View Full Version : работа за лятото
.. DeViL mAy CrY ..
01-17-2009, 20:23
Сигурно темата може да не е за този раздел а и е доста раничко да се ообсъждат тези неща,но нека почнем по рано :D Та така кой какво е решил да работи това лято или ще чакате парите ви да паднат на готово.Аз за първа година ще работя(дано да намеря работа),не защото нямам средства а искам да стана по самостоятелна :-D и вечер ще има живот
miloto_girl_4e
01-17-2009, 20:25
Миналата година работих за пръв път като сервитьорка, бая пари падат, ако попаднеш на хубаво място, тази година пак ще си опитам късмета като такава :!: :) :)
thelostone
01-17-2009, 20:31
От 2 лета насам работа и това няма да е изключение...не съм сигурна какво точно ще е, ама ще се бачка...трябват париииии...
mysterious93
01-17-2009, 21:34
а от колко годишни ви взимат доло горе??щото и аз искам лятото да работя като сервитьорка (лятото ставам на 16) но нямам нито опит нито нищо :D и то вярно че ако имаш връзки се уреждаш ако ще и на 14 да си..ноо просто питам по принцип как е :)
Darkkiss
01-18-2009, 05:18
Сигурно темата може да не е за този раздел а и е доста раничко да се ообсъждат тези неща,но нека почнем по рано :D Та така кой какво е решил да работи това лято или ще чакате парите ви да паднат на готово.Аз за първа година ще работя(дано да намеря работа),не защото нямам средства а искам да стана по самостоятелна :-D и вечер ще има живот
НА ОКОЛОВРЪСТНОТО БЕ ПИЧ ПА ДДЗ КОЛКО ЩЕ ЗИМАШ :П
Ми не знам. Без връзки се намира адски трудно работа за няколко месеца. Пък и финансовата криза също..
ToniStoraro
01-18-2009, 08:09
Досега съм бил
Сервитьор на морето (Слънчев бряг)
раздавач на листовки
носач на строителни материали на село (там един си строеше къща и после 500 лева ми даде за няма и месец)
Веднъж за 1 седмица бях спасител в басейна (тва лятото беше)
и понякога помагам на разни хора на село дето после дават пари.
Общо зето тва е
Тва лято може пак да си намеря нещо.
Kostadin_682
01-18-2009, 08:10
Отивам да бачкам на строеж, че си тряят пари :?
ми аз съм на 14 ама се надявам вуйчо ми да ме уреди лятото някъде :D , в смисъл той има магазини по морето, кафета, тва онова, все ще ми намери нещо, пък и тогава ще съм почти на 15. Ако не стане пък това, пак се надявам да поработя нещо, било то да раздавам листовки или нещо подобно.
sexa_na_kompleksa
01-18-2009, 12:20
Мисля да се пробвам като сервитьорка. 8-)
BoCupycake
01-18-2009, 14:07
На същото дередже съм.
Много искам да ида да работя на морето тази година,мисля да изкарам един курс за барман и да отлитам натам....в краен случай мисля сервитьорка,но ще видим какво ще стане.Нямам търпение,малко ме е страх за първа година ще ми е,но се надявам да се съберем доста приятели и да отидем заедно. :)
jambo_bs
01-18-2009, 14:30
Ми по принцип пак барман мисля да работя и това лято или face control.Ще видя има време :)
BoCupycake
01-18-2009, 14:47
Ми по принцип пак барман мисля да работя и това лято или face control.Ще видя има време :)
Карал ли си някакви курсове?
Абе да попитам аз някой да знае общо взето къде в София има платени курсове за барман,на морето изискват ли да имаш някакъв сертификат и неща от тоя род. :-o
emoti0nal_girl
01-18-2009, 16:24
Аз миналото лято бях сервитьорка и що годе добри пари взимах :D Ама тва лято незнам...наще искат да ме слагат администраторка на хотела ни,ама на мен ми се струва доооста тъпо...Ама има още много време де :D :D
.. DeViL mAy CrY ..
01-18-2009, 17:28
НА ОКОЛОВРЪСТНОТО БЕ ПИЧ ПА ДДЗ КОЛКО ЩЕ ЗИМАШ :П
ее как ли не се сетих :o там отивам оформят ли ме по предметите и отивам на околовръсното :D
ToniStoraro
01-18-2009, 17:53
Между другото тия дето не сте били не си мислете, че да си барман или сервитьор е лесна работа. Гледам тука мнения аз ше стана барман аз сервитьор. По цял ден вървиш напред назад спориш с пияници, надяваш се на някакъв бакшиш, после след това слушаш всякакви овиквания, псувни, бързаш колкото можеш, за да не закъснееш с някоя поръчка, после на края на деня си много уморен. Така че не си мислете Айде ставам сервитьор какво толкова :D
BoCupycake
01-18-2009, 21:59
Между другото тия дето не сте били не си мислете, че да си барман или сервитьор е лесна работа. Гледам тука мнения аз ше стана барман аз сервитьор. По цял ден вървиш напред назад спориш с пияници, надяваш се на някакъв бакшиш, после след това слушаш всякакви овиквания, псувни, бързаш колкото можеш, за да не закъснееш с някоя поръчка, после на края на деня си много уморен. Така че не си мислете Айде ставам сервитьор какво толкова :D
Аз съм работила като сервитьорка и тая работа не ме притеснява,а професията барман просто ме кефи и бих опитала.Пък и то на морето повечето тийнове т'ва бачкат. :-o
gree_girl
01-19-2009, 19:27
Аз чесн оказано много се двоумя, защото все пак цял живот ще работим, пък и лятото е време да си починем от тва училище, да полудеем ... но пък е друго да разполагаш със свои пари ... просто много се чудя.
it_ends_tonight_
01-20-2009, 11:30
Аз мислех от тва лято да почна работа. Ама толкова ангажименти ми се очертават, че сигурно няма да мога. А искам, щото не сме никак заможни и искам да помагам на нашите и да им докажа, че мога да се оправям и сама.
Nitroglycerin
01-20-2009, 12:53
На околовръстното има неограничен брой работни места целогодишно :D :D
Whyniser
01-20-2009, 15:05
На 1 строеж туй лято отивам.Вътрешна изолация,бъркане на разтвори.За лятото едни 900-1200 лв хубаво ще дойдат :) :grin: