PDA

View Full Version : Най-големите изцепки в час

Страници : 1 2 [3]

CryToDie
01-09-2010, 08:09
Веднъж по Английски господинът ни върна контролните и един имаше тройка, за което се цупеше на господина и от неуважение отиде да сяда най-отзад и се клатеше на стола. По едно време, когато си правим упражнения от учебната тетрадка, само се чу някакъв шум и гледаме отзад - само краката на оня, дигнати нагоре се виждат :razz: Tакъв смях се падна... :lol:

А по Биология, една съученичка трябваше да каже: :Във гъздуха има много газове", а тя каза: "Във въздуха има много гЪзове" :grin: И после се поправи :lol:

st3f1too
01-09-2010, 08:29
На изпитването по история според един малоумен съученик в 7 клас ние живеем на планетата България, в държавата Земя, управлявана от Бог...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

st3f1too
01-09-2010, 08:34
в час по география г-жата пита Ники :D

Г-та-коя река е най-дългата в света и е в континента Африка?
Ники- еее как коя "Дунав" :lol: :lol: целия класс смях :razz: :lol: :lol: :lol:

LittleMissSunshineE
01-09-2010, 09:47
По музика имаме страшно луда госпожа :lol: веднеж учим една песен ние и тя казва " ученици, първо слушате мен; след това започвате да пеете наум, а характерно за пеенето на ум е какво-ами че не се чува.." :lol:
Или пък "Смятам да ви въведа в кухнята на нещата-да сготвим чудесни гозби с ноти, салати с музика и десерти с ритъм :lol:
Или: Нека чуем тишината... :razz:

Shashma
01-09-2010, 12:54
В час по психология:
1.г-на: кажете един плод
някой: мусака :razz:

2. г-на: Кажете ми кое животно живее в свой собствен свят???
а едно момче: охлюва 8)

Chacho
01-09-2010, 16:40
Една от най-неадекватните ситуации, които помня е когато един съученик беше надупчил шише с вода, беше го стиснал между краката и пръскаше дъската с думите "АААА, ский как се празна". Зад него госпожата по английски гледаше ли, гледаше :D .

Ето и още две.

-Анално за триъгълник АВС (думата по принцип е аналогично)
**
Класната ми:
Признак на детинщина е когато берете зелените джанки от крушата.
Господина по биология изпитваше и въпроса беше за органите от храносмилателната система. Изредиха всичко, но той не беше чул един от тях. Стига се до сфинктер и господина подканва:
-Още..
-Няма повече, бе, господине. -му отговарям.
-Има, има.
-Няма.
-Сфинктер, още?
-Косми.

Повечето обаче са си смешни само на място. Ако някой от "авторите" на бисерите ги засече, нищо лично.. :D

d3sincet0y
01-27-2010, 20:47
1. МАРТИН: Едни от първите български будители е Софроний Хилендарски…

2. ТОНИТО (за господина, който и връща чертежа за трети път): Да пукне, дано… Ще отида на гроба му и ще залепя върху него хиляди грешни чертежи

3. ТАНКА ЖЕЛЕВА (към Мартин, който говори за Сакъз): Ако продължиш да говориш и не решаваш задачи, няма да има Сакъз,а ще има Закъс!!!

4. КЛАСНАТА: Нещо падна, ама какво?
АЗ (към Тонито): На Алтай пишката!!

МАЛКО ПОЯСНЕНЕ: Алтай е момче от нашия клас, което всички ебаваме, защото е по-женствен отколкото трябва...

5. АЗ (към Мартин, за когото ми казаха, че е правил „някои неща” в часа по изобразително): Мартине, какво ми казаха, че си ръкоблудствал нещо в часа?

6. (Дарина отказва да ми каже какво са си говорили с Тонито, аз се нервирам. В същото време влиза класната, ама аз не я виждам и поздравява)
КЛАСНАТА: Добър ден, ученици!
(всички мълчат и аз се изкрещявам на Дарина, но никой не може да знае на кого)
АЗ: Да еба твойта кожа!!! (целия клас под чиновете)

7. АЗ (към Мартин, който пита за какво си говорим): Абе, де да знам… Нек’ъф се маанал се пребил във форума, че го взели с бибитката (линейката)!!

mrazqkindergarten
01-27-2010, 21:15
Госпожата по испански: Асене, знаеш ли глаголите?
Асен:Не знам дали ги знам.

8-)

Мелани:Оф, госпожо, не мога да я реша тая задача, не я разбирам.
Госпожата по математика:Тва е, защото не говориш на езика на математиката.

:razz:

Petrow
01-27-2010, 21:23
Г-жата по БГ към един фр..

дай си домашното

нямам

прочети произведението от учебника

нямам учебник

донеси си тетрадката да я видя
нямам тетрадка

друг се обажда : А за какво си жив бе?

alexandra00
01-28-2010, 19:47
Изплюй тоя сакъз бе, че като дойда ще ти го измъкна из устата! – Госпожата по БЕЛ :D
Имаме да пишем преразказ на "Една българка" и мой съученик беше написал: Баба Илийца се доближава до Челопек и му заповядва да премине реката... :D
Те числата ви говорят, направо ви крещят, ама вие ка'т сте глухи...- г-жата по математика
Кой е домашният любимец на Соколов от "Под Игото"- Рада Госпожина: целият клас избухва във луд смях, а г-жата направо щеше да заколи момчето :razz:
Както си седя съвсем нормално на стола, изведнъж падам назад! странно!
Има и др. бисери ама сега не се сещам.

ecstazy
01-28-2010, 20:34
ее не хора разцепихте ме :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Shashma
01-29-2010, 07:50
А ето и още малко открих

1.Пелтешка на Кирил-Сядай на стола
Кирил-Не!Боли ме гъза!
Пелтешка-Излез от стаята!
Кирил-Щооооо???

4.В час по английски целия клас крещи и Илиева ни засплашва:
Ако не млъкнете,ще отида да се упражнявам с Милица в другата стая!

4.В час по английски целия клас крещи и Илиева ни засплашва:
Ако не млъкнете,ще отида да се упражнявам с Милица в другата стая!

11.Още смешки в часа:
Павлова-На коя река е разположен Лондон?
Ники-На Дунав ;)

Любимото ми : :razz: :razz:

13.Диалога по англйски м/у Мими и Кирил:
Кирил-What do you want?
Mими-I want any tea..
Кирил-SOME TEA!!Yes we have!
Мими-Добре бе!Have you got any tea?
Кирил-What?
Mими-чакай бе!
Kирил-Ше фалираме заради тебе!
Mими-Да бе!Have you got any juice and pizza(тя го каза "пиза")
Кирил-Yes we have!!!
Някой говори отстарни-Ми дай и ги де!
Кирил-Само т'ва ли?
Мими-не бе искам още!Have yоu got any wine..?
Кирил-абе много си малка да пиеш още!
Мими-еми кфо...
Някой крещи-Земи си биричка...
Госпожата-АЙДЕ СЯДАЙТЕ!!!

16.Илиева-Който отсъства да стане!

45-то нали?
Аз имам един много готин още от времето в 45-то, който класната ни беше казала:
Павлова: Тия хора които пушат са грозни
Някой: Госпожо значи вие пушите :grin:

Пелтешка връща контролните и дава на едно момиче от нашия клас което е супер голяма двойкарка и вика :- Ето виж си го може да съм ти решила някоя задача :D :D :D :D

justunique
01-29-2010, 08:24
..

someonerandom
01-29-2010, 08:30
Караме час по немски,и нали съм в немска гимназия,госпожата говори на немски.Беше станало въпрос,че участва в някакви проекти с германци,в организации и нз какво си(вече не помня точно)и че чака обаждане от Германия.След известно време и звъни телефона,тя поглежда дисплея и казва:Aus Deutschland(от Германия),после вдига:Ало? :D :D

nyxu
01-29-2010, 13:37
Говоря нещо на господина по изобразително и несъзнателно ;dd му казах "Добре бе .. !" И той след мен вика " Добре ма .. !" :razz: :razz: :razz:

purpledawn
01-29-2010, 17:09
" Госпожо, ние не сме виновни, че сте толкова бавна :x "

(и това на г-жата по физическо :razz: )

DevilWish
01-29-2010, 17:14
Караме час по немски,и нали съм в немска гимназия,госпожата говори на немски.Беше станало въпрос,че участва в някакви проекти с германци,в организации и нз какво си(вече не помня точно)и че чака обаждане от Германия.След известно време и звъни телефона,тя поглежда дисплея и казва:Aus Deutschland(от Германия),после вдига:Ало? :D :D
Пф и те в Германия не викат Ало така ли?Зле :?

sm_95
02-04-2010, 16:33
Леле... В бившето ми даскало почти нямаше изцепки, а сега... Нямам думи просто.

По миналия четвъртък в час по БЕЛ с една приятелка слушаме музика от моя телефон (на слушалки) и върви няква супер гърмяща песен дето буквално ги спукваше тъпанчета (при положение че бяхме с по една слушалка) и момчето пред мен за обръща.
Т: Дай си малко тела да играя.
Аз: Не може, слушаме музика.
Т: Ааа и аз съм с Нокиа. Ква ти е буксата? (нз дали така се пише)
Аз: Еми ето я. - Вдигам си тела от скута и му я показвам.
Т: Е кат за включени слушалките не я виждам, ай после в междучасието.
Аз: Ето бе. - И с целия си акъл си извадих слушалките без да спра песента. Целия клас се обърна да ме гледа :lol: а госпожата :shock:

В час по изобразително правим писмено (да, по изобразително 8-) ) и едно момче пита колко трябва да напишем и г-жата отговаря.
-Ааа то размера няма значение.
:D :D :D :D

Едно момиче си беше написално на края на класната "Дал Бог тройка" :? и все пак нямаше тройка... :D

Госпожата се бъзикаше че на класната темата ще е "Защо Х и компания ще останат на поправителен" Тфа са няколко момчета... :grin:

В час по математика едно момче се обажда.
-Госпожо кво да ви купя, че да ми пишете тройка?
-Амиии остров и самолет. :razz:

Като се сетя още пак ще пиша.

