PDA

View Full Version : ох..мн ми е гадно

Stela90
01-09-2009, 20:10
здравейте..значи незнам дали темата ми става за тука,ама просто ми е мн мн гадно..преди малко си изпуснах телефона в тоалетната веднага го изкарах и го суших със сешоара светна за секунди и сега пак не работи :( предишния ми телефон цяла пералня изкара и трагна..оф как да кажа на наште няма да ми купят нов сигурно моля ви моля ви кажете на някои случвало ли му се е,и вазможно ли е да се оправи

Rofl4e
01-09-2009, 20:46
ми май няма начин
П.С. На колко си къф ти беше телефона
и кфо праиш с него в тоалетната :lol: :lol:

Stela90
01-09-2009, 20:49
na 18..nokia hubav e..sq svetna za malko ama nz :( prodaljavam da go su6a

Rofl4e
01-09-2009, 21:04
еми отвори го хубаво на всякаде и тогава го суши та тва нокия е хубав е нищо не ми говори и след като си на 18 що пък ваще тря ти купят телефон?

dimitar_ak
01-10-2009, 06:06
Разглобяване и хубаво подсушаване и ще тръгне.

maigeri08
01-10-2009, 07:30
един мой фр си го беше изпуснал в тоалетната в даскало, ама не успя да си го извади :D и техните му купиха нов

gabi_94
01-10-2009, 09:30
ами, аз като бях 4 клас бях на басейн и ми звънна телефона и една приятелка ми го донесе, бях във водата, говорих си там каквото говорих, и незнам що ма го взех с мене в басейна и си плувам с него известно време, после една приятелка ми каза че плувам с телефона си и се шашнах :shock: :lol: 8-) :booooomb: след като го извадих, го суших ама нищо, беше :smt119 Беше сони ериксон, но нокиата е по хубав, може би трябва да го занесеш някъде, където ги поправят, може да не е сериозно и да ти го опраят, айде успех и внимавай къде го изпускаш следващия път

hottie
01-10-2009, 10:01
Не е трябвало да го пускаш. Да знаеш за друг път ако ти се случи трябва веднага да го разглобиш и най-вече да му махнеш батерията и да го сушиш поне едно денонощие. Така вероятността да тръгне е голяма, а дори и да не тръгне ще е по-лесно някой да ти го поправи. Сега вече трудно ще се спаси според мен.

miminky
01-10-2009, 12:07
майка ми ми беше изпрала телефона с дънките и аз от нетърпение да видя дали ше тръгне го включих, докато беше полусух светна за 2 секунди и изгасна.. оттогава не е светвал, водих го на ремонт, но не се оправи :x

zvezdii4kaa
01-11-2009, 19:37
на мен и телефона и фотоапарата ми бяха пострадали от вода и не се оправиха повече :( ама това поне беше повод да ми вземат нови :-D

ToniStoraro
01-11-2009, 20:02
Би трябвало като го разглобиш и изсушиш да тръгне. Само че не при всички телефони е така - Аз примерно моя трудно ще го разглобя, тъй като е капселован при самия телефон. Мога само да му извадя батерията и сим картата. Ако кажеш какъв ти е телефона би били по-добре.

alwaysnforever
01-11-2009, 20:21
суши го още и утре го занеси го да го види някой и те ще ти кажат дали може да стане или не..
п.с внимавай др. път.. 8-) :?

Jumbie483
01-12-2009, 13:15
изсуши го и го занеси при специалисти :)
аз преди няколко години моя телефон го изпуснах във ваната..и докато го набарам..... :D

Il_cavaliere_del_male
01-12-2009, 13:26
един мой фр си го беше изпуснал в тоалетната в даскало, ама не успя да си го извади :D и техните му купиха нов

това е съвет - изтърви го отново, но не го вади :D :D може да ти купят :D :D

danielchety
01-12-2009, 15:45
syshtata istoriq kato s bratovchedka mi :lol: e neiniq sled tova raboteshe ... inache i moq telefon e NOKIA i tva lqto se sluchi taka che govorih v dyjda i obikalqh po ulicite i sled tva ne iskashe da se vkliuchi :lol: razglobi go i go ostavi da izsyhne hubavo 1-2 dena i mislq che she trygne pak .. pone pri moq stana :lol: :P