View Full Version : кръвта при първия път
Ob6to zeto vaprosa e... nali kat e devstvena izti4a kraf oba4e se 4udih... ne ostaa li kraf tam deto ste go praili parviq pat? t.e. kfo praite da ne ostane kraf?
Ne mi predstoi skoro da go praa (zaradi men de...)
P.S. na 14 sam ; mom4e sam (6toto zn 4e 6e ima takia vaprosi) i ne pi6ete bezmisleni reply-ove...
т.7 от правилата(заглавията се пишат по темата и на кирилица)
хоти
adrenal1n
01-11-2009, 19:55
Слагам парцал отдолу и право напред :D То това зависи от мястото, ситуацията и околната среда :D
sensationwhite
01-11-2009, 19:57
ам.. 1во не винаги тече кръв.... 2ро по принцип е хубаво да използвате некви стари чершави, или да подложиш нещо, което после ще изхвърлиш и ше заличиш следите... (ако те е страх че ше ви хванат нали.. или ако ше те е яд за чершавите ти на розички).... макар че аз не виждам с твоито сексуално компетентсво как скоро въобще ще ти предстои :)
jambo_bs
01-11-2009, 20:00
С легена 8)
angelcheeee_93
01-11-2009, 20:04
само да подчертая,че се пише кръВ
относно темата,нямам отговор-сори
danielchety
01-11-2009, 20:06
пиши се КРЪВ ... КРЪВ .. КРЪВ :-x
prailno 4e nqqm sexualna kultura oba4e... ne misla 4e tfa e problema :D priqtelkata mi vednaj me e pitala oba4e :P ob6tal sam i 4ak na 16 mi rojden den :D ta kakto kaah prosto ne sam imal nujda o6te da 4eta tolkova za sexa :)
znam 4e se pi6e krav ama ne e takav problem 6e go prejiveete sq temata ne e za tva...
С тоалетна хартия.... 8-) 8-) 8-)
sensationwhite
01-11-2009, 20:08
хуу, ама нема да е лошо като ти предстои да се информираш, поне не после да се чудиш "таз дупка ли бешиии" и "ся туй мазното кода гу прая"
angelcheeee_93
01-11-2009, 20:09
prailno 4e nqqm sexualna kultura oba4e... ne misla 4e tfa e problema :D priqtelkata mi vednaj me e pitala oba4e :P ob6tal sam i 4ak na 16 mi rojden den :D ta kakto kaah prosto ne sam imal nujda o6te da 4eta tolkova za sexa :)
znam 4e se pi6e krav ama ne e takav problem 6e go prejiveete sq temata ne e za tva...
тогава преди да тръгнеш да правиш секс,обогати си поне сексуалната култура,за да няма лоши последици!
da znam 4e nqq da e lo6o oba4e... ima vreme sq za kade barzame oba4e izvednaj mi stana interesno za tfa... 6toto... praite go na legloto posle idvat va6te i gleat... "a kfo e tfa?" ta se 4udih drugite kfo praat...
SoFarSoG00d
01-11-2009, 20:12
Стоя и се чудя какво е това 'kraf', а то било кръв.Не е задължително да има кръв и като го правите,подложи и нещо,ако толкова ти е притеснено да не изцапа нещо.
danielchety
01-11-2009, 20:17
пиши се КРЪВ ... КРЪВ .. КРЪВ :-x
da dobre razbrah 4e se pi6e krav ae stia mrankahte misla 4e napisah nai-gore bez tapi reply-ove... da se nadqqme 4e nqq 1 pat da e f nas 4e ako trqq da tarsa 4ar6afi za farlqne... maikata gi farlq vinagi nikoga nqq ni6to mrasno i tnt... :D
Ем.. или някой стар чершаф използвайте или после лесно се пере с хладка вода.. 8)
ToniStoraro
01-11-2009, 20:22
Може и да няма нужда от слагане на разни неща отдолу. Първо, то не е толкова много да тече чак, че да омазва. Пък и ако вземете нещо, например тоалетна хартия, и избършете след това, няма да има проблем.
не се шашкай- няма да колиш момичето. Това което тече са кaпки ,които може и да не ги видите, а може и да ги няма :)
haha :D:D:D kat vidqh na koleda kak kolat praseto i kak far4i krafta pod nalqgane i... :D:D:D sq seriozno... primerno ako omaje6 ne6to deto ti trqq i deto va6te 6e go vidat... sled tfa... pone men 6e me trepat :D ili 6e se razmajat da me bazikat pone ba6ta mi de...
