Влез

View Full Version : Моята (дълга) история

sku
01-11-2009, 23:29
Ми здравейте! Реших и аз да споделя какво ме мъчи в последните 4 месеца. Може би ше го разкажа твърде надълго и нашироко...
Всичко започна на един рожден ден. Със една цигара...и със думите от моя страна "Нали знаеш че тва е само забивка?!" :D
На сутринта след РДто си разменихме телефони и скайпове и такам. 3 месеца си писахме и аз 3 месеца упорито отказвах да излезна с него тъй като го бях преценила като непотенциален за връзка...просто приятел и не исках да се вкарва във филми. В крайна сметка излезнахме и не че сме ходили кой знае къде,но тва беше една от най-готините ми срещи! На края седяхме в един парк на една пейка и си говорехме и няма да изпадам в подробности,но там ни беше първата целувка :) След което се видяхме още няколко пъти и всичко мина супер. Заминах за 1 седмица в Лондон и там нямаше ден в който да не ми е писал някви супер милите неща и просто осъзнах как започвам да хлътвам. Върнах се и той зададе въпроса "какво правим с нас" и решихме че ще сме официално заедно. 1 месец пълна идилия...не знаех къде съм...всеки ден бяхме заедно,което не е мн характерно за мен, имало е случай да сме по 5-6 часа заедно и просто да не забелязваме как минава времето. Всъщност на мен винаги ми е било недостатъчно...и тва не е характерно за мен.
Всичко вървеше страхотно,запознах го с най-близките ми приятели. Вечерта преди да направим месец бяхме на вечеря и беше много готино при което като се прибрах получих смс от него че това е била една от най-хубавите вечери в живота му и тва е било благодарение на мен. На следващия ден влизам в скайп,говорим си нормално и изведнъж той изтриса "мисля че е по-добре да спрем до тук...не съм готов за нещо толкова сериозно,страх ме е да не те нараня!" И аз му казах с тия клишета няма да минеш,поне ми кажи истинската причина поради която късаме,нали всичко беше наред,къде сбърках. И той-това е причината... Решихме че ще се пробваме да сме приятели!
Първия месец се държах по-студено,пшехме си всяка вечер и се виждахме всяка седмица. Към края на месеца той ме целуна..аз му отвърнах. Реших че е размислил или поне е почнал да размисля и иска пак да сме заедно. Говорихме...оказа се че просто искал да се приятели,които от време на време правят секс или се забиват. Казах му че не съм таква и няма да стана и се скарахме общо взето. Минаха 3 дни и ми писа. Видяхме се,пак ме целуна и така пак в продължение на месец...отново се опитах да разбера какво иска и отговора беше-така ми е добре искам да съм малко сам,но и да сме приятели. Казах му че няма да стане. Отново се скарахме,за пореден път се опитах да прекъсна връзка. След 3 дни аз не издържах, реших че ще се боря до край! Пробвах какви ли не тактики-на безразличие,на просто приятелка,реших да се опитам да го накарам да ревнува-ефект нямаше! И тъкмо се бях отчаяла когато ми звънна да се видим и то в тях...кой ме би по главата да ходя...не съжалявам,но ми върна доста от чувствата и даже ги засили. В следващата една седмица се държа изключително мило и внимателно,дали от вина или от чувства така и не разбрах, аз отново реших че е време да разбера дали не се заблуждавам. Идваше нова година за тва му казах-искам да почна на чисто и да знам по дяволите знача ли нещо за теб или не,с мен ли си или не?! Отговора беше-ти си най-невероятното момиче,което познавам,но просто не мога да съм с теб. 2 седмици никакъв контакт. Тъкмо почнах да свиквам с мисълта че всичко свърши и ми звънна за нова година. Казах си ок той по принцип е много мил явно е решил да ми звънне. Точно след 2 дни почна да ми пише смси,как съм си била изкарала,не съм ли забила някое гадже. Реших да съм силна и не отговорих. Писа в скайп аз му се накарах и му казах че не знае какво иска и е време да ме пусне,тъй като не съм му на повикване да е с мен когато реши той. Тва сигурно ни е било най-бруталното каране. На следващия ден имах рожден ден и очаквах поне един смс да пише. До 11 вечерта нищо и тъкмо вече влизах в скайп с ясната цел да го блокна ,когато получих смса. Пожелания обаче под тях "Обичам те". До сега нито аз нито той си го бяхме казвали. Влезнах в скайп говорихме си сигурно до 2-3 през ноща и аз гледах да избягвам темата "обичам те".Реших че ако има нещо ще ми го каже сам. На следващия ден предложих да се видим защото той беше споменал че иска и той ми каза "ами мисля че е по-добре да не се виждаме,ти си започнала да ме забравяш и мисля че така е най-добре за теб" Ядосах се и го питах тогава какво означават думите обичам те и знаели въобще какво е тва чувство. Каза ми че на истина е осъзнал че ме обича,но че съм имала много силен характер и това го плашело и че бил убеден че след време ще съжалява,но за мен така било най-добре. Това ми беше капака! 4 месеца го чаках,4 месеца отказвах на кой ли не защото мислех само за него и накрая да ми каже това...Казах му "И аз те обичам" и той ми каза че ме обича и го блокнах.(преди 6 дена) преди 2 дена го засякох на улицата и всичко ми се преобърна.
Яд ме е че с него имам адски силно привличане,яд ме е,че позволих да ме разиграва така,но най-много ме е яд че не даде реален шанс на връзката ни и знам че между нас още не е приключило само че аз се отказвам да се боря! Чувствам се изцедена и предадена от човека когото обичам и въпреки всичко ако сега дойде и ми каже че иска да е с мен ще му простя всичко...

