View Full Version : Disturbed
Detestation
01-15-2009, 20:35
Пиша си с едно момче,всичко е наред,интересите му съвпадат с моите,той е мил и т.н.
Но притеснението ми е-Ако при евентуална среща той ме отхвърли?!
:booooomb:
Ще си кажеш, че така е писано или, че не сте били един за друг, или всяка друга подобна простотия, която ти дойде на ум. Няма нищо страшно, спокойно. ;)
Kostadin_682
01-15-2009, 20:38
Пиша си с едно момче,всичко е наред,интересите му съвпадат с моите,той е мил и т.н.
ОПИТАЙ ПО ДЯВОЛИТЕ !!!!
Кво?
Искаш съвет как да реагираш ли?
Започнете да мислите с главите си. Не е нужно някой друг да ви води за ръчичка.
е голяма работа .. по-добре така отколкото после цял живот да се чудиш кво е можело да стане :)
Axe_vs_Sword
01-15-2009, 20:59
Хех, помислих, че става въпрос за една от любимите ми групи - Disturbed http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/teufel/a046.gif
Иначе да, опитай и гледайте да е някаде обществено, че нали... ясно ви е
ама за външния вид ли се притесняваш?Ако сте си разменяли снимки и сте се харесали не виждам голям проблем :-o
И аз помислих, че става въпрос за групата Disturbed... Деа!
thelostone
01-15-2009, 21:18
Да те отхвърли от каде? Ти искаш да се жените ли?
Ако не стане химията си напред с един приятел.
Ако стане това... ще продължип напред... и няма да поглеждаш назад....
kobrichka
01-16-2009, 04:16
Винаги го има и този вариянт.Не винаги всички ще те харесват и обичат.За един може да си най-красивата,а за друг най-грозната.Често пъти в живота идват шансове,но от страх ние ги пропускаме и после съжаляваме,но вече късно за връщане назад.Аз съм човек,които обича да рискува,защото смятам,че самият живот е риск.Аз бих те посъветвала да пробваш въпреки страха си от отхвърляне.Отхвърли ли те просто продължаваш напред и се радва,че си опитала.Има вариант и нищо да не направиш и цял живот да се чудиш какво щеше да стане,ако се беше срещнала с него.Ти решаваш,как да постъпиш.
LittlePrincess
01-16-2009, 06:20
Ами ясно е, че ако се видите или ще те хареса, или не.Затова ако се видите и те отхвърли просто си кажи ' голяма работа ' и си давай напред.
pandelka
01-16-2009, 06:22
Ами просто така ти е било писано ; )) .. Продължаваш напред!
cherinka
01-16-2009, 06:36
А, спокойно. 8-)
И аз все си мисля, че няма да ме харесат, че все ще ми намерят някакъв кусур и винаги след среща съм премряла от страх и притеснения какво ще си каже "противника", ама всичко после излиза по-добре от желаното и мечтаното. :D
Егати, не вярвам на очите си, че доживях в тоя форум да прочета точно така тема!
Еееееееееееееей, момиченцееееееееееее, я се стягай бързо в ръце, имай повече самоувереност и се отпусни колкото се може повече.
Както ти казаха преди мен - дори да не те хареса, да си ебеееееее мааааааайкатааааааааааааа ааааааааа !
Много ми е интересно от кво толко те е шубе?! За толкова недъгава, некомпетентна, затворена личност ли се имаш?! - Отговор - не. Че кой себеуважаващ се човек ще се има за лумпен, простак, некадърник и малоумник. 8-)
ЯЯЯ
мама все ми повтаря
"ти ако не се харесваш, емчи кой тогава?!" ..
за това и летя толкова на високо, и да ти кажа чесно, тук в небесата е мноооо яко. Никой не може да те притесни. 8)
:razz: :razz: :razz:
чесно, имай повече самоувереност! Нищо не губиш когато се чувстваш над другите. Та нали си НАД тях. 8-)
айде, стига толкова глупости от моя страна, много внимание почнах да ви обръщам тази сутрин. 8)
Щом си започнала да си пишеш с него,значи имаш някаква цел.Едвали искаш само да си пишеш с него.Крайната цел на този вид комуникация (писането) е срещата на живо.Ако не искаш да се видите защото те е страх да те отхвърли,защо въобще си пишете?Не мисля,че е така,а съм сигурен,че най-вероятно и той си мисли подобни глупости.Пък и наистина не е трудно да си размените снимки...
SoFarSoG00d
01-16-2009, 07:49
Никога не може да знаеш,едно е да си пишете,друго е да се видите и да поговорите,очи в очи.Винаги си има известен риск,защо той да те отхвърли,може ти да го отхвърлиш?!
Няма как да разбереш ако не опиташ.И дори да те отхврли нищо не губиш.... 8)
мен лично до сега никой не ме е отрязвал,но винаги съм си имала няква опора,ако някой ме отреже да не навеждам глава и да си каза : " е какво пък следващият път по добре ще бъде " , но не бива да си мислиш,че ще те отреже,бъде по уверена в себе си :-P
Detestation
01-16-2009, 17:27
Да,мерси за съветите... :]] Вдъхнахте ми малко самоувереност... :)
Дала ли си точна информация за това как изглеждаш!? Просто не си измисляй неща които не съответстват с истината и готово
Detestation
01-17-2009, 11:04
Да,пращала съм и снимки. ;)
Ако не опиташ няма да разбереш... :wink:
Това може би е най-голямата стъпка при такива връзки... дали на живо ще е така, както в чата... Но ти не се притеснявай, квото стане... важното е да си си естествена :) А и ако опиташ - няма как да разбереш...
Успех :)
randomstuff
01-17-2009, 12:02
Ами представи си, ако ти не го харесаш...В скайп е 1, на живо е съвсем друго нещо. Затова винаги съм бил леко против запознанствата по интернет
holyshade
01-17-2009, 19:47
прото бъди себе си :]
CryForMe
01-17-2009, 20:01
...
ше си резнеш вените
8-)
...тъй де, бах маа му, да не си на 10? като те отхвърли ти е през..шапката и си намираш друг
Едва ли ще те отхвърли, щом си допадате и имате общи интереси :) А ако това стане просто продъжаваш напред, не ви е било писано да сте заедно
ShaLqLqLqXa
01-18-2009, 11:33
Ако опиташ нищо няма да загубиш, можеш само да спечелиш. :)