View Full Version : Напушен в училище
1nnocenT
01-12-2009, 11:27
Здравейте :) Искам да попитам дали някой е ходил напушен в даскалу :D И ако има такива кажете как се чувствахте :-D (Напушен с треава да подчертая :D )
soregashi
01-12-2009, 12:15
Ни пушим... мъ-ъ-ъ предполаам, чи ш'са чувствуваш ... напушен... маъ бе 8-)
Il_cavaliere_del_male
01-12-2009, 13:24
ебати героя, после го изключиха и се чувстваше гадно физически доста време след досега на баща му до него самия... ето така се чувства...
а що не почнете оргии да правите в класните стаи.. неразумни деца
................ no comment
vesito13
01-12-2009, 13:46
ебати героя, после го изключиха и се чувстваше гадно физически доста време след досега на баща му до него самия... ето така се чувства...
а що не почнете оргии да правите в класните стаи.. неразумни децаНе вярвам да изключат някой , защото е бил напушен на даскало , за бога има по цели класове , които трябва да се изключват тогава :lol: Аххх леле , а миналата година напушени си взимаха едни бележниците , е такъв цирк няма 8-)
SinEo4koTo
01-12-2009, 13:59
Аа Това нещо не може да се опише трябва да го пробваш...в час по история един път бях напушен и влязох здраво във филма,гониха ме с ножове,биех се с пирати :D :D
П.П Вече не пуша
fashion4etyy
01-12-2009, 14:40
не съм ходил. но с приятели пием преди да влезем :-D :oops:
а що не почнете оргии да правите в класните стаи.. неразумни децаНе вярвам да изключат някой , защото е бил напушен на даскало , за бога има по цели класове , които трябва да се изключват тогава :lol: Аххх леле , а миналата година напушени си взимаха едни бележниците , е такъв цирк няма 8-) Абе да ти кажа,ако отидеш в Американския колеж или Италианския лицей напушен,може и да ти се случи...
mда веднъж ...имахме български и имах някфи тикове с едното око :D ефекта мина 10мин след започването на часа
alwaysnforever
01-12-2009, 16:00
адски тъпа постъпка е според мен да се напушиш на училище или преди него..не виждам да има някъв смисъл... :? :?
Burzumul
01-12-2009, 17:01
^Нали тряа да си пича на класа :grin:
лол, колко забавно.. :lol: чак се изчерви а.. 8-) хахах,герой мамин..
иначе по темата.момиче от моя клас твърди,че й помагало да се съсредоточава и разни такива..напоследък се напушва всяка сутрин преди даскало..не виждам да й помага 8)
WestCoast
01-12-2009, 17:26
да ходил съм веднъш преди класно по география филмирах се че се биа с орки и карам някъф кадилак 8-)
да ходил съм веднъш преди класно по география филмирах се че се биа с орки и карам някъф кадилак 8-) хах чак сте ми смешни....дори цяла цигара да изпушиш от трева не може да ти се привиждат орки и други такиз...спрете на гледате тревомнски филми и да се правите на г'зенца :?
Overpowered
01-12-2009, 19:24
Аа Това нещо не може да се опише трябва да го пробваш...в час по история един път бях напушен и влязох здраво във филма,гониха ме с ножове,биех се с пирати :D :D
П.П Вече не пуша
Малко си доокрасяваш май:/
П.П Вече не пуша
Малко си доокрасяваш май:/ прекалил е с филмите тип How High, Halfbaked :?
1nnocenT
01-12-2009, 22:47
аз мн често :-D мн е забавно :-D днес например госпожата по БЕЛ е ужасното прасе и я виждах като надут балон и уши на ЕЛФ :D :D :D :D
Wrathchild
01-13-2009, 06:57
а що не почнете оргии да правите в класните стаи.. неразумни децаНе вярвам да изключат някой , защото е бил напушен на даскало , за бога има по цели класове , които трябва да се изключват тогава :lol: Аххх леле , а миналата година напушени си взимаха едни бележниците , е такъв цирк няма 8-) Ами изключват, душицо. Ако не знаеш цигарите и алкохола са забранени в училище, какво остава за трева и други неща.
vesito13
01-13-2009, 08:45
а що не почнете оргии да правите в класните стаи.. неразумни децаНе вярвам да изключат някой , защото е бил напушен на даскало , за бога има по цели класове , които трябва да се изключват тогава :lol: Аххх леле , а миналата година напушени си взимаха едни бележниците , е такъв цирк няма 8-) Ами изключват, душицо. Ако не знаеш цигарите и алкохола са забранени в училище, какво остава за трева и други неща.Знам , че са забранени , много добре при това , обаче в хубавата ни държава всички закони и правила се спазват до такава степен :? Особено и човек , който има пари , няма да го изключат . С пари всеки може да си затвори очите за нещо . Това си е истината , защото се случва ежедневно :?
