PDA

View Full Version : Странна ли е връзката ни?!

ChocolateGirl
01-18-2009, 16:45
Минало..
заключете темата

fe6an4eto0
01-18-2009, 16:48
оу тва ми е познато карате ли се ? Заяждаш ли се с него постоянно? Говориш ли пред него за бившите ... все има нещо такова което той ти казва да не го казваш а ти продължаваш....

zaraaa
01-18-2009, 16:50
Връзката ви наистина е странна - поговори с него сериозно и му кажи какво те тревожи!

hooliganka89
01-18-2009, 16:50
Mi malko e stranno,no msile,che glavnata prichina e u nego.Qvno toi si e strannen chovek.

fuckUall
01-18-2009, 16:51
Връзката ви наистина е странна - поговори с него сериозно и му кажи какво те тревожи!

x3eme
01-18-2009, 16:52
опитва се да те върти на малкия си пръст.....не знам що му се водиш по акъла а не му теглиш една майна и не потърсиш нещо по добро за себе си

soul1199
01-18-2009, 16:53
pogovorete,pitai go,za6o se otdrupa po nqkakuv na4in ot teb

nicolepcd
01-18-2009, 16:54
На твое място бих се чувствала доста тъпо. Не знам колко му липсваш, щом не те цени и те поставя на 3-4-5 място... :? Аз не бих издържала... поговори си с него, може да е някакъв по-особен характер. :)

vanilla
Няма странна връзка, защото няма точен стереотип за връзка. Всяка връзка си е уникална за себе си. Само че в една връзка се предполага, че двамата партньори трябва да са щастливи, иначе няма смисъл да са заедно.
Поговорете си открито и се разберете.

sku
трябва да има съответсвие между думите и действията-тук очевидно няма. Не виждам защо си се заблудила че имате връзка даже...може само ти да смяташ така

hooliganka89
01-18-2009, 16:56
трябва да има съответсвие между думите и действията-тук очевидно няма. Не виждам защо си се заблудила че имате връзка даже...може само ти да смяташ така

hahaha :razz:

ChocolateGirl
01-18-2009, 16:59
оу тва ми е познато карате ли се ? Заяждаш ли се с него постоянно? Говориш ли пред него за бившите ... все има нещо такова което той ти казва да не го казваш а ти продължаваш....

Ами в интерес на истината,не се караме(дори до сега сме нямали някакъв сериозен разговор,нещата са много повърхностни) А аз гледам да не се заяждам.Забравих да кажа,че понякога прави остри изказвания за приятелките ми..като знае че са ми най-добри.Мисля,че самата му личност е някак странна,защото дочувам че и с бивши момичета е бил така.. :(

PeopleAlwaysLeave
01-18-2009, 17:00
Еми от почетеното според мен изобщо не му пука... Сякаш не сте заедно - той те пренебрегва, поставя те на както казаха 3-4-5 място...не проявява интерес към теб, не ти се обажда, казваш, че в скайп ти пише от дъжд на вятър... Звучи ми сякаш изобщо нямате връзка :? И това с подаръцити . не че нещо ама дори и на Коледа ли нищо не ти подари ? :shock: Поговори с него макар че аз ако бях на твое място щях да сложа директно чертата без да му се обеснявам защо - много мразя да ме пренебрегват :x

zaraaa
01-18-2009, 17:04

Ами в интерес на истината,не се караме(дори до сега сме нямали някакъв сериозен разговор,нещата са много повърхностни) А аз гледам да не се заяждам.Забравих да кажа,че понякога прави остри изказвания за приятелките ми..като знае че са ми най-добри.Мисля,че самата му личност е някак странна,защото дочувам че и с бивши момичета е бил така.. :(

Аз с моят по-бивш приятел бяь така - много го обичах, давах всичко за него,а той - прави си кефа и хич не му беше на акъла, че е с мен, бяхме заедно 8 месеца, от които не останаха много хубави моменти, но се привързах много към него и много трудно преживях раздялата, мога да кажа също и, че много трудно се общува с такъв човек и не знаеш във всеки един момент на къде ще го избие сачмата, така че вмсето да се измъчваш по-добре се разделяй с него, докато е време.......

GameMaster
01-18-2009, 17:04
Vsichko ne e normalno....Spored men te razigrava.Po-dobre pogovorete seriozno i kaji na nego vsichko tova keoto kaza na nas.Haide uspeh.

BaiToq
01-18-2009, 17:05
Нещо не е наред.
Звездите ми го говорят.

partychild
01-18-2009, 17:06
За мене не е нормална връзка.. аз не бих продължила да съм с него щом ме пренебрегва така :? реши си сама ..

soul1199
01-18-2009, 17:07
Нещо не е наред.
Звездите ми го говорят. :lol: :lol: :lol:

aka6a_vamp
01-18-2009, 17:11
Леле много е студен :shock: сама прецени има ли смисъл да му търпиш гадния характер

ChocolateGirl
01-18-2009, 17:11
Еми от почетеното според мен изобщо не му пука... Сякаш не сте заедно - той те пренебрегва, поставя те на както казаха 3-4-5 място...не проявява интерес към теб, не ти се обажда, казваш, че в скайп ти пише от дъжд на вятър... Звучи ми сякаш изобщо нямате връзка :? И това с подаръцити . не че нещо ама дори и на Коледа ли нищо не ти подари ? :shock: Поговори с него макар че аз ако бях на твое място щях да сложа директно чертата без да му се обеснявам защо - много мразя да ме пренебрегват :x

Ами в интерес на истината нищо не ми подари.На Коледа не бяхме заедно,но след това се видяхме..и пак нищо :( Незнам какво да мисля.Явно наистина ме разиграва .. ;(

bogzfaggot
01-18-2009, 17:18
О боже мой,ми може да не те обича бе,той ако те обичаше щеше и да ти се обажда и сичко да прай,а тва за карането,искам да ти кажа че точно хората които се обичат се карат защото се вглеждат един в друг,а на него според мен не му пука

huligankata
01-18-2009, 17:20
Не се занимавай с него - не показва кой знае каква заинтересованост - сама прецени струва ли си .

