Влез

View Full Version : харесвам си едно момче

bettyt0
01-16-2009, 19:15
тАкА харесвам си едно момче,което е от моето училище.Преди време си писах с най-добрия му фр по скайпа.Нека да наречем момчето,което си харесвам Т, а фр му К.
И така К. (най-добрия фр на Т. ) явно ме е харесал и ме попита дали имам симпатий към него,но аз се изпуснах,че си харесвам Т. а не него и тогава той ми каза че Т. (момчето което си харесвам ) има гадже. И оттук насетне започна да се държи гадно да не ми пише .... и следно и Т. стана мн студен... започна да се прави,че не ме забелязва,спря да излиза в коридора,и не си ставаше от чина ... оттогава минаха 5 месеца.През тази седмица Т. започна да ме забелязва,да излиза не е като преди .. :(
И искам да попитам дали има шанс К. (най-добрия фр на Т.) да е излъгал,че Т. си има гадже,защото му е станало гадно,че малко го срязах и по-този си начин с лъжата да си ми върне? А и все пак никога не съм виждала Т. с момиче до сега, няколко пъти сме се срещали извън училище,но той е бил с момчета (голяма компанийка) ... :)

т.7 от правилата на форума
хоти

Axe_vs_Sword
01-16-2009, 19:19
Защо да няма шанс :grin:

JahSoldier
01-16-2009, 19:22
Явно го виждаш само в училище. Гаджето му може да учи другаде .. Замисли се. И спрете да се филмирате. Пък Бозо казал на Върбан, че Калинка казала, че харесва Стамат .. Гет а лайф, бро.

SoAfraid
01-17-2009, 02:28
Явно го виждаш само в училище. Гаджето му може да учи другаде .. Замисли се. И спрете да се филмирате. Пък Бозо казал на Върбан, че Калинка казала, че харесва Стамат .. Гет а лайф, бро.

Да +1

PreciousDiamond
01-17-2009, 06:06
Нямаш шанс, брат 8-)

balu4ka
01-17-2009, 06:48
Пак си направила тъпото да нараниш приятеля му,аз никога няма да се скарам с приятелка за нещо па я за момче...По тази логика и той те е отбягвал за това да не нарани приятеля си .

dramaqueen
01-18-2009, 08:41

+ (:

BaiToq
01-18-2009, 08:43
От едно училище сте,ама
си контактувате по скайп... :-o
Що не се и чукате по скайп вече :o

Lashes
01-18-2009, 08:47
всичко е възможно....
като те интересува нещо от някой отиваш питаш го и тва е....така с посредници нищо не става...всеки може да ти каже квот си иска ама дали е вярно си е друга тема...

soul1199
01-18-2009, 08:51
zapo4ni da si govori6 s T.,izlezte,vzemi my skype,a toq K.spored men te e izlugal,ama ti i ti,kak moja da my povqrva6 :-o

ladyfromhell
01-18-2009, 08:58
хмм .. Доста интересно и доста филмирано .. Еми пробвай може да има надежди :wink:

zaraaa
01-18-2009, 10:18
всичко е възможно....
като те интересува нещо от някой отиваш питаш го и тва е....така с посредници нищо не става...всеки може да ти каже квот си иска ама дали е вярно си е друга тема...

+1 Казвала съм го и в други теми и сега ще го кажа - skype разваля взаимоотношенията м/у хората, излезте двамата и поговорете!

sexa_na_kompleksa
01-18-2009, 10:26
И защо ти трябваха 5 месеца, за да разбереш, че К. те е излъгал? Опитай се да се сближиш с Т. и да не ти пука изобщо за К. - според мен той е прецакал и двама ви (теб и Т.).

DiabolicAngel
01-18-2009, 10:33
И защо ти трябваха 5 месеца, за да разбереш, че К. те е излъгал? Опитай се да се сближиш с Т. и да не ти пука изобщо за К. - според мен той е прецакал и двама ви (теб и Т.).