View Full Version : Салицилов спирт и Хлорнитромицин
Здравейте взех си салицилов спирт и хлорнитромицин за да си мажа лицето да ми се махнат пъпките обаче не можах да разбера колко капсули да сложа от хлорнитромицина към салициловия спирт също така да сложа направо капсулите или да изсипия съдържанието им към спирта?
салициловия спирт е 2% 100ml а от хлорнитромицина 10 капсули по 250mg
Ако може да ми обясните. :) Много благодаря! :-)
mysterious93
01-15-2009, 18:44
i az si vzex iz oniq den...ami az izsipvam sudurjanieto ot kapsulkite v saliciloviq spirt..10 kapsulki (demek ednoto blister4e) :) i razkla6ta6 i maje6.. :)
i az si vzex iz oniq den...ami az izsipvam sudurjanieto ot kapsulkite v saliciloviq spirt..10 kapsulki (demek ednoto blister4e) :) i razkla6ta6 i maje6.. :)
Бате, ше си ебете майката с тея 10 капсули... Аман от разбирачи!
Аз лично слагам по 6 или 7 капсулки .... Незнам 10 ми се струват и на мене много :shock:
Аз лично слагам по 6 или 7 капсулки .... Незнам 10 ми се струват и на мене много :shock:
Остави ги.. на 14 години и се правят на разбирачки.После ше реват.
mysterious93
01-15-2009, 19:56
1.ne sum na 14
2.kak vednaga re6i 4e sum razbira4ka?ne6to mai mn se zaqjda6?ama are vuris nqkoi drug
3.na men mi kazaxa po 10..
1.ne sum na 14
2.kak vednaga re6i 4e sum razbira4ka?ne6to mai mn se zaqjda6?ama are vuris nqkoi drug
:razz: Е ако ти кажат да се метнеш отнякъде?Ко праим?
По неграмотния ти начин на писане и толкова не ти давам.Ако си по-голяма - още по-зле.И да, заяждам се.Много е яко.Пробвай и ти.
mysterious93
01-15-2009, 20:36
1.ne sum na 14
:razz: Е ако ти кажат да се метнеш отнякъде?Ко праим?
По неграмотния ти начин на писане и толкова не ти давам.Ако си по-голяма - още по-зле.И да, заяждам се.Много е яко.Пробвай и ти.
ne mersi..rqdko zlobeq.nqma zna4enie dali 6te m ikajat da se hvurlq otnqkude..nqkak si ne ti vliza v rabotata..kato tolkova razbira6 kaji i po kolko da si slaga i da se prikliu4va.i predi6noto momi4e kaza 4e spored neq 10 bili mnogo i slagala po 6-7 no ne s ee pravila na interesna...
Просто даваш некомпетентни съвети.Не е нужно някой да пати заради теб.Ако не си на 100 % сигурна поне го напиши.Иначе се слагат по 5 капсули. (( Смятай ква предозировка правиш ти. ))
mysterious93
01-16-2009, 20:17
Просто даваш некомпетентни съвети.Не е нужно някой да пати заради теб.Ако не си на 100 % сигурна поне го напиши.Иначе се слагат по 5 капсули. (( Смятай ква предозировка правиш ти. ))
tui li?i spored teb az naro4no go pravq??mnogo mi haresva da luja nqkoi za da mu se ebe maikata na liceto????misli malko predi da me obvinqva6.prosto i kazax az po kolko slagam da si pravi smetkata..kato isk ai 5 da slaga....2 4oveka pitax i 2-ta kazaxa 4e slagali po 10..i na men mi se stori mnogo ,no i az slojix 10 (pri polojenie 4e to ot purvite kapsulki polovinata izleze navun :lol: ) nqma zna4enie..
tui li?i spored teb az naro4no go pravq??mnogo mi haresva da luja nqkoi za da mu se ebe maikata na liceto????misli malko predi da me obvinqva6.prosto i kazax az po kolko slagam da si pravi smetkata..kato isk ai 5 da slaga....2 4oveka pitax i 2-ta kazaxa 4e slagali po 10..i na men mi se stori mnogo ,no i az slojix 10 (pri polojenie 4e to ot purvite kapsulki polovinata izleze navun :lol: ) nqma zna4enie..
Ок, права си.
Здравейте взех си салицилов спирт и хлорнитромицин за да си мажа лицето да ми се махнат пъпките обаче не можах да разбера колко капсули да сложа от хлорнитромицина към салициловия спирт също така да сложа направо капсулите или да изсипия съдържанието им към спирта?
салициловия спирт е 2% 100ml а от хлорнитромицина 10 капсули по 250mg
Ако може да ми обясните. :) Много благодаря! :-)
Ами аз изсипвам по 5 капуслки .... незнам дали точно толкова се слага, не съм се консултирала с лекар, но мисля че тази бройка е достатъчна .
:wink:
Благодаря ви за отговорите!
the_beautiful_smile
01-17-2009, 19:39
слагат се 4 :)
bebchence
01-20-2009, 17:33
На мен ми го правят направо в аптеката но незнам колко капсули слагат,но по добре питаи в аптеката :)