View Full Version : още нещо - за снимките на старите гаджета
освен че съм явно в перманентна черна дупка се сетих още нещо което искам да питам
какво мислите ако гаджето ви има снимки със стария си приятел/приятелка на компа? преди много месеци видях и ми стана кофти че ги пази (въпреки че я разбирам защото са все пак част от живота и)
сега ми е безразлично дали ги има или не, защото съм сигурен че обича мен и че той е забравен отдавна
но ми беше интересно вие как постъпвате със снимките на бившите си приятели (като сте се снимали заедно на рождени дни, екскурзии итн - не говоря за единични снимки само на него/нея)
аз лично изтривам всичко и забравям завинаги за бившите си приятелки (може би защото бях разочарован и няма смисъл да пазя кофти спомени)
мерси за вниманието
аз лично ги бутвам някъде архивирани докато не забравя за станалото
Kostadin_682
01-11-2009, 17:05
Нямам такива :?
ImmortalForever
01-11-2009, 17:05
В момента наши общи снимки, стоят в една кутия, където събирам мои неща...В един плик..От както ми го дадоха във фотото, ме е страх да го отворя....
hahavteen
01-11-2009, 17:06
Всичко изтрих. Имам само 2 снимки и то защото самите те са хубави а не заради него.
Всичко което може да им напомни за него е в една кутия при сестра ми в Кипър :-D
Иначе не бих била очарован ако приятеля ми има снимки на бившата си макар че знам че е неизбежно защото все пак са били заедно някога и е оставила следа у него която не може лесно да се заличи... Знам ли и аз... Просто се надявам да не откривам аз такива неща иначе нека си има ако иска :)
Overpowered
01-11-2009, 17:08
Нямам такива :?
Къв е тоя Лио,бе? :razz:
Иначе какво като ги пази-и да ги изтрие нещо ще се промени ли в отношенията им...
sladkish_14
01-11-2009, 17:09
Несъм ги изтрила .. Имам цяла негова папка , някога я преименувах на - "Everithing I do , I do it FOR you !! " Сега ги гледам всеки ден .. никога няма да посмея да ги изтрия .. За никой следващ и за нищо на света .. !! :-#
FucKtheSyStem
01-11-2009, 17:09
Не се притеснявай от това,че си ги пази.И аз пазя снимки на бившия ми в компютъра,но той е минало,значение има само този с когото ходя в момента.Въпреки това не мога да ги изтрия :? Все пак това са спомени..
karoli_94
01-11-2009, 17:13
..............
imam snimki na svoe biv6e gadje,koito mi e pra6tal.No v papkata imam i snimki s drugi priqteli,koito sega vijdam mn rqdko i razglejdam nai-ve4e zaradi tqh.Muja mi ima v edno 6kaf4e 2-3 albuma sus snimki s biv6ata mu priqtelka(vse pak sa hodili dosta vreme),no te sa zabraveni i pra6qsali.ne e problem za men,4e gi ima tezi snimki.Tq e bila 4ast ot jivota mu vse pak...a i ne se pritesnqvam ot neq,za6to da imam protiv???
Имам над 600 снимки заедно с бившото ми гадже, но и няма да ги изтрия все пак ми е било част от живота.. макар и да не сме заедно сега.. това са спомени.. :) лоши или хубави няма значение..
освен че съм явно в перманентна черна дупка се сетих още нещо което искам да питам
какво мислите ако гаджето ви има снимки със стария си приятел/приятелка на компа? преди много месеци видях и ми стана кофти че ги пази (въпреки че я разбирам защото са все пак част от живота и)
сега ми е безразлично дали ги има или не, защото съм сигурен че обича мен и че той е забравен отдавна
но ми беше интересно вие как постъпвате със снимките на бившите си приятели (като сте се снимали заедно на рождени дни, екскурзии итн - не говоря за единични снимки само на него/нея)
аз лично изтривам всичко и забравям завинаги за бившите си приятелки (може би защото бях разочарован и няма смисъл да пазя кофти спомени)
мерси за вниманието
Аз като скъсам с някоя правя
хард формат ,сменям си гардероба
и подменям мебелите у нас...
Kostadin_682
01-11-2009, 18:10
мерси за вниманието
ба мааму... така излизаш в преразход бе човек :razz:
sPiRiToNa
01-11-2009, 18:14
Аз никога не пазя. Нали идеята е да се започне нещо ново, а не да съжалявам и да полаквам стрите времена с някой друг. :)
Но иначе сегашният ми приятел имаше снимка на GSM-а със старото си гадже, докато се целуват >.< Изключително неприятно. Някак се чувствах ненужна, просто като заместител.
