунала другото момче не си била пияна нали??Сега ще си търпиш последствията.Сама си прави изводите,при мен те са две думи-СКАПАНА КУРВА.

BuBiTy
01-09-2009, 17:24
Доста си се оплела,пробвай да кажеш истината на всички и разбери с кого искаш да си :)

Kostadin_682
01-09-2009, 17:26
Бахти работата... САма си си виновна... гадно ми е за момчето, че има приятелка "изневерничка" ... Кат толкова го обичаш, и ти е гадже, какви са тия работи... и то с най-добрият му приятел... нямам думи, какви хора има... :shock:

nicolepcd
01-09-2009, 17:29
А може и с двамата 8-)

mimichi
01-09-2009, 17:35
Бахти к.....та си честно!

tan0
01-09-2009, 17:38
А може и с двамата 8-)
mi zashto puk ne shte ste edno golqmo demokratichno semeitvo :D :D :D :D

D0ll
01-09-2009, 17:40
Аз колкото и да съм пияна,и пистолет да си ми опряли в главата,ако обичам някого или поне държа на него,не бих му изневерила,особено пък с най-добрия му приятел.А тфа дет си целунала другото момче не си била пияна нали??Сега ще си търпиш последствията.Сама си прави изводите,при мен те са две думи-СКАПАНА к***а.

кyрва искаше да каже :-x

nicolepcd
01-09-2009, 17:47
А може и с двамата 8-)
mi zashto puk ne shte ste edno golqmo demokratichno semeitvo :D :D :D :D
8-)

mysterious93
01-09-2009, 17:49
i 6to te e strax?4e 6te skusate li?tui kat gledam ne ti puka..ne stiga 4e si mu izneverila vednuj na kupona i uj mn kofti se se 4uvstvala mi i posle trezva si bila i pak si se mlqskala s o6te nqkoi..baxti kurvata dolna..napravo si za boi

suitable
01-09-2009, 17:54
Принципно медали за това, дето си направила не се връчват.. затова гледай да влезнеш в пътя, а не да лазиш по тротоарите.. :)

beachy_bunny
01-09-2009, 17:54
хм .. постъпила си много нечесно спрямо 3-тото момче ... поне на него да беше пуснала ... бахти нацакания е той ... Решението е да се обадиш и на двамата и да напрайте една 3-ка ... :-) :-) успех ... :lol: :lol:

sladkish_14
01-09-2009, 17:56
Моли се , като се върне да пребие онези двамката .. Ако не тях , то тогава теб ще пребие .. :?

LadyInBlack
01-09-2009, 17:58
Да си мислила какво правиш! :?

Re5peC7
01-09-2009, 18:04
тва ме строши направо :lol: преспала с приятеля му..сетне някъв друг (който разбрал сигурно какво станало и решил и той да си пробва късмета) и си говорили ама и него целунала..ама не искала приятеля и да разбере :shock: Що да не разбере? или викаш той има още доста приятели? :?

slun4ice_90
01-09-2009, 18:04
За постъпка като твоята,няма извинение....Ако поне имаш някаква смелост кажи на приятеля си,защото той ще разбере.... :? По-добре от теб,отколкото от друг....

PLuScHeTo
01-09-2009, 18:07
искаш ли медал :grin:

SoFarSoG00d
01-09-2009, 18:23
Историята ти е доста оплетена,звучи леко като сапунен сериал,препоръчвам ти да кажеш всичко на гаджето си,защото така или иначе ще разбере от някого и ще стане по-зле за теб,чакайки .

tan0
01-09-2009, 18:32
Zabravih da vmakna vidqh che nika ti e VIOLETKA_BE pomisli da go preimenuvash naprimen na MINETKA_BE ili neshto ot sorta

malone
01-09-2009, 18:42
Твойто гадже има много загорели приятели...... :D Предлагам да преспиш със всички и тогава да му кажеш.Айде до понеделник имаш време.

