View Full Version : Ревнувам от най-добрата му приятелка!:( some help?
emily_1234
01-17-2009, 22:48
Ужасно е ! Не мога да спра да ревнувам, прекарва стrашно много време с нея-живеят близо, тренират заедно и сега се прибира в 1.30 и ми казва че е бил с нея! И казва тя ми е само "най-добра приятелка", а тогава аз какво съм-машина за секс ?!?!?! Трудно е- трудно е да се сдържам, много съм подозрителна, но не искам да създавам напрежение между нас. Практически вия няма какво да направите за мен, но моля ви кажете какво бихте направили ако бяхте на мое място или ако има с какво да ме успокоите- давайте !! :-o :-o :? :? :? :(:(:(
LiveFlower
01-17-2009, 23:06
какво е БФФ? :-o
emily_1234
01-17-2009, 23:09
best friend FOREVER ;( (той така и вика) :?
Ми според мен няма за какво да се притесняваш, но ако те пренебрегва заради нея може би трябва да поговориш с него и да му обясниш как се чувстваш :)
SkendY_F
01-18-2009, 00:27
Фанатизъм....И може би страх от бъдещо прегрешение от неогова страна...!
Няма страшно!Ревността е излишна!Не заставай между него и най-добрата приятелка!Проучи нещата,но не се вманиачавай! :? С времето ще се разбере...
Darkkiss
01-18-2009, 05:00
Ужасно е ! Не мога да спра да ревнувам, прекарва стrашно много време с нея-живеят близо, тренират заедно и сега се прибира в 1.30 и ми казва че е бил с нея! И казва тя ми е само "най-добра приятелка", а тогава аз какво съм-машина за секс ?!?!?! Трудно е- трудно е да се сдържам, много съм подозрителна, но не искам да създавам напрежение между нас. Практически вия няма какво да направите за мен, но моля ви кажете какво бихте направили ако бяхте на мое място или ако има с какво да ме успокоите- давайте !! :-o :-o :? :? :? :(:(:(
КАЖИ МУ ЧЕ Я МРАЗИШ!!!
ImmortalForever
01-18-2009, 08:05
Идва ти на помощ човек, който така яко си пострада от най-добратата МУ приятелка, че още така доста ми държи влага..То не бях смс-и от нейна страна "О, колко те обичам", то не бяха срещи, то не беше писане по скайп.Еба майката на целия мтел.бг тая пача..С две думи съветът ми е, ако той не иска да я разкара, говори с нея и учтиво я предупреди, че ако продължи ще има нелицеприятни последствия.АКо и това не помогне, пробвай хард метод, ако и това не РЕЖИ!!!
Kostadin_682
01-18-2009, 08:06
Че ти на приятеля си доверие нямаш ли му бре? :? ...може пък да ти казва истината...
Аз ще те посъветвам да започнеш да прекарваш повече време с него и да му покажеш че ти също можеш да бъдеш негова BFF. А и защо не се опиташ да опознаеш онова момиче, може да се окаже свясна :P
soul1199
01-18-2009, 08:45
pogovorete,kaji my,4e ti e gadno,4e prekarva tolkova vr s neq.Edin ot biv6ite mi,taka prekarva6e mn vr i az govoreh s nego,toi mi kazva6e:spox,n6 nqa m/y nas,az mn go revnyvah,edna ve4er vidqh,4e i e pisal,4e q obi4a v sms i tova prelq 4a6ata :-x skusah go,te trugnaha i na drygiq den toi po4na da me ymolqva da se vurna pri nego,ala bala :-x
ами започни и ти да тренираш с него...и ти излизай с тях
все пак си му приятелка, ако ти каже че не иска да излизаш с тях трябва да се позамислиш малко и да разбереш как стоят нещата...аз какви ли не щуротии не съм измисляла за да разбера дали гаджето ми не кръшка с "най-добрата му приятелка" :D
Нормално е да има приятели и приятелки, но НЕ Е НОРМАЛНО да прекарва толкова време с нея. Защото когато си влюбен гаджето ти става исвен любовник и партньор житота - най добър приятел.
А ако толкова иска да прекарва време с нея може да те взима понякога със себе си. Струва ми се доста съмнително всичко това. Поговори с него, но тактично без да му поставяш условия.
.. DeViL mAy CrY ..
01-18-2009, 09:28
поговори с него,искай и ти да прекарваш времето с него и бфф му.Мисля,че ще те разжбере,а ако не те разбери пойскай да ходиш с него
Ми според мен няма за какво да се притесняваш, но ако те пренебрегва заради нея може би трябва да поговориш с него и да му обясниш как се чувстваш :)
+1 А той какво тренира, че така става, че по цял ден са заедно?
