View Full Version : БЪРЗОТО свършване (кам момичетата)
Искам да попитам дамите как се чуствате като партниора ви свърши за отрицателно време имам предвит 1мин или да кажем и по малко :)
Ебаси въпроса бате.
Надали се чувстват приятно. То тва си е губене на време от тяхна страна.
Ебаси въпроса бате.
знаиш ли на мен някои са ми казвали че не обичат да ги клатят много ;) секи си има мнение и ще ми е инт. това на другите
SoFarSoG00d
01-11-2009, 20:58
Това може да развали целият ти ден!Мисля,че момчето трябва да изчака партньорката си да свъри и след това той е на ход.Жените винаги са някак си ощетени,а не трябва да бъде така.
sensationwhite
01-11-2009, 20:58
ако и тя свърши за толко, не виждам пролема :D
TeCHo0o0
01-11-2009, 20:59
може да им се появи и фобия от тоя **р даже :D:D:D ...от приятелки дето са имали този случай знам че им става ужасно :-o
Ебаси въпроса бате.
знаиш ли на мен някои са ми казвали че не обичат да ги клатят много ;) секи си има мнение и ще ми е инт. това на другите
Със сигурност не са имали в предвид 1 (ЕДНА) минута!
Така, че недей да говориш небивалици.
shokoto91
01-11-2009, 21:00
Абе не е яко определено... Особено при положение, че аз за толкова малко време нито ще се възбудя, нито ще свърша така, че един 40 минутен секс е перфектен :)
SoFarSoG00d
01-11-2009, 21:00
зависи от момичето,секс по-малко от 1 4ас не е секс....
TeCHo0o0
01-11-2009, 21:08
4-5 пъти в месеца и 2-часов не изтървам :-) ...ама някой път и 15-минутна тресачка ме изпълва 8) ...зависи от настроението :-P
е ти как мислиш яко ли им е :?
Ми да ти кажа честно УЖАСНО Е!!!Все едно да тръгнеш да го правиш с гаджето си и след 1 минута тя да ти каже "Оффф боли ме главата айде да спрем до тук" или нещо от сорта :o :-x :o
А и никой уважаващ себе си мъж не би свършил толкова бавно ... (мое мнение)
grenica_1_
01-11-2009, 21:32
Искам да попитам дамите как се чуствате като партниора ви свърши за отрицателно време имам предвит 1мин или да кажем и по малко :)
zavisi moje da ozna4ava 4e na mome4eto mu e stra6no hubavo...
Aйде айде големите е***и дет ги имате за гаджета 1 час 2 часа. Не ви се протъркват пу****е от толкова много секс?
ViolentSaint
01-11-2009, 22:07
хаха малко глупав въпрос. надали на женките ви е приятно вие тъкмо се овлажните и the end. Както по горе каза SoFarSoG00d и аз смятам, че ние (мъжете) трябва да изчакваме половинките да свършат първи :)
Ми да ти кажа честно УЖАСНО Е!!!Все едно да тръгнеш да го правиш с гаджето си и след 1 минута тя да ти каже "Оффф боли ме главата айде да спрем до тук" или нещо от сорта :o :-x :o
Това е изключително неподготвено изказване, тъй като много мъже имат проблеми с бързото свършване - било то на психическа или физическа основа !!
По темата - ако не съм задоволена се чувствам кофти разбира се, но ако той желае ще започнем пак. Вторият път винаги е по-дълуг. А ако пробемът е често срещан ще си поговоря с него, за да изясним откъде може да идва и какво може да се предприеме.
Това е изключително неподготвено изказване, тъй като много мъже имат проблеми с бързото свършване - било то на психическа или физическа основа !!
По темата - ако не съм задоволена се чувствам кофти разбира се, но ако той желае ще започнем пак. Вторият път винаги е по-дълуг. А ако пробемът е често срещан ще си поговоря с него, за да изясним откъде може да идва и какво може да се предприеме.