мерси за отговорите!
да бе и аз съм на мнение че не трябва да ги трие под мой натиск - веднъж ме пита дали да ги изтрие и аз и казах само ако иска, а не да го прави заради мен.
хей, а подаръците? какво ги правите - и тях ли хвърляте? а примерно ако бившето ви гадже ви е подарило куче/котка/хамстер и ноия ви приятел/ка не му харесва идеята да имате нещо което да ви напомня за предишния как бихте постъпили? не съм срещал някой да подарява куче, но е добра идея - винаги би напомняло! не е нещо което можеш да изхвърлиш според мен... доста хитър ход :booooomb:
hahavteen
01-11-2009, 18:39
[quote="kypo"]
хей, а подаръците?
О ами аз подаръците ги пазя всичките ама нали казах - в една кутия в друга държава :D
Иначе аз си имам куче и котка а малки животинки не обичам така че опасност някой да ми подари такова нещо няма. Ако живеем заедно и решим да си вземем заедно куче примерно и после се разделим най-вероятно ще си го задържа пък ако на новия не му харесва да се оправя. Аз може да продължа да обичам животинката дори и да съм забравила вече човека който ми я е подарил :?
monotonous
01-11-2009, 19:09
Пазя ги, разбира се.
Какъв е смисълът да трия части от живота си?
Така нито ще поправя, нито ще забравя нещо.
Пък и доста са приятните спомени, запечатани в тях.
Не искам да ги губя.
Едно е само да си спомняш, друго е да видиш спомена си.
ramaiana
01-11-2009, 19:14
И аз си ги пазя...това е спомен,който няма да изтрия
aka6a_vamp
01-11-2009, 19:15
сичко е изтрито и неговите даже :)
Седят си ми по папките, даже и колажите, 'дето съм разкачвала по аватари насам - натам.
pepita87
01-12-2009, 17:09
Ne me drazni fakta,4e ima snimki na biv6ata si!Predi se podmqtaha razni snim4ici,koito mu e pra6tala-da pokaje "nezemnata "si krasota 8-) Sega gledam,4e e iz4istil kompa.Ne sum mu pravila zabelejka,toi sam si precenq kakvo e nujno da zapazi ot neq,i kakvo -ne!
BigFakeSmile
01-12-2009, 17:12
нашата снимка е на десктопа..обаче той не е в БГ тей че и да я види гаджето ми..ще му кажа че още су го обичам него..а той квот иска да си мисли..другия винаги ше си го помня :cry:
ShaLqLqLqXa
01-12-2009, 18:22
Еми не ги трия, но ги забутвам някъде надълбооко в компа. Не искам да си спомням някоя подробност... :D
И не би ми станало тъпо ако видя на компа снимки на бившата на гаджето ми... то няма и как да стане, защото той не е имал приятелка преди. :oops: :D
evelinka1122
01-12-2009, 19:11
моето гадже има си пази мн снимки и мн смс- и от бивши... ами какво да правиш.... сега е с мен, показва ми че не съм му изобщо безразлична, и това няма значение зн ли защо? защото му се прецака тела няма да се оправи :D :D :D късмета е на моя страна 8)
а ти не го приемай навътре...
galenata
01-12-2009, 19:17
Пазя си всичко :grin:
cherinka
01-12-2009, 19:25
Аз си правя специално по една папка за всяко следващо гадже. Вътре освен снимки (общи/единични) има някви избрани откъси от чатове, смс-и, дати със случки, въобще всичко си пазя в хронологичен ред.
До сега не се е случвало някое гадже да попадне на цялата папка "моите бивши изгори", ама дано и не му се случи на някои, не му завиждам тогава кво ще му е. 8-)
Общо взето всичко си е за мен. Заради късата ми памет, и понякога идва момент, в който ми е интересно какво съм правила в миналото, как съм изглеждала, как съм се държала, а у некви ей такива ми ти работи.
Иначе съм била поставяна и от другата страна.
Леле направо освирепявам, от вътре ме обвзема ебати злобата, гнявта, ревността и всичко, ама един здрав сън и съм забравила всичко (къса памет 8-) )
общо взето тваи..
az si pazq snimkite tova sa spomeni koito si mi ostavat za dobro ili za lo6o nqma zna4eniе kak sa svur6ili ne6tata spomenite si ostavat :)
Wrathchild
01-12-2009, 20:43
Изтрити са всички до една.
