.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Странна ли е връзката ни?!

Минало..
    заключете темата
    Different style, different move,
    Damn I like the way you move ..

оу тва ми е познато карате ли се ? Заяждаш ли се с него постоянно? Говориш ли пред него за бившите ... все има нещо такова което той ти казва да не го казваш а ти продължаваш....

Връзката ви наистина е странна - поговори с него сериозно и му кажи какво те тревожи!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Mi malko e stranno,no msile,che glavnata prichina e u nego.Qvno toi si e strannen chovek.

Град
    *Някъде ..В..Бургас *
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Връзката ви наистина е странна - поговори с него сериозно и му кажи какво те тревожи!
    Не ме интересува какво казва светът за теб ,
    не ме интересува ,че не те харесват ,
    явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    опитва се да те върти на малкия си пръст.....не знам що му се водиш по акъла а не му теглиш една майна и не потърсиш нещо по добро за себе си

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    pogovorete,pitai go,za6o se otdrupa po nqkakuv na4in ot teb
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Няма странна връзка, защото няма точен стереотип за връзка. Всяка връзка си е уникална за себе си. Само че в една връзка се предполага, че двамата партньори трябва да са щастливи, иначе няма смисъл да са заедно.
    Поговорете си открито и се разберете.

Град
    Враца
    На твое място бих се чувствала доста тъпо. Не знам колко му липсваш, щом не те цени и те поставя на 3-4-5 място... Аз не бих издържала... поговори си с него, може да е някакъв по-особен характер.
    еlsy

трябва да има съответсвие между думите и действията-тук очевидно няма. Не виждам защо си се заблудила че имате връзка даже...може само ти да смяташ така

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от sku
    трябва да има съответсвие между думите и действията-тук очевидно няма. Не виждам защо си се заблудила че имате връзка даже...може само ти да смяташ така

hahaha

Цитирай Първоначално написано от fe6an4eto0
    оу тва ми е познато карате ли се ? Заяждаш ли се с него постоянно? Говориш ли пред него за бившите ... все има нещо такова което той ти казва да не го казваш а ти продължаваш....
    Ами в интерес на истината,не се караме(дори до сега сме нямали някакъв сериозен разговор,нещата са много повърхностни) А аз гледам да не се заяждам.Забравих да кажа,че понякога прави остри изказвания за приятелките ми..като знае че са ми най-добри.Мисля,че самата му личност е някак странна,защото дочувам че и с бивши момичета е бил така..

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Еми от почетеното според мен изобщо не му пука... Сякаш не сте заедно - той те пренебрегва, поставя те на както казаха 3-4-5 място...не проявява интерес към теб, не ти се обажда, казваш, че в скайп ти пише от дъжд на вятър... Звучи ми сякаш изобщо нямате връзка И това с подаръцити . не че нещо ама дори и на Коледа ли нищо не ти подари ? Поговори с него макар че аз ако бях на твое място щях да сложа директно чертата без да му се обеснявам защо - много мразя да ме пренебрегват
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Цитирай Първоначално написано от ChocolateGirl
    Цитирай Първоначално написано от fe6an4eto0
    Ами в интерес на истината,не се караме(дори до сега сме нямали някакъв сериозен разговор,нещата са много повърхностни) А аз гледам да не се заяждам.Забравих да кажа,че понякога прави остри изказвания за приятелките ми..като знае че са ми най-добри.Мисля,че самата му личност е някак странна,защото дочувам че и с бивши момичета е бил така..
    Аз с моят по-бивш приятел бяь така - много го обичах, давах всичко за него,а той - прави си кефа и хич не му беше на акъла, че е с мен, бяхме заедно 8 месеца, от които не останаха много хубави моменти, но се привързах много към него и много трудно преживях раздялата, мога да кажа също и, че много трудно се общува с такъв човек и не знаеш във всеки един момент на къде ще го избие сачмата, така че вмсето да се измъчваш по-добре се разделяй с него, докато е време.......

Град
    Shumen
    Vsichko ne e normalno....Spored men te razigrava.Po-dobre pogovorete seriozno i kaji na nego vsichko tova keoto kaza na nas.Haide uspeh.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Нещо не е наред.
    Звездите ми го говорят.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Пловдив
    За мене не е нормална връзка.. аз не бих продължила да съм с него щом ме пренебрегва така реши си сама ..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    Нещо не е наред.
    Звездите ми го говорят.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Дълбините на канала :D
    Леле много е студен сама прецени има ли смисъл да му търпиш гадния характер

Цитирай Първоначално написано от PeopleAlwaysLeave
    Еми от почетеното според мен изобщо не му пука... Сякаш не сте заедно - той те пренебрегва, поставя те на както казаха 3-4-5 място...не проявява интерес към теб, не ти се обажда, казваш, че в скайп ти пише от дъжд на вятър... Звучи ми сякаш изобщо нямате връзка И това с подаръцити . не че нещо ама дори и на Коледа ли нищо не ти подари ? Поговори с него макар че аз ако бях на твое място щях да сложа директно чертата без да му се обеснявам защо - много мразя да ме пренебрегват
    Ами в интерес на истината нищо не ми подари.На Коледа не бяхме заедно,но след това се видяхме..и пак нищо Незнам какво да мисля.Явно наистина ме разиграва .. ;(

О боже мой,ми може да не те обича бе,той ако те обичаше щеше и да ти се обажда и сичко да прай,а тва за карането,искам да ти кажа че точно хората които се обичат се карат защото се вглеждат един в друг,а на него според мен не му пука

Град
    The Land Of The Doomed
    Не се занимавай с него - не показва кой знае каква заинтересованост - сама прецени струва ли си .

Re: Странна ли е връзката ни?!

Цитирай Първоначално написано от ChocolateGirl
    Здравейте,искам да ви се оплача.Мисля че водя много странна връзка.С приятеля ми сме заедно почти от 3 месеца..През този период,той не ми е звънял нито веднъж по телефона(минава само на смс-и и стрели,които в последно време намаляха)Когато влезне в скайп не ми пише веднага,а когато му е на кеф-пише 2 реда (че му липсвам) и се оправдава,че е зает,често излиза без дори да каже чао..Когато сме в компания се е случвало да забрави едва ли не ,че съм до него..Досега не ми е намеквал за секс,нито ми е казал,че ме обича (св.Валентин идва и незнам какво ще правим ) плюс това не сме си подарявали никакви подаръци по празниците (аз имах,но чаках той да бъде първи..но така и не дочаках и не му го дадох )Много ме обърква..Противоположно на всичко това което прави,той постоянно ми казва колко му липсвам и че искал да е с мен.Какво мислите..дали си внушавам,че има проблем?
    От написаното мога само да кажа, че този човек се държи с теб, като с парцал. Въобще не те уважа и единствено се опита да ти замаже очите с едното "много ми липсваш", колкото да отбие номера.
    Според мен няма смисъл да си губиш времето с него. Намери си някой, който ще те цени като човек и ще те обича истински.

Naistina wi trqbwa edin otkrowen razgowor i ne mu spestqwai ni6to kaji mu wsi4ko koeto spodeli i s nas ;]]

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Какво наричаш връзка тогава?! Без секс, без да си звъните и пишете, за изненади да не говорим. Ако наистина има чувства към теб ще има потребност най-малкото да те чува, когато не сте заедно. Явно единственото, с което разполага е, че му липсваш. Е това колко ще те топли според теб Сподели какво мислиш с него
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си