View Full Version : Секс през деня...? - тъпо/забавно
FunnYboY
01-14-2009, 19:59
Някои хора, за жалост имат вечерен час, поради това се налага секс през деня... Мен лично не ме кефи особенно, понеже някак съм свикнал със падането на ноща, да падат и задръжките :P 8)
Вие какво предпочитате...?
по всяко време на денонощието мога да го правя 8-)
Ами зависи .. :) но и аз предпочитам на тъмно ;)(екстри нямам аз) :-D , пък и рядко го правя през деня.. :)
tekila_sunrise
01-14-2009, 20:08
мен не ме бърка,е ,друго нещо си е секса през нощта :)
hahavteen
01-14-2009, 20:12
През деня почти нямам желание...
Сутрин рано и след като се стъмни ми е перфектно.
Е зависи и от момента де защото имам няколко суууупер случки през деня но като цяло не бих поела инициятивата докато е светло 8-)
Грозните обичат да го правят на тъмно понеже на тъмно са по красиви .... и колкото е по тъмно стават по красиви :D
FunnYboY
01-14-2009, 20:20
Грозните обичат да го правят на тъмно понеже на тъмно са по красиви .... и колкото е по тъмно стават по красиви :D
Ихааа :-o :D :D :D :D ахххахахаах :D :D :D :D
LovelyGirl
01-14-2009, 20:22
Обичам да го правим и през дена,за да може да се понаслаждаваме на светло на телата си :-D Обичам да го гледам :) Те задръжките не падат само по тъмно 8-) 8)
hahavteen
01-14-2009, 20:23
Ми не мога да кажа че съм съгласна защото е все едно да кажа че съм грозна .. :D Пък и аз нямам против лампите да са светнати...
Поне при мен е така че през деня непрекъснато си мисля какво имам да правя и всичко около мен е шумно и някво напрегнато и даже не се сещам за такива неща.. А вечер вече всичко си е спокойно, знам че цяла вечер съм свободна, няма никой да ми се обади, да ме потърси... По-хубаво си е :wink:
Да да знам репертуара от тук нататък след моето изказване всички ставате любители на светлината .... :D
+1 :grin:
hahavteen
01-14-2009, 20:28
Да да знам репертуара от тук нататък след моето изказване всички ставате любители на светлината .... :D
Аз пък си мисля че темата не е толкова за светлината колкото за това дали е през деня или през нощта.... :-o
Защото и през деня можеш да си пуснеш щорите и да стане тъмно или пък вечерта може да светнеш лампите и да стане светло...
sh3_1s_7h3_0n3
01-14-2009, 20:32
Oткровено казано предпочитам вечерта, защото след секса за никъде не бързаш, гушвате се, заспивате си и толкова. По-спокойно е, по-отпускащо...
Докато през деня... след секса ставате, вземате си душ, обличате се и духвате на някъде. :?
thelostone
01-14-2009, 20:37
Винаги времето е подходящо! Сутрин, обед, вечер - СЕКС! :D
Айде ще ви успокоя малко ... Няма грозни хора ... ;)
Всеки си има нещо хубаво което другия го няма ...
Естесвено колкото повече плодове толкова повече красота ... :D
dimitar_ak
01-15-2009, 06:08
Денем, нощем секса си е секс. Все си е хубав
anonimnaa
01-15-2009, 06:33
Денем, нощем секса си е секс. Все си е хубав
+ 1 :)
Кагато имам желание и възможност не ме бърка през коя част на денонощието е.
PreciousDiamond
01-15-2009, 07:33
Абе .. като ти се е*е и две не виждаш .. през оная ми работа е дали ше е ден или нощ 8-)
Xrisinka
01-15-2009, 07:44
mi prez denq sam chuvala che stava po hubas seks, no vseki si ima razlichni predpochitaniq :P :P
FunnYboY
01-15-2009, 07:48
Абе .. като ти се е*е и две не виждаш .. през оная ми работа е дали ше е ден или нощ 8-)
така е :D
"s padaneto na no6tta da padat i zadrujkite"... :lol: na men miizglejda po-skoro kato,4e li prez denq si pritesnen otv si4kata svetlina,6um,sueta i t.n...
po temata:za men nqma zna4enie dali prez denq ili no6tta.6tom mi doide jelanieto-pravq go,ne se suobrazqvam s 4asove i mestopolojenie!
Да, на тъмно всички са хубави :D
littlebaby
01-15-2009, 09:47
Предпочитам вечерта или рано сутринта.Е,не бих отказала и през деня :D
ем и през деня и през ноща няма голямо значение :-D
Точно казано на място !!!
SunShinePearl
01-15-2009, 11:48
+1 :grin:
Ам по никое време на денонощието не е тъпо, но предпочитам вечерта,защото имате повече спокойствие,време и така :)
miloto_girl_4e
01-15-2009, 18:44
Все ми е едно по кое време на денонощието правя секс :) :) :)
A_Loving_Girl
01-15-2009, 18:45
Стига да имам желание...и вечерта и през деня си е едно и също....макар вечер мога по-добре да се отпусна никой не те търси и притеснява....
rihannka
01-15-2009, 18:53
мене ме кефи по всяко време,но естесвено като се замисля през ноща примерно е супер готино :)
shokoto91
01-15-2009, 18:54
вечер е по-яко, но и денем става :)
когато те напуши хормона и ти избие на желание не гледаш вечер ли е ден ли е :D
A_Loving_Girl
01-15-2009, 18:58
Така е ;)...даже гледаш къде може да се скатаете...ако няма как да стигнете до вас в леглото...
Така е ;)...даже гледаш къде може да се скатаете...ако няма как да стигнете до вас в леглото...
може не само там :grin:
bqsna_teenagerka
01-15-2009, 20:13
супер яко ми звучи
mi nqma nikakvo znachenie dali shte e prez denq ili vecherta.. tui che vi si vuobrazqvate che prez noshta padali "zadryjkite" sa ebahti gluposti..
Mmm nee,ne mislq.Az li4no predpo4itam ve4erta,no nqma da se opravdavam sega zatva,prosto mi e po - predrazpolaga6to.
I da - mn sam grozna. :grin:
SoFarSoG00d
01-15-2009, 21:26
Ако имат вечерен 4ас не е препоръчително да правят секс
пък на който когато му се прави,няма значение. 8-) 8-)
fashion4etyy
01-16-2009, 04:38
Някои хора, за жалост имат вечерен час, поради това се налага секс през деня... Мен лично не ме кефи особенно, понеже някак съм свикнал със падането на ноща, да падат и задръжките :P 8)
предпочитам и през деня и ноща.по всяко време е различно хубаво...особено ако е в училище :oops: :oops:
therichbitch
01-16-2009, 22:12
tupi4ko e sku4no
ef4etyYy
01-16-2009, 22:26
може не само там :grin:
+1261421624214 :-D :-D :-D
А по кое време на денонощието предпочитате да маате чикии бе...
и за жените съответно да си търкате шундерките ... :D
ako e s podhodq6tiq 4ovek go pravq po vsqko vreme i pak si e zabavno :-)
sweetchef
01-17-2009, 17:33
Попринцип няма значение дали ще е през ноща или през деня важно е желанието зависи сащо така и от момичето/момчето :)
Сутрин рано, следобяд имам най-много желание. Вечер ми е по-убито, но нямам проблеми и тогава. Светлината не ми влияе
Защо не, никаква разлика не намирам...