Съжалявам че е дълго,но не мисля че мога да разкажа историята ми по-кратко... Мерси на който е имал нервите да я изчете!

zvQr_nO_s_ChAr
01-11-2009, 23:38
И книга можеш да напишеш от това ^^ .. Ем виж.. според мен ако наистина желаеш нещо толкова силно.. Дори и хилядите неуспехи да те отчайват, не се предавай... Ако го искаш с цялото си сърце, бори се за него.. Бори се за всичко... Ако се предадеш не само ще загубиш, но и вече няма да имаш същата смелост в подобни ситуации... Но пък ако искаш да го забравиш... Ще ти коства много... :> Но време му е майката.. :)

UnHappyy
01-12-2009, 00:23
И книга можеш да напишеш от това ^^ .. Ем виж.. според мен ако наистина желаеш нещо толкова силно.. Дори и хилядите неуспехи да те отчайват, не се предавай... Ако го искаш с цялото си сърце, бори се за него.. Бори се за всичко... Ако се предадеш не само ще загубиш, но и вече няма да имаш същата смелост в подобни ситуации... Но пък ако искаш да го забравиш... Ще ти коства много... :> Но време му е майката.. :)

Ми аз доколкото разбрах се е борила достатъчно ..явно момчето незнае какво иска ... ии именно защото е силна, вместо да тъпче на едно и също място трябва да продължи напред !! ;) Така той най-добре ще осъзнае какво е загубил и че чуствата на хората не са детски играчки !! :?

bogzfaggot
01-12-2009, 00:53
Бъди твърда!Еби му майката,тоя не те заслужава...pussy

TheForbiddenFruit
01-12-2009, 02:42
Ох, леле мъжете незнаят какво искат. Ами мила, бих те посъветвала пак да поговориш с него, ако наистина искаш. Ако наистина го искаш още давай. Седнете като големи хора и поговорете, какви са тези детски игрички?

littlebaby
01-12-2009, 05:44
Разиграва си те както си иска...
Зае*и го тоз мухльо 8-) Изхабила си достатъчно време и нерви....