Axe_vs_Sword
01-09-2009, 18:48
А моята най-добра приятелка ми каза,че чула пъровото момче, което преспах с него и още едно момиче пак от компанията да си говорят за мен и момичето казало, че като приятеля ми се върне ще му каже всичко.Каква приятелка само, при това най-добра :(

buffalo88
01-09-2009, 18:48
Значи остава да минеш цялата рода на приятеля на гаджето ти,после на онзи другия и накрая и на другото момиче.Тогава вече ще бъдеш много по-спокойна.

xqlusive
01-09-2009, 18:51
ахах :shock: тва твоето поведение само с една единствена дума мое да се опише. штом искаш съвет, ето ти един - следващия път, преди да преспиш с дръг, помисли за последствията

efizolka
01-09-2009, 18:53
predvaritelno se izvinqvam 4e ne pi6a na kirelica znae6 li az bih mu kazala istinata no 6te izvurtq ne6tata taka 4e te da sa vinovni toi da me e napil i drugoto mom4e da me e celunalo bez az da mu otvurna i togava toi 6te razbere kakvi priqteli ima i 6te vqrva na men ne na tqh ako naistina durji na men uspeh!

StayFly
01-09-2009, 18:54
Никой не е длъжен да ти дава съвети, след като си такава тъпа пача!
Аре кере и всяка уличница да си знае гьола.

littlebaby
01-09-2009, 18:58
Ти въобще имаш ли някакви чувства към приятеля ти?
Кажи му истината,пък квото стане... :lol:

aka6a_vamp
01-09-2009, 18:59
ебало си е мамицата кви съвети давате...кво да излъже,да изкара момчето виновно и да им развали приятелството?!По добре гаджето и да се отърве от нея кват е шаврантийка...

GabisiTa
01-09-2009, 19:01
predvaritelno se izvinqvam 4e ne pi6a na kirelica znae6 li az bih mu kazala istinata no 6te izvurtq ne6tata taka 4e te da sa vinovni toi da me e napil i drugoto mom4e da me e celunalo bez az da mu otvurna i togava toi 6te razbere kakvi priqteli ima i 6te vqrva na men ne na tqh ako naistina durji na men uspeh!Демек ще го излъжеш,че приятелите му го предават,а не гаджето :-o
Леле ти си също толко тъпа колкото и авторката..
Кфо са виновни момчетата,че е такава к***а не мога да разбера.. :-o

Както тя, така и "приятелите му" са виновни.. Горкото момче, с такива хора около себе си, съчувствам му :? Най-добре му кажи ти, а не го оставяй да разбере от други приятели. Вероятно ти е ясно, че едва ли ще остане с теб след това, но ти сама си си го направила... :? :x

П.С. Това, че си била пияна не те оправдава.. На следващия ден, когато си излязла с друг от приятелите му, предполагам си била трезвена, защо го целуна тогава?! ... Много са ми тъпи извиненията "Бях пиян/а!" :x

chessplayer
01-09-2009, 19:52
Сега трябва да ти направят един gangbang за наказание :-x

darla
01-09-2009, 19:56
100% sum sigurna,4e toq fr,s koito si se vidqla na kafe,samo te e probval!A ti kato poslednata 6avrantiq si se hvanala...v rezultat se nadqvam gadjeto ti da razbere i da te zareje,za6toto 6tom si celunala i sledva6tiq,gre6kata prednata ve4er QVNO ne e ot alkohola!Prosto si o6te hlape...tova obqsnqva vsi4ko,a ne alkohola!

darla
01-09-2009, 19:59
predvaritelno se izvinqvam 4e ne pi6a na kirelica znae6 li az bih mu kazala istinata no 6te izvurtq ne6tata taka 4e te da sa vinovni toi da me e napil i drugoto mom4e da me e celunalo bez az da mu otvurna i togava toi 6te razbere kakvi priqteli ima i 6te vqrva na men ne na tqh ako naistina durji na men uspeh!