П.П. Аз напушена на училище не съм била , а и попринцип въобще не пуша .
PreciousDiamond
01-13-2009, 08:58
Аз съм ходила 8-) Беше .. меко казано .. адски яко 8-) В смисъл такъв , не са ставали мизерии , но с тази от моя клас , с която се бяхме напушили седим , поглеждаме се и избухваме в някакъв истеричен смях . И тогава тоя даскала пита : "Аве момичета, вие да не сте напушени ве? " И ние вече в адската истерия ... :lol:
не.. тъпо е според мен
един приятел разказваше че веднъж отишал напушен и докато го изпитвали повърнал на бюрото на даскала в/у дневника 8-)
saromanwife
01-13-2009, 12:25
не :-x тва е нещото което най- много мраза някой да пуши трева и въобще да използва сякви такива вещества просто побеснявам ...
TeCHo0o0
01-13-2009, 13:43
тъпи ''фиешъни'' , повръща ми се от тях ...и кво да пиеш преди да влезеш е,да нямаш три очи случайно...дебил.с тфа ми се гордеят :-x
DieselBlood
01-13-2009, 14:05
тая тема е тъпа колкото и автора
WestCoast
01-13-2009, 15:02
да ходил съм веднъш преди класно по география филмирах се че се биа с орки и карам някъф кадилак 8-) хах чак сте ми смешни....дори цяла цигара да изпушиш от трева не може да ти се привиждат орки и други такиз...спрете на гледате тревомнски филми и да се правите на г'зенца :?
хаххааха яко си зле!!!
хаххааха яко си зле!!! от ник-а ти разбирам ,че си яко деградирало същество( морално и физически) а от поста ти разбирам ,че си и с доста "богат" речник...."яко зле" - о иееее ....тъпита гаврошчета с тъп стил , тъпи дрешки и още по - тъпи в глАВАТА! зАБлуждаваите се че сте "cool" or "street ganstars" ,aко и само знаеше кви тъпотии говориш.... дори екстази не може да ти причини виждане на орки бе лапешок :lol: аман от "г'зетата" които само са слушали от по-големите "г'зенца" за ефекта от това растение ..ама нали сме "генгста" требва си доукрасяваме :lol: Не можеш да ме обориш квото и да пишеш ....
Bachokiro
01-13-2009, 15:40
Интересно ,колко от хората тук говорат неща ,които са истина ,зимали бележници ,цели класове се напушени бе майка му деба ,защо да изключвали за присъствие нетрезвен в час ,аре де що ли да те изключат ,това училище трябва да има доста слабо чувство за самоуважение ,ако не те изключат ... като някои успее да ме убеди ,че е бил истински извисен ,ще си говорим тогава...
brokeninside13
01-13-2009, 20:01
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: emi az lichno ne i ne misla da xoda na daskalo napushena shoto e adski tupo inache edni priqteli pochti seka sedmica ... :o :lol:
GReddy_91
01-13-2009, 20:02
Тия пустиняци не съм пробвал и никога няма да ги пробвам!!По добре да се напия и да ида отколкото напушен... :?
summergir1
01-13-2009, 20:03
хаха еми да случвало се е :D
GlammGirl
01-13-2009, 21:14
да ходил съм веднъш преди класно по география филмирах се че се биа с орки и карам някъф кадилак 8-)
:lol: забавен си миличък ... пфф :lol:
ikonomec
01-14-2009, 00:07
апф, в гимназията супер много пъти ходих леш напушен... то си беше традиция да се съберем на типенцето зад даскало и да врътнем 1,2 слимарки.. А ся в университета... кво да ви кажа, рядко.. то някак си не варви вече.. ама си е адския айляк да влезнеш напукан в час по английски или микроикономика :shock: :lol:
fashion4etyy
01-14-2009, 01:57
тъпи ''фиешъни'' , повръща ми се от тях ...и кво да пиеш преди да влезеш е,да нямаш три очи случайно...дебил.с тфа ми се гордеят :-x
eeeeй кво ме нападаш бе :-x аз пия не пуша! тва си е мой проблем ще пия колкото си искам и където си искам! глупак
eeeeй кво ме нападаш бе :-x аз пия не пуша! тва си е мой проблем ще пия колкото си искам и където си искам! глупакw zashtita na fashionite ...mnogo poveche gi hareswam ot metalite( povecheto sa propadnali piyanici ...) ili ot raparchetata ...."gangsta" :lol: :lol: :lol: pri wida na hora ot tezi "stilowe" naprawo ](*,) :razz:
BladeDancer
01-14-2009, 04:54
eeeeй кво ме нападаш бе :-x аз пия не пуша! тва си е мой проблем ще пия колкото си искам и където си искам! глупакw zashtita na fashionite ...mnogo poveche gi hareswam ot metalite( povecheto sa propadnali piyanici ...) ili ot raparchetata ...."gangsta" :lol: :lol: :lol: pri wida na hora ot tezi "stilowe" naprawo ](*,) :razz:
Ох, баси и представата за едни толкова добри хора металите. Ти въобще не си срещнал някой метъл ами някав ненормалник фен на Corpse !