E,който има богат сексуален опит с повече мъже може би знае :) Моите партньори се броят на пръстите на едната ръка (за моя гордост и щастие) и НИКОГА момче не е свършвало за една минута ... Просто момчетата,с които съм била НЕ са егоисти и ВИНАГИ са мислили предимно за моя кеф,а и не съм момиче,което да кара момчето да се чувства кофти => да има някакви психически или физически основания да се провали в леглото ... ;)
PreciousDiamond
01-11-2009, 22:44
Мдамм... 8)
ninjadorf
01-12-2009, 06:48
не виждам каде ви е проблема.. не може ли просто като момчето свърши да се поцелувате там.. и просто да смените презерватива и да започнете наново хх..
hahavteen
01-12-2009, 07:20
Ами аз по принцип свършвам уникално бързо и ми е.. айде не все тая ама да кажем че не ме вълнува чак толкова продължителността на акта.
Имало в случаи в които при първото вкарване вече съм на върха така че 1 минута си е била доста в тоя случай :D
Рядко е да ми трябват повече от 15 минути...
Абе все пак съм имала само един партньор (тая година правя 20) така че не е като да имам опит.
Ако се случва често обаче както каза Хоти ще си поговорим и ще видим какво става. Същото бих направила и ако му трябва всеки път повече от 30-40 минути да получи оргазъм.. :-o
SoFarSoG00d
01-12-2009, 07:32
Момчето трябва да изчака момичето,това с изчакването,смяната на презерватива само убива желанието,а желание може да се изгуби много лесно.Кофти е ,когато момчето свърши и му е кеф,а момичето да се прави,че няма проблем,проблем има и съм убедена,че момичетака,които казват,че не е действително се самозалъгват.
LovelyGirl
01-12-2009, 11:03
секс по-малко от 1 4ас не е секс....
Извинявам се,ама това са пълни глупости за мен.
Ти за един час може да се лашкате,ама да не изпиташ никакъв кеф от секса и само дето е продължил толкова дълго..то един час омръзва и желанието се губи,също и чувствителността..накрая взимаш да се протриваш..абе не съм съгласна,че ако е под един час не е секс :?
И обратното можеш да го направиш за 15 мин,но да е най-хубавият ти секси да изпита много по-голямо удоволствие.
Не обичам прекалено дългия секс,така или инъче свършвам доста бързо и не ми трябва голяма продължителност :)
чуствам се незадоволена и искам още.. :)
Тука са усра направо :?
BoBa4eWeR
01-12-2009, 11:34
ne mi puka za nikoi be vajnoto na men da mi e hubavo ;D
ne mi puka za nikoi be vajnoto na men da mi e hubavo ;Dа каде остана толеранса към момичетата :?
soregashi
01-12-2009, 11:38
Ми ако свърша за минута, минаваме на лизинг и после пак :)
Оплаквания засега няаа
Bellatrix
01-12-2009, 12:27
Е за минута не ми е хубаво. Не държа секса да е изумително дълъг (2-3 часа и други такива изцепки), но поне 20тина минути... гаджето държи към 40 минути в повечето случаи и така ми идва идеално. За една минута не си заслужава просто. Аз дори не бих го счела за секс. Наистина някои моми4ета предпочитат да е по-кратко (или свършват по-бързо или просто толкова им идва най-добре), но едва ли става въпрос за минутка. Нормалната дължина е точно около 20 минути.
bqsna_teenagerka
01-12-2009, 12:42
ще кажа аз как бих се чувствала..ами смесено...хем ще ми е кеф че съм го възбудила адски и е свършил мн бързо.. бързото свършване. .е мощно..но от друга страна.. само ще ме е арздразнил ии аз ще искам още...та ще го изчакам малко и после пак ще го яхна :D :-)
Еми тъпо ама на веки се случва стига да не е му стане навик няма страшно!
unknown1
01-12-2009, 14:35
И защо така смяташ?Всичко може да се случи..
П.П. Темата не трябва ли да се казва БЪРЗОТО свършване??
Според моя личен опит при силна възбуда и дълга любовна игра често мъжете свършват доста бързичко, но пък досега не съм попадала на такъв който да не повтори и да не ме задоволи.... Явно съм попадала на мъже на които не им е въпрос за едното ебане и могат да го направят по два и повече пъти и незадоволени няма...