KvartalnataPrincesa
02-04-2010, 17:46
мии веднъж сме в час по география и някои пусна кючек и аз и една фр кат станахме и се качихме на два стола и ДАЙ :grin: :grin: и госпожата дойде пак тя по принцип си има една показалка с която показва по картите и като взе да ни удря с тая показалка и послее.... в дирекцията :-D :-D беше неловко шот директорката ни е мн лоша ама се разминахме с предупреждение :-D

Веднаж като бяхме 2ра смяна тая година едни от моя клас се сабраха преди даскало в едно момче дет живее близко до училище и се натряскаха :-D ама мн яко единия от тях дори ходи в болница с алкохолно натравяне :( обаче навсичкото отгоре дойдоха на даскало независимо че не могат да си седят на краката и кат ги хвана директорката имаше мн проблеми...и вече ни викат пияндетата в даскало :-D :-D

Bohis
02-04-2010, 19:21
Едно момиче си беше написално на края на класната "Дал Бог тройка" :? и все пак нямаше тройка... :D

Т'ва беше готино :D Жалко за момичето 8-)

edelweiss96
02-05-2010, 05:40
В час по география г-жата пита класа какво знаем от обща култура за Китай. И един от моя клас се обажда:
- На китайците им викат джикитайци, а на японците - джигипонци.
:razz:

DaemonBoy
02-05-2010, 07:40
Това не се сещам кой го каза.
Който го няма да си каже!

xoxi
02-05-2010, 10:49
Математичката: Искам да видя гора от вдигнати ръце.
Ученик: Не сте попаднали на точното място.
:D :D :D :D :D :D :D

Seductress
02-05-2010, 17:35
Гопожата обеснява за някакъв тест.
- За всеки въпрос има само един верен отговор, отбележете най-верния. :D

mrazqkindergarten
02-05-2010, 18:51
Трябваше да се свързват едни изречения по испански...И като четем кое с кое сме свързали и да превеждаме и Асен го чете и както го беше свързал се превеждаше "Полярните мечки са с хобот :razz: " а той на всичко отгоре не знам откъде го изсмука и го преведе" Полярните мечки са кафяви" :razz: :razz: :razz: Така не звучи смешно, но целият клас беше тушшшш :D :D :D

SuNsEt
02-05-2010, 19:04
Госпожата по музика:
-Днес не съм наред с главата.

Господина по история прекъсва часа по немски:
-Аре бе Станчева,нема ли да ги пускаш вече?
(Тя го изглежда на кръв)
-Ъъ...опа извинявай. 8-)

3motion
02-05-2010, 20:53
Момичетата си бяха сложили некво червило,ама хипер наситен цвят и целуваха момчетата по бузите и момченцатататата си обикаляха така :grin: И влиза класната в стаята и кат ги видя вика : Кво сте се пернали таака кат педеруги :lol: :lol:

TheNewReligion
02-06-2010, 00:25
4. КЛАСНАТА: Нещо падна, ама какво?
АЗ (към Тонито): На Алтай пишката!!

МАЛКО ПОЯСНЕНЕ: Алтай е момче от нашия клас, което всички ебаваме, защото е по-женствен отколкото трябва...

Леле, как мразя такива селски подмятания за сметка на някой друг...не е истина. Много си забавна, браво.

fenkaaa
02-06-2010, 18:38
Ученик тропа по чина.
Г-жата: НААААААААААГЛОСТ !!! Голяма наглост !!
Ученика: Извинявам се,госпожо !
Г-жата: НЕЕЕЕ !! Аз отказвам да се извинявам !! НААГЛОСТ :razz: :razz: :razz:

yozii
02-06-2010, 21:42
една фр беше писала на контролното по физика- Дай Боже 3 .. а като и го върнаха имаше 2 и госпожата беше писала Бог дава 2 :razz: ..

Stellsy
02-07-2010, 11:06
Г-жата: Кфо само чукаш бее .. престании ! :x
Съученик: Нищо не чукам госпожо !! :o

след като се скара

Г-жата: Л. кажи 3-те форми на "духам" -- целия клас туш :razz:

uBuTo
02-07-2010, 15:34
абе аз в училище рядко стъпвам .. ама като съм там винаги става сеир :D :D

dessms
02-07-2010, 15:46
ми преди една седмица момичето което седи до мен(ние седим най-отзад) един от съседния чин й поиска червен молив и тя бърка в чантата да вади моливите.Изважда ги тя (те са в кутия ) и госпожата не довижда от далече и помисли кутията за шоколад й се скара,че яде в час голям смях беше

Zarity
02-07-2010, 15:51
O rly :-o :lol: :lol: :lol: Не че искам да се заяждам ама някой кретен като каже така и просто ме убива

therichbitch
02-07-2010, 16:48

хахх, тогава какво пишеш теми за кандидатстване, стой си у вас и всичко е точно ;)

ImmortalSportFreak
02-08-2010, 18:04
..това е изцепка в класа на братовчетка ми която се казва Йорданка .. :D

г-жата - Костадина.. кажи как е семейство на немски ..
Братовчетка ми се изцепва ... - Ама госпожооо... аз не съм Костадина.. Аз съм Йорданка .. ! ... :D :lol: :lol:

blondeVIP
02-09-2010, 18:35
Хах тва с "Дай Боже 3" го имаше и при нас но Илиева го беше върнала с двойка и надпис - "Бог дава, аз не!"

Или седим в час по БЕЛ и влиза един от транспортното на г-жата приятел, и тя нало го представя казва ни че е от транспортното и Емо вика: "Ехх как искам да карам трамвай!" при което чичката го поглжда и му вика "Ми то и вида ти е като на трамвайджия. . " :lol:

Нинова по музика: - Дъската ми тропа в размер седем осми :D:D:D

^ Т'ва са от преди години. . сега вече е по-различно. . няма толкова мн изцепки ама с класната постоянно се хилим за тъпотии. . :D

Имаме час с Полихронидис и една фр нещо говори, а Полихронидис е адски бясна. .падне ли ти химилката в час - изпитване :D та приятелката говори говори и по едно време г-жата я поглежда и и вика: - Лавии, човек като е без гащи поне си държи устата затворена. . :lol: :lol: /а тя си ги беше заляла дънките с кафе и ги беше свалила - отдоло беше с някакво клинче / Така като го разказвам не е мн смешно но ние се попикахме. . :D

Или седим в час с класната - италиански и изпитват един фр: - Алекс моля те спрегни ми capire. . елементарно е. . , при което нали почти всички са чували фразата "Капиш?" обаче той въобще не разбира за какво му говри класната /трябва да стер учи италиански и вие да ме разберете, сега няма да ви е смешно/, но той се изцепва "Капироско. ." това до сега си остава просто. . нямаше такъв смях. . :razz: :razz: Но веднъж няма да забравя класната не беше на кеф крещи, вика и само ни се акра че говорим при което тя млъкв. . следва тишийна от която направо ти се допикава от страх. . нищо не се чуваше при което целия клас + класната неудържим смях. . :lol: :lol: :lol: :lol:
Абе винаги са по-интересни като си бил там, после някой като ти ги разказва не е същото. .

6okolad4ety95
02-09-2010, 18:45
една фр беше писала на контролното по физика- Дай Боже 3 .. а като и го върнаха имаше 2 и госпожата беше писала Бог дава 2 :razz: ..

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

kuklichka_bg
02-09-2010, 19:39
пишем супер много и гжата дава почивка и вика
"сега ръцета почиват,но не и устата" 8-)
веднъж беше казала
"Не само устата да работят и ръцете да се включват"

8-)

nerealnasmart
02-09-2010, 19:47
Ето сега Никола гледа какво има отдолу и се възхищава. :razz: а не т`ва ни уби :D

minionka
02-10-2010, 06:29
Начи госпожата по АЕ искаше да познаем една непозната дума как се превежда и тя почва да ни я описва:

Г-та: Малко, кръгло, синьо и расте в бодлив храст

и една съученичка:
Джанка 8) :lol: :lol:

VeNiTo0
02-10-2010, 08:55
Оо ние сме спецове. Веднъж г-та по математика(май беше тя) дига да изпитва един съученик, но те са двама с едно име и на единия му викаме флегма. И тя вместо да му каже по име вика Флегма отговори :D :D :D всички умряха да се хилят :D :D

nerealnasmart
02-10-2010, 17:34
Г-жата по БЕЛ:
-Ралица какво приказваш за пишката на Ради? :D

Shashma
02-10-2010, 20:43
в час по география: Всички скучаят и госпожата започва да изпитва. Вдига един съученик и докато си говори с него се чува от редиците "а стига бе бате'' и госпожата се изцепва "аре бате стига" :D :D :D

mrazqkindergarten
02-10-2010, 21:39
в час по география: Всички скучаят и госпожата започва да изпитва. Вдига един съученик и докато си говори с него се чува от редиците "а стига бе бате'' и госпожата се изцепва "аре бате стига" :D :D :D

:razz: :razz: :razz:

Пък една от класа ми госпожата по математика и направи забележка и тя нали отговаряше нещо и госпожата и вика "С кой си мислиш, че разговаряш" и съученичката вика "С госпожата по математика" :D :D :D

lilincituuuu
02-11-2010, 08:18
На едно контролно по математика, бях написала, ако ми пишете 4, ще ви дам 5 лева, и госпожата като ми го връщаше ми каза: Трябва да ми дадеш повече, защото ти писах 3 :shock: :lol:

ecstazy
02-11-2010, 08:55
Начи госпожата по АЕ искаше да познаем една непозната дума как се превежда и тя почва да ни я описва:

Г-та: Малко, кръгло, синьо и расте в бодлив храст

и една съученичка:
Джанка 8) :lol: :lol: :razz:

xXTOXiCXx
02-11-2010, 09:24
Седим по география и нашата бясната гледа момичето до мен,че си реши косата и вика:
-Вие всичкипо цял ден само с това се занимавате!Предния час две кокони се гонеха с един парфюм,сега вие косите си решите,а онзи ден даже един си лъскаше обувките.., Вижте какво ще ви кажа! Писна ми да въ търпя! Когато ме видите аз да си изкарам гребен или парфюм,или дори боя за обувки - тогава ще ЛЪСКАТЕ колкото си искате ! :lol:

Skatebg
02-11-2010, 13:04
значи имало е в нашият клас доста изцепки обаче ся на скоро сащо стана 1-на седя си в час по БЕЛ и госпожата пише на даската урока и ме пита "пишеш ли" викам да после кам края на часа вече ме пита ''написа ли'' викам да, тя пита ''каде ти е химикала'' викам нямам ... :D

LoupGarrou
02-11-2010, 13:11
значи имало е в нашият клас доста изцепки обаче ся на скоро сащо стана 1-на седя си в час по БЕЛ и госпожата пише на даската урока и ме пита "пишеш ли" викам да после кам края на часа вече ме пита ''написа ли'' викам да, тя пита ''каде ти е химикала'' викам нямам ... :D

^ Сигурен/сигурна ли си, че това си бил/а ти ?! Според мен ти в часовете по БЕЛ не се мяркаш особено често :lol: .

П.П. Без лоши чувства : ) !

Skatebg
02-11-2010, 17:09

^ Сигурен/сигурна ли си, че това си бил/а ти ?! Според мен ти в часовете по БЕЛ не се мяркаш особено често :lol: .