Burzumul
01-14-2009, 08:39
^Пак превърнахте темата в избиване на комплекси.
Ох, баси и представата за едни толкова добри хора металите. Ти въобще не си срещнал някой метъл ами някав ненормалник фен на Corpse !а моля моля...знам поне 20-30 метъла до един са такива на възраст 15-20години .... може и да има точни ама досега не съм срещал такъв случай ....Sorry za spama
mariqn_sexa
01-14-2009, 11:57
всеки ден съм напушен в даскало... :shock:
dAnieLkaaa
01-14-2009, 13:51
аххаха еми да доста често сме напушени с фр в даскало кво да е чувството ..яко хаха смях лиготий в часовете :D
Не съм ходила ама нямам и намерение
П.С. Вече не пуша! :-P
HipHopBlond
01-14-2009, 17:38
Ахаха както винаги обаче с повече хора около тебе и е по забавно :razz: Виж bro ако искаш да го правиш тряа да избереш някъв много тъп час man. Някъв в който не правите почти нищо или госпожата е идеот, или и 2-те... Ако си с истиските приятели ше се съдереш от смях. Само накрая влиза малко филмче, че ти има нещо, но мисля, че това е само при мен :) Не е нещо особено...
1nnocenT
01-14-2009, 23:46
Тия пустиняци не съм пробвал и никога няма да ги пробвам!!По добре да се напия и да ида отколкото напушен... :?по добре да са напушим и да летим от колкото да се напием и да пълзим 8) 8) 8) :P
fashion4etyy
01-15-2009, 03:13
Тия пустиняци не съм пробвал и никога няма да ги пробвам!!По добре да се напия и да ида отколкото напушен... :?по добре да са напушим и да летим от колкото да се напием и да пълзим 8) 8) 8) :P
Аз пък съм ЗА обратното 8)
последния път можех да се заклея че едно дърво ми налиташе на бой :D
teenmenie
06-11-2009, 10:18
И ние и ние :lol: после виждаме двойно дъската :-D
По темата:незнам как е да си напушен, не съм провала :( , но ми се иска :P
Преди това всеки ден пуших на даскало, ама сега откакто я поспрях, не съм.Ми готино е, особено като почнат да ти правят забележки даскалите, а ти се счупваш от смях и гледаш да се прикриеш по некав начин :)
Абе забавно си е :)
LiSicHkAa
06-11-2009, 10:46
2 пъти ходих с една приятелка пияна и напушена и всички ни се смяха и госпожите ни викат " да не сте дрогирани " и ние викаме " не " и само се лигавим и се хилим :grin:
в училище не съм ходила напушена .. само веднъж съм била пияна ... но като цяло сега смятам , че е било супер глупаво от моя страна ... А за орките , пиратите и мечовете ... ако искате изпушете 1 кг трева и пак няма да можете да се вкарате в такъв филм :Д .. голямо въображение имате ;)
cyberman
06-14-2009, 23:54
Ами често ходя напушен на училище и досега никой учител не ме е разбрал и съм нямал проблеми. Ако те хванат с трева зависи от директора на училището дали ще те изключат. Но ако си напушен и те разберат няма как да го докажат, ако не намерят нищо в теб. В старото даскало бяха хванали едно момче и не го изключиха. Не смятам, че тревата е толкова "страшна" и опасна както мислят повечето хора. Аз предпочитам да се напуша отколкото да се напия(не пия попринцип). Тези пирати, дървета, които те бият и всякакви такива неща са простотий ... не изпъквате с тези неща, а ставате за смях. Разберете го вече !!! А и ако можеш да се сдържаш и да се владееш, а не да се държиш като някоя маймуна никой няма да те разбере, че си се напушил. Бих казал,че на училище ми е най-приятно да съм напушен.
rauwkost
06-15-2009, 10:49
И какво, герои ли се чувствате? Ей дришльовци, на училище не се ходи за да се напиеш и напушиш със себеподобните пропаднали другарчета, там се ходи за да се УЧИ!