StayFly
01-18-2009, 21:29
Здравейте,искам да ви се оплача.Мисля че водя много странна връзка.С приятеля ми сме заедно почти от 3 месеца..През този период,той не ми е звънял нито веднъж по телефона(минава само на смс-и и стрели,които в последно време намаляха)Когато влезне в скайп не ми пише веднага,а когато му е на кеф-пише 2 реда (че му липсвам) и се оправдава,че е зает,често излиза без дори да каже чао..Когато сме в компания се е случвало да забрави едва ли не ,че съм до него..Досега не ми е намеквал за секс,нито ми е казал,че ме обича (св.Валентин идва и незнам какво ще правим :-o ) плюс това не сме си подарявали никакви подаръци по празниците (аз имах,но чаках той да бъде първи..но така и не дочаках и не му го дадох :( )Много ме обърква..Противоположно на всичко това което прави,той постоянно ми казва колко му липсвам и че искал да е с мен.Какво мислите..дали си внушавам,че има проблем? :-k
От написаното мога само да кажа, че този човек се държи с теб, като с парцал. Въобще не те уважа и единствено се опита да ти замаже очите с едното "много ми липсваш", колкото да отбие номера.
Според мен няма смисъл да си губиш времето с него. Намери си някой, който ще те цени като човек и ще те обича истински.

Incubus793
01-19-2009, 05:51
Naistina wi trqbwa edin otkrowen razgowor i ne mu spestqwai ni6to kaji mu wsi4ko koeto spodeli i s nas ;]]

S_L_A_D_U_R_K_A
01-19-2009, 05:57
Какво наричаш връзка тогава?! Без секс, без да си звъните и пишете, за изненади да не говорим. Ако наистина има чувства към теб ще има потребност най-малкото да те чува, когато не сте заедно. Явно единственото, с което разполага е, че му липсваш. Е това колко ще те топли според теб :( Сподели какво мислиш с него :?

Wrathchild
01-19-2009, 06:10
Свети Валентин да ти е проблема...

MaLkaTa_LaDy
01-19-2009, 06:14
Ммм да, това е проблем, но не знам защо си мисля, че има някой важен факт, който прапускаш да споделиш. =`) Но така като гледам връзката ви няма голям просперитет. :?

SoFarSoG00d
01-19-2009, 06:21
това не е връзка,да не би ти само да си мислиш,че имате връзка,а той да не знае?! :-P :-P :-P :-P

LittlePrincess
01-19-2009, 07:21
Странна е, да.Говори с него.

mickelangelo
01-19-2009, 08:41
хората приемат по различен начин нещата ... а пробвала ли си да приказваш с него .. за това ви нещо ( състояние )

DiabolicAngel
01-19-2009, 09:07
Вижда се,че не държи на теб,така че по-добре не се занимавай с него!Успех!

Alabala16
01-19-2009, 11:20
kaji na tvoq priqtel 4e e mnogo smotan :D

Hilary_
01-19-2009, 13:14
Тоя бая ме съмнява... по добре говори с него... и ак оне ти даде разумно обяснение е пак се измъкне по добре да не се занимаваш... :?

ChocolateGirl
01-19-2009, 14:00
Благодаря на всички за отговорите :-) смятам да поговоря с него сериозно и да си изясним нещата,ако не се промени..има и други момчета 8)

Mr_Crowley
01-19-2009, 14:11
НЕ, не си внушаваш... :-o :-o :-o

ImmortalForever
01-19-2009, 17:51
Не е проблем.Той просто не разкрива чувствата си..

Inlofee
01-19-2009, 17:56
а ти разкривала ли си му чувствата си :-o акоо и ти не сии може примерно да не ти показва своите, от страх , че може да не ги споделиш (чувствата) ..ддз :oops:

niquetamere
01-19-2009, 18:05
За мен най-странното е .... че не ти е намеквал за секс :D има една съмнителна работа ... :-D

summergir1
01-19-2009, 19:36
нищо не си внушаваш, това не е нормално... поговори с него и успех :)

Whyniser
01-19-2009, 19:39
Каква връзка те е хванала момиче? :-o

myNameIsImmortal
01-19-2009, 20:24
Еми мога да кажа само 2-3 неща.
Както по-горе на 1ва страница видях, някой беше казъл: "Няма странна връзка, защото няма точен стереотип за връзка. Всяка връзка си е уникална за себе си." Различни хора, различни отнощение, различни виждания, различни връзки..
Също ние не можем да преценим каква е връзката ти - дали е пълноценна или не, защото по какъвто начин и да я опишеш, ние можем да си направим само обща представа, но не познаване нито теб, нито въпросното момче, така че сама трябва да можеш да прецениш, дали си заслужава да си с него, сама ще прецениш дали той те заслужава. Колкото и съвети да ти даваме, никога няма да бъдем на 100% сигорни кое е правилното решение. :)

П.П. Надявам се да не съм единсвения мислещ по този начин. :)