не виждам никакъв смисъл в тази тема :-o
Ебаси смотания въпрос. Нищо не разбрах.
Edit: Научи се да пишеш грамотно и смислено бе цървул!
чаршафа ли ти е по-важен или девственоста,че да се тревожиш толкова
AtlantidaLove
01-12-2009, 09:59
po-dobre v momicheto da go napravite,zashtoto tq moje prosto da kaje che i e doshlo i za tva ima kryv ili pyk moje da go izpere v hladka voda posle :)
Кажете ма момчето да почете малко повече и след като е на 14 , а ще прави секс чак на 16 - за две години може достатъчно да се ограмоти. А освен това и приятелката му може да му помогне в сексуалната му култура.
ам.. 1во не винаги тече кръв.... 2ро по принцип е хубаво да използвате некви стари чершави, или да подложиш нещо, което после ще изхвърлиш и ше заличиш следите... (ако те е страх че ше ви хванат нали.. или ако ше те е яд за чершавите ти на розички).... макар че аз не виждам с твоито сексуално компетентсво как скоро въобще ще ти предстои :)
+1
bqsna_teenagerka
01-12-2009, 12:57
Ами да има кръв.. но при всяко момиче количеството е различно. При някои може толкова малко да е че въобще да не раазбереш при други може д ае много повече та .. решението е просто... после д аизперете чершафите.. или да забършите мястото ..на което сте го праввели.. :D защото за мен леглото е последното място на което бих правила секс. А и добре е мацката предии секс вече да се е отворила сама мн проблеми ще си спестите.
Ами да има кръв.. но при всяко момиче количеството е различно. При някои може толкова малко да е че въобще да не раазбереш при други може д ае много повече та .. решението е просто... после д аизперете чершафите.. или да забършите мястото ..на което сте го праввели.. :D защото за мен леглото е последното място на което бих правила секс. А и добре е мацката предии секс вече да се е отворила сама мн проблеми ще си спестите.
ОМГ
Това за самодефлорирането беше върха. Как ще се отваря сама бе Боже...
p0iSsOonN
01-12-2009, 14:21
haha :D:D:D kat vidqh na koleda kak kolat praseto i kak far4i krafta pod nalqgane i... :D:D:D sq seriozno... primerno ako omaje6 ne6to deto ti trqq i deto va6te 6e go vidat... sled tfa... pone men 6e me trepat :D ili 6e se razmajat da me bazikat pone ba6ta mi de...
Абе като ти четох мненията се сетих за един човек, после ти видях и ника и май те познавам. Я кажи нещо повече за себе си. Да видя дали съм се препознала, щото по начина ти на изразяване се сещам кой си.. :D
oligufreni kat men ne se sre6tat pod pat i nad pat tai 4e ne ne sam toq za koito si misli6 :P povqrvai mi :)
p0iSsOonN
01-13-2009, 16:55
oligufreni kat men ne se sre6tat pod pat i nad pat tai 4e ne ne sam toq za koito si misli6 :P povqrvai mi :)
99% съм сигурна, че те познавам. :) А за улигофренията - вярвам ти. 8-)
Xrisinka
01-13-2009, 17:00
:-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
svetoslava_sliven
01-13-2009, 17:21
Строго индивидуално е.
sPiRiToNa
01-13-2009, 17:27
Не е задължително да има кръв. Индивидуално е.
А и дори да има, това не са 2 литра, че да се притесняваш толкова. Едно пране на чаршафа и не остава и помен.
nefchi_bs
01-13-2009, 18:04
пише се кръВ В В В ъ
Иначе по темата нямам отговор то тва се пере какво си мислиш,че момичето получава кръвоизлив ли? :shock: :D
BeHappYs
01-13-2009, 21:50
Слагаи една дълбока тава ,че земе да протече със литри и под тавата сложи едно одеало на 5-6 ката згънато да попива за всеки случаи :lol:
подготви си и парцали за всеки случаи да и пребърсваш джуджката - "д...та".
И вместо чершаф сложи един стар наилон или брезент пак става !
Шегувам се просто не при всяко момиче тече кръв апак и да протече то е съвсем малко ..
" nefchi_bs -Иначе по темата нямам отговор то тва се пере" я кажи с какво переш тая кръв???