PreciousDiamond
01-12-2009, 05:55
Ебаааахти гадното .... :? Аз няма да казвам ,че е мъхльо , глупак и какъв ли още не , щото не го познавам . Само едно ще ти кажа - С хора , които не знаят какво искат не се занимавай ! От такива най-много боли ! Просто в момента трябва да бъдеш силна ... Успех ! :-)

sku
01-12-2009, 06:37
Ох, леле мъжете незнаят какво искат. Ами мила, бих те посъветвала пак да поговориш с него, ако наистина искаш. Ако наистина го искаш още давай. Седнете като големи хора и поговорете, какви са тези детски игрички?
не знаеш колко пъти сме ходил на кафе,говорили сме по скайп и т.н....винаги се измъква от въпросите. Последния път като стакарахме му казах "Абе мамка ти не виждаш ли че се влюбих в тебе и че ме измъчваш в момента" И той " аз никога не говоря за чувствата си,аз просто чувствам" Е поне накрая се осмели да ми каже че ме обича.

Не мога да се боря повече-4 месеца малко ли са? Ако имаше някви сериозни намерения до сега щеше да ги е осъзнал и да е направил нещо. Така или иначе ще ги видя на бала му,след това отново на РД през лятото на същото момиче и ако нямам чувства (което ме съмнява,защото като го видя се появяват наново) мисля да е опитам да сме приятели,защото много го ценя и се разбираме адски добре!

leoparda93sl
01-12-2009, 06:43
Ебаааахти гадното .... :? Аз няма да казвам ,че е мъхльо , глупак и какъв ли още не , щото не го познавам . Само едно ще ти кажа - С хора , които не знаят какво искат не се занимавай ! От такива най-много боли ! Просто в момента трябва да бъдеш силна ... Успех ! :-)

+1 :)

sexbomb
01-12-2009, 06:52
Оу, скъпа ... :o Бъди като мъжете - безчувствена използвачка 8)
Едно време и аз хранех нахразни надежни за този или онзи, но ... се осъзнах и реших, че аз ще ги използвам.Обещах на себе си.
И един съвет, не се отчайвай, че правим глупости, когато сме отчаяни ... Продължавай напред .Не гледай назад 8)

TheForbiddenFruit
01-12-2009, 10:55
Оу, скъпа ... :o Бъди като мъжете - безчувствена използвачка 8)
Едно време и аз хранех нахразни надежни за този или онзи, но ... се осъзнах и реших, че аз ще ги използвам.Обещах на себе си.
И един съвет, не се отчайвай, че правим глупости, когато сме отчаяни ... Продължавай напред .Не гледай назад 8)

Абсолютно си права. И аз бях така, но после казах край. Знаеш ли колко е приятно понякои път, като използваш мъжката тактика?

Balmy_I
01-12-2009, 14:14
Ами той човека си ти е казал,че неиска нищо сериозно... а да си играеш на чувства не е най-забавно :( щом той така си е решил ти трябва да си силна и да продължиш напред,той може и да се осети,че е загубил нещо наистина ценно или вече се е осетил,но докато той не е на ясно със собствените си чувства..ти нямаш време да го чакаш да се изясни... :? Може и да е труднои болезнено,но според мен по-добре да си нямаш работа с такива като него,пак казвам това е само според мен 8) Успехчета ! :-)

aaasdfghjklll
01-12-2009, 14:21
Нещастник...силно привличане или не-такъв човек не ти трябва

myNameIsImmortal
01-12-2009, 14:25
Наистина много гадно :( всичкото това време което си чакала и в което си продължавала по някакъв начин да оправиш нещата.. наистина гадно.. :-o просто не е трябвало да ти дава такива надежди.. още по-малко пък да казва "Обичам те", след което да не иска да е с теб..
Та хората не казват ли това когато искат да с човека който обичат ?!
Не знам какво друго да кажа по въпроса..
Ще се надявам по-бързо и по-безболезнено да преживееш всико случило се и да намериш някой който наситина ще те заслужава.. и пред който да можеш да разкриеш чувствата си, защото вече много често срещам теми в които се говори как понеже предишния приятел заебап момичето и сега да вярвали на момчетата и че не можели да разкрият чувствата си напълно..
Успех! :)