:D po-golqma idiot6tina ne bqh 4uvala.kak taka 6te te napie nqkoi,da ne bi da te vurje i da ti naliva v ustata!NIKOI nemoje da te napie,moje da te podkokorosa,no PAK sama 6te vdiga6 4a6ata,nali?!
P.S-za6to trqbva da durji na teb?!?!?!?

Mi6inka
01-09-2009, 20:15
ебало си е мамицата кви съвети давате...кво да излъже,да изкара момчето виновно и да им развали приятелството?!По добре гаджето и да се отърве от нея кват е шаврантийка...

тъй тъй ама той и той е*а ти приятеля... Ей тва за мене е най-долното нещо...гаджето ми да изневери с най-добрата ми приятелка... направо ше ги заровя и двамата.... Ше извиняваш ама ти и тоя "приятел" на """ГАджето ти""" сте ... даже незнам как да ви нарека... Долни!Съчувствам на гаджето ти... дано има достатъчно акъл в главата та да ви за*бе и двамата.... Относно ТРЕТИЯ..най-вероятно както каза darla те е проверявал . . .

ShaLqLqLqXa
01-09-2009, 20:20
Що за долна постъпка? :-o Първо с най-добрия му приятел, после целувки с друг... даже не ти е станало неудобно, че си му отвърнала. :?
Мисля, че връзката ви е вече в миналото. Все ще се намери някой за да каже на момчето какви ги вършиш докато той не е с теб. А ако имаш достойсновто сама ще му признаеш и ще си търпиш последствията! :)

Kostadin_682
01-09-2009, 20:21
А бе ... това не са хора за мене... ще обичам даден човек и ще изневерявам с най-добрия му приятел... това пиян да съм няма да го направя...

Adwokat
01-09-2009, 20:24
И ти как мислиш му се вика това?? че с един спала с друг се целувала :-x

RullzZz
01-09-2009, 20:29
И кво искаш да ти кажеме,баси курвенските номера,сама си си срала у гащите са се опраай,въобще не му завиждам на приятеля ти,а и тоя къде си преспала с него му бил най-добър приятел,я дебааа кой тоолкова добър приятел ше преспи с гаджето на най-добрия си приятел

VIOLETKA_BE
01-09-2009, 20:35
Няма нужда да пишете повече...казах му и скъсахме .. :cry:
Знам каква ми е постъпката .. ясно ми е и менеието ви.

Axe_vs_Sword
01-09-2009, 20:37
Знам каква ми е постъпката .. ясно ми е и менеието ви.Ем, грешка от която си научила. Късмет нататък.

Rofl4e
01-09-2009, 20:58
Е те тва му викам курвенски номера/ш ме извиняваш/ :-o
1во спапа с най-добрия му приятел..
после се целувала с некъф трети..
пфф :?

MoHuTo
01-09-2009, 21:35
Хмм доста заплетена ситуация. По-добре признай на приятеля си за станалото, така и така ще разбере - по-добре да е от теб :)

Lady_AMG
01-09-2009, 21:58
ПОвдига ми се от курви като теб, които хленчат "аз съм курва ама искам някой да ме обича", ми спри да бъдеш курва!

SunShinePearl
01-09-2009, 22:05
Аз колкото и да съм пияна,и пистолет да си ми опряли в главата,ако обичам някого или поне държа на него,не бих му изневерила,особено пък с най-добрия му приятел.А тфа дет си целунала другото момче не си била пияна нали??Сега ще си търпиш последствията.Сама си прави изводите,при мен те са две думи-СКАПАНА к***а.
мхм..

beb4yy
01-09-2009, 22:32
абе ако ще се изразявам траа те нахрана ае патувай успех дано не ви удря един в друг :lol:

mechtaq_za_teb
01-10-2009, 07:33
Трябва да се научите, че всяко действие си носи своите последствия!