П.П. Без лоши чувства : ) !

да бе БЕЛ беше :lol: малко бързам и заради това правя грешки !? 8-)

user15
02-11-2010, 17:22
Таз по биология

Не сте ли доили ТЕЛЕ? Като се издои трябва веднага да се консумира-защото ще вкисне

После се усети, че телето не може да се дои-може но малко трудно и от друго място излиза `млякото`-бруталноооо! :D

Shashma
02-11-2010, 20:31
Днес се смяхме много с господина по физика :D . Таа значи той пита някакакъв въпрос ама никой не може да отговори. След това пита още един, ама елемантарен. Вдига идиота на класа, който разбира се отговаря грешно, защото момчето представа си няма за какво говорим и господина вика " АаАа писнахте ми!! Ще хвана една пушка и ще почна да стрелям!!! " :D :D :D :D :D

insane7
02-11-2010, 21:01
Миналата година говорехме за изпитите и господина по български вика: "И сега трябва да седнете и здраво да си го начукате в главите, иначе няма да стане" 8-)
Или пък в края на годината около баловете и нещо си говорим и той: "Аа, не! 5 леа свирката. " И всички падаме от смях (включително и той). :D

momZi7y
02-13-2010, 07:05
ами веднъж в училище в час по математика и ре6аваменяква задача и един се изцепва "кои идиот я писа тас задача" и госпожата "хм...аз" :grin: :D :D :P :razz: :razz: :razz:

momZi7y
02-13-2010, 07:06
или пак по физика госпожата "едни лъч светлина преминава през 3 различни среди" и една приятелка "ебаси кефското" :razz: :razz: :razz:

ImmortalSportFreak
02-15-2010, 19:47
тъпи изцепки на едни съученици..
"Госпожо, падна ви джоба.." или "Госпожо, настъпихте си подметката!" :lol:
.. това по-скоро са бъзици ама нищо ...

Shashma
02-16-2010, 07:12
В час по история сме. Госпожата се опитва нещо да каже а всички говорят. Тогава един съученик вика "Аре млъкнете бее". Никакъв отговор . И тогава той се изцепва " Чичо Митко0О, удри тая мачка не е наша!" Целият клас СМЯХ !!! :grin: :grin: :D :grin: :grin: :razz:

Godsmackcho
02-16-2010, 11:44
Госпожата ме изпитва и до мен има 1 момиче което също изпитват ;д по едно време и викам пикае ми се, обаче госпожата ме чу. Вика ми много невъзпитано го каза но айде отивай. Нали нямаш някакъв пищов и аз "аааа да ... ъъ не .. да .. не не нямам" :Д сички дори и госпожата се побъркаха то аз си го казах и по мн смешен начин бе винаги побърквам класа от смях ;д

iwii
02-16-2010, 12:06
Даскалката по изкуства :

- Иии начукали са ви хормоните.. :shock:

Ние .. - И вас госпожо :D :D

remix1912
02-16-2010, 12:21
Това е старо,но ненормално

Господина по инфо. влиза в кинефите и почва да пикае
Един от класа му се пикае много и влиза и той
Господина забравил отворена вратата след себе си
Съученика отива зад него и си мисли че кинефа е свободен и почва да си сваля гащите и поглежда на пред и....
Вижда господина как пика пред него и вика
"ООООО Господина,оле оле господине....."
Тръгна да бяга със свален колан и всички в тоя момент падаме от смях като си мием ръцете до кинефа :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Щеше да се изпикае върху господина :razz:

edelweiss96
02-16-2010, 15:51
Това е старо,но ненормално

Господина по инфо. влиза в кинефите и почва да пикае
Един от класа му се пикае много и влиза и той
Господина забравил отворена вратата след себе си
Съученика отива зад него и си мисли че кинефа е свободен и почва да си сваля гащите и поглежда на пред и....
Вижда господина как пика пред него и вика
"ООООО Господина,оле оле господине....."
Тръгна да бяга със свален колан и всички в тоя момент падаме от смях като си мием ръцете до кинефа :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Щеше да се изпикае върху господина :razz:

Брутално! :razz: :razz: :razz:

co0L_gIrL
02-17-2010, 18:44
В час по английски- трябваше да превеждаме текст. Госпожата изпитва един съученик. Изречението беше "I want to be a police man, I will keep the people safe.", а той превежда "Искам да стана полицай и да пазя сейфовете на хората", при което целия клас ТУШ :D :D :lol:

Magichkaa_
02-18-2010, 12:24
Eдин от моя клас и госпожата по История се карат ужесточено,след което госпожата отива и хваща съученика ми за ухото.Той се отдръпва и тя му хваща ръката,след което и той хваща нейната и започват да си викат..
Госпожата - Ще се държиш ли като учиник?
Ивайло - Пусна ма!!
Госпожата - не ми говори на ти,ако обичаш!
Ивайло - Що?Ти ли ще ми кажеш?
Госпожата - Казах не ми говори на ти.
Ивайло - ше говоря както си искам
Госпожата - нямаш право да се държиш така в часа ми,ни ти ли е ясно?
Ивайло - А на Вас кой ТИ дава право да дърпаш ушите на хората,МА? :D

Новия правилник беше въведен и бяхме в час по химия.Целия клас говорим и химичката вика . "Новия правилник го въведаха и пак говорите,не ви ли е срам?"Аз казвам,че още не ни го е прочела класната и не го знаем,а тя " Ами като не го знаете.......мисли...мислии... и .. ще знаете! " ;дд

Отиваме с една приятелка да пушим по физкултура зад даскало и даскала ни среща.. пита ни къде отиваме, а ние му отговаряме през смях,че отиваме да ядеме.Той ни вика, "А,може ли да дойда с вас?"(Много добре знае,че пушим)Ние казваме добре,след което той ни пита дали ще го почерпим цигара и ние викаме .АМА ГОСПОДИНЕ, НИЕ НЕ ПУШим.и той .. добре.След,което тръгваме той вика - много си убедителна,ама цигарите ти паднаха от джоба :D :D :D

Госпожата по ЕГ. - Мадлен,опитваш се да говориш ли?
Аз - Не. ;д И продължих да си водя разговора ;д

Даскала По математика - ЗАХАПКАТА МИ Е КАТо НА БУЛДОГ!И целия клас :shock:

По математика,новата .- Кой си мрънка,бе?
Калоян - Вие.!
Целия клас хахахааха
:D
и госпожата - Ама Вие се подигравате с мен :shock:
Някой от класа - ДоБро утро! :razz:

По музика даскала . - Стояне,спри да се лигавиш!
Стоян - Аз още не съм почнал :D

Още има,но не ми се пише.

cherrypezz
02-18-2010, 12:57
За 2 неща се сещам иначе са мнооооого

Веднъж тая по история вика "Политическа девица" (нещо средно между левица и десница явно)

пък по математика пише някви задачи на дъската и...цитирам..." десет ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ъъъъъъъъъ..................... единайсет"

LetItRain
02-18-2010, 13:02
Ами филма трябваше да бъда "Свой сред чужди, чужд сред свои", а на диска имаше порно.
Леле ... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D

cherrypezz
02-18-2010, 13:03
Говоря нещо на господина по изобразително и несъзнателно ;dd му казах "Добре бе .. !" И той след мен вика " Добре ма .. !" :razz: :razz: :razz:
пхахахааааа :D :razz: :razz: :razz: :razz:

cherrypezz
02-18-2010, 13:10
А две пресни се сетих.
Днес си говоря с една фр.:"Ооооф искам да стана минус сто кила" и класната само чу "Искам да стана " и ме прати на дъската, ама не се оплаквам :D

А веднъж по мат. решава някви задачи и аз нищо не разбирам и питам едно момиче "Може ли да питам нещо перверзно" и госпожата вика "Да, какво искаш да питаш?" (ама май не беше чула тва за перверзното) :D

DeinStern
02-18-2010, 16:59
В час по английски- трябваше да превеждаме текст. Госпожата изпитва един съученик. Изречението беше "I want to be a police man, I will keep the people safe.", а той превежда "Искам да стана полицай и да пазя сейфовете на хората", при което целия клас ТУШ :D :D :lol:

:D Това ми напомни, по английски превеждаме текст. Написано е ''lines in the water'' и един го превежда "лайна във водата" :razz:

user15
02-18-2010, 17:30
В час по география
господина-Черно море има форма на бъбрек
и един се обажда: господине, повече ми прилича на увиснали цици
господина-а да вярно не бих се замислял :D
http://www.bulfax.com/imgs/c0103c6cdcb11c74d921b9cf3d8d996a1922a84d.jpg

ospower
02-18-2010, 17:32
В час по география
господина-Черно море има форма на бъбрек
и един се обажда: господине, повече ми прилича на увиснали цици
господина-а да вярно не бих се замислял :D
http://www.bulfax.com/imgs/c0103c6cdcb11c74d921b9cf3d8d996a1922a84d.jpg
А пък на мен ми прилича на маратонка. :lol:

MrUnnamed
02-18-2010, 17:51
Какво ли не съм правел в училище като малък сега малко се кротнах но иначе съм правил какви ли не щуротии примерно един път това беше в 6 клас гонехме се из коридорите и даскалката по БГ със дневника и със кафенцето ама аз съм си обърнал главата и не я виждам и се забих право в нея саборих нея и и изцапах дрехите и дневника но това отмина без нищо ...

