View Full Version : как може да забравиш някого когото си обичал за 5 дена?
kukavshtica
01-13-2009, 21:01
я да земе да са гръмне по добре....не стига че той каза на най-добрата ми приятелка обичам те 5 дена след като му казах "ще си помисля" пък после ме изкарва и мене виновна....не съм му била дала надежда...бе умирай бе тва ли ти е...кат обичаш някого забравяш ли го след 5 дена?...и после кат ги хванах кат ги намлях и двамата на другия ден "ти си моето специално момиче обичам те а тя беше копието, като нямам оригинала реших че мога да имам копието"...ок...минаха 5-6 дена(аз не мога да ям все за това мисля)...решавам че аз съм била виновна,че найстина не съм му дала надежда че съм го искала само за приятел защото е мн на далече и някви такива...а той ми праща смс "емииии...така е"...МОЛЯ....умирай бе говедо...как може да е толкова безчувствен...толкова малко ли съм значела за него...а 1 година ми повтаря как бил лудо влюбен в мене...а сега след още 5 дена "сама си си виновна"
PreciousDiamond
01-13-2009, 21:03
Ъмм .. ако ти не го обичаш какъв ти е проблема ? Остави го да бъде щастлив , мамка му !
thelostone
01-13-2009, 21:06
Я не се ядосвай, за такива няма смисъл. Ако тва му е обичането за какво ти е?
kukavshtica
01-13-2009, 21:07
права си мамка му...пфффф...голяма съм патка...само за глупости се ядосвам...край...
beachy_bunny
01-13-2009, 21:09
Може , може ... очевидно е , че ти нямаш чувства ... една година те е харесвал и ти му казваш " ще си помисля" какво ще си мислип 1 година не си го измислила сега тепърва ще го мислиш ... Сигурна съм , че той няма чувства към нея ...
kukavshtica
01-13-2009, 21:13
Може , може ... очевидно е , че ти нямаш чувства ... една година те е харесвал и ти му казваш " ще си помисля" какво ще си мислип 1 година не си го измислила сега тепърва ще го мислиш ... Сигурна съм , че той няма чувства към нея ...
ми не...аз не заради тва ами щото той един вид се появи когато никой др не ми обръщаше внимание...не исках да го избирам само щото никой др не ме иска...а после имаше там един и аз вече имах избор....и точно когато осъзнах че дори когато имам избор пак избирам тоя идиот...и точно когато реших да му го кажа...БАААМ....сиг е било за добро де да знам...
beachy_bunny
01-13-2009, 21:21
хм .. имаш чувства към него ... говори с него дали той има някакви към нея ... ако няма какъе е проблема :( Той няма как да е забравил момиче което е харесвал година ... за 5 дни ... и да започне да "обича" приятелката и ... няма как да стане това ... или се мъчи да те дразни ... (очевидно се получава) :D или пък се опитва да те забрави ... това са вариантите ... :? друга причина аз не мога да намеря
kukavshtica
01-13-2009, 21:26
хм .. имаш чувства към него ... говори с него дали той има някакви към нея ... ако няма какъе е проблема :( Той няма как да е забравил момиче което е харесвал година ... за 5 дни ... и да започне да "обича" приятелката и ... няма как да стане това ... или се мъчи да те дразни ... (очевидно се получава) :D или пък се опитва да те забрави ... това са вариантите ... :? друга причина аз не мога да намеря
или съм му станала толкова безразлична че сега да ми пише такива смс-и....бе как може бе, да не беше отговарял по-добре...а за приятелката то оставаше и да ми каже че има чувства към нея...луд щях да го напрая...и ок...нека си ме забрая там...ма за кво ми писа и то с такова безразличие демек "ми ко да та прая патко такава кат си писала дай поне да ти потвардя че правилно мислиш"
Ама и ти не знаеш какво искаш май... 8)
Защо не започнеш да мислиш повече докато пишеш и да се изразяваш по-разбираемо? Защото от думите ти не виждам къде е вината на момчето.Виновната си само ти,но въпреки това го обвиняваш.Така е,ние винаги сме виновни.Просто си изпуснала влака,какво си мислиш,че той ще те харесва вечно ли?1 година се е мъчил да те забрави и сега ти уж си осъзнала,че го харесваш,тъкмо когато той се е отървал от такъв камък от сърцето си?Ах клетият...