PreciousDiamond
01-10-2009, 07:39
Знам каква ми е постъпката .. ясно ми е и менеието ви.

То се очакваше ((:

TellMeYourName
01-10-2009, 08:02
каква гадна курва само !!! :-x
:lol:

leoparda93sl
01-10-2009, 08:33
Ако не си съгласна със мене имам 2 думи за тебе лапай го :D

elsy
01-10-2009, 10:21
Еми да си мислила 8-) А и кво те е страх, че гаджето ти ще разбере и без тва щом си преспала с най-добрия му приятел и си се целувала с оня другия, значи не ти е много зор за него...

BloomF
01-10-2009, 10:23
Заслужаваш да те остави!

ELiTyYy
01-10-2009, 10:48
долна курвичка си ти...
заслужаваш един хубав бой от гаджето си...
явно гледаш само кога го няма..и веднага се мушкаш в чуждото легло...
КУРВА!!!...

Axe_vs_Sword
01-10-2009, 11:07
Стига сте избивали комплекси де. Въпреки че е до някъде вярно, що всички трябва да я нарекат к**ва :?

Kostadin_682
01-10-2009, 11:08
охахааха вие направо и ебахте мамата :-o
Май сега вече съжалява повече, че е пуснала темата отколкото е загубила гаджето си... 8-)

Lysit0
01-10-2009, 11:13
И да скъсате не ти зависи живота от него....
Ще тръгнеш с приятелят ти,дето те е успокоил.
А после и с неговият най-добър приятел :lol: :lol: :lol: (това е шега де )....

Kostadin_682
01-10-2009, 11:14
Май сега вече съжалява повече, че е пуснала темата отколкото е загубила гаджето си... 8-)

МА ЯКО..

при отец нафарфории отишла там жената на кмета и викала не ми стигат мажете попе , 1 не ми стига

нафарфории вика - ми пробваи с 2 ма да те еа.....

тя вика - пробвах отче и с 2- не стигат
- ми пробваи с 3 бе да гго ева....

-пробвах отце не са ми достатачни

пробваи с 4,5,6,7,8,9,11... да го ЕВАААААААААА

пробвах отче с футболен отбор + вратаря и пак не ми стига

нафарфории: ЖЕНО ТИ СИ ФЕНОМЕН ВЕ ДА ГО ЕВА!

- така е отче а не КУРВаА КАКТО МЕ НАРИЧАТ ВСИЧКИ
хахахаххахахахахахахха :razz: 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

ShaLqLqLqXa
01-10-2009, 11:29
Много се радвам, че те е оставил! Момчето не заслужава такъв човек като тебе. Няма смисъл да казвам каква си, те другите постове са показателни. ;)

elsy
01-10-2009, 11:36
Авторката със сигурност повече няма да пусне тема тук :lol: :lol:

ShaLqLqLqXa
01-10-2009, 11:42

Определено! :) Всички се страхуват от истината и ако тя не им хареса, просто я игнорират. Сега очаквам да си редактира всичките посто ве на "......." или " ля ля ля " и да се направи, че все едно нищо не се е случило. Един зрял човек би приел дори критиките! :)

hgfh
01-10-2009, 11:43
О,определено
:lol:

m3ch3ncee
01-10-2009, 11:55
Най-добре му кажи истината,дори и да доведе до края..Повярвай дори и да не рабере рано или късно пак ще се разделите,защото в една връзка най-важното е да си честен и откровен с другия..А ти си го предала.

zay4e
01-10-2009, 12:14

Pyrvo-ti ne obi4a6 gadjeto si....Vtoro-sled kato se znae6 kakvo pravi6 kato se naporka6,ne bi trqbvalo da se napiva6 v lipsvata na gadjeto ti.....Treto-spored men vyob6te ne e 4estno da krie6 tova ot nego .........i 4etvyrto-6te se molq da te izdade tova momi4e,a ako ima6 pone myni4ko doistoinstvo bi trqbvalo sama da go napravi6!!!!!!

galenata
01-10-2009, 12:21
Доста глупава постъпка.Като знаеш какви ги вършиш като пиеш,защо се напиваш до такава степен?Или просто си търсиш оправдание.Никой не би те търпял такава.Камо ли с най-добрия му приятел.Това вече е ужасно.Замислям се какъв приятел е бил той де...По-добре,че си му акзала, иначе щеше да те гризие съвестта още повече.Единственото,което ти остава е да съжаляваш за тази грешка.Надявам се тя да те е е научила на нещо!