Ами ако е еднократно няма да го направя на проблем,но няма и да ми стане много приятно.А ако всеки път му се случва, сигурно ще искам по някакъв тактичен начин да си поговорим... Иначе не съм съгласна че секс под 1 час не е никакъв секс, повече от 40 минути си писва, но и 2-3 минути е прекалено кратко.
E,който има богат сексуален опит с повече мъже може би знае :) Моите партньори се броят на пръстите на едната ръка (за моя гордост и щастие) и НИКОГА момче не е свършвало за една минута ... Просто момчетата,с които съм била НЕ са егоисти и ВИНАГИ са мислили предимно за моя кеф,а и не съм момиче,което да кара момчето да се чувства кофти => да има някакви психически или физически основания да се провали в леглото ... ;)
Ъъъ... някои момчета се раждат с вродени дефекти, не си ли се замисляла малко?? Други са получили травми от предишни връзки или други изживявания.
Трети свършват бързо от превъзбуда, но явно на теб не ти се е случвало.
кхъ-кхъ... вадя ножа и гърмя...
да... точно ТИ(няк'ва си пикла) ще повлияе на момче психически, че да се представи зле в леглото...
боже боже... добре, че все още има тук таме някоя с акъла си... че иначе ще умра бездетен...
BigFakeSmile
01-12-2009, 17:56
ми ако стане при мен..
аз ще се хила!!!
:razz: :razz:
Еми не е фатално толкова.
Ако е през първите ни пъти е нормално...натам вече,не знам...
искаш да ми кажеш че ако свърши за 1 или 5 минути няма да ти е гадно така ли
SoFarSoG00d
01-12-2009, 18:11
Тука са усра направо :?
Бих казала,че не си струва да се събличаш за 15 минути,зависи от момичето,коя колко иска и кое язадоволява,както и то възможностите на момчето,като казвам 1 4ас не преувеличавам ,а просто казвам какво мисля.Не използвам думи като 'усра',понеже всеки има собствено мнение по въпроса !!!!
<a href="http://www.layoutshere.com" title=Myspace Layouts" target=_blank>
http://img.photobucket.com/albums/v40/mitsiki/layoutshere/icons/cute/20.gif</a>
Myspace Icons (http://www.layoutshere.com)
Ами...случвало ми се е...ако покажа че не ми е кеф,приятелят ми няма да е много нахъсан за следващият път.
Както казах...ми се е случвало 2 пъти...с Анастасиос-първият път...той много се сдуха. И аз му викам...абе споко бе човек...не знам си кво.
На следващият път издържа 40 минути и така си караме по 1 час всеки път.
Преди това пак ми се е случвало с друг но никога не е било постоянно...
Ами...случвало ми се е...ако покажа че не ми е кеф,приятелят ми няма да е много нахъсан за следващият път.
Както казах...ми се е случвало 2 пъти...с Анастасиос-първият път...той много се сдуха. И аз му викам...абе споко бе човек...не знам си кво.
Евала! Точно така трябва да се постъпи, защото ако се сдухаш сдухваш и него и това може да се отрази зле в секса.
Евала! Точно така трябва да се постъпи, защото ако се сдухаш сдухваш и него и това може да се отрази зле в секса.
то че е така така е но не и е било много приятно все пак.....както тя може да му достави удоволствие така би трябвало и той на нея да го достави
И ако човека има проблем и не успее какво да направи? Да се гръмне ли??? Длупости говориш в момента :? Не ти пожелавам да ти се случи.
Аз съм изпадала в такава ситуация с един бивш и знам за какво говоря.
много добре знам за какво говориш
случвало ми се е не 1 път
и ставаше доста кофти
Ами ето :) тогава какви ги ръсиш, знаеш че се случва неволно. Нямаше да ти е приятно, предполагам ако момичето си беше тръгнало от вас или зарязало или да ти се е подигравало :)
ти нещо ме обърка :D абе айде както и да е няя спорим ся :-)
miloto_girl_4e
01-12-2009, 18:52
Еми не ми е кеф.. как да се чувствам?
Но не правя Трета Световна де .. каквото такова .. случва се на всеки :) :)
EroSennin
01-12-2009, 20:16
Мисля че час е нормално за 1 сесия, но 1 мин и надолу си е доста кофти, но си има и хубава страна, втората сесия 100% ще бъде по-дълга :grin:
ми хубаво де всеки с мнението си
ми хубаво де всеки с мнението си
"Прекален светец и на господа не е мил!"
Хаха да точно така.темата не е лоша,обаче тук май се толерира плагиатсвото ,закоето стана дума в предишните старници на темата.Искам да кажа по-точно,че когато се използват материали от други сайтове или материлаи изобщо от нета или където и да било ,в по сериозните форуми модераторите задалъжават потребителите да псоачат изрично източника от които са почерпили инфото.А тук ставам свидетел на лигави модове,които заключват теми ,които били стари ,а в същото време не виждат че темата е съпер популярна все още.Хора вземете се в ръце и претанете с вашата точка 11.
waterboy
01-12-2009, 20:56
zashto vsichki momicheta ne misleha kato Hottie :-) :grin:
PepiDesigns
01-12-2009, 21:16
Принципно не би било едно от най-приятните неща за едно момиче ..
За тва се действа умно , и се опитваш да предразположиш момичето към един стабилен оргазъм ... Говорим за игра с ръце и езици (rofl)
Не бой се , ако имаш късмета после докато го правите , да я докараш до втори ще е добре (да , може да я докараш за отрицателно време ако знаеш как ..)
shokoto91
01-12-2009, 21:21
Ами ако е еднократно няма да го направя на проблем,но няма и да ми стане много приятно.А ако всеки път му се случва, сигурно ще искам по някакъв тактичен начин да си поговорим... Иначе не съм съгласна че секс под 1 час не е никакъв секс, повече от 40 минути си писва, но и 2-3 минути е прекалено кратко.
мислиме еднакво :)
krem4et0
01-13-2009, 08:58
Рядко половият акт ми носи удоволствие, дори равняващо се на това, което съм изпитала по време на...лизинг. Не ме бърка колко ще е-5 вкарвания или 15 минути. Над това време за мен е болезнено, мъчително и напълно излишно. Дори и да му е 2-ри път-продължаваме по други схеми. Аз не мисля да мъча и тормозя вагината си. А и ако не изпитам удоволствие първите 5 минути, после няма къде да го чакам. Тогава възбудата е най-голяма, проникването най-желано и интимно и изобщо...обичам първите няколко минути. После ми е супер безразлично, а след време както казах и болезнено. Има си изключения, в които не искам да свършва....
3oPuTy, аз пък не съм егоист в леглото. След като той ме е извел в рая по гореспоменатия начин, аз искам и на него да му е хубаво. Имали сме случаи след 3-4 въздържания да му спадне съвсем и да почваме отначало. А и знам каква мъка е за него. Не държа на дългия секс. Държа на секса, след който да се чувствам разбита, да не мога да мръдна и да съм задоволена. Ок, аз не изпитвам често вагинален оргазъм. И след като знам, че по-хубаво едва ли ще ми стане, защо да мъча половинката си и да го лишавам от неговото върховно удоволствие? За да получа, трябва да дам.
Оптималният акт за мен е до 15-20 минути. Долна граница нямам. Свършвала съм на първото вкарване, както и 3 пъти за броени минути, а така също не съм свършвала и при секс час-час и нещо.
А иначе за изказването струва ли да се събличаме за 15 минути....Ъ-ъ-, ние не правим само влез-излез. Обичам да го целувам, да го докосвам докато е гол, да го усещам чист, невинен и .....мой. Зимата рядко правим голи секс(дори и блузите си сваляме рядко). Студено е, а и родителите му са в другата стая. За това когато можем се наслаждаваме на телата си. на всеки сантиметър от тях. Приятно е дори да лежиш до голото тяло на любимия, да го докосваш.......ама за хора, които не са обичали истински, може това да не носи наслада. да, сексът е хубава прибавка, но това е само черешката на тортата на интимността. Удоволствие можеш да получиш дори и без да сте се докоснали, от една целувка, от един допир. Оргазмът е хубаво нещо, но не е всичко в секса. Имала съм актове, в които не съм свършвала..изобщо, по никакъв начин, но съм чувствала такава обич, интимност и топлина, че съм се разплаквала от удоволствие........Ама за какво ли се хабя?
Евала на krem4et0 добре го каза и си права не се хабиш изобщо.....