PDA

View Full Version : Два проблема.

Samoten89
01-15-2009, 17:05
Единия е като мастурбирам. На 19 години съм и от както почнах винаги свършвам бързо. Мога за 1-2 минути без проблем. Защо толкова бързо става или това не е изпразване ами нещо друго. В смисъл, ако правя секс може да се получи много тъпо за 1-2 минути да свърша :-o :D :shock: . Или нещо се бъркам или имам сериозен проблем. След това изпразване мастурбирането спира да ми доставя каквото и да е удоволствие.
Другия е окосмяването. Към момичетата ми е въпроса дали им е било голям проблем като са правили секс с някой и той е бил много окосмен край половия орган до каква степен това ги е дразнило. По принцип това голям проблем ли е? Ако човек има приятелка и не знае кога ще правят секс то да се бръсне винаги ще е много досадно... И когато редовно правят секс мъжете през какъв педиод си бръснат половият орган? :razz: :D
Знам, че много хора ще се смеят като четат, но моля сериозно отношение. Бих изкал да избегна неловки ситуации при изгубване на девствеността си ;).

galu6a
01-15-2009, 17:18
ми за бързото свършване отг немога да дам ,но за окосмяването ми като неискаш да си кусмат ще се брънеш и как на колко време колкото е достатъчно

SoFarSoG00d
01-15-2009, 17:24
По принцип е хубаво да премахваш окосмяването,не е много приятно.

3oPuTy
01-15-2009, 17:30
Аз лично ако видя,че гаджето ми е окосмено отдолу ще откажа да правя секс ... Просто самата гледка ще е толкова УЖАСНА,че ще загубя всякакво желание за секс,ласки ...

nikemilov
01-15-2009, 17:31
Значи щом си девствен е нормално при мастурбиране да свършваш бързо, понеже си така да се каже загорял. В организма се е натрупала сексуална енергия и чак когато започнеш да правиш редовно секс няма да имаш проблеми със бързото свършване. А за окосмяването - смятам че когато започнеш да правиш секс ще се наложи да намалиш космите - най добре е първо с ножичка да ги подкъсяваш, а по-късно със кола маска или ако те е срам със бръснене (самобръсначка или ел.бръсначка). При първия път (или първите 7-8 да кажем) ще ти е доста странно (и много хубаво) всичко но после лесно ще привикнеш към секса и ще свикнеш със случващото се. :)

Samoten89
01-15-2009, 17:32
Аз лично ако видя,че гаджето ми е окосмено отдолу ще откажа да правя секс ... Просто самата гледка ще е толкова УЖАСНА,че ще загубя всякакво желание за секс,ласки ...Да, но това е много отегчително! Освен това, ако имам приятелка и нз кога ще правим секс то аз винаги ще трябва да се бръсна. А някои чакат все пак доста време примерно 1-2 години и е малко шибано особено, ако окосмяването е бързо и това ми е проблема :(. Но повече предпочитам отговор на първият ми проблем.

Rofl4etoo
01-15-2009, 17:38
Мастурбирането и секса нямат общо!Там не доставяш удоволствие само на теб но и на човека под теб :D . И мисля че нещата ще протекът по много различен начин!А относно окосмението ти по добре го махни преди да направиш секс за пръв път, за да не остане момичето с такава физиономия :shock: и да избяга.А относно през колко вреем трябва да се бръснеш ми когато ти пораснат.. :) ако искаш обезкосмяването ти да е по дълготраино можеш да идеш на кола или с епилатор ;)

3oPuTy
01-15-2009, 17:39
Аз лично ако видя,че гаджето ми е окосмено отдолу ще откажа да правя секс ... Просто самата гледка ще е толкова УЖАСНА,че ще загубя всякакво желание за секс,ласки ...Да, но това е много отегчително! Освен това, ако имам приятелка и нз кога ще правим секс то аз винаги ще трябва да се бръсна. А някои чакат все пак доста време примерно 1-2 години и е малко шибано особено, ако окосмяването е бързо и това ми е проблема :(. Но повече предпочитам отговор на първият ми проблем.

Честно казано не мога да ти разбера начина на мислене :? Защо ти е такъв голям проблем да се бръснеш РЕДОВНО?!
Аз примерно се бръсна някъде от 12 годишна и то не защото съм мислила да правя секс,а защото така се чувствам по-комфортно,а и тия косми са толкова ПРОТИВНИ :?

myNameIsImmortal
01-15-2009, 17:40
Значи щом си девствен е нормално при мастурбиране да свършваш бързо, понеже си така да се каже загорял. В организма се е натрупала сексуална енергия и чак когато започнеш да правиш редовно секс няма да имаш проблеми със бързото свършване.