Alderis
01-12-2009, 15:01
Пича така си играе с теб, а ти така му се връзваш. Само за мен ли е очевидно, че всичко това е игра и до колкото прочетох той постига целите си. Нищо не го плаши в теб, нито го притеснява. Т'ва са едни от най-старите номера в "мъжкия кодекс". Мила толкова "силен характер" си че сама си призна, че си се оплела. От мен да знаеш...от там заек нема да изскочи. Дигай си чукалата и беж да те нема. Не отговаряш на смс-и, на скайпове, не го срещаш, не ходиш с него на кафета. Само това е оправията, иначе бъди готова да си носиш последствията. Поздрави

Alabalaportokala
01-12-2009, 15:07
Авторката просто си попаднала на 1 момче - путка. За твое съжаление ще ти кажа че такива момчета (мъже) са рядкост и ти си нацелила точно него.Не се вкарвай във филми и не заключвай сърцето си защото не всички са такива. И не е необходимо да обиждате момчето. Всеки може да почувства слабост и да се обърка в даден момент. Човешко е. Просто ти сама си го осъзнала че това момче не е годно за сериозна връзка, време е и сега да го осъзнаеш. Не мисля че е необходимо да се бориш за човек който те разиграва и е доволно заблуден. Хвани си малко по зрял мъж или момче , нз на колко си.

Поздрави !

pussycat_dolls15
01-12-2009, 15:25
На същото мнение!

sku
01-12-2009, 17:31
Мерси за съветите и за разбирането. Ми аз знам че трябва да се дистанцирам и това правя в момента. Вече съм решила да го оставя в миналото колкото и да ми е трудно. Не знам дали си е играл с мен или наистина не знае какво иска,факт е че тогава не бях готова да го "пусна'. Сега съм и го направих просто ми трябва време...

Mi6inka
01-12-2009, 18:06
ти ще се справиш.... жалко за него ,че е изпуснал момиче,което наистина е било готово да го направи щастлив... Достатъчно си чакала и си се борила,той като незане какво иска не си ти виновна.. Правилно решение според мен да се дистанцираш... Успех!

curka87
01-13-2009, 07:59
Мерси за съветите и за разбирането. Ми аз знам че трябва да се дистанцирам и това правя в момента. Вече съм решила да го оставя в миналото колкото и да ми е трудно. Не знам дали си е играл с мен или наистина не знае какво иска,факт е че тогава не бях готова да го "пусна'. Сега съм и го направих просто ми трябва време...

Хубаво е, че имаш желание да се отдалечиш и " да го пуснеш" .... Само , че трябва да знаеш, че няма да стане така от веднъж. Ще боли много и ще трябва доста време. Но е добре , че имаш желание.
Сега само трябва да си много силна и когато пак се появи пред теб да имаш смелостта да го отблъснеш.
Успех.

sku
01-13-2009, 08:25

Хубаво е, че имаш желание да се отдалечиш и " да го пуснеш" .... Само , че трябва да знаеш, че няма да стане така от веднъж. Ще боли много и ще трябва доста време. Но е добре , че имаш желание.
Сега само трябва да си много силна и когато пак се появи пред теб да имаш смелостта да го отблъснеш.
Успех.
Имах подобен случай като бях малка и неразумна и тогава някак си успях да се справя...трябваше ми 1година за да го преживея напълно така че съм наясно какво ще ми коства... Иначе тва в единственото което ме притеснява-като се видим какво ще стане...Обаче си имам приятели да ме бият по главата да на правя глупости 8-) така че ще разчитам малко и на тях , но повече на себе си