Другото лудо нещо което съм правил е когато валеше сняг тази зима беше натрупал много и аз си преготвих 3 снежни топки и учителките пушачки се крият в работилницата да пушат и аз без да ме видят влязох близо до врата бях и ги нацелих по главата и после питаха цяло даскало кой е бил докато стигнаха до мен ;дд

А миналата година в час по Химия госпожата прави някакви експерименти и към средата на часа и там един от моята групичка в даскало пускаха кючеци и аз станах качих се на чина и почнах да играя (макар и да не мога само се клатех насам натам) и естествено госпожата ме изгони ;дд

Magichkaa_
02-20-2010, 10:30
сега се сетих..тая година по английски госпожата ме изпитва.Чета си съвсем нормално до изречението "My guess" и аз чета .. Май гъзз... И целия клас долу,а госпожата :shock:

rockfen4e964
02-20-2010, 18:03
Тва не е точно изцепка но нвм .. бяха сложили кабарче на стола на г-жата по геогр [ банално ]] и все пак тя нущо не усето си ти тръгна с него .. :D

the_best_f
02-20-2010, 18:29
Час по математика. Учителят казва:
-Изтрий дъската и реши задачата.
Аз:
-Иии, господине...
Господина:
-Добре, две задачи ще решиш.
:D

Не че не ги реших, просто ме мързеше да стана... 8-)

nerealnasmart
03-28-2010, 19:31
Такмм :D имахме изобразително изкуство и трябваше да си носим издухани яйца.
Г-жата към едно момиче:
-Много ти е малка дупката. :D
Радослав: Абе, тая дупка нещо... :? Брат ми не ге е духал как трябва! Я на Момиче "Х" к`ви са хубави :razz: няма нищо! Само как ги е издухала. Няма нищо. Кой ти ги издуха?
Момиче "Х" :
-Аз.
Крисо:
-Искаш ли да духаш? :oops: :lol:
Мими:
-Ама такова нещо памуа не става. :D
Момиче "Х": Много ти е малка дупката. :-D
Рали: Стига с тия дупки. :D
Аз: Е, на някои са им големи на други малки! :-P :P :razz:

Ох тия дупки 8) 8-)

ecstazy
03-28-2010, 20:06
оооооо нененене уникални сте УНИКАЛНИИИ :razz: :razz: :razz: :smt046 :smt043 :smt044 :smt082 :lol: :lol: :lol: простооо :lol: :lol: :lol:

djanko
04-10-2010, 16:40
Значи имаме георгафия и имаме един Пацо в класа..
Г-та: Че кой не знае, че виетнамците са с дръпнати очи?
Пацо: Аз. :razz: :razz: :razz: :razz:
Отново по география пак със същия Пацо:
Пацо нещо лъже госпожата в очите 10 минути, но с времето се раколебава и госпожата разбира за това и решава да дойде до чина му.И госпожата идва пред него, а Пацо си седи..И гопожата му вика: Питам за последно ако си признаеш няма да ти направя нищо. Пацо се раколебава и накрая "Ееее добре де.." и госпожата с няква супер мощна сила ми изръси шамар :razz: Всички просто се убиха от смях, а Пацо почервиня като домат :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Pa3yMeH
04-10-2010, 21:27
Един Сашо чете урока по музика. И там ние си говорим....
Госпожата: Аве кой говори?
Сашо: Аз!!!

Или пък

Пак тоя Сашо решава няква елементарна задача. Забива и после се сеща и вика:
Ах, къв съм умен :D

SemperFidelis
04-10-2010, 21:54
Ако влезем в час - нормални часове в нашия клас няма, винаги ще се сетим ня'ква простотия или нещо друго и ще се разцепим от смях.

Shashma
04-11-2010, 07:32
Ако влезем в час - нормални часове в нашия клас няма, винаги ще се сетим ня'ква простотия или нещо друго и ще се разцепим от смях.

Еми кажи някоя та да се посмеем и ние ;)

6okolad4ety95
04-11-2010, 07:46

:D Това ми напомни, по английски превеждаме текст. Написано е ''lines in the water'' и един го превежда "лайна във водата" :razz:

Тва просто ме разбии!!! :razz: :razz: :razz:

mrtn
04-11-2010, 07:57
Госпожата по физика обяснява за триенето на телата, и една моя съученичка ми казва:
- Марто, ела да се трием.. 8-)
и госпожата я чу и вика:
- Елена, ще се триете, ама после извън училище 8-)

Pa3yMeH
04-11-2010, 09:49
Госпожата по физика обяснява за триенето на телата, и една моя съученичка ми казва:
- Марто, ела да се трием.. 8-)
и госпожата я чу и вика:
- Елена, ще се триете, ама после извън училище 8-)

Ние пък същото за наелектрезирането :D

nerealnasmart
04-14-2010, 17:46
Класната ОТНОВО се кара на момчета ,че не знаят как се отнасят с момичета и казва:
-Вместо да ги поканите на срадкарница кино и т.н
И в този момент започнах да каня момчетата наред. Ми те като не действат сега :oops: :D

ImmortalSportFreak
04-14-2010, 19:30
Класната ни разказваше случка с бивша ученичка.При диктовка на задача по математика съответното момиче е писало условието точно по този начин:

Даден е триъгълник и описаната окръжност (при диктовка "R"-голямо) Ъ и вписаната (.. "r"-малко) ь (после след странен поглед от госпожата момичето поправя на ьо ). :lol: Страната (забележете) а-малко лежи срещу ъгълът обозначен с А-голямо.

Смешното е че пише абсолютно всичко без да съкращава и точно по този начин по който аз го написах в поста си .. 8-)

XTREMEFREERIDE
04-14-2010, 20:46
Госпожата по английски разправя как била пазила някакво дете цял ден и я побъркало защото искало топка, обаче той казвал за топка - "тоска" и тя не знаела какво да му даде, бла,бла,бла.
Любо: Еми питайте го "ти имаш ли тоски" и като Ви каже "да", ше се сетите.
Ама госпожата така и не загря за какво става въпрос.
След малко, в същия час, госпожата казва: Давам ви домашно и само ако не го напишете...
Любо довършва: ... ше ви отрежа тоските.
8-)

А ето и една задача решена от Любо:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs405.snc3/24538_1200645790904_1671345753_397535_7018685_n.jp g
Това беше обратна теорема на Талес, ама той изкара Талес - обратен. 8-)

Господина по биология: Какъв вид е сърцето?
Денис: Тревопасен.
8-)

prinncess
04-14-2010, 22:02
Госпожата по английски казва: Ще изгоня всички и ще остана с останалите :D
Пак госпожата по английски: Момичета престанете да си ги мерите :D

Класната: Извадихте ли ги :D

Закъснява една съученичка за час по Биология и господина съответно пита: "Защо закъсня?" а тя отговаря: "Е как що бе господине бях на кафе с гаджето" :D

Госпожата по математика се развика на едно момиче че говори в час и тя каза: "Ма госпожо не ми викайте" :D :D :D :D :D

didenceeto
04-15-2010, 06:57
.................

sladkotykate
04-15-2010, 11:08
Вчера е час по Литература учителката ни диктува план,а всички ние си приказваме:
-ЕЕ ама млъкнете бе всички говорите,само аз не говора,а диктувам.....

raliichkaa
04-17-2010, 08:21
да .. псувахме там хулихме класната ни миналата година и се оказа,че тя е зад нас .. беше ебати неловкото ! :D

DaemonBoy
04-17-2010, 08:27
По география: Явно трябва да изгоня някого и да напиша някоя друга двойка да мирясате
Свилен:Е че колко двойки вече ще ми пишете, не каталясахте ли? :lol:

mimkate
05-31-2010, 20:26
Еми сега докато чета се сетих за няколко изцепки:
Един ден трябваше да пишем разни есета и госпожата по български казва:Очаквам, че няма да сте написали разни есета по 20 думи все трябва да са пораснали малко от миналата година... След като изпитва няколко ученика на есетата вдига едно момче и той отговаря: Е то мойто ще порасне в петък че сега е много малко, а госпожата казва:Е добре ама да е голямо! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Другата изцепка беше в час по математика. Госпожата ни се ядосвеа че не разбираме задачите и казваа: Тия родители нищо ли не ви обясняват-някой се обажда: Е мама малко... госпожата го прекъсва и се изцепва: Е ще ти се наложи да викаш тати на помощ на мама. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Госпожата по английски вдига едно момиче да си чете домашното. Тя обаче отговаря че няма. Класната: Е защо нямаш домашно?? Момичето: Еее, госпожо бях на рожден ден.. От тогава всеки път ако и е кратко домашното или няма някой отзад се обажда амаа не я винете госпожо била е на рожден ден.
А освен това... често седя на столаа по всички възможни различни начини и естесвено падам непрекъснатоо най-вече върху някого :D :D :D

Doomcryer
05-31-2010, 21:02
Георафия: Когато разговарям с теб,ще мълчиш!

БЕЛ: Ще го извадиш ли ? И какво,ще ме набиеш ли с него ? :razz:

Биология:
Госпожата: Пишеш ли ?
Аз: Даа!
Госпожата: Дай да видя какво си писал ?
Аз: Е, нищо.
След което госпожата ми взима тетрадката,къса я на парчета и я хвърля в кофата. 8-)

Английски: Млъквайте бе келеши ! След което се чува силен трясък и гледаме масата разцепена на две с един удар. :lol:

TykaSePisheNick
05-31-2010, 21:36
Най-редовния номер, който вече ми е станал като навик..

Г-жата по англ.:Веселине, говориш
Аз - Знам..

Или друг вариант е да ме погледне странно и аз със няква идиотска физиономия и жестове с ръце да и кажа, че млъквам. xD

Онзи ден на чина до мене фанали двама телефоните и цъкат мулти на няква игра..Г-жата:
-Даниел, остави телефона
Той:-Ей ся, госпожо
След 10-15 сек г-жата пак:
-Казах ти да оставиш телефона!
Даниел нервно:
-Абе секунда, само да го бия.. :lol:

rebeccaa
06-01-2010, 09:26
Аз се сещам веднъж дигам ръка нещо и нали се дигат 2та пръста, аз вместо 2-та вдигам среден пръст добре, че никой не ме видя :D :D

Или пък веднъж отивам да си зема теста и се връщам и тръгвам да сядам и в същото време приятелката ми дето седи до мене ме хваща за ръката на блузата а аз вече сядам и я гледам в очите ама такова бавно се смъквам надоло и изведнъж като тупнах на земята целия клас лешшш :D :D

Или пък като бяхме 1 2 клас в занималнята един от моя клас си изпусна изпражненията :lol:

Като се сетя за още ще пиша.

sladk1KiFlA
06-01-2010, 09:49
Или пък като бяхме 1 2 клас в занималнята един от моя клас си изпусна изпражненията :lol:
.

:shock:

при нас едно момиче от съседния клас

kris4ety14
06-01-2010, 11:22
Втори час, любител на съня в дъждовната юнска утрин се появява най-сетне на училище. Учителят по английски пита:
- Ми ти откъде идеш?
Той направи физиономия със сънената си мутра и дигна рамене:
- Е па откъде да знам :smt102

С думи е трудно да се опише, но беше само за снимка 8-) .

Ех, ако не са момчетата в моя клас, щяхме да загинем за някоя шега или оригинална изцепка 8-) . По лични наблюдения в клас с половина или преобладаваща мъжка част става истински купон.