Wrathchild
01-14-2009, 06:09
Я първо си изясни какво искаш, а после критикувай момчето.
mirkisss
01-14-2009, 08:01
я да земе да са гръмне по добре....не стига че той каза на най-добрата ми приятелка обичам те 5 дена след като му казах "ще си помисля" пък после ме изкарва и мене виновна....не съм му била дала надежда...бе умирай бе тва ли ти е...кат обичаш някого забравяш ли го след 5 дена?...и после кат ги хванах кат ги намлях и двамата на другия ден "ти си моето специално момиче обичам те а тя беше копието, като нямам оригинала реших че мога да имам копието"...ок...минаха 5-6 дена(аз не мога да ям все за това мисля)...решавам че аз съм била виновна,че найстина не съм му дала надежда че съм го искала само за приятел защото е мн на далече и някви такива...а той ми праща смс "емииии...така е"...МОЛЯ....умирай бе говедо...как може да е толкова безчувствен...толкова малко ли съм значела за него...а 1 година ми повтаря как бил лудо влюбен в мене...а сега след още 5 дена "сама си си виновна"
ебахти идиота .. слябоумник .. пфу .. мъжете са говеда :x с малки исключения :-x
kukavshtica
01-14-2009, 08:24
Защо не започнеш да мислиш повече докато пишеш и да се изразяваш по-разбираемо? Защото от думите ти не виждам къде е вината на момчето.Виновната си само ти,но въпреки това го обвиняваш.Така е,ние винаги сме виновни.Просто си изпуснала влака,какво си мислиш,че той ще те харесва вечно ли?1 година се е мъчил да те забрави и сега ти уж си осъзнала,че го харесваш,тъкмо когато той се е отървал от такъв камък от сърцето си?Ах клетият...
ти кво сега...мислиш че не знам че аз съм виновна ли?Ми знам...и айде ше го преживея ама въпроса е в това че аз искам един вид и на мене да не ми е толкова зле(ок егоистка съм)...за това му го написах това...да си беше мълчал то това беше риторично... демек "и ти си виновен щото ме забрави толкова лесно но и аз съм виновна квит сме, нека поне някога в бъдещето бъдем приятели"...ама той като писа и излиза че изобщо не му пука даже....и не мога да пиша разбираемо като съм разстроена...убии ма ако щеш, не мога...
абе един човек който обичаш не се забравя за пет дена :?
ivsan4eto
01-14-2009, 09:09
Я първо си изясни какво искаш, а после критикувай момчето.
+1.
П.П. Новото изречение започва с главна буква :)
soul1199
01-14-2009, 09:12
Я първо си изясни какво искаш, а после критикувай момчето.+108737
cinderella_gugutka
01-14-2009, 16:38
еми той като те е свалял 1 година не мислиш ли 4е ти също си го наранила щом за толкова време не си поискала да ходиш с него така 4е не се оплаквай сега 8)
Просто сте се разминали ако искаш да си с него, няма да е късно а тя като ти е такава приятелка що не се е съобразила с твоите чуства! Понякога нещата стават така както трябва искаме или не по-късно във времето щевидиш че е било за добро!
ама ти си една ревнива изкукала кукувица :lol: бах те в газъ
Той не я обича,но ти си го накрала да те дразни по негов си начин там и явно е успял :? :lol:
първо бъди наясно със себе си после критикувай
slyn4o032
01-15-2009, 14:14
еми той като те е свалял 1 година не мислиш ли 4е ти също си го наранила щом за толкова време не си поискала да ходиш с него така 4е не се оплаквай сега 8)
+1 8-)