Човека ти е дал точния отговор, а и между секса и ръката има голяма разлика.. ;) все пак с ръката работиш на бързи обороти, все едно си се качил в някое ферари и искаш да опреш стрелката в максимума ;)

Prestigio
01-15-2009, 17:47

Честно казано не мога да ти разбера начина на мислене :? Защо ти е такъв голям проблем да се бръснеш РЕДОВНО?!
Аз примерно се бръсна някъде от 12 годишна и то не защото съм мислила да правя секс,а защото така се чувствам по-комфортно,а и тия косми са толкова ПРОТИВНИ :?

еми и аз си ходя нон-стоп бръснат от доло... само дето не разбрах къв' ти е проблема ако приятелят ти е бръснат... ше кажеш, че с косми е по-приятно..

Prestigio
01-15-2009, 17:48

еми и аз си ходя нон-стоп бръснат от доло... само дето не разбрах къв' ти е проблема ако приятелят ти е бръснат... ше кажеш, че с косми е по-приятно..

Samoten89
И мен ме дразнят космите - често ще се бръсна Very Happy, начина на мислене ми е, че окосмяването е нещо много шибано и не нужно! И това ме дразни. Защо трябва да ги имаме космите на такива места. Има си логични отговори за много неща, но не и за това!
Така де мерси за отговорите и мисля, че може да се изчерпи темата с още 2-3 по обемни мнения Wink и да се заключи след това.

x3eme
темата върви на към спам...

3oPuTy
01-15-2009, 17:57

Ти не можеш да четеш ли?!Казах,че ако гаджето ми е окосмено отдолу ще ми бъде АДСКИ НЕПРИЯТНО!!!!

girl_in_black
01-15-2009, 18:02
Какво толкова се превъзнасяте с това окосмяване не мога да разбера.Аз пък не искам приятелят ми да се бръсне отдолу-правя секс с мъж, не с момченце. Добре, че родителите ни и бабите и дядовците не са били толкова гнусливи като вас, че нямаше да ни има на тоя свят.

Rofl4etoo
01-15-2009, 18:23
Какво толкова се превъзнасяте с това окосмяване не мога да разбера.Аз пък не искам приятелят ми да се бръсне отдолу-правя секс с мъж, не с момченце. Добре, че родителите ни и бабите и дядовците не са били толкова гнусливи като вас, че нямаше да ни има на тоя свят.
Някога е било съвсем норомално,но не и сега защото космите задържаат миризми и бактерии просто не ехигиенично и не е красиво ;)

girl_in_black
01-15-2009, 18:25
Някога е било съвсем норомално,но не и сега защото космите задържаат миризми и бактерии просто не ехигиенично и не е красиво ;)

Така е, ама не е и болка за умиране , както го изкараха повечето .

A_Loving_Girl
01-15-2009, 18:34

Много правилно ;)
.

..имало две косъмчета и айде ..гнус ме е...какви сте такива бе....вие с голи охльови ли искате да се ебете....не отричам,че е по приятно когато момчето се е обезкосмило....,но просто ако е някой с който си от много дълго време може да му се прости за някой друг път когато не е успял да се обезкосми....

shokoto91
01-15-2009, 18:46
Другия е окосмяването. Към момичетата ми е въпроса дали им е било голям проблем като са правили секс с някой и той е бил много окосмен край половия орган до каква степен това ги е дразнило. По принцип това голям проблем ли е? Ако човек има приятелка и не знае кога ще правят секс то да се бръсне винаги ще е много досадно... И когато редовно правят секс мъжете през какъв педиод си бръснат половият орган? :razz: .

Мъжът трябва да е мъж, а не да е като охлиув... ако приятеля ми се избръсне долу, най-вероярно няма да правиме секс... Не излизам със жена, за да го гледам гладък... Мъжествено си е да си космат ;)

rubi
01-15-2009, 19:09
абе космат космат...ок ама от космат до космат има разлика.....може да е космат ако не е прекалено...щото признайте си че има хора които са мнооооого космати.....да те чука само ок ама как да му направиш свирка в храстите....не е много гот да дъвчеш косми.....пък и предполагам чувството което се усеща от мъжа да го скубят не е от най готините ......
надявам се да схванахте на къде бия.... 8-) 8-)

DeathRogue
01-15-2009, 19:18
ако искаш обезкосмяването ти да е по дълготраино можеш да идеш на кола или с епилатор ;)

...baq 6e se uzori tam s kola maska ili o6te pove4e puk s epilator :razz:

darkk1d
01-15-2009, 20:12
ако искаш обезкосмяването ти да е по дълготраино можеш да идеш на кола или с епилатор ;)

...baq 6e se uzori tam s kola maska ili o6te pove4e puk s epilator :razz:
иммено ..