Uniqueness
06-15-2009, 13:49
Не съм ходил (не пуша даже)
Ама доста от приятелите са го правили.. :D
DirtySouth
10-01-2010, 09:20
Нещастници, ако видя някой лигоч да се е напушил в училище или пък напил в час, такива шамари ще отнесе че не е истина направо...
Не че не пуша трева, още когат бях на училище пуших, после съм пушил в щатите почти всеки ден, ама никога на работа или нещо подобно.
Това да идеш напушен/пиян на училище и да се праиш на интересен се оправя само с як пердах и сръбска музика ...
ДА ! Но не често примерно в годината 10-15 пъти.
DirtySouth
10-01-2010, 09:39
Само бой, стригание нула номер и сръбска музика за тебе!!!
marinkof
10-01-2010, 13:11
Не, нито напушен нито пил, пушил съм ама не през учебно време (само 2 пъти).
Ае я кажете дилара бре, имам предвид на тези дето им се привиждат джуджета, коли и т.н. :D
Или пък сте яли гъби а?
elito0o0o0
10-01-2010, 14:44
http://prikachi.com/images/922/2547922S.jpg
elito0o0o0
10-01-2010, 14:48
Обаче мнооого се вкарвате във филми. :)
mlakniwe2
10-01-2010, 14:56
От нашият клас(XIб), 5-6 човека винаги идват напушени и се хилят пстоянно влизат в час и викат на госпожата " Оооооо госпоо как сте? Мноо ва обичам, вий сте най-добрата госпожа" и по цял час не спират да се хилят-дори един път един се напушил и объркал стаята и влязъл в друг клас :D имаги такива и постоянно им е весело на хорта, дори и да имат двойка по нещо хич не им пука, но очудващо един от тях постоянн изкарва 6-ци на изпитване и на контролни, а идва само с една тетрадка и + това напушен и дрогиран и като говори в час госпожата му вика, че ще го изпита ако не спре и той продължава и тя като го изпита той отговаря вярно на всички въпроси и изкарва 6 :shock: много ми е странно-нещо не ми се вързва наркоман да е отличник, но има такива-бахти мноо ме е ят идват цяла год с 1 тетдрака и нещо не пишат в час, а после изкарват хубави оценки-Как?
BeezyJey
10-01-2010, 14:58
П.П Вече не пуша
Малко си доокрасяваш май:/
Бил е напушен ,струва ми се. :lol:
Това да идеш напушен/пиян на училище и да се праиш на интересен се оправя само с як пердах и сръбска музика ...
За останалото съм съгласен, но защо.... и сръбска музика ?! :?
OtkrovennoBezrazlichna
10-01-2010, 17:37
Няколко пъти
ама на даскало ми е супер тъпо чесно
дет не ми се седи на даскало ами и кат се напуша и ми изглежда че цял ден седя там времето минава сууууупер бавно
и общо взето на даскало е бахти тъпотията да се напушиш
някво сдухано такова :booooomb:
elito0o0o0
10-01-2010, 18:44
От нашият клас(XIб), 5-6 човека винаги идват напушени и се хилят пстоянно влизат в час и викат на госпожата " Оооооо госпоо как сте? Мноо ва обичам, вий сте най-добрата госпожа" и по цял час не спират да се хилят-дори един път един се напушил и объркал стаята и влязъл в друг клас :D имаги такива и постоянно им е весело на хорта, дори и да имат двойка по нещо хич не им пука, но очудващо един от тях постоянн изкарва 6-ци на изпитване и на контролни, а идва само с една тетрадка и + това напушен и дрогиран и като говори в час госпожата му вика, че ще го изпита ако не спре и той продължава и тя като го изпита той отговаря вярно на всички въпроси и изкарва 6 :shock: много ми е странно-нещо не ми се вързва наркоман да е отличник, но има такива-бахти мноо ме е ят идват цяла год с 1 тетдрака и нещо не пишат в час, а после изкарват хубави оценки-Как?тайната е в тревата :razz:
Нещо не ми харесва замисъла на тази тема - да си споделяме тревомански "геройства." Училището не е мястото, разделът - също. :?