View Full Version : Чинчила ;ю
fenerche
01-11-2009, 06:34
Хей, може ли да ми помогнете малко..
:-D Та, смятам скоро да си взема (става въпрос за малкото пухкаво животинче, не котката или заека чинчила) и искам да попитам дали случайно знаете каква е разликата между държанието (или нещо, по което се различават..без пол :D ) на мъжкото и женското.
Предварително Ви благодаря! :oops: :-)
П.П. Извинявам се, ако темата не е за тук, но не можах да намеря друго място.. :(
fenerche
01-11-2009, 06:50
Наистина имам нужда от съвет, защото не знам какво да си взема... :roll:
Ами просто се разрови в едно нещо наречено google.com ,защото ние в този форум не сме всичкознаещи.. еееее ама.. съвсем пък на готово всичко искаш... ако искаш аз да ти намеря инфо и да ти го копирам,а?Аз ако бях на твоето място и да имах желание да си взема такова животинче,до сега щях да съм прочела всички статии из нета..
fenerche
01-11-2009, 08:41
Ами просто се разрови в едно нещо наречено google.com ,защото ние в този форум не сме всичкознаещи.. еееее ама.. съвсем пък на готово всичко искаш... ако искаш аз да ти намеря инфо и да ти го копирам,а?Аз ако бях на твоето място и да имах желание да си взема такова животинче,до сега щях да съм прочела всички статии из нета..
Щом питам тук, значи нищо не съм намерила!
Всякаква информация изчетох... Не искам всичко наготово, а просто нищо не намерих вече втори ден.. :(
аман от тъпаци и злобни хора !
по темата- най-добре ще е да идеш в някой зоо магазин и там да питаш,защото хората ще знаят и ще ти дадат нужната информация :)
fenerche
01-11-2009, 11:42
Благодаря ти! :-) Просто днес е неделя и нямам възможност да отида и да проверя, поради причината, че хората не работят и реших да попитам тук :)
аман от тъпаци и злобни хора !
по темата- най-добре ще е да идеш в някой зоо магазин и там да питаш,защото хората ще знаят и ще ти дадат нужната информация :)
само ако обичаш не ми казвай кой е тъпака и злобния ;) Най-тъпо е да убиждаш някой,който не познаваш ,така че не се прави на "Света вода ненапита"