PreciousDiamond
01-18-2009, 10:11
Господи , колко ги мразя тея "Най-добри приятелки" :o 8-)
emily_1234
01-18-2009, 10:27
Ами той живее на другия край на София (буквално) и сме много далеч един от друг т.е няма как да излизам заедно с тях... а иначе те си тренират и после ходят заедно някъде :? :( ;( съмнително нали... ;(
не е нормално, само това мога да кажа
Не мисля, че мога да го кажа по - добре. 8-) Дори и бившите не са толкова голяма заплаха, колкото БФФ-тата.
ShaLqLqLqXa
01-18-2009, 10:50
+123456789...
PreciousDiamond
01-18-2009, 10:51
Не мисля, че мога да го кажа по - добре. 8-) Дори и бившите не са толкова голяма заплаха, колкото БФФ-тата.
Бившите са на второ място . Тях ги мразя мааалко по-малко . Но и те са си за бой 8-)
Аз съм щастливка, моя няма бивши и няма бфф :D
Бившите са на второ място . Тях ги мразя мааалко по-малко . Но и те са си за бой 8-)
Според зависи. Ако е по - манипулируем може да си го караш да се кара с нея до безкрай и да се радваш на сеира. 8-)
GabisiTa
01-18-2009, 10:55
А за бивша и същевременно най-добра приятелка? :D :x
По темата: Поговори с приятеля си, кажи му че не ти е приятно да прекарва толкова време с нея и дано да те разбере ... Както казах и моя приятел си има най-добра приятелка, която му е и бивша, но не прекарва толкова време с нея и въпреки това, пак ревнувам .. А не мога да си представя да излизаме тримата .. ! :?
PreciousDiamond
01-18-2009, 10:57
Според зависи. Ако е по - манипулируем може да си го караш да се кара с нея до безкрай и да се радваш на сеира. 8-)
:oops: Аз съм го правила 8-) Пиша си аз със бившия ми .. и със неговата бивша 8-) Която беше толкова лицемерна кучка, че няма накъде 8-) И му копирам всичко , което тя ми казва и тя по едно време нещо се изпусна , каза нещо на криво за него .. и аз ХОП веднага копирам .. и после аз с една самодоволна усмивчица на лицето на следващия ден го питам : "Кво стана, оправихте ли се със Сиса ? " и той : " Оф не ми говори за тая , блокирах я , не мога да я гледам " 8-) При което аз със зле скрита усмивчица : " Ех .. нали не съм аз виновна? :( " 8-)
Ти си бахти и злата. (добре, че аз не съм ) 8-)
PreciousDiamond
01-18-2009, 11:01
Не съм бе .. само мъничко :oops: 8-)
Такова понятие най-добър приятел/приятелка няма. Нали се сещате за рекламите на спрайт ;)
PreciousDiamond
01-18-2009, 11:02
Такова понятие най-добър приятел/приятелка няма. Нали се сещате за рекламите на спрайт ;)
Спрайт има да ти каже нещо .. Твоят най-добър приятел те желае 8-)
leoparda93sl
01-18-2009, 11:06
+1 :D 8-)
emily_1234
01-18-2009, 11:38
:oops: Аз съм го правила 8-) Пиша си аз със бившия ми .. и със неговата бивша 8-) Която беше толкова лицемерна кучка, че няма накъде 8-) И му копирам всичко , което тя ми казва и тя по едно време нещо се изпусна , каза нещо на криво за него .. и аз ХОП веднага копирам .. и после аз с една самодоволна усмивчица на лицето на следващия ден го питам : "Кво стана, оправихте ли се със Сиса ? " и той : " Оф не ми говори за тая , блокирах я , не мога да я гледам " 8-) При което аз със зле скрита усмивчица : " Ех .. нали не съм аз виновна? :( " 8-)
8-) Чакай, чакай. Бившата на приятеля ми се казваше Сиса !! :D :D :D 8-) хахах какво съвпадение 8-)
PreciousDiamond
01-18-2009, 11:50
Случайно приятеля ти да се казва Дани? :shock: 8-)
Kostadin_682
01-18-2009, 11:56
o.O ти с дали ли излизаш?
emily_1234
01-18-2009, 12:18
Ууф успокои ме :smt011 Не е Дани ! И все пак 2 гадни Сиси :D :D :D :D 8-) 8-) 8-) :lol:
PreciousDiamond
01-18-2009, 15:51
o.O ти с дали ли излизаш?
Не бе .. говоря ти за преди ... :?
