Влез

View Full Version : Ще се наложи да вземем хапче, но вие какво мислите!?

dd_93
01-17-2009, 18:24
Здравейте,
възможно е вече да има такава тема, затова мола да ме извините предварително.
Днес превихме секс, с моята приятелка (Durex Love), рабата е там, че досега не се бяха късали и затова използвахме тази марка най-често. След половият акт, свърших вън от нея, както обикновено, като не забелязвам нищо нередно, но след като го свалих (напоследък го свалям по различен начин, след като го придърпам напред, пак го развивам и така докато не свърши навитото, за да може като се получи вакум да издърпа всичко)презерватива, надух го и го завързах, започна да издиша, установихме че има малка дупка в самия му край (началото )на отвора. Аз съм почти обеден, че е предизвикана от свалянето, пък и съм свършил извън нея. И въпреки всичко ще вземем хапче. Как мислите че е станало Вие?

Spider4eto
01-17-2009, 18:28
Аве човеко, тия хапчета не са бонбонки и се пият само в крайни случай, след като дупката е била близо до отвора, значи е невъзможно да е излязло нещо от нея(предеякулационна течност, след като си се изпразнил извън нея). По-добре да не взима хапче. А дупката може да я е имало от началото но според мен след като се намира там не е опасно :)

bebeT00
01-17-2009, 18:37
Здравейте,
възможно е вече да има такава тема, затова мола да ме извините предварително.
Днес превихме секс, с моята приятелка (Durex Love), рабата е там, че досега не се бяха късали и затова използвахме тази марка най-често. След половият акт, свърших вън от нея, както обикновено, като не забелязвам нищо нередно, но след като го свалих (напоследък го свалям по различен начин, след като го придърпам напред, пак го развивам и така докато не свърши навитото, за да може като се получи вакум да издърпа всичко)презерватива, надух го и го завързах, започна да издиша, установихме че има малка дупка в самия му край (началото )на отвора. Аз съм почти обеден, че е предизвикана от свалянето, пък и съм свършил извън нея. И въпреки всичко ще вземем хапче. Как мислите че е станало Вие?
Неви трябват хапчета като си свършил извън нея

shokoto91
01-17-2009, 18:48
Първо самия презерватив съдържа някаква глупост която убива част от сперматозоидите (съжалявам, но нямам представа как се казва това, някой ако иска да обясни) и предеакулациопнната течност няма шанс дори и с дупчица ;) А и ти си свършил извун нея.. май трябва да ви се покаже оная тема със страничните ефекти от ескалел... наистина хапчето е доста вртедно и в случая не е нужно да го пиете :) Мисли за приятелката си и нейното здраве и не се панирайте излишно ;)

loveme
01-17-2009, 18:50
не е нужно хапче след като си свършил извън нея ;) :?

LovelyGirl
01-17-2009, 18:57
За какво и е хапче?Това са глупости.Нито си свършил в нея,нито нищо.То,ако трябва всеки път когато се усъмниш да го пие,момичето ще си разбие организма тотално..
Не се шашкайте толкова.

GabisiTa
01-17-2009, 19:28
И аз мисля, че не й трябва хапче...

thelostone
01-17-2009, 19:45
Без хапчета!!!

miloto_girl_4e
01-17-2009, 19:49
Не мисля, че трябва да си товари организма при положение, че не си свършил в нея и, че не си сигурен, че тази дупчица я е имало през цялото време :!: Тези хапчета не са бонбони, а са пълни с хормони :!:

dd_93
01-17-2009, 20:07
Добре, малко се пообърках, благодаря за отговорите!
Трябва или не трябва да се взема, защото сме много наплашени, на някой случвало ли му се е същото?

djuki
01-17-2009, 20:09
мисля си че ако дупчицата беше от началото по някое време щеше да се скъса презерватива . Свършил си отвън не я тъпчи веднъж направих такава грешка от паника да го пия това хапче, и после ми дойде 3 пъти за 1 месец !

Lolitta
01-17-2009, 20:13
Не мисля че е нужно да взимате хапче..

LovelyGirl
01-17-2009, 20:31
От какво се пообърка :-o
Всички ти казаха,че не трябва да взима хапче и то си е така.Нищо не е станало,не се притеснявайте. ;)

Extremescream
01-17-2009, 20:41
Първо самия презерватив съдържа някаква глупост която убива част от сперматозоидите (съжалявам, но нямам представа как се казва това, някой ако иска да обясни)
Спермицид му се вика :)

Rofl4etoo
01-17-2009, 20:44
Не не не не зимаите хапче няма смисъл!Последните изследвания на учените показват че от предеркулационата течност не може да се забременее!До преди известно време се носеха някакви митове че може но.. :) Не мисля че има смисъл от Ескапел .. по принцип няма нищо страшно и да го вземе но вие си решавате!( и да давате излишни пари)

MidnightShadow
01-17-2009, 20:46
Първо самия презерватив съдържа някаква глупост която убива част от сперматозоидите (съжалявам, но нямам представа как се казва това, някой ако иска да обясни)
Спермицид му се вика :)
Не съм виждала Durex със спермицид, а за Love съм 100% сигурна, че не съдържат. Но и според мен няма смиъл от хапче, поради гореспоменати причини, казани от други потребители. Едва ли е станал гаф.

Extremescream
01-17-2009, 20:47
По приницип така му се вика на това нещо,дето ги убива.А дали има в Дюрекс-нз

SoFarSoG00d
01-18-2009, 11:03
Аве човеко, тия хапчета не са бонбонки и се пият само в крайни случай, след като дупката е била близо до отвора, значи е невъзможно да е излязло нещо от нея(предеякулационна течност, след като си се изпразнил извън нея). По-добре да не взима хапче. А дупката може да я е имало от началото но според мен след като се намира там не е опасно :)
++++++++++++++