Влез

View Full Version : 2-ма

GangstaLovin
01-20-2009, 13:46
ходих с едно момче около година.след това се разделихме за около месец и сега пак сме заедно 2 месеца ще станат.познавам всичките му приятели,но един от тях ми стана най-добрия приятел.казвам му всичко,говорим си откровенно...Но разбрах,че той ме харесва.наскоро се поскарах малко с гаджето ми и другото момче решило да му каже всичко каквото сам му споделяла.мн ме заболя от тази постъпка и след акто се поуспокоихме го попитах защо го е направил а той ми отварна,че му било гадно като ни вижда заедно,но щял да се опита да не се дразни за да не си разваляме отношенията.мн се зарадвах защото той наистина ми е мн добар приятел...отношенията ни бяха повече от перфектни..до една вечер.незнам какво му стана но започна да ми говори,че повече не иска да ме вижда,да ми пише и абсолютно никакъв контакт с мен,защото се опитвал да ме забраави.много ми беше гадно от това,защото той наистина ми е най-добрия приятел.сега пак сме в отлични отношения.нз как да реагирам вече и какво да му казвам като се скараме и най-вече дали има бъдеще приятелството ни

PreciousDiamond
01-20-2009, 14:51
Спрайт има да ти каже нещо : Твоят най-добър приятел те желае 8-) Според мене едно такова приятелство няма бъдеще. Ти ще продължаваш да си с гаджето ти - той ще продължава да се дразни . Щом веднъж се е опитал да ви скара ще го направи пак ... :?

kobrichka
01-20-2009, 15:15
Според мен той просто много те харесва и затова се опитва да се отчужди от теб( все пак ходиш с негов приятел).И аз мисля,че приятелството ви няма бъдеще.Щом се намесят чувствата приятелството свършва.Щом веднаж е казал всичко на приятеля си откаде можеш да бъдеш сигурна,че утра като се скараш с гаджето си той пак няма да издрънка всичко?! Това не е приятел само това ще ти кажа.

Ivalinka
01-20-2009, 15:59
какъв най-добър приятел?!??! #-o та той човекът влюбен (или поне така изглежда) в теб, а ти 'ама аз искам да сме приятели'. според мен си наясно,че това е невъзможно, така че си решавай какво да правиш :)

yahhooo
01-20-2009, 16:01
Бебешки работи карате се, после се здобрявате и т.н. На колко си на 14?

MostHated
01-20-2009, 16:05
Спрайт има да ти каже нещо : Твоят най-добър приятел те желае 8-) Според мене едно такова приятелство няма бъдеще. Ти ще продължаваш да си с гаджето ти - той ще продължава да се дразни . Щом веднъж се е опитал да ви скара ще го направи пак ... :?

еми да... избери си някой в крайна сметка

aka6a_vamp
01-20-2009, 16:15
не разбирам,защи заглавието е двама,след като към другото момче имаш само приятелси чувства...а и не ти е чак толкова добър приятел щом е направил такова нещо...не си струва да пропилееш връзка,продължила година и нещо,заради това!