Ами той живее на другия край на София (буквално) и сме много далеч един от друг т.е няма как да излизам заедно с тях... а иначе те си тренират и после ходят заедно някъде :? :( ;( съмнително нали... ;(
Ахам те си тренирали заедно си нещо си там я тенис, я лека атлетика и после някъде си отиват двамцата - брехххххх, наистина поговори сериозно с него!
fuckUall
01-18-2009, 16:02
Отиди да си поговориш с нея,ако толкова не можеш да я понасяш.Най-добрата приятелка на моето гадже също е мн често с него,но просто с нея сме се разбрали,че ако забележа нещо подозрително ще хвърчи перушинаа..!
за най-добрите му приятелки му вярвам на моя , но има някви други пачи детоо им е*** майката и после даже не смеят да говорят с него ... :D
инаачее поговори с нея , поговори с него-кажи им , че прекалената им привързаност не ти понася и така... поне той би предприел нещо ако те обича :-)
Казва се да се има доверие на човека до теб... ама мен ме съмнява това прекалено прекарване на време с нея... ак оискаш започни така да разбереш малко повече... смисъл... опитай се да му намекнеш че искаш ти да си повечко време с него... да споделя на теб... да видим дали ще иска...?! :wink: А ако категоричн откаже да губи от времето си с нея то определено има нещо гнило в цялата работа... :? Успех ти желая! :)
holyshade
01-18-2009, 18:41
просто му кажи :]]
mickelangelo
01-18-2009, 19:18
защо не обясниш това което обясни на нас ? Ако наистина е с теб .. би бил повече време с теб. . ако тя наистина му е приятелка би го разбрала 8)
Naughty_
01-18-2009, 20:46
Освен ако тя не е супер грозна и тъпа трябва много да се тревожиш :? или просто поучи всичко
SoFarSoG00d
01-18-2009, 21:07
Ако прекарва повече време с нея,отколкото с теб имаш повод да си бясна.Трябва да поговориш с него за това,защото ако отлагаш този разговор във времето ще се създава все по-голямо напрежение.Ако беше най-добрият му приятел -няма проблем,но как би се почуствал той ,ако ти имаш същите отношения с най-добър приятел и го пренебрегваш.....задай му този въпрос.
emily_1234
01-18-2009, 21:42
Освен ако тя не е супер грозна и тъпа трябва много да се тревожиш :? или просто поучи всичко
много е красива (виждала съм я) и е голяма к*рва по описание на други лица... :? :? а сега де... :x
SoFarSoG00d
01-19-2009, 06:33
много е красива (виждала съм я) и е голяма к*рва по описание на други лица... :? :? а сега де... :x
Според мене гаджето ти 100% се оправя с нея.
S_L_A_D_U_R_K_A
01-19-2009, 06:37
Има място за притеснение! Гаджето трябва освен "машина за секс" да е и добра приятелка. Поговори с него!
Wrathchild
01-19-2009, 06:47
В този етап от възрастта е нормално. Факт е, че човек прекарва по-малко от времето си с приятели чак когато се задоми.
SoFarSoG00d, не е задължително. Знам как стоят нещата с най-добрите приятелки, защото във миналата връзка на мъжо ми, аз бях в нейната роля. Привличане между нас имаше. Но нито аз, нито той си позволихме да направим нещо. Но има такива, на които не им пука. Истината е, че сега ако приятелят ми вземе да прекарва много време с някоя, изобщо няма да повярвам, че са само приятели.
Авторке, съветвам те да не тръгваш с рогата напред. Обясни му, че ти се иска да прекарва повече време с теб, защото не е редно да не може да направи баланс между нея и теб. Но в никакъв случай не започвай с 'Искам те само за мен, тя да се оправя, разкарвай я!'. Няма да го направи, а и нищо чудно да се обърне срещу теб. Имай едно наум, но не вярвай чак толкова на хорските приказки, защото нищо чудно да искат да ви разделят. В началото на моята връзка толкова хора изсипаха такива гадости по мой адрес, че излезе, че всеки в града ме е минал, едва ли не... И ако ги беше послушал, както ти слушаш хорското мнение... до сега да ме е зарязал 100 пъти. Така че просто имай едно наум, колкото да очакваш всичко. Но не им вярвай на 100%.
mirkisss
01-19-2009, 06:53
Best friends forever 8-) 8-)
macegirl
01-19-2009, 17:37
Oт една страна има голямо място за паник-твърде силно казано де,но от друга не била съм на мястото на това момиче,което ти описа на 1000000000000000 % тя го хар.,но момчетата не са кой знае колко схватливи (нейскам да обидя никое момче се пак зависи :-D ),но сиг на 1000000000 % че той няма никакви чувства към нея просто била съм в същия случай!Препоръчвам ти е така да го дръпнеш настрани и да му кажеш какво мислиш се пак ако той я хар мисля,че вече трябва да си скъсана!Няма кой знае колко голям процент за паника споко :? !