Stellsy
06-01-2010, 13:23
класната: Какво ти става бе ?
съученик: - Госпожо просто съм превъзбуден, че пак сме започнали училище. :razz:

E404
06-01-2010, 15:51
Някой пръсна със сълзотворен газ в стаята и всички започват да кашлят като астматици и се втурват към вратата. Учителя също кашля, но не му пука, остава си в стаята и пише отсъствия на всички. :lol:

sladk1KiFlA
06-01-2010, 16:01
Някой пръсна със сълзотворен газ в стаята и всички започват да кашлят като астматици и се втурват към вратата. Учителя също кашля, но не му пука, остава си в стаята и пише отсъствия на всички. :lol:

:razz: :razz: :razz: :razz:

annihilator
06-25-2010, 10:30
1 пат имахме час на класния: аз и още 2 момчета оставаме при госпожата.
Единия и вика : Госпожо то тука в нашия клас сички са тапаци
Госпожата: Еми да ... то за тфа оценките са от 0 до 6 :D :lol: :lol:

Имахме математика и питат 1 нов ученик от моя клас (Ром) - Как се казва майка ти бе?
Еми.. Стефан :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D

Имахме литература и взимахме НИАГАРА // Госпожата казва , че е гледала Discovery и някакъв са го хвърлили от горе и е паднал и се е разбил и вика : Не помня ЧОВЕК ли беше , ВОДОЛАЗ ли беше :lol: :lol: :lol: :D :D

ArrowsOfDeath
06-25-2010, 10:41
- Защо закъсняваш?!
- Ами, защото звънецът би преди да вляза. :lol: :razz:

mmiimmii96
06-25-2010, 10:59
Правим класно по математика и едно момче си беше направил пищов...После господина като ги връщаше му вика:
Поне да беше извадил пищова от тетрадката..(тази дето пишам задачите) :lol: :lol: :lol: И той вика: Ама аз не съм го използвал :-D :-D беше много смешно

SlaDk0b0nb0nChe
06-25-2010, 12:45
Учител: За какво се разказва в разказа "Нежната спирала"
Ученик: Ми... за Нежната спирала

pollytto
06-25-2010, 14:02
междучасие и момчета се лигават и си свиркат нещо,но в този ден дежурен учител беше господина по физическо,влиза той в наща стая и вика:
- кой свирка бе
те:никой господине
той:- не ме лъжете аз да не съм сляп,нали ви чух да свиркате :lol:
той: казвайте кой свирка
мълчание
той:казвайте кой свирка,Тони ти ли си
Тони: не
гос.:Влади ти ли си
Влади: не
господина: значи е Тони ,айде при директорката ,за да се научих да спазваш првилата.Ти нали знаеш,че е забранено да се свири в класните стаи!
Тони: ама господине такова правило няма
гос:ти на мен ли ще ми отговаряш бе пикьо,марш при директорката!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Foreverbg
06-25-2010, 16:09
По математика имахме някаква хамава заместничка и ние си играем на асоциации :D . Едното момче се обръща назаде за да каже дума на ухото на момчето, което седи отзаде, и даскалката вика:
- В час е забранено да се прегръщате! :-D
После не можех да спра да се смея :razz:

silweto
06-25-2010, 16:40
Ох , колко много изцепки има моя клас :razz: абсолютно всеки час някои правеше някаква простотия :D цялята учителска беше вдигнала ръче от нас ,, няма да го забравя този клас 7а обичаммммммм вииииии ! :-) :-) :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Част от изцепките ни :D

Математичката говори с закаснелия Данчо :
- Йордане пак закасняваш
- Така е госпожо
- Сядай имаш неизвинено
- Еее госпожо пак ли отсъствие заради вас ще ме изгонят

Класната и Иво ;dd
- Ивайло каде ти е бележника
- В къщи
- Какво прави вкъщи бе Иваило
- Аме наказан е да стои в къщи ,защото има много двойки

Учителката по Химия :
- Във втарник ще правите контролно на ... подгответе се добре
- Е аз тогава ще съм болна - каза Наталия ;dd

Говоря в час с господина по БЕЛ
- Силвия дай си бележника .
- Ами незнам господине дали го нося .. а колко имам ? ;dd

Във час по БЕЛ звъня на момичето седящо до мен по ГСМ обаче на нея телефона и беше с включен звук и една силна песен ;dd и като се стресна и аз така се смея и след 30 сек. моя телефон звани
:-D ... И тъй де господина ни каза че направо да си хващаме 32 и да отиваме на последната спирка ( дефакто в лузницата )

Има още много после пак ще пишаа като се сетя :grin:

Vasoto129
06-25-2010, 16:43
нямам човек за пример съм 8) 8) 8) :D :D :D

kriskoy10
06-26-2010, 17:49
Играя си в час с несесера на съседката и само си го подмятам нагоре и изведнъж госпожата минава ии падат стъкла по нея ии аз кфо бе не виждате ли че вали тогаа целия клас само ме гледат и се хилят.
Лежа в час и урока беше толко тъп че задремах и само госпожата вика Калояне кфо правиш абе госпожо не ми ли научихте името аз съм Кристиан оня там е Калоян а сега ме оставете да си сънувам съученичките ;дд :razz:

meriit0
06-26-2010, 20:25
dobre de sorry qvno ne sum tursila kato horata.. мисля че крилицата е задължитлнаа !! :wink:

BiGBaDWolF
06-26-2010, 22:59
Напсувах класната ... :D

SlaDk0b0nb0nChe
06-28-2010, 12:59
Напсувах класната ... :D

всеки го прави... :D :D

justwondering
06-28-2010, 13:11
ами веднъж казах на бившата ми госпожа по матматика "бабо" :D
Това и аз съм го правила. А също и "мамо". :lol:

meche95
06-28-2010, 13:17
надувам си в час по БЕЛ музикаа иии пеяя ГуБЯ КОНТРОЛ КОГАТО ТЕ ТЕ НЯМААА :grin: амаа викам спр много ии не се усещам :razz: ии тая до мен само ме бутаа аз не и обръщам внимание ии в един момент виждам госпожата до меееен :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: ии само тии какво ми пееш в чаас :razz: :razz: :razz: :razz: не не неее :razz: :razz: :razz: имааам още многоо многоо изцееепки :oops: :razz: :razz: :razz:

justwondering
06-28-2010, 13:59
В началото на осми клас гжата по немски ни обяснява, че не са пристигнали учебниците и казва: "Чакам учебниците да ми се обадят" :lol:

В час по музика едни момичета много говореха и гжата накрая "Ще ви изгоня!" и Георги (има много смешен и писклив глас): Не смеете гжо! И целия клас долу! :lol:

В час по БЕЛ Боил и Радо говорят и гжата: "АЛО!" При което Боил прави знак, че държи телефон и казва "Ало, да?" :lol:

И една моя:
Павел ми поиска телефона да го разгледа и явно е гледал музиката (това в час по немски), защото по едно време се чу Mr. King и всички почнахме да се смеем, а мен- хем ме беше срам, хем щях да умра от смях лол. Той добре че се сети да спре звука :lol:

mlakniwe
06-28-2010, 14:22
Една от нашия клас в час по математика:
-Господине, този триъгълник колко страни имаше?

Влиза една от нашия клас обелчена цялата в бяло и госпожата по биология:
-Няма да те пусна другия път, ако пак ми се облечеш като варосана слива

Госпожата по практика:
-Баба ви Здравка вече 35 години е в това училище
Един се обажда:
-Затуй сте толкоз изкуфяла!

един пита таз по практика
-Госпожо разкажете за първата си любов
-Ами бях 2-ри курс и се влюбих в едно момче и веднъж го целунах и майка ми ме видя и ме преби от бой :shock:

alex0208
07-17-2010, 15:01
бяхме в 5-6 клас и 1 момче каваше се Петър ( Пуйката :D - така му викахме момчетата) четеше преразказа си по български и 1 момиче се обади " Петре, колко ти е дълъг" :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol:

xxKiFlA
07-17-2010, 15:19
И една моя:
Павел ми поиска телефона да го разгледа и явно е гледал музиката (това в час по немски), защото по едно време се чу Mr. King и всички почнахме да се смеем, а мен- хем ме беше срам, хем щях да умра от смях лол. Той добре че се сети да спре звука :lol:

Mr King е хит : :D :razz:

Ape
07-17-2010, 15:33
Час по химия бай митя вика : Бате мани го тоя сопол от тука ве 8-)

johnterry4
07-18-2010, 12:02
Един от моя клас седеше до мене и кво праихме нз и тая по география му вика кво правите вие бе и той ми ние си духаме тука :razz: :razz: :razz: :razz:

DesireToFire
07-18-2010, 16:46
В началото на осми клас гжата по немски ни обяснява, че не са пристигнали учебниците и казва: "Чакам учебниците да ми се обадят" :lol:Нашата казваше, че чака диларът на учебници 8-)

Lupe_Fiasco_92
07-18-2010, 20:05
В 10-ти клас имам час по история и ми звъни телефона гледам майка ми звъни,пък щом е в час значи е нещо спешно и без да попитам госпожата може ли да изляза да говоря скочих през чиновете и бам навънка :D а тя ми звънеше да каже,че прабаба ми е починала.. та така ;)

teodorakehaiova
08-10-2010, 05:51
охоо .. ужасно много са . най големия образ беше госпожата по БГ и литература . веднъж в 6ти клас ме вдига да чета някъв текст и аз тамън запо4вам и тя се развика на един и после все едно нищо не се е случило каза :
- димитрина про4ети го .
аз : - ама нали трябваше аз г-жо
тя най нахално каза : - ааааамии .. ти докато го про4етеш..
8-)
тогава с мом4ето което стое6е до мене се накъсахме да се хилим .. ии тя ни6то не зацепи
:D :D ,, веднъж пък при съ6тата даскалка едно мом4е я помоли да иде до вц докато бяхме в 4ас .. :D ии тяя такова ядосано каза ..
- Абе вии кво сте правили в 4аса на междучасието 8) пукнахме да се хилим си4ки ,, ии о6те много подобнии

Foreverbg
08-10-2010, 10:20
Като учихме за Едип цар, даскала ми вика разкажи накратко историята. Аз естествено не го бях чел и навсичкото отгоре съм чул "един", не "Едип" и почнах да си измислям. "Имало едно време един цар" и даскала ми вика "не ЕДИН, а ЕДИП" и всички почнахме да се хилим :lol:

lqlqslunchy
08-11-2010, 21:49
В час по биология..:
Бях до коша да хвърля някви хартийки... През т'ва време госпожата изкарва едно момче на бюрото..а тя отива на неговото мястоо...тръгва той да сяда... а аз отзад дърпам стола..целия класс--лежж..

Госпожата счупи линията на един съученик...който после я накара да му купува нова...