Аз пазя всичките снимки с бившите ми...Но на дискове далече от мен :lol: Спомени...
Dark_Angel_F
01-12-2009, 21:02
Де що са единични снимки на бивши трия наред :D А що се отнася до общите от роженни джни , купони и т.н. пазя ги .... защо да затривам някоя хубаво преживяване заради някъв си там .
мерси за вниманието
:D i kolko 4esto se slu4va tova?
MaLkaTa_LaDy
01-12-2009, 21:34
Пазя всякакви снимки. Каквито и да е било, с когото и да е било. Позя снимки на едно момче, в което мн отдавна бях влючена и вече уж го вабравих. ( имам предвид такива, на които е само той) И тези снимки ги пазя зараи самия него. Просто това са спомени - добри или лоши, които са те променили и са част от живота ти, както каза. Няма нужда да се притесняваш за това, особено ако на снимките не се само той. Дори се радвай, защото можеш да бъдеш сигурен, че не извипва нищо към него, защото ако изпитваше нещо, щеше да заличи всякакви спомени с него. =`)
SunShinePearl
01-12-2009, 21:41
зависи от човека пазя си само с 1
Naughty_
01-12-2009, 21:46
зависи от връзката,от човека :x
Ми то аз имам снимки само на 2-3 бивши.. на последния ми имам най-много и не мисля да ги трия, пък на другите са някви единични и даже не ги знам къде се подмятат :)
NaNa_SladuRana
01-13-2009, 09:22
ми още си ми седят в албума и няма да ги изтрия,защото това е част от живота ми,една доста кросива част,трябва да съм луда,ако искам да забравя човека,който ме научи да обичам :)
hooliganka89
01-13-2009, 09:35
Ами на компютъра си не държа снимки на стари завоевания,но в албума си имам и то на повечето бивши.Гаджето ми ги е виждало и не му става приятно,но аз си ги пазя.Просто защото това е част от живота ми и нямам намерение да ги изхвърлям.
В крайна сметка няколко стари снимки не значат нищо.
JahSoldier
01-13-2009, 10:09
На компютъра си седят, но аз него не го включвам изобщо напоследък. Лап топ-а е чист. Никакви спомени .. 8)
до преди една седмица ги пазих,но след невероятен скандал със сегашния ми приятел изтрих всичко.Но си ги пазех защото понякога си ги разглеждах и ми ставаше малко готино :oops: но тори и да съм изтрила снимките спомена от главата няма как да изтрия..
а пък наскоро в неговия комп се ровех и открих снимки на една негова бивша,но се направих на приятно разсеяна :D все пак това си е негова работа не ми стана кофти ами се ядосах че на мен ми се кара а и той самия има..
Ми,аз не съм изтрила снимките на бившия ми от компютъра,защото с него сме приятели,плюс това доста дълго време бях влюбена в него,пък ии нямам сили да ги изтрия,а от телефона ги премахнах набързо...а пък за подаръците...мии пазя си ги,ама са в една кутия,която отварям много рядко. :-)
(S) AINT
01-13-2009, 20:11
Нямам
Имайки предвид колко ужасно много спомени имам с приятеля ми, ако/когато си разделим, не вярвам просто ей така да изтрия всичко. Все еoно да искам да иpтрия близо 3 години от живота си. Не... Ще ги сложа в една папка и ще ги пазя. Просто защото е нещо, което съм преживяла, което ме е променило...в крайна сметка - обичала съм искрено. Нужно ли е да се правя, че не се е случвало? :)
miss_asi
01-15-2009, 10:10
Ми не бих се подразнила.Аз лично моите снимки със бившите ми гаджета си ги пазя.Тези хора просто са били част от живота ми.
ImmortalForever
01-15-2009, 12:21
Аз даже (само да добавя), си извадих абсолютно всичките му снимки от бала от фотото.Даже открих там снимка с новата му приятелка...Просто явно ми трябва hard метод да го забравя..Ще ги гледам до пронизваща болка тия снимки, докато не свикна, че вече го няма!!
FiRe_LaDy
01-15-2009, 12:35
Качвам ги на диск.Попринцип с абсолутно всички снимки (мои,на гаджета,на приятели и т.н.) правя така.Стоят си в един шкаф.
както ти каза това са части от живота и ако имаш добри спомени със някое старо гадже (мразя тая дума) не виждам нищо лошо да си ги запазиш