Re5peC7
01-10-2009, 13:21

МА ЯКО..

при отец нафарфории отишла там жената на кмета и викала не ми стигат мажете попе , 1 не ми стига

нафарфории вика - ми пробваи с 2 ма да те еа.....

тя вика - пробвах отче и с 2- не стигат
- ми пробваи с 3 бе да гго ева....

-пробвах отце не са ми достатачни

пробваи с 4,5,6,7,8,9,11... да го ЕВАААААААААА

пробвах отче с футболен отбор + вратаря и пак не ми стига

нафарфории: ЖЕНО ТИ СИ ФЕНОМЕН ВЕ ДА ГО ЕВА!

- така е отче а не КУРВаА КАКТО МЕ НАРИЧАТ ВСИЧКИ
:razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol:

Just_say_no
01-11-2009, 06:58
Ако темата не е ебавка - КУРВААААААА !!! :x

soul1199
01-11-2009, 07:54
zarqzva6 gadjeto,kazva6 my vs,kazva6 na nai-dobriq my fr,4e ne go 6e6,a s toq det si se celyvala trugva6 :) ama tva tvoito e,prosto nqmam dymi :?

HePeAJIeH
01-11-2009, 08:19
Тъпа курвентия.Не заслужаваш приятеля си!

taffy
01-11-2009, 08:41
Омг.. ти си мноо зле ве.. Аре.. фани да изреди сичките му приятели.. а виж кой е най-добрия и после си избери eдин (може и малко повече, като ти гледам.. опциите) .. Пияна била.. На мен и мозъка да ми изкормят пак НЕ бих спала с друг.. Който и да е.. И онзи като те е целунал... ти ръце нямаш ли ве?? (да го шамаросаш имам предвид) )Или ти е харесало.. :booooomb:
Все ще разбере.. Бъди сигурна.. И като скъса с теб се замисли НАИСТИНА ли си го обичала.. :)

Seducti0n
01-11-2009, 08:59
Горкия ти приятел, определено не е случил нито на свестно гадже, нито на истински най-добър приятел...
Пианството не е оправдание за каквото и да е.
Да, окей, допуснала си грешка и е редно да си понесеш последствията, а не да се онивиняваш един вид, с довода, че си прекалила с алкохола.
На дали някой ти е наливал концентрат с фуния в устата...
Вземи си поука и спри с глупостите... :?

Found_a_lover
01-11-2009, 15:56
трябва да си понесеш последствията! съжалявам приятеля ти :? не стига, че един път си сгрешила, а и продължаваш! не заслужаваш момчето..

tiodora
01-11-2009, 16:13
ухууу .. като си се напила що не идеш лайна , ами хоиш да праиш секс

Glorious
01-11-2009, 16:15
Вината е изцяло твоя и ще си понесеш последствията. Няма какво повече да кажа. :-x

Axe_vs_Sword
01-11-2009, 16:17
Стига сте избивали комплекси де. Въпреки че е до някъде вярно, що всички трябва да я нарекат к**ва :? :booooomb:

pussycat_dolls15
01-11-2009, 16:47
Не знам какво да кажа?!

monotonous
01-11-2009, 19:22
От цялата поредица, първото е "напиването".
Хора, вие не можете ли да се забавлявате без да се ковете до безпаметност?
Окей, пийте си, но то си има граница, човек трябва да усети кога да спре.
Това е сериозното ми мнение и оттам произтича целия ти проблем.
Помисли, ако беше спряла до определения момент, дали щеше нещо такова да се случи, когато си адекватна?
:-x