Взимаме урок за растенията..Г-жата пита какво е характерно за тях.. ии едно момиче обяснява..една недочула шматка крещи от края на стаята ''Абе тва са цветята бее''

В час по английски всички говорим...а госпожата си обяяснява нещо..понеже стоя до бюрото дочувам да казва ''Аз си говоря глупости..но няма кой да ме слуша''

География. Урок за страните в Азия. Госпожата говори за това, че част от Русия и Турция се намират в Европа... Едно момче иска да попита Гърция как е разположена... но казва само ''А Гърция как е ?'' .. В отговор получава ''Ами добре е ''

П.П. ; не са особенно смешни...ноо на моментаа бяха простоо...

linkinpark00
08-12-2010, 07:17
Това с дъвката е ставало и при мен, смисъл едно момче от нашия клас залепи на едно друго без да иска дъвка и той после го накара да му я махне, и ония като хвана ножицата колко коса му отряза, после ходи 2 седмици само с шапка ;д

vavi13
08-12-2010, 07:49
Приятелката ми се порязва в часа (имахме с директорката) и се разпищя мило духай духай че тука ще свърша на место и цели клас три часа не можеше да се свести

JackSparrow
08-12-2010, 10:21
ние за една учебна година в ЕГ, сума и глупости направихме

значи нали госпожата по немски е "леко" пълна, да не кажа много дебела, и обича да сяда така на една страна, на нейното бюро.. и ние леко така извадихме гвоздеите, и тя горката като седна после върху него, като падна, и се захлюпи цялото върху нея.. :lol: че и после от долу подпряха бюрото с една кутия червена боя, че да може да се работи малко от малко на него бюро, и тя тая пак седна и така се спраска тая кутия.. не можете да си представите такъв смях.. :lol:

12 стенни часовника счупихме, с всеки имаше огромен смях.. няколко саксии изхвърлихме, че бяха увяхнали цветятаа.. два стола изхвърлихме.. и така.. :shock: :lol:

бяхме снимали класа едно клипче, госпожата като влиза в стаята за часа, заснехме я, и точно като влиза, нашите в един глас - "ГОСПОЖОО, ВИЕ СТЕ ИЗВЕСТНАА!!", след което го качихме в юТуб, и направи 28 хиляди гледания.. жалко че тогава не бях в училище, голям смях е било.. :razz: :razz:

бяхме купили едно пате плюшено и една плюшена катерица, и тогава в един час, абе играе си М. с нещо, абе пита го госпожата..

Г: М., какво правиш?
М: Нищо бе гуспоо! :D
Г: Кажи, щот' те видях!
М: Играя си с патето! - и го вдига нависоко.. няма такъв смях хораа

А с катерицата същото - при един господин.
Г: Какво човъркаш, бе, Н.?
Н: Сапунисвам си катерицата!

и вдига един сапун и плюшената катерица.. целия клас е туш..

ако се сетя още нещо, ще пиша!!

notlike
08-12-2010, 13:02
Ами, нека се сетя.
В първи клас имах рядко щастие и малшанса истината да излезе наяве в час. Така де, никой не разбра, само даскалицата ме заведе у нас. Във втори клас играхме мач и влязох вътре с вратата. В пети клас някви мизерии бях правил на менгемето и псувам като каруцар, а даскалицата отгоре ми. Ама нищо не може да се сравни с това, което направих в осми клас - цапардосах половин салон с волейболни забивки, а за капак - когато един улучи даскалицата с топката в главата, аз почнах да се превивам от смях (бях легнал на земята) и не можех да стана. После ме извика да си поговорим, а аз "Сериозен съм" и се хиля като невидял.

shmatkata98
10-06-2012, 11:27
Ами по време на изпитите след седми клас (след като някой свършеше и излизаше навън в двора) и един мой съученик на излизане вика: ''Приятен плаж и да не си забрайте шнорхелите!'' и всички започнахме да се хилим като луди :D :D :D :D

Game_Fan98
10-06-2012, 20:45
В час по ФВС казах на господина "ма" защото има писклив глас.
Казах на госпожата по история,че отивам за кафе за да не заспя.:D
Миналата година се изгаврих със стихотворението "Заточеници"
Започнах с думите"От заДник слънце озарени":D
Тая година казах стихотворението "Да се завърнеш в бащината къща
когато гроздето на вино се превръща":D Това го бял чух в нета.

Makenzi97
10-07-2012, 12:52
Заради такива простотии се преместих самостоятелна форма след 3ти клас.

ThePainter
10-07-2012, 13:09
Ам... Имахме литература в края на годината и ми беше много скучно. Пуснах си на телефона музика на слушалките и ми дойде песента трима музиканти. И да си изкарам телефона от дънките без да искам дръпнах слушалките и в цялата тишина на фона на гласа на госпожата само "трима музиканти - канти" :dd

DieselBlood
10-07-2012, 15:59
И кво? Да не се имаш за по-висш от нас?

Makenzi97
10-07-2012, 16:21
И кво? Да не се имаш за по-висш от нас?
Аз ли?
Не, не се имам, а СЪМ "по-висш" от вас.

magneticfields
10-07-2012, 17:49
в час по география говорим за топлолюбиви растения срещащио се в България и господина вика" Кажете едно дърво започващо с Ч?' и една от задните чинове "Челопеч"

Didoroki
10-07-2012, 20:29
В час по география даскалката пита какъв е релефа на България и от задните чинове се чува разнообразен :D :D

Crunchy
10-07-2012, 20:38
oho,kolko poznato chuvstvo.poneje vsichki uchiteli v klas sa jeni i ne sum sviknal da kazvam gospodine,i kogato ima zamesnik dosta chesto se izcepvam taka.
И аз тъй ама те са свикнали вече :D

Golemiqmalyk123
10-08-2012, 07:02
Имахме заместник по английски падаше голям смях. Беше някъв много смешен и много тъп. Заекваше постоянно и първия срок напрао не издържах колко е тъп, понеже ми написа двойка и направо му викам "Абе ей тапук я научи английския и тогава ми пиши оценки" И оня напрао оО Пък втория срок ни беше написал забележка на целия клас, която я има в seir.bg И след това ни беше обявил война и не влиза цял час :Д На всичкото отгоре винаги миришеше на алкохол и беше някъв изпотен

DieselBlood
10-08-2012, 14:59
Аз ли?
Не, не се имам, а СЪМ "по-висш" от вас.
Не си дорасъл, мойто момче. Порасни малко, изучи се още малко и тогава се имай за по-висш от нас.

Didoroki
10-08-2012, 15:13

И кво? Докато другите са на даскало ти, висшия, лъскаш шпагата вкъщи! :D Много си пекан по интернет, ама на живо съм сигурен, че си голям бастун!!!

Makenzi97
10-08-2012, 15:19
Не си дорасъл, мойто момче. Порасни малко, изучи се още малко и тогава се имай за по-висш от нас.
Изучил съм достатъчно. За годините си се считам за гений.
На ментално ниво Аз съм много над теб и хората като теб.
Защото Аз използвам мозъка си, а вие - не.
Ако имаш да ми казваш нещо използвай ЛС.

И кво? Докато другите са на даскало ти, висшия, лъскаш шпагата вкъщи! :D Много си пекан по интернет, ама на живо съм сигурен, че си голям бастун!!!
Интересно ще ми бъде да чуя дефиницията ти за бастун.

Rossita
10-08-2012, 15:24
Сещам се за едно много колоритно.. :D
В 4ти или 5ти клас, по Човек и природа госпожата изпитва и задава въпрос "Кой е първия човек, летял в космоса?" Иван отговаря "Еми госпожо, първия човек който е летял в космоса е кучето Лайка"

Или пък още едно.. госпожата по български казва "Богомиле, кажи ми кой е авторът на разказа Серафим" Богомил мисли мисли и изръсва гениализма "Авторът на Серафим е Йордан ЙовЧЕВ" :lol:

Didoroki
10-08-2012, 15:24
Интересно ще ми бъде да чуя дефиницията ти за бастун.

Що да не би мегамозъкът ти да не знае какво значи??

Makenzi97
10-08-2012, 15:31
Що да не би мегамозъкът ти да не знае какво значи??

Опитите ти да ме провокираш са напразни.
Ако имаш да ми казваш нещо друго - ЛС.

kitty02
10-08-2012, 15:31
Днеска на контролното по Информационни Технологии:
Даскалката: Не гледайте в своя лист, а в листа на другите! :D

Didoroki
10-08-2012, 15:45
Даскала по психология обяснява за знаците на тялото: Когато едно момиче е със скръстени крака вашата цел, нали, като момчета е... И аз викам: Да ги отворим! голям смях падна цяла седмица като се сетеха за това.

nor4eto99
10-10-2012, 16:27
Тая тема разцепва от всякъде!! :D :D :D
Ето нещо и от мен:
Час по английски и нещо се запознавахме с новия учител. И се запознаваше с един мой съученик дето въобще го няма с английския. И господина вика: Nice to meet you! (найс ту мийт ю) И моя съученик вика: Кой тоз Митьо?

Supernaturalfan
10-10-2012, 17:16
Ами тогава лошо за теб, толкова забавни неща си пропуснал сигурно..

Значи почваме час ама някакви идиоти се гонят в коридора и госпожата си влиза нали и след няколко минути едното момиче влиза с гръм и трясък и почва да вика: Ти проста.. - и гледа госпожата и продължава - ааа....
И госпожата - ''ми да, проста си''. :D

phoeniX_boy_BG
10-12-2012, 13:31
Не е точно в час, ама май пак става.
Водят ни на излет, спираме и почиваме на една масичка с пейка и казвам:
- Госпожата по физическо нагъва семки.
И тя казва:
- И те наблюдавам.

unicorn :)
10-12-2012, 17:13
В един час, г-жата по музика около 10 мин. настояваше, че в бала за кандидатстването след 7-ми клас се включва и годишната оценка по музика. :D

kilers
10-12-2012, 17:49
++++++++++++++++++++++++++

TheBobqk
10-16-2012, 06:57
Вчера госпожата ми по биология каза "А сега ще се размножаваме теоретично".

iziskanmladej88
10-16-2012, 07:59
в тая тема 90% като малки сте падали в казана с лепилото...

