.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

кръвта при първия път

Ob6to zeto vaprosa e... nali kat e devstvena izti4a kraf oba4e se 4udih... ne ostaa li kraf tam deto ste go praili parviq pat? t.e. kfo praite da ne ostane kraf?
    Ne mi predstoi skoro da go praa (zaradi men de...)

P.S. na 14 sam ; mom4e sam (6toto zn 4e 6e ima takia vaprosi) i ne pi6ete bezmisleni reply-ove...

т.7 от правилата(заглавията се пишат по темата и на кирилица)
    хоти
    I don't care what they say, I'm inlove with you...

Повече от фен Аватара на adrenal1n
    Слагам парцал отдолу и право напред То това зависи от мястото, ситуацията и околната среда

ам.. 1во не винаги тече кръв.... 2ро по принцип е хубаво да използвате некви стари чершави, или да подложиш нещо, което после ще изхвърлиш и ше заличиш следите... (ако те е страх че ше ви хванат нали.. или ако ше те е яд за чершавите ти на розички).... макар че аз не виждам с твоито сексуално компетентсво как скоро въобще ще ти предстои

С легена

Град
    Велико Търново
    само да подчертая,че се пише кръВ
    относно темата,нямам отговор-сори
    Руса кукличка

Град
    Бургас
    пиши се КРЪВ ... КРЪВ .. КРЪВ
    Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

prailno 4e nqqm sexualna kultura oba4e... ne misla 4e tfa e problema priqtelkata mi vednaj me e pitala oba4e :P ob6tal sam i 4ak na 16 mi rojden den ta kakto kaah prosto ne sam imal nujda o6te da 4eta tolkova za sexa

znam 4e se pi6e krav ama ne e takav problem 6e go prejiveete sq temata ne e za tva...

С тоалетна хартия....
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

хуу, ама нема да е лошо като ти предстои да се информираш, поне не после да се чудиш "таз дупка ли бешиии" и "ся туй мазното кода гу прая"

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Vandeta
    prailno 4e nqqm sexualna kultura oba4e... ne misla 4e tfa e problema priqtelkata mi vednaj me e pitala oba4e :P ob6tal sam i 4ak na 16 mi rojden den ta kakto kaah prosto ne sam imal nujda o6te da 4eta tolkova za sexa

znam 4e se pi6e krav ama ne e takav problem 6e go prejiveete sq temata ne e za tva...
    тогава преди да тръгнеш да правиш секс,обогати си поне сексуалната култура,за да няма лоши последици!
    Руса кукличка

da znam 4e nqq da e lo6o oba4e... ima vreme sq za kade barzame oba4e izvednaj mi stana interesno za tfa... 6toto... praite go na legloto posle idvat va6te i gleat... "a kfo e tfa?" ta se 4udih drugite kfo praat...

Град
    Wonderland
    Стоя и се чудя какво е това 'kraf', а то било кръв.Не е задължително да има кръв и като го правите,подложи и нещо,ако толкова ти е притеснено да не изцапа нещо.

Град
    Бургас
    пиши се КРЪВ ... КРЪВ .. КРЪВ
    Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

da dobre razbrah 4e se pi6e krav ae stia mrankahte misla 4e napisah nai-gore bez tapi reply-ove... da se nadqqme 4e nqq 1 pat da e f nas 4e ako trqq da tarsa 4ar6afi za farlqne... maikata gi farlq vinagi nikoga nqq ni6to mrasno i tnt...

Ем.. или някой стар чершаф използвайте или после лесно се пере с хладка вода..

Може и да няма нужда от слагане на разни неща отдолу. Първо, то не е толкова много да тече чак, че да омазва. Пък и ако вземете нещо, например тоалетна хартия, и избършете след това, няма да има проблем.

Скайп - dark_elf2

не се шашкай- няма да колиш момичето. Това което тече са кaпки ,които може и да не ги видите, а може и да ги няма

haha kat vidqh na koleda kak kolat praseto i kak far4i krafta pod nalqgane i... sq seriozno... primerno ako omaje6 ne6to deto ti trqq i deto va6te 6e go vidat... sled tfa... pone men 6e me trepat ili 6e se razmajat da me bazikat pone ba6ta mi de...

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    не виждам никакъв смисъл в тази тема

Ебаси смотания въпрос. Нищо не разбрах.
    Edit: Научи се да пишеш грамотно и смислено бе цървул!

Град
    Hate City Sofia.
    чаршафа ли ти е по-важен или девственоста,че да се тревожиш толкова
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

po-dobre v momicheto da go napravite,zashtoto tq moje prosto da kaje che i e doshlo i za tva ima kryv ili pyk moje da go izpere v hladka voda posle
    Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
    http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg

Кажете ма момчето да почете малко повече и след като е на 14 , а ще прави секс чак на 16 - за две години може достатъчно да се ограмоти. А освен това и приятелката му може да му помогне в сексуалната му култура.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от sensationwhite
    ам.. 1во не винаги тече кръв.... 2ро по принцип е хубаво да използвате некви стари чершави, или да подложиш нещо, което после ще изхвърлиш и ше заличиш следите... (ако те е страх че ше ви хванат нали.. или ако ше те е яд за чершавите ти на розички).... макар че аз не виждам с твоито сексуално компетентсво как скоро въобще ще ти предстои
    +1

Ами да има кръв.. но при всяко момиче количеството е различно. При някои може толкова малко да е че въобще да не раазбереш при други може д ае много повече та .. решението е просто... после д аизперете чершафите.. или да забършите мястото ..на което сте го праввели.. защото за мен леглото е последното място на което бих правила секс. А и добре е мацката предии секс вече да се е отворила сама мн проблеми ще си спестите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си