View Full Version : Осносно високата сексуална активност на днешната младеж.
Nam3less3
01-18-2009, 10:16
Откъде е това желание на всички, дори и на 13 годишните, да правят секс? Освен от хормоните и от естествената нужда, то се засилва, и дори става ненормално, заради отвсякъде заливащата ни похот, според мен. От рекламите по телевизора, през вицовете в шоуто на Слави, до билбордовете из града, и накрая в банерите в рекламите по интернета. Навсякъде се говори за секс, и навсякъде има изображения на хубави жени. Е, не че съм против това, но после хората се чудят що и най-малките си правят сексуални актове помежду си. Ами как няма, като тая похот ни залива отвсякъде. Момчетата не забелязват момичета без къси полички, съответно момичетата ги носят.
Заради това съм против критиките върху "13-годишните", никой не издържа на заливащите го вълни от сексуална подбуда.
Ако това ви пречи, отидете да живеете в някоя ислямска република, където ако се покажете с пола религиозната полиция ще ви арестува и жените ще ви убият с камъни, задето сте събуждали похот у мъжете им. :-D
А сдържането от секс дори води до болести на психиката.
PreciousDiamond
01-18-2009, 10:22
Попринцип темата е за "секс" ама айде ... :-D
Та по темата : Че как няма да правят секс на по 13 ? Че те като са на 16 и още не са се ебалии с поне 3-4 вече ги мислят за бавноразвиващи , задръстени и какви ли още не ... :?
Но " Животът е такъв, ситуацията е такава, а аз израстнах такъв в тая държава" ...
ShaLqLqLqXa
01-18-2009, 11:41
Защото ако не са го правили на 13 им се присмиват. Всичко е въпрос на внушение от приятелите (ако изобщо са такива) и от възпитанието на родителите. :)
bogzfaggot
01-18-2009, 12:06
Не ви ли писна от тея теми we,айде ебете се вие на която възраст искате и остаете хората да си живея и провалят живота,аман,само се чудите как да се изкарате по свестни и интелигентни от другите с тея теми,
Kostadin_682
01-18-2009, 12:08
А бе ако искат и на 10 да се Е*ат... me ne frega... :x
cherinka
01-18-2009, 12:29
Не ви ли писна от тея теми we,айде ебете се вие на която възраст искате и остаете хората да си живея и провалят живота,аман,само се чудите как да се изкарате по свестни и интелигентни от другите с тея теми,
точно така.
към автора: като се имаш за толкова умен, възпитан и извисен морално, ще те видиме тебе като станеш родител кво ще правиш.
От ся ти казвам през оная работа ще ти е детето ти кво прай, къде ходи, и надали ще намираш нужното време да обръщаш нужното му внимание...
pussycat_dolls15
01-18-2009, 12:36
Не знам какво да мисля за днешната младеж всичко може да се види и чуе. :x
girl_in_black
01-18-2009, 12:42
Ами основната причина е, че днес тийнейджърите се развиват по-бързо.Едно момиче, което има цикъл от 11 годишна, на колко се предполага, че трябва да се сети за секс?
Nam3less3
01-18-2009, 13:00
точно така.
към автора: като се имаш за толкова умен, възпитан и извисен морално, ще те видиме тебе като станеш родител кво ще правиш.
От ся ти казвам през оная работа ще ти е детето ти кво прай, къде ходи, и надали ще намираш нужното време да обръщаш нужното му внимание...Не се опитвайте да ме затапвате, тъй вие се правите на свестни и интелигентни :D Темата има за цел да обясни откъде е толкова високата сексуална активност у младите, и представя една защитна теза за 13 годишните, невинни(или не) тийнейджъри.
cherinka
01-18-2009, 15:08
Темата ти, имаща за цел да покаже и обясни откъде е тази тъй висока сексуална активност у младите е ход на ужасна тъпотия и имаща я в хиляда двеста петдесет и осем екземпляра в този форум. ;)
Няма човек, който да не потвърди думите и това "как подяволите малките шибани пикли се ебали на по не-знам-си колко години".
Ето за това е безсмислено да се обсъждат и коментират подобни теми, тъй като няма какво НОВО да се каже.
SunFl0w3r
01-18-2009, 15:12
всичко си е до човека.Защо едни са се наебали на 12-13,а други чак на 18 например?Ако си достатъчно разумен и умееш да с еконтролираш няма значение на колко си.Няма смисъл да търсим вината във рекламите илиСлави или интернет или където и да е,защото това го е имало и преди макар и в по-малки размери.Тогава от какво е било?Просто зависи от психиката на дадения човек.
GameMaster
01-18-2009, 15:15
Mnogo sum suglasna s temata.Vsushnost navsqkade e taka i tova e kato osnovna tema...Lichno az ne che sum nqkakva mrusnica ili prochie,no mnogo chesto se sheguvam na tazi tema s priqteli i poznati.Kato cqlo naistina obshtestvoto e zavladqno ot vsichkata tazi rabota....Lichno men me drazni fakta che 12-13-14 godishnite pravqt takiva neshta.Vsichko si e nai-veche zaradi gazariqta i tendenciite,no ne i zaradi chuvstvata.Jalko...No ne mojem da napravim mnogo.
Krasencety
01-18-2009, 15:21
всичко си е до човека.Защо едни са се наебали на 12-13,а други чак на 18 например?Ако си достатъчно разумен и умееш да с еконтролираш няма значение на колко си.Няма смисъл да търсим вината във рекламите илиСлави или интернет или където и да е,защото това го е имало и преди макар и в по-малки размери.Тогава от какво е било?Просто зависи от психиката на дадения човек.
;-) Напълно съгласна...
ShaLqLqLqXa
01-18-2009, 15:25
Темата ти, имаща за цел да покаже и обясни откъде е тази тъй висока сексуална активност у младите е ход на ужасна тъпотия и имаща я в хиляда двеста петдесет и осем екземпляра в този форум. ;)
Няма човек, който да не потвърди думите и това "как подяволите малките шибани пикли се е**ли на по не-знам-си колко години".
Ето за това е безсмислено да се обсъждат и коментират подобни теми, тъй като няма какво НОВО да се каже.
Напълно съгласна! :)
nicolepcd
01-18-2009, 15:29
Ми просто децата искат да преминат от света на детето към света на големият и зрял човек и смятат, че това е идеалният начин. 8) Аз лично не го одобрявам, но всеки си отговаря за него ;) :)
aka6a_vamp
01-18-2009, 15:30
Жена ми роди в 8ми клас...проблем?!
fuckUall
01-18-2009, 15:33
Защото ако не са го правили на 13 им се присмиват. Всичко е въпрос на внушение от приятелите (ако изобщо са такива)
++
soul1199
01-18-2009, 15:41
Защото ако не са го правили на 13 им се присмиват. Всичко е въпрос на внушение от приятелите (ако изобщо са такива) и от възпитанието на родителите. :)
+1i da se fukat estt
Има нещо такова. Едни го правят заради приятелите си, втори за да покажат колко са 'големи и отворени', трети просто щото им се прави... тяхна си работа! Аз съм на 13, още съм девствена, не смятам скоро да променям това.
А на въпроса към една връстничка 'Как ше му даваш да те *** без презерватив, аз не бих го направила!' тя е отговорила 'Монахинка работа!' :lol:
Nitroglycerin
01-18-2009, 18:33
Значи веднъж влязох при зайците в мойто даскало и реших да преподавам сексология и едно момиченце взе една химикалка и подробно обясни как се прави орална любов,но не можа да ми реши едно просто уравнение по химия,останах вцепенен.Единствено можем да им запушим с тапи всички дупки за да ги спрем.