Зайче..
10-16-2012, 08:32
в час по Биология. Чува се само гласа на госпожата, която диктува :
-И сега ученици запишете "класификация на организмите".
и изведнъж в пълната тишина докато всички записваме някой се провиква - "класификация на п*тката" 8-)

Didoroki
10-19-2012, 14:34
Вчера по англ. едно момиче отива при госпожата и и казва нещо тихо и излиза от стаята. И един фр. от последните чинове са обажда: Нея я пуснахте до тоалетната, а мене не а? Ко?? И аз съм в цикъл!! :D :D :D :D Скъсахме са от смях даже на госпожата и стана смешно :)

muhtesemfan
10-19-2012, 15:15
Пресна,пресна изцепка от мой съученик.
Руски език-тишина.
Той,нашия се лигави,крещи какво ли не ;д И г-жата му каза:Василе,искам са се срещна с родителите ти!!
И той взе,че изкара от портмонето снимка на майка си и баща си,и я показва на даскалката и я попита"доволна ли си" :lol:

muhtesemfan
10-19-2012, 15:16
Вчера по англ. едно момиче отива при госпожата и и казва нещо тихо и излиза от стаята. И един фр. от последните чинове са обажда: Нея я пуснахте до тоалетната, а мене не а? Ко?? И аз съм в цикъл!! :D :D :D :D Скъсахме са от смях даже на госпожата и стана смешно :)

грубооо :D :D :D :lol: :lol: :lol:

pandabear
10-19-2012, 15:23
Ремонтираме си стаята. Няколко момичета се мъчим с пренасянето на разни глупости. Минава господина по история и ни вика "В тоя клас мъже нямате ли си?!" И оттам един съученик, който е около 52-53 кг. се изправя и гордо заявява "Господине от мен по-мЪЖЕНСТвен няма!" ... ;D

muhtesemfan
10-19-2012, 15:52
Ние в класа имаме двама Ивайловци и единия е Ивайло Копаров, ние му викаме"копар,копри" :lol:
Българичката:Копар,айдИ сега прочети си домашната! :lol:

polssa
10-19-2012, 19:08
В час по ФВС казах на господина "ма" защото има писклив глас.
Казах на госпожата по история,че отивам за кафе за да не заспя.:D
Миналата година се изгаврих със стихотворението "Заточеници"
Започнах с думите"От заДник слънце озарени":D
Тая година казах стихотворението "Да се завърнеш в бащината къща
когато гроздето на вино се превръща":D Това го бял чух в нета.
гениален си, ей

polssa
10-19-2012, 19:24
до 7ми клас имахме едно ромче в класа, ама беше много епичен :D
тааа имам класно по математика при един господин (хем строг, хем голям шегаджия) ии всички пишат много забързано, пълна тишина.. по едно време се чува едно кравешко мляскане и всички се обръщаме и гледаме въпросния Иво как мляска няква мазна баничка и пие айран (той имаше едни огромни сини очи, и извади такъв луд поглед, че целия клас не можа да си направи класното от смях ) , а господина само се разкрещя : ти баничка ли ми ядеш по време на класно беееееееееее ?? ама и той се хилеше като луд де :D

tedincetyyy3
10-20-2012, 11:23
В края на междучасието с едно момче дърпахме едно шише с вода обаче вече усещах че ще ми го издърпа и аз завъртам капачката и точно в този момент влезе класната и водата падна върху нея .. ;дд иначе момчетата бяха говорели за "ташаци" и аз им викам у не се спряхте с тес ташаци и тас по изобразително ме чу ;дд .. имаше един път в който играхме на топка в стаята и едно момиче я хвърли през прозореца и оцели класната по главата ;дд .. преди една седмица се целихме с хартийки по математика и тас вика ма не и обръщаме внимание и тя зада млъкнем ни затвори прозорците но от бързане и нерви докато затваряше и скъса щората и цялата падна и госпожата тръгна да реве че щели да я уволнят заради нас ;дддддд ..

tedincetyyy3
10-20-2012, 11:27
а ми една психоложка заместваше тас по природа обаче тъс има мн виснали цици и едно момче я пита : госпожо защо са ви толкова виснали циците .. и друго момче са обажда и вика : да чи и косми под мишниците имате не сте ли чували за косачка ;дддддд

phoeniX_boy_BG
10-22-2012, 20:17
В час по история госпожата изпитва едно момиче за различните видове праисторически човеци на дъската и казва да ги изреди. И се почва:
Хомо еректус, хомо нещо си и "Хомо сексалист".
Целия клас барабар с госпожата се смяхме като луди.

AmyLee_123
10-23-2012, 04:21
Питам г-жата може ли до тоалетната и тя ми вика "добре отивай" и малко преди да отворя вратата на класната за да изляза се чува "приятно изкарване" и всички паднаха да се хилят :D :D

tori
10-23-2012, 06:37
В час по химия сме предната година и по едно време тая по биология чука на вратата и Атанас вика "Не влизай, гола съм!" със възможно най-пискливия женски глас.

Jigars
10-24-2012, 12:34
Веднъж в 5-ти клас, докато имахме хореография в малкия физкултурен салон, едно момче от нашия клас реши да прави високи с една футболна топка вътре в салона, докато господина имаше работа в учителската. Както си ги правеше и изведнъж удари много силно топката и строши една лампа на парченца. Всичко около него беше в стъкла ;Д 1-ят момент се спукахме от смях, обаче после се усетихме, че господина ще дойде всеки момент и като види к'во сме сътворили ще ни изкорми с тези стъкла и се хванахме целия клас да съберем стъклата зад коша, докато 2-ма гледаха дали господина идва. :Д После си викаме, че чистачките като влязат и видят стъклата пак ще сме мъртви и тогава взехме мъдрото решение да отворим прозорците дето бяха адски добре затворени и да мятаме през решетката. Точно, когато свършихме и изчистихме всичко, господинът влезе и (учудващо) не усети нищо нередно. :Д Съответно, за да докаже колко е тъп, тоя дето счупи лампата каза на г-на, че я е счупил и какво сме направили след това.. Направо ни идеше да го убием с камъни..

В 6-ти клас пък, по човекът и природата, както си седя един и изведнъж се строполи на земята и почна да охка.. :ДД столът му се счупи.. направо умряхме от смях! Тази година пак така, както се люлееше и падна назад, даже г-жата се разсмя.

Jigars
10-24-2012, 13:12
Сега пък се сетих за една друга изцепка ;д една от моя клас си беше написала на гърба на теста по български (Бог дал 4.50). Направо се спукахме от смях :grin: Или пък онзи ден, както Гошко излиза да пише решението на една задача по физика и се качваше на подиумчето, се препъна и падна по гъз на земята. :grin: Мега многото се наляхме тогава :grin: Една съученичка пък във 2-ри клас, както рецитираше едно стихотворение и изведнъж се изпърдя мега мазното :grin: После началната класна ни "евакуира" извън класната стая за 5 минути, докато се отмирише. :grin:

Jigars
10-24-2012, 13:20
В час по литература
Даскал:Г-це кажете един фразеологизъм.
Аз:От всяка свирка дърво не става!!! :razz: :razz: :razz:

Уби ме! :razz:

prettymonster
10-24-2012, 13:43
Веднъж се карай с едно момче в клас , защото ми беше взел нещо и г-жата дойде взе го и ми вика ,, вън'' а аз й се бях нервирала адски много защото хем не съм виновна хем ме гони , и й викам ,,глей си работата '' и тя почва да ми говори как не мога да й говоря така и аз станах и й викам ,, дай ми го ( там квото ми бяха взели ) и тя ме изгледа и пак вика ,,вън'' и аз излязох ;дд целия клас мълчеше и после вече като оная се махна ми се радваха , защото никой не я харесва ;дд не беше възпитано от моя страна и никога не говоря така на учители ма ето на :?
Иначе се сещам веднъж с г-жата по математика нещо решавам задача на дъската и аз викам сега това го умножаваме с това и тя вика ,,не искам това да го умножаваме'' и аз й викам ,,що не искаш '' и я гледам тъпо след което настъпи един смях :D :D :D Имам и още ама стига толкова ;д

~The Smile~
10-27-2012, 16:19
Ххахахах!!!!! Веднъж на господина по география казах "Госпожо!"
А пък на г-жата по Англ.ез. казах "чакай ,не съм готова!" Ама тя не ме чу! :D

Jigars
10-27-2012, 19:13
Ся се сетих, че миналата година докато бяхме на екскурзия в Балчик, едно момиче от другия клас пита г-жата по изобразително изкуство "тревопасни ли са щраусите (на г-жата по география и викаме щраус) " и тя отговаря: Мда, те кълвът. И т'ва същото момиче вика: А г-жа Т. много ли кълве? :Д направо се превивахме от смях.

Един път по хореография едно момиче както правихме едно упражнение, при което се вдига крака напред, фрасна господина в брадичката. ;ДД

Две патки от нашия клас като се караха и изведнъж би звънеца и уж млъкнаха и след 5 минути едната изкрещя на другата: ти нИ ми сЪ УбаждЪЙ, щотУ тЪ знам чИ носиш гащИтИ на сИстра тИ :дд

Заместникът по физика се беше ядосал, че много сме говорили в час и реши да се скара на едно момиче и й вика: Ало, да не сме тука на кафене, че така си позволяваш да говориш бе, мойто момиче? ААА, къде е сервитьорката, искам да си поръчам едно!

Миналата седмица пък, спукахме от базик един съученичек. :Д На висок глас, нарочно за да ни чуе г-жата, викаме: М. ЗАЩО МАСТУРБИРАШ ВСЯКА ВЕЧЕР? НЯМАШ ЛИ СРАМА! ЧЕ И НА РАЗМНОЖАВАНЕТО НА ЕДНОКЛЕТЪЧНИ ЖИВОТНИ! ТЦТЦТЦ, БЕЗСРАМНИК! :DD

~The Smile~
10-28-2012, 11:05
Веднъж се карай с едно момче в клас , защото ми беше взел нещо и г-жата дойде взе го и ми вика ,, вън'' а аз й се бях нервирала адски много защото хем не съм виновна хем ме гони , и й викам ,,глей си работата '' и тя почва да ми говори как не мога да й говоря така и аз станах и й викам ,, дай ми го ( там квото ми бяха взели ) и тя ме изгледа и пак вика ,,вън'' и аз излязох ;дд целия клас мълчеше и после вече като оная се махна ми се радваха , защото никой не я харесва ;дд не беше възпитано от моя страна и никога не говоря така на учители ма ето на :?
Иначе се сещам веднъж с г-жата по математика нещо решавам задача на дъската и аз викам сега това го умножаваме с това и тя вика ,,не искам това да го умножаваме'' и аз й викам ,,що не искаш '' и я гледам тъпо след което настъпи един смях :D :D :D Имам и още ама стига толкова ;д

Леле....Ти вземаш учителите за твои братовчеди !!! Говориш им на "ти" ! :D

~The Smile~
10-28-2012, 11:49
Ее,сетих се за още една.
В час по ЗИП-БЕЛ две мои приятелки се кискаха и се гъделичкаха на последния чин. И г-жата казва:"какво се кискате вие двете?"
И един съученик казва на висок глас:" п*тки ! Ъ,опа! Обърках се,исках да кажа пуйки! " :D

~The Smile~
10-28-2012, 11:53
Веднъж в час един съученик се люшкаше на стола. И имаше момиче зад неговия чин и той като се люшкаше на столчето и момичето му ритна силно стола и той така се изтърси на земята! Направо си легна! Всички,ама ВСИЧКИ умряхме да се смеем! И госпожата се смееше дори! :lol:

~The Smile~
10-28-2012, 11:59
В час по английски език момчетата духаха през тръбичките на химикалите си листчета. И госпожата ги чу и каза: "кой е тоз простак дето духа през химикала си!?! Дияне,тръбичката веднага в коша! "

~The Smile~
10-28-2012, 12:04
В час по английски, пак, един тъпак,който не уважава предмета каза: "госпожо може ли да слушам музика ,така няма да преча!" госпожата: "може,може!стига да не досаждаш и да не те чуваме да се обаждаш !" И той си пусна слушалките. Слуша музика и по едно време пуска на високоговорител и се чува : "...oppa gangnam style!" И всички избухваме в смях и повтаряме: "op,op,oppa gangnam style!" Дори някои от момчетата изиграха танца! А госпожата си пишеше на дъската и предаваше урока..

