View Full Version : Мечтата на всеки мъж
Каква е мечтата на всеки мъж ??? :-D :-D :D :D :D :grin: :grin: :grin:
сексуални мечти
т.7 от правилата на форума
hottie
Оф хора писна ми само да следя спамове цял ден. Ако не можете да проведете един нормален разговор по дадена тема тогава да ги заклювам всичките :(
Съобразявайте се малко. Момичето пита нещо. Или й отговорете или не пишете.
Ще изтрия излишните мнения и ако пак се издъни темата я махам.
т.2 и т.8 от правилата на форума
angelcheeee_93
01-17-2009, 11:51
hottie
да си в леглото му
BeHappYs
01-17-2009, 12:08
Така по става темата .
Ам отностно темата мечта като сексуална или просто мечта ?
Ами на всеки мъж немога да кажа каква му е мечтата, но моята да правя секс на плажа на самотен остров с приятелката ми. :oops:
chessplayer
01-17-2009, 12:27
Да има по-малко жени,задаващи такъв малоумен въпрос :-x
[quote="BeHappYs"]Така по става темата .
Ам отностно темата мечта като сексуална или просто мечта ?
Ами на всеки мъж немога да кажа каква му е мечтата, но моята да правя секс на плажа на самотен остров с приятелката ми. :oops:
сексуална
Бих казала - активно, увереномомиче, което излъчва сексапил
Значи сексуална :oops:
Мечтата на всеки мъж е, да има приятелка която да му каже " Милоооо, коя приятелка да доведа за тройка, или да викна двете близначки за четворка?"
Ама това са само мечти :neutral:
Иначе в реалния живот едно момче мечтае, за момиче което просто да е до него, и да знае, че всичко което прави има смисъл, защото едно момиче усмисля постъпките на мъжа и го кара да се чувства значим.
pepitaaa
01-17-2009, 21:42
мitzo пич си :)
повечето ми мечти са сбъднати
останалите са напът да се сбъднат
ти за какъв тип мечти говориш точно,сексуални или някакви други
shokoto91
01-17-2009, 21:45
моята е да имаме цяла къща само на наше разположение, без никой да ни безпокои :grin: направо дрехите няма да ги поглеждам :D
П.П. момиче съм, но все пак отговарям :D
Иначе идеалната вечер за приятеля ми е :
гаджето+пица+кола=щастие :D :D :D
повечето ми мечти са сбъднати
останалите са напът да се сбъднат
ти за какъв тип мечти говориш точно,сексуални или някакви други
Момичето написа вече в темата си, а освен това темата е в раздел "Секс"...
Един ми беше споделил че имал мечта да чука изключително бясно жена в устата... :? Знам ли, някои от мъжете може би си мечтаят точно за това - за диво чукане където им падне, извън всякакви предели, нереалистично и почти невъзможно съобразно човешкото тяло, анти нежност, максимум зверщина.. ама знам ли,от един не мога да съдя.
(не ми звучи привлекателно)
Значи сексуална :oops:
Мечтата на всеки мъж е, да има приятелка която да му каже " Милоооо, коя приятелка да доведа за тройка, или да викна двете близначки за четворка?"
Ама това са само мечти :neutral:
Иначе в реалния живот едно момче мечтае, за момиче което просто да е до него, и да знае, че всичко което прави има смисъл, защото едно момиче усмисля постъпките на мъжа и го кара да се чувства значим.
+2
fashion4etyy
01-18-2009, 04:03
hottie
че всеки мъж има различни мечти бе :D :?
hottie
да си в леглото му
Или да НЕ Е :razz: 8-)
mettalium
01-18-2009, 10:57
Да врътна някоя като самолетна перка на члена си.
SoFarSoG00d
01-18-2009, 11:08
Не може мечтата на всеки мъж да е универсална и да бъде сложена под общ знаменател.Всеки човек е различен и има различни представи за момичето/момчето мечта както и секса.
Красива гола жена покрита с шалче на любимия футболен отбор .. 8-)
ако е футболен манияк .. 8-)
Представете си следната картина : прав си,и някое много готино момиче с мн яки очи ти духа,ама таква свирка никоя не ти е правила през животааа :-D :-D :-D
sparco_sl
03-12-2009, 20:36
СРЕЩА С МАЙКА ТИ
MakeCash
03-12-2009, 21:28
В тия несигурни времена можеш единствено да си мечтаеш и да се надяваш, че момичето с което си и за което правиш всичко (е, когато правиш нещо за нея, разбира се), ще бъде с теб достатъчно дълго, за да разбереш, че има смисъл да се трудиш... за жалост благодарните са малко. Под "сексуални мечти" би трябвало да имаш предвид еротични фантазии, такива теми има доста, но все пак ще кажа, че нямам такива. Не си струва да отделяш време да фантазираш за нещо, щом можеш да го сбъднеш.
ScreambOy
03-18-2009, 19:48
сексуални мечти
hottie
да е хубава и да е винаги до мен! а за другите неща си зависят изцяло от нея ;)
Mirelchetoo14
03-19-2009, 17:39
Един ми беше споделил че имал мечта да чука изключително бясно жена в устата... :? Знам ли, някои от мъжете може би си мечтаят точно за това - за диво чукане където им падне, извън всякакви предели, нереалистично и почти невъзможно съобразно човешкото тяло, анти нежност, максимум зверщина.. ама знам ли,от един не мога да съдя.
Намерете ми на мен един такъв... Защото това е и моята мечта. Обаче не съм останала с впечатлението, че това им е главното желание. Повечето са дооста нежни... :-o
YourBossy
03-19-2009, 19:13
Моята мечта е да имам до себе си не само красиво момиче , но и такова с което може да си кажем какво ли не... Да я обичам т.е да не е свързано всичко до едното чукане пфф ;/