- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мечтата на всеки мъж
Каква е мечтата на всеки мъж ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
сексуални мечти
т.7 от правилата на форума
hottie
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Оф хора писна ми само да следя спамове цял ден. Ако не можете да проведете един нормален разговор по дадена тема тогава да ги заклювам всичките
Съобразявайте се малко. Момичето пита нещо. Или й отговорете или не пишете.
Ще изтрия излишните мнения и ако пак се издъни темата я махам.
т.2 и т.8 от правилата на форума
да си в леглото муПървоначално написано от bebeT00
Руса кукличка
Така по става темата .
Ам отностно темата мечта като сексуална или просто мечта ?
Ами на всеки мъж немога да кажа каква му е мечтата, но моята да правя секс на плажа на самотен остров с приятелката ми.![]()
All under heaven........
Да има по-малко жени,задаващи такъв малоумен въпрос![]()
[quote="BeHappYs"]Така по става темата .
Ам отностно темата мечта като сексуална или просто мечта ?
Ами на всеки мъж немога да кажа каква му е мечтата, но моята да правя секс на плажа на самотен остров с приятелката ми.
сексуална
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Бих казала - активно, увереномомиче, което излъчва сексапил
Значи сексуална![]()
Мечтата на всеки мъж е, да има приятелка която да му каже " Милоооо, коя приятелка да доведа за тройка, или да викна двете близначки за четворка?"
Ама това са само мечти![]()
Иначе в реалния живот едно момче мечтае, за момиче което просто да е до него, и да знае, че всичко което прави има смисъл, защото едно момиче усмисля постъпките на мъжа и го кара да се чувства значим.
мitzo пич си![]()
повечето ми мечти са сбъднати
останалите са напът да се сбъднат
ти за какъв тип мечти говориш точно,сексуални или някакви други
моята е да имаме цяла къща само на наше разположение, без никой да ни безпокоинаправо дрехите няма да ги поглеждам
![]()
П.П. момиче съм, но все пак отговарям![]()
Иначе идеалната вечер за приятеля ми е :
гаджето+пица+кола=щастие![]()
![]()
![]()
Момичето написа вече в темата си, а освен това темата е в раздел "Секс"...Първоначално написано от x3eme
Един ми беше споделил че имал мечта да чука изключително бясно жена в устата...Знам ли, някои от мъжете може би си мечтаят точно за това - за диво чукане където им падне, извън всякакви предели, нереалистично и почти невъзможно съобразно човешкото тяло, анти нежност, максимум зверщина.. ама знам ли,от един не мога да съдя.
(не ми звучи привлекателно)
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
+2Първоначално написано от mitzo
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
че всеки мъж има различни мечти беПървоначално написано от bebeT00
![]()
![]()
Или да НЕ ЕПървоначално написано от angelcheeee_93
![]()
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Не може мечтата на всеки мъж да е универсална и да бъде сложена под общ знаменател.Всеки човек е различен и има различни представи за момичето/момчето мечта както и секса.
Красива гола жена покрита с шалче на любимия футболен отбор ..![]()
ако е футболен манияк ..![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Представете си следната картина : прав си,и някое много готино момиче с мн яки очи ти духа,ама таква свирка никоя не ти е правила през животааа![]()
![]()
![]()
В тия несигурни времена можеш единствено да си мечтаеш и да се надяваш, че момичето с което си и за което правиш всичко (е, когато правиш нещо за нея, разбира се), ще бъде с теб достатъчно дълго, за да разбереш, че има смисъл да се трудиш... за жалост благодарните са малко. Под "сексуални мечти" би трябвало да имаш предвид еротични фантазии, такива теми има доста, но все пак ще кажа, че нямам такива. Не си струва да отделяш време да фантазираш за нещо, щом можеш да го сбъднеш.
да е хубава и да е винаги до мен! а за другите неща си зависят изцяло от неяПървоначално написано от bebeT00
![]()
Не плачи защото е свършило, усмихни се защото е станало.
Намерете ми на мен един такъв... Защото това е и моята мечта. Обаче не съм останала с впечатлението, че това им е главното желание. Повечето са дооста нежни...Първоначално написано от jghgh
![]()
Моята мечта е да имам до себе си не само красиво момиче , но и такова с което може да си кажем какво ли не... Да я обичам т.е да не е свързано всичко до едното чукане пфф ;/