~The Smile~
10-28-2012, 12:06
Един съученик каза на госпожата по български : "Господине! Господине!"
И тя каза: "Все още не съм от мъжки род!"

~The Smile~
10-28-2012, 12:14
В час по география учихме за реките на Азия. И господинът като каза : "...реката БрахмаПУТРА" ,всички имитирахме "брахмаПУТРА" и се хилотихме. :lol: И момчето до мен дето седи изтърси: "брахмап*тка"

~The Smile~
10-28-2012, 12:32
В час по химия госпожата каза на Викито.
"Абе Виктория,махни ги тез крака от подиума,ко си ги простряла да си почиват ли?!"
Викито: "ми не"
Г-жата: Ми ко тогаз си ги сложила на тоз подиум?! Да се спъна и да падна ли искаш?! Че да умрете от смях после! " -каза го с усмивка. И всички се смеем.

Тази ,която сега ще кажа,може да не е много смешна,но всички се смяхме.
В час по химия пак.
Госпожата: "Юлияне,имаш ли домашно?"
Юлиян: "Да,ама е грешно"
Госпожата: "Кога го писа бе? Преди обед или след обед?" (Втора смяна сме)
Юлиян: "Амии..." и после мълчание.
Госпожата: "Юлияне,питам те-кога го писа туй домашно? Следобед или преди обед?"
Юлиян: "Ъъъ...мисля ,че беше към 13 и 10 часът"
Г-жата: "Късаш ми нервите! както и да е! Няма да се занимавам с теб"

В час по химия пак.
г-жата предаваше урока за валентности.
г-жата: "и така,кой ще каже как ще запишем тук? яяя, Юлиян да каже! "
Юлиян: S е от 6-та валентност ...ъъ...О е от втора валентност и там на О ще запишем долен индекс 6 и на S ще запишем долен индекс 2"
г-жата го записа
Юлиян: "ией,най-после нещо ми е вярно!"
г-жата: "...но уви не е,както винаги нещо не ти е вярно! е то туй се очаква де!"

~The Smile~
10-28-2012, 12:37
В час по химия пак.
Понеже бяхме сложени на чин по момче и момиче,г-жата каза
"Ивет,защо Юлиян не седи до стената,а ти седиш? Трябваше Юлиян да е до стената,че като почне да говори глупости да му фраснеш един и да си дрънне тиквата в стената!"
Ивето каза: "че то пак може да го фрасна!"
Г-жата каза: "там ако му удариш един,ще вземе да падне от стола!"
И всички се хилихме!!! :lol:

phoeniX_boy_BG
10-29-2012, 19:08
горните "изцепки" са мега тъпи..

Game_Fan98
10-29-2012, 19:44
От днес: (Да уточня,че учителката по история е леко калпава)
Днес изпитва за стар материал и пита един мой съученик
-С какво,ще запомниш Александър Македонски?
-Ами бил е педераст.
-Да 6!

mimijessi
10-29-2012, 19:57
[QUOTE=Jumbie483;7145370][i]Ооо помня веднъж докато спорих с господина по физическо и му вимам ''ама госпожооо'' :lol:
Редовно :D Господина вече се чуди дали не изглежда като жена :D

Game_Fan98
10-29-2012, 20:14
Един ден не може да мине без изцепка.

diddy98
10-30-2012, 17:35
От днес: (Да уточня,че учителката по история е леко калпава)
Днес изпитва за стар материал и пита един мой съученик
-С какво,ще запомниш Александър Македонски?
-Ами бил е педераст.
-Да 6!

:shock: Ама каква е тая госпожа...

prettymonster
10-31-2012, 11:59
Леле....Ти вземаш учителите за твои братовчеди !!! Говориш им на "ти" ! :D:D много ми е неудобно да им говоря на ти .. и като цяло на всички по - възрастни говоря на ,,вие'' .. :) ама тази ме ядоса много и просто ми се изтъркули от устата
;дд

Game_Fan98
10-31-2012, 20:04
:shock: Ама каква е тая госпожа...
Оказа се не 6 а две.Разбрахме го днес.

usmiwkka
11-01-2012, 10:07
Ми по музика един се беше развихрил удари чина и химикала му удари г-жата. ;д После имаше викане половин час сиг. ;д

~The Smile~
11-05-2012, 19:59
Веднъж във втори клас счупих бравата на вратата в тоалетната и после бам в самата тоалетна! :D
В пети клас дърпах тръбата в тоалетната и по едно време "пуфф" и изведнъж една струя в лицето! :D И после тичах до вкъщи да се преобличам ,че бях мокра! :D
В шести клас две момчета и едно момиче от класа ми си размятаха кошчета от тоалетните! И едно от момчетата ритна единия кош така силно и понеже беше отворен прозореца,кошчето полетя надолу и бамм! После в следващото междучасие отидохме в WC да видим през прозореца дали кошчето е там и го нямаше! :razz:

~The Smile~
11-05-2012, 20:03
Веднъж аз ритах кошчето от класната стая леко и една съученичка взе коша и го размяташе! :D

~The Smile~
11-05-2012, 20:08
Момчето,което седи до мен,миналата седмица в час по български си изпусна дъвката върху ръката. :D Държа я,държа я и после я хвърли. И после се смеехме като лудите!!! :D :D :D :D :D :D :D !!~~~И госпожата вика: Какво има? И момчето до мен "А ами..тука написах нещо...хахъха!! " И после пак се хилотихме тихичко!

Game_Fan98
11-06-2012, 20:14
Влизам в часа на госпожата по история за да и дам едни документи обаче първо искаше
да изпитва едно момче.

-Тони я кажи кой е Наполеон Бонапарт
-Ами госпожо......Той е бил едно ниско френско ЖуЖе,жадно за власт.
Завладял цяла Европа заедно с част от Арабския свят-Dafuq:D:D:D

-С малка част от китайския свят,нали?(госпожата)
-Да
-Браво бе мойто момче,ти единствен от целия клас няма да завършиш-ДВОЙКА!!!!!

~sweeettt~
11-11-2012, 18:34
в пода ни има една дупка и там момчетата от нашия клас рещиха да сложат стола на госпожата и госпожата така падна

shaunaa
11-12-2012, 18:25
Момчето,което седи до мен,миналата седмица в час по български си изпусна дъвката върху ръката. :D Държа я,държа я и после я хвърли. И после се смеехме като лудите!!! :D :D :D :D :D :D :D !!~~~И госпожата вика: Какво има? И момчето до мен "А ами..тука написах нещо...хахъха!! " И после пак се хилотихме тихичко!
:D :D :D ще ме довършиш (rofl) (rofl)

~The Smile~
11-24-2012, 15:41
А и веднъж се изтърсих от стола.... :D

~The Smile~
11-24-2012, 15:42
в пода ни има една дупка и там момчетата от нашия клас рещиха да сложат стола на госпожата и госпожата така падна

Ейй,че яко!!! Иска ми се да я бях видяла!

phoeniX_boy_BG
11-24-2012, 17:19
The Smile, никоя от тези "изцепки" не е смешна, така че, моля те, не пиши повече глупости и не запълвай темата.

~sweeettt~
12-02-2012, 08:42
госпожата по ФВС се шегува с едно момче и му вика:
- ще ти скъсам врата
момчето:
-направете го и ще ве вкарат в затвора
госпожата:
-така ли
момчето:
-да и ще лежите по не 10 години
госпожата а ти къде ще отидеш
момчето:
О,ОО аз ще отида в рая що?
госпожата:
-тъй ли а аз?
момчето:
-вие ще отидете в ада защото сте много лоша и там свети петър...

denito84
12-03-2012, 14:35
Emi az nqmam mnogo izcepki ama gospojata po Bulgarski pita klasa ''kude e roden Iordan Iowkow" i az nali si se ligawq i izobshto ne slusham zakwo sme prikazwali i wikam Emi gospojo kude da e roden .. w rodilnoto .. wsqko dete se rajda tam .. !! :D :D :D :D

smiley974
12-04-2012, 19:11
Има страшно много изцепки, но сега се сещам за няколко... В час по Физическо BFFто ми закъсня за часа и господина " ООО бютифъл де се губиш" , А тя " Абе господине оставете ме на мира че изтървах срещата си" господина " Я кажи закачат ли се големите с теб" а аз да не пропусна изръсих пред всички "Господине че то нема човек които да не я закача то и мен ме закачат ама аз им таковам и аиде да ги няма" и господина " Кво ги праиш горките момчета! "

BloodyDreamer
12-04-2012, 20:02
По музика госпожата пише нещо на дъската и си изтърва капачката, ама тя пада зад подиума. И вика: "Люлююю, ся тая капачка как ше се навеждам да я вдигна?!" Иии двама съученика (Дидо и Марти) веднага: "Ние ше я вдигнем госпожо, няма проблем". Отиват някви горди, наперени. Навежда се Дидо, бърка, бърка, не успя да я извади. Мартин обаче успя, при което Дидо веднага се защитава: "Еее, ми той Мартин има по-дълги пръсти!" и госпожата: "Ний Мартинчо пианист ше го правим." Та както и да е, оставя Марти капачката на бюрото и тръгват нагоре по Хайдушката пътека (чиновете ни са амфитеатрално разположени, пък те са и двамата на последни чинове). В същия момент госпожата взима капачката и вика на Мартин: "Ми шо не ми я издуха, бе?" (цялата беше в прахоляк) и Мартин: "Аааа, госпожо, аз не съм по тия работи." и госпожата само му вика: "Аааа, не се знае, не се знае." и целия клас умира да се хили. ;ддд

Sissy127
12-05-2012, 12:19
Веднъж господина ни по физика изпитваше едно момиче и изведнъж каза: Аз днес ще те почна, а утре ще те довърша, и целия клас се смееше, а господина май така и не се усети какво е казал :D:D

~The Smile~
12-06-2012, 15:14
The Smile, никоя от тези "изцепки" не е смешна, така че, моля те, не пиши повече глупости и не запълвай темата.

Ако обичаш, не ми казвай къде и какво да пиша!