View Full Version : Прегръдката
Та правила съм подобна тема,ама рекох да я подновим! :)
Та коя е била най-хубавата,прекрасна,завладя ваща прегръдка в живота ви ? :smt003
SoAfraid
01-20-2009, 17:38
За мен най-яката прегръдка е била когато момичето, което харесвам само "скочи" да ме прегръща, тогава и аз я стискам със всички сили и ми е много яко.
Също така е яка прегръдка на приятел който не си виждал отдавна и с който си преживял доста, да се видите на летището и да се поздравите като доста уважаващи се хора и доста добри приятели.
За мен това са двата видове прегръдки, прегръдката на обич и силната приятелска прегръдка 8)
Bellatrix
01-20-2009, 17:43
Всяка прегръдка от гаджето значи нещо за мен. И винаги е специална с нещо.
А най-прекрасната някога прегръдка беше, когато той се върна от море (беше с техните за цели 8 дена и разиграхме голяма драма :D ). Видях го от 50-тина метра и търчах към него и накрая се метнах отгоре му. 8-) Лигня е, ама поне е сладка лигня. 8)
Един път бях в чужбина за около 10 дни и приятелката ми ме посрещтна на гарата и ме прегърна силно... това беше най-прекрасната прегръдка. Ех... искам пак :grin:
Значи....беше доста отдавна беше в училище....имах някаква хубава оценка и бях много щастлива :D и видях момчето което харесвам :) (и то ме хрс--не че се хваля :D ) та просто му се хвърлих а той ме притисна толкова силно към себе си :oops: :oops: :oops: Сякаш никога няма да се разделим... :oops:
Лежахме си на едно легло без да правим нищо и просто се гушкахме без да казваме нищо и някак си и усетих толкова много любов и нежност :smt007 можехме да си лежим така вечно и да си се гушкаме и колкото и клиширано да звучи зад прозореца ми се едно нямаше нищо и никой...имаше само мен и него :smt060
Също така е яка прегръдка на приятел който не си виждал отдавна и с който си преживял доста, да се видите на летището и да се поздравите като доста уважаващи се хора и доста добри приятели.
+1 :-k
А иначе най-хубавите прегръдки,които съм получавала бяха от едно момче преди около 2 години :) Просто няма друг като него :)
sentient_
01-20-2009, 19:05
Та коя е била най-хубавата,прекрасна,завладя ваща прегръдка в живота ви ? :smt003
1-во с моя татко
2-ро с баба ми, която ме е отгледала
и 3-то когато прегърна приятеля ми и чувствам че всичко е наред, нямам проблеми и грижи, забравям всичко :-)
Много обичам прегръдките, прегръщала съм хора към които имам романтични чувства, но най-хубавата ми прегръдка беше с най-добрия ми приятел. Бяхме се скарали и поне 2-3 месеца не се виждахме и една вечер той ми се обади излязох и като го видях го прегърнах така силно и с толкова много обич както никога.
най хубавата прегрътка за мен е тази която ми дава малкото ми братче
въпреки че се караме винаги и не се понасяме когато сме в добри отношения ме гушка толкова хубаво че човек не може да му откаже нищо :-)
Най-хубавата прегръдка получих от брат ми, колкото и странно да звучи. Бях се пребил с мотора, и съм в болницата и излизам аз от болницата той ме чакаше вече пред болницата и идва такъв ме прегръща насълзен и се радва, че съм жив.
Prestigio
01-20-2009, 19:26
Най-хубавата прегръдка получих от брат ми, колкото и странно да звучи. Бях се пребил с мотора, и съм в болницата и излизам аз от болницата той ме чакаше вече пред болницата и идва такъв ме прегръща насълзен и се радва, че съм жив.
разчуствах се :cry: добър брат имаш \:D/
KpucuTo0o92
01-20-2009, 19:31
Най-хубавата ми предгръдка беше от момчето,което обичам :-) помня кога му казах за първи път че го обичам-бяхме на дискотека :D и нз кво ми стана и си го гушнах и му казах "обичам те" и никога няма да забравя той колко силно ме прегърна :grin: сякаш не искаше да ме пусне,колко беше хубаво тогава сякаш за момент забравих за всичко :-) Много се рафвам и когато брат ми прегърне защото тва става рядко :-D помня като беше цялото лято на морето и като се прибра и ме изненада защото аз не знаеш че ще си идва и само как му скочих и си го прегърнах :grin:
CryForMe
01-20-2009, 19:34
прегръдката, с която започна връзката с първата ми любов ... еххх ще кажа само, че стояхме гушнати 40 минс без да мръднем ... незабравимо
GameMaster
01-20-2009, 19:41
Ou ne sum mnogo po pregrudkite.Mislq che vsqka pregrudska s lubimiq mi e nezabravima.... :)
gree_girl
01-20-2009, 19:54
За мен прегръдките означават много повече от целувките. Една силна и истинска прегръдка е нещо много хубаво. :)
Охх какво ли не бих дала за искрена прегръдка...?!?!?! За мен прегръдките са тези от приятели (за подкрепа и не само... за споделяне на радост) ... и другите прегръдки от харесван човек или любим... за мен те означават много и ги помня дълго време след това... :) Иначе да имала съм няколко незабравими но ми се иска още да има...!!! :)
Наскоро на един купон танцувахме с една колежка на една балада прегърнати и беше просто невероятно. Тя си ми беше детската любов и отдавна вече не изпитвам нищо към нея, но тогава просто тези 4 минути ми се сториха сякаш съм в рая - парфюма й, пръстите ми галещи гърба й... просто вълшебно.
myNameIsImmortal
01-20-2009, 21:08
Най-завладяваща, най-приятна, най-незабравима беше първата ми прегръдка с момичето с което в момента съм влюбен :smt007
Дойде пред историята и беше с една нейна приятелка и едно момче, където и се отваряло и т.н. и той се махна после и останахме аз, тя и приятелката й. Тогава каза "Дай да си те прегърна" и ме гушна толкова силно и просто след това както се казва ми държа влага цял ден, даже от класа ме питат защо съм се усмихнал толкова много и очите ми светели :oops:
PreciousDiamond
01-20-2009, 21:11
Ми .. когато .. бившия ми дойде от София във Варна ... просто го гушнах и на пейката на автогарