.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

БЪРЗОТО свършване (кам момичетата)

Искам да попитам дамите как се чуствате като партниора ви свърши за отрицателно време имам предвит 1мин или да кажем и по малко

Ебаси въпроса бате.
    Надали се чувстват приятно. То тва си е губене на време от тяхна страна.

Цитирай Първоначално написано от StayFly
    Ебаси въпроса бате.
    знаиш ли на мен някои са ми казвали че не обичат да ги клатят много секи си има мнение и ще ми е инт. това на другите

Град
    Wonderland
    Това може да развали целият ти ден!Мисля,че момчето трябва да изчака партньорката си да свъри и след това той е на ход.Жените винаги са някак си ощетени,а не трябва да бъде така.

ако и тя свърши за толко, не виждам пролема

Фен Аватара на TeCHo0o0
    Град
    San Rafael, Ibiza :))
    може да им се появи и фобия от тоя **р даже ...от приятелки дето са имали този случай знам че им става ужасно
    МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ

Цитирай Първоначално написано от ba4o0
    Цитирай Първоначално написано от StayFly
    Ебаси въпроса бате.
    знаиш ли на мен някои са ми казвали че не обичат да ги клатят много секи си има мнение и ще ми е инт. това на другите
    Със сигурност не са имали в предвид 1 (ЕДНА) минута!
    Така, че недей да говориш небивалици.

Абе не е яко определено... Особено при положение, че аз за толкова малко време нито ще се възбудя, нито ще свърша така, че един 40 минутен секс е перфектен

Град
    Wonderland
    зависи от момичето,секс по-малко от 1 4ас не е секс....

Фен Аватара на TeCHo0o0
    Град
    San Rafael, Ibiza :))
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    4-5 пъти в месеца и 2-часов не изтървам ...ама някой път и 15-минутна тресачка ме изпълва ...зависи от настроението
    МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ

Град
    Hate City Sofia.
    една минута
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    е ти как мислиш яко ли им е

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ми да ти кажа честно УЖАСНО Е!!!Все едно да тръгнеш да го правиш с гаджето си и след 1 минута тя да ти каже "Оффф боли ме главата айде да спрем до тук" или нещо от сорта
    А и никой уважаващ себе си мъж не би свършил толкова бавно ... (мое мнение)
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Re: Бавното свършване (кам момичетата)

Цитирай Първоначално написано от ba4o0
    Искам да попитам дамите как се чуствате като партниора ви свърши за отрицателно време имам предвит 1мин или да кажем и по малко

zavisi moje da ozna4ava 4e na mome4eto mu e stra6no hubavo...
    nqma mqsto na sveta za gre6nici

Фен
    Град
    Petrich
    Aйде айде големите е***и дет ги имате за гаджета 1 час 2 часа. Не ви се протъркват пу****е от толкова много секс?

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    хаха малко глупав въпрос. надали на женките ви е приятно вие тъкмо се овлажните и the end. Както по горе каза SoFarSoG00d и аз смятам, че ние (мъжете) трябва да изчакваме половинките да свършат първи

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Ми да ти кажа честно УЖАСНО Е!!!Все едно да тръгнеш да го правиш с гаджето си и след 1 минута тя да ти каже "Оффф боли ме главата айде да спрем до тук" или нещо от сорта
    Това е изключително неподготвено изказване, тъй като много мъже имат проблеми с бързото свършване - било то на психическа или физическа основа !!

По темата - ако не съм задоволена се чувствам кофти разбира се, но ако той желае ще започнем пак. Вторият път винаги е по-дълуг. А ако пробемът е често срещан ще си поговоря с него, за да изясним откъде може да идва и какво може да се предприеме.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Това е изключително неподготвено изказване, тъй като много мъже имат проблеми с бързото свършване - било то на психическа или физическа основа !!

По темата - ако не съм задоволена се чувствам кофти разбира се, но ако той желае ще започнем пак. Вторият път винаги е по-дълуг. А ако пробемът е често срещан ще си поговоря с него, за да изясним откъде може да идва и какво може да се предприеме.
    E,който има богат сексуален опит с повече мъже може би знае Моите партньори се броят на пръстите на едната ръка (за моя гордост и щастие) и НИКОГА момче не е свършвало за една минута ... Просто момчетата,с които съм била НЕ са егоисти и ВИНАГИ са мислили предимно за моя кеф,а и не съм момиче,което да кара момчето да се чувства кофти => да има някакви психически или физически основания да се провали в леглото ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Мдамм...

не виждам каде ви е проблема.. не може ли просто като момчето свърши да се поцелувате там.. и просто да смените презерватива и да започнете наново хх..

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ами аз по принцип свършвам уникално бързо и ми е.. айде не все тая ама да кажем че не ме вълнува чак толкова продължителността на акта.
    Имало в случаи в които при първото вкарване вече съм на върха така че 1 минута си е била доста в тоя случай
    Рядко е да ми трябват повече от 15 минути...
    Абе все пак съм имала само един партньор (тая година правя 20) така че не е като да имам опит.
    Ако се случва често обаче както каза Хоти ще си поговорим и ще видим какво става. Същото бих направила и ако му трябва всеки път повече от 30-40 минути да получи оргазъм..

Град
    Wonderland
    Момчето трябва да изчака момичето,това с изчакването,смяната на презерватива само убива желанието,а желание може да се изгуби много лесно.Кофти е ,когато момчето свърши и му е кеф,а момичето да се прави,че няма проблем,проблем има и съм убедена,че момичетака,които казват,че не е действително се самозалъгват.

секс по-малко от 1 4ас не е секс....
    Извинявам се,ама това са пълни глупости за мен.
    Ти за един час може да се лашкате,ама да не изпиташ никакъв кеф от секса и само дето е продължил толкова дълго..то един час омръзва и желанието се губи,също и чувствителността..накрая взимаш да се протриваш..абе не съм съгласна,че ако е под един час не е секс
    И обратното можеш да го направиш за 15 мин,но да е най-хубавият ти секси да изпита много по-голямо удоволствие.

Не обичам прекалено дългия секс,така или инъче свършвам доста бързо и не ми трябва голяма продължителност
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    чуствам се незадоволена и искам още..

Град
    Между краката на майка ти
    Тука са усра направо
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си