Знам, че не си написала темата, за да ти солят главата другите хора, но просто не знам какъв съвет бихме могли да ти дадем.
Или ще разбере, или не.
Ако не разбере, ще бъдеш голяма късметлийка, защото, както казаха по-нагоре, ще бъдеш с момче, което не заслужаваш.
Виж, ако и той ти изневерява, вече е друга работа, но не ми се вярва :(

Prophecy
01-11-2009, 19:26

Имах подобна случка .. бившата напрай нещо подобно, след което ходихме още 1 месец за който съжелявам много ...

За това на теб мога да ти кажа че си 1 голям измед , курва , и още много неща ... :-x :smt097 :smt075

Punisherrr
01-11-2009, 19:26

Ха.... как успя толко глупости да извършиш накуп ;) браво!
Доста си глупавичка май...

Prophecy
01-11-2009, 19:28
А и още нещо , не си само ти виновна .. виновен е и ония глупак , който уш му е най добрия приятел :-x

Adwokat
01-11-2009, 19:28
От цялата поредица, първото е "напиването".
Хора, вие не можете ли да се забавлявате без да се ковете до безпаметност?

Не може"М" 8-)

Neftochimic
01-11-2009, 19:47
кво сериозно мнение да ти дадем ве...
да си мислила кво правиш, разбери, че тва, че си се напила не ти дава никакво оправдание за тея неща дето си ги правила... да не си се напивала и тва е...
и дано момчето да разбере и да скъса с теб,
по-добре сам отколкото с такава като теб!

Hilary_
01-11-2009, 19:54
Оооо айде айде... и от какво те е страх ... от това което сама си си го направил!!! Ще си понасяш последствията.... не може просто ей така да ги правиш тия работи... :? По добре кажи на момчето.... да не се заблуждава като тебе!!! :?

FiRe_LaDy
01-11-2009, 19:57

А като го направи не те ли беше страх?За преспиването се оправдаваш,че си била пияна!Ами за целувките?Ако искаш се сърди,ама и аз бих казала на това твоето курвенски истории.И да - не ти пука за прителя ти ... ако ти пукаше - поне нямаше да целуваш оня третия :smt075

Viche
01-11-2009, 19:58
Дано разбере за курвенските ти номера и да те скъса..кой квото си направи ще си търпи последствията..

BigFakeSmile
01-11-2009, 20:03
спрете бе..! :-x
случват се такива неща..ко се прайте че не кусвате алкохол!!! :x :x
еми освен да говориш с приятеля му и тва момиче и да се опиташ да ги убедиш да не му казват..друг начин май няма :хХ съжалявам..

grenica_1_
01-11-2009, 20:47

po dobre si priznai nqma smisal .. po dobre sega da mu razbie6 sarceoto na mom4eto...nqma smisal da razbere ot drug pone 6te oceni 4e ti mu kazva6!! 4estno kazano ne riskuvai na tova dali 6te razbere...posle kato razbere ako znaesh kolko 6te go boli...moje da te namrazi daje .. ee pri men ne se slu4i taka ...no i az ne prespah s dr mom4e samo se celuvah me i se zanimavah me..ot li4en opit po dobre si kaji si4ko..mn trudno kato zn 4e 4oveka koito e do teb se izmu4va i si zadava vuprosa kak moje da sym s takuv 4ovek pr pone taka mislq ...Izbora e tvoi..az o6te sym si s priqtelq i m/u drugoto i na men mi se slu4i to4no 4-tiq mesec..no mi prosti o6te sme zaendo i utre pravim 8 meseca :) Macka kaji moje mom4eto da ti prosti..pojelavam ti go..nqma smisal da go lujesh!! tova e moito mnenie...

alwaysnforever
01-11-2009, 21:37
имай смелоста да кажеш на приятеля си, защото ти си си виновна, а не някой друг..по-добре недей да го лъжеш, защото ако 1 ден след време разбере..ще бъде мн по-зле и за двамата.. :? :? :?