emily_1234
01-20-2009, 15:38
хораа благодаря ви мн за мненията но всичко свърши !!! видях любовен СМС на gsm-a му. Това е края. Скъсахме. ТОЧКА. :? :x :x :? :-# очевидно е изневерявал копелето мръсно. защо винаги попадам на такива пропадняци дееба !!! :-x
PreciousDiamond
01-20-2009, 15:52
хораа благодаря ви мн за мненията но всичко свърши !!! видях любовен СМС на gsm-a му. Това е края. Скъсахме. ТОЧКА. :? :x :x :? :-# очевидно е изневерявал копелето мръсно. защо винаги попадам на такива пропадняци дееба !!! :-x
Оооо още една кандидатка за боооооооооойййййй :grin: Нека да я набия, нека , нека :x 8-)
ImmortalForever
01-20-2009, 15:56
Аз казах ли ти?? Че такива курвички БФФ-та не струват....
Kostadin_682
01-20-2009, 15:57
Оооо още една кандидатка за боооооооооойййййй :grin: Нека да я набия, нека , нека :x 8-)
тия хапчета развалят хората 8-)
Ти сама го каза пропадняк - след врем той ще си блъска главата! Горе главата, Безраличие, не показвай, че ти е тъжно, бъди Горда, казах ти - Безраличието му е майката! Оставяй ги тия двамата - смръдльовци!!!
Prophecy
01-20-2009, 20:16
И аз бих ревнувал много ако приятелката ми прекарва сумати време с някав приятел .. аз бих е попитал , защо постояно е с него , не съм ли аз по важен и такива неща .. питай го и ти него :-o
Prophecy
01-20-2009, 20:18
И още нещо : Приятелство междо момче и момиче няма !
ИМА!!!!
От както съм се родила съм приятелка с 2 момчета-не преувеличавам,родителите ни се познават от поне 20 години и мога с ръка на сърцето да кажа че освен притеслки чувства между нас друго няма!!!! Няма и да има-чувствам ги като по-големите ми братя! И за 18 години и те не са показали да имат по-друго отношение към мен!
emily_1234
01-20-2009, 20:43
ИМА!!!!
От както съм се родила съм приятелка с 2 момчета-не преувеличавам,родителите ни се познават от поне 20 години и мога с ръка на сърцето да кажа че освен притеслки чувства между нас друго няма!!!! Няма и да има-чувствам ги като по-големите ми братя! И за 18 години и те не са показали да имат по-друго отношение към мен!
Еми тва очевидно не е било такова приятелство :?
ИМА!!!!
О я горе главата! Не го познавам тоя,но след като не е оценил какво е имал правилно си му теглила ножа! Човек малко или много трябва да си знае цената. А така нареченото му БФФ тряя да е ебати кучката за да се опитва да раздели "най-добрия си приятел" и гаджето му...Има едно нещо наречено женска солидарност,което май върви на изчезване. Аз примерно със заети мъже не се занимавам,колкото и да ми харесват!
emily_1234
01-22-2009, 19:08
ИМА!!!!
О я горе главата! Не го познавам тоя,но след като не е оценил какво е имал правилно си му теглила ножа! Човек малко или много трябва да си знае цената. А така нареченото му БФФ тряя да е ебати кучката за да се опитва да раздели "най-добрия си приятел" и гаджето му...Има едно нещо наречено женска солидарност,което май върви на изчезване. Аз примерно със заети мъже не се занимавам,колкото и да ми харесват!
е ето тва е жена ! трябва всички да са така макар и да знам безсмислеността на твърдението ми. Докато има жени и мъже ( в случая "най-добри фр" ) ще има и изневяра. напоследък около мен само се чва кой с кой се чукал без да им пука за 3тия човек във връзката...
ifkataAa
01-22-2009, 19:25
Напълно си си права.Какво като е най-добрата му приятелка,нали е жена.Според мен трябва да поговориш с него и да му обясниш как се чувстваш.Ако те обича истински ще разбере и ще спре да се вижда толкова често с нея.А ако откаже,значи държи повече на нея отколкото на теб и няма смисъл да сте заедно.Все пак не взимай думите ми навътре,това са си лични мои разсъждения и аз щях да постъпя така,което не означава,че и ти трябва да го направиш. :)
Успехчета :P
Kostadin_682
01-22-2009, 20:28
хмм поговори с него... не е добре това, което прави...никога не бих предпочел да излизам повече с приятели отколкото с любимия човек... :?
TheBlackRose
01-23-2009, 06:03
Съгласна съм с горното мнение.И аз си имам приятели,имам си и най-добър приятел,но пък винаги съм прекарвала повече време с гаджето си...Не е редно това да прекарва толкова часове с нея.А пък ако ти имаш повече свободно време ходи с тях,където и те се мандахерцат...Ако ти каже нещо,че не мож еили к'вото и да било значи работата не върви към добро...