- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс през деня...? - тъпо/забавно
Някои хора, за жалост имат вечерен час, поради това се налага секс през деня... Мен лично не ме кефи особенно, понеже някак съм свикнал със падането на ноща, да падат и задръжките :P![]()
Вие какво предпочитате...?
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
по всяко време на денонощието мога да го правя![]()
Ами зависи ..но и аз предпочитам на тъмно
(екстри нямам аз)
, пък и рядко го правя през деня..
![]()
През деня почти нямам желание...
Сутрин рано и след като се стъмни ми е перфектно.
Е зависи и от момента де защото имам няколко суууупер случки през деня но като цяло не бих поела инициятивата докато е светло![]()
ИхаааПървоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
![]()
![]()
ахххахахаах
![]()
![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам да го правим и през дена,за да може да се понаслаждаваме на светло на телата сиОбичам да го гледам
Те задръжките не падат само по тъмно
![]()
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ми не мога да кажа че съм съгласна защото е все едно да кажа че съм грозна ..Първоначално написано от ubuntu
Пък и аз нямам против лампите да са светнати...
Поне при мен е така че през деня непрекъснато си мисля какво имам да правя и всичко около мен е шумно и някво напрегнато и даже не се сещам за такива неща.. А вечер вече всичко си е спокойно, знам че цяла вечер съм свободна, няма никой да ми се обади, да ме потърси... По-хубаво си е![]()
Аз пък си мисля че темата не е толкова за светлината колкото за това дали е през деня или през нощта....Първоначално написано от ubuntu
![]()
Защото и през деня можеш да си пуснеш щорите и да стане тъмно или пък вечерта може да светнеш лампите и да стане светло...
Oткровено казано предпочитам вечерта, защото след секса за никъде не бързаш, гушвате се, заспивате си и толкова. По-спокойно е, по-отпускащо...
Докато през деня... след секса ставате, вземате си душ, обличате се и духвате на някъде.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Винаги времето е подходящо! Сутрин, обед, вечер - СЕКС!![]()
Денем, нощем секса си е секс. Все си е хубав
Кагато имам желание и възможност не ме бърка през коя част на денонощието е.
Абе .. като ти се е*е и две не виждаш .. през оная ми работа е дали ше е ден или нощ![]()
mi prez denq sam chuvala che stava po hubas seks, no vseki si ima razlichni predpochitaniq :P :P
I'm the one Love me ...
Първоначално написано от PreciousDiamond
така е![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
"s padaneto na no6tta da padat i zadrujkite"...na men miizglejda po-skoro kato,4e li prez denq si pritesnen otv si4kata svetlina,6um,sueta i t.n...
po temata:za men nqma zna4enie dali prez denq ili no6tta.6tom mi doide jelanieto-pravq go,ne se suobrazqvam s 4asove i mestopolojenie!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Да, на тъмно всички са хубавиПървоначално написано от ubuntu
![]()
Предпочитам вечерта или рано сутринта.Е,не бих отказала и през деня![]()