1nnocenT
01-11-2009, 22:02
ПРИЗНАТ ГРЯХ - ПОЛОВИН ГРЯХ ! :-o

zvQr_nO_s_ChAr
01-11-2009, 22:49
Тц Тц Тц... всякакви ги има обаче... поне ще станеш известна... :lol:

5StaR
01-11-2009, 23:05
spi s cqlata kompaniq, taka nikoi nqma da se surdi

zvQr_nO_s_ChAr
01-11-2009, 23:07
spi s cqlata kompaniq, taka nikoi nqma da se surdi

:razz: :razz: :razz:

UnHappyy
01-12-2009, 00:47
тцтц мии той горкия вече е достатъчн0 прецакан с такива "приятели" .. 8-) пък и прятелката му не пада по-долу ..мога само да ти п0желая да го 0тървеш от присъствието си..0свен ако и той няма нищо против да те дели с френдовете си ;) с0ри ако съм била рязка ,просто ми стана жал за човека ..за0биколен от такива първични същества дет0о не могат си контролират нуждите или сивото вещество ли тдз :-x

Anq59
01-12-2009, 05:45
offf bojeee kvo samo laete sre6tu neq be :o da naistina kofti e postapila ama parvo nai-dobriq mu fr sig ne e bil tolkova piqn kolkoto neq i e zn kakvo var6i(kakto i tq do nqkva stepen) i kakvo 6te pri4ini na fr si, no vapreki tova se e vazpolzval ot neq, za6toto moje bi zn, 4e tq nqma da mu obarne nikakvo vnimanie v trezvo sastoqnie.A onova mom4e se varpolzvalo ot situaciqta,4e koe mom4e ne bi. taka 4e ne e izkarvaitesamo neq vinovna, postavetese i na neino mqsto. A kam avtorkata, NE MU MISLI TOLKOVA ako gadjeto ti razbere obqsni mu, ako skasate hubavo ne e POSLEDNOTO mom4e nali zn "vinagi ima ne6to po- dobro!". Uspeh!!! :-)

cherinka
01-12-2009, 06:08
Как всички твърдят, че си го 'излъгала' най-нагло. 8-)
Общо взето дори да му беше 'изневерила' с целувки не опира толкова до 'изневярата', колкото до това, че когато си посмяла да погледнеш друг, ти вече си наранила достйнонството му, барабар с егото и всичките му там работи. ...

В момента освен, че съжаляваш, надявам се поне 'ебането' да е било яко, поне нещо хубаво да си извлекла от тази ситуация. 8-)

Милата тя.. не ти завиждам.. в момента и аз съм в подобна на твоята ситуация, ама моята 'изневяра' не е от ония платоническите, физическите, а от по-дълбокочувствените. 8-)

Общо взето да са ебем в шматките, дето сме.
Ти мани, тва, че съжаляваш, ама той колко наранен ще се чувства, не е истина. 8-) ...

Никъде в темата си не спомена, че държиш на него и ИСКАШ ВРЪЗКАТА ВИ ДА ПРОДЪЛЖИ, дори неусетих нотка на съжаление.
Само питаш "Кво да правиш", ми няма кво да правиш.. най-много да седиш да се самосъжаляваш (бахти, не знам за кой път е повтарям тази дума 8-) ) и да си помислиш добре за в перспектива такива постъпки ли смяташ да правиш с хора, с които би могла да имаш някакво бъдеще. Стойностно при това.

Ох, ще ми се да ти помогна..

Поне и приятеля ти да ти беше изневерил, така поне сега щяхте да сте квит... :-D

Егати филма, човек :shock:

sexbomb
01-12-2009, 06:57

Браво на теб. Поздравления. Сега преспи и с баща му ;)

:razz: :razz: :razz: :D :D :D

sexbomb
01-12-2009, 07:01
Моли се , като се върне да пребие онези двамката .. Ако не тях , то тогава теб ще пребие .. :?
:-D :-D :-D :razz: :razz: :razz:

hooliganka89
01-12-2009, 07:32
offf bojeee kvo samo laete sre6tu neq be :o da naistina kofti e postapila ama parvo nai-dobriq mu fr sig ne e bil tolkova piqn kolkoto neq i e zn kakvo var6i(kakto i tq do nqkva stepen) i kakvo 6te pri4ini na fr si, no vapreki tova se e vazpolzval ot neq, za6toto moje bi zn, 4e tq nqma da mu obarne nikakvo vnimanie v trezvo sastoqnie.A onova mom4e se varpolzvalo ot situaciqta,4e koe mom4e ne bi. taka 4e ne e izkarvaitesamo neq vinovna, postavetese i na neino mqsto. A kam avtorkata, NE MU MISLI TOLKOVA ako gadjeto ti razbere obqsni mu, ako skasate hubavo ne e POSLEDNOTO mom4e nali zn "vinagi ima ne6to po- dobro!". Uspeh!!! :-)

Алкохола не е правдоподобно оправдание.Момичето е 4 месеца с гаджето си и вече не й се е искало да бъде само с един,а алкохола просто е предтекст за постъпката й.
Аз защо никой път като съм се напила в продължение на 2 години,не съм изневерила на гаджето си,а съм имала хиляди възможности?

sku
01-12-2009, 07:40
Здравейте!А моята най-добра приятелка ми каза,че чула пъровото момче, което преспах с него и още едно момиче пак от компанията да си говорят за мен и момичето казало, че като приятеля ми се върне ще му каже всичко.Много ме е страх да не разбере...Кажете ми какво да правя ;(
Разцелувай и момичето-може да размисли :lol:
Пффф ти и в трезво и в нетрезво състояние праиш глупости а после те е страх. След дъжд качулка. Аз на твое място (въпреки че не съм била и няма и да бъда...) бих му казала сама,защото ти вече си го предала пред самата себе си. С кви очи ще го погледнеш?!?!

Mr_Crowley
01-12-2009, 08:31
Ми, че ти си ебати разпоретината. Май, майто не ти е поискал на него не си пуснала, а? :razz: :razz: :razz: :razz:

mickelangelo
01-12-2009, 09:17
Ами за да не разбира от другаде кажи му ти ;) после " каквото сабя покаже " и да му умуваш каквото има да става, ще стане 8)

Anq59
01-14-2009, 18:08

Алкохола не е правдоподобно оправдание.Момичето е 4 месеца с гаджето си и вече не й се е искало да бъде само с един,а алкохола просто е предтекст за постъпката й.
Аз защо никой път като съм се напила в продължение на 2 години,не съм изневерила на гаджето си,а съм имала хиляди възможности?
така е, но искам да кажа, че не само тя е виновна и все пак прецаканият е гаджето и :?

Kostadin_682
01-14-2009, 18:32
Няма ли кой да заключи темата най-после? Момичето даже е скъсала вече, те продължават да пишат :razz: :razz: :razz:

Axe_vs_Sword
01-14-2009, 18:47
Няма ли кой да заключи темата най-после? Момичето даже е скъсала вече, те продължават да пишат :razz: :razz: :razz:+ 8-) 8-) 8-) :lol: :razz:

ResPekT333
01-14-2009, 19:19
Zabravih da vmakna vidqh che nika ti e VIOLETKA_BE pomisli da go preimenuvash naprimen na MINETKA_BE ili neshto ot sorta

8-) 8-) 8-)

pussycat_dolls15
01-14-2009, 19:44
:shock:

deni15
01-16-2009, 18:01
Ах ти мръсницо 8-) да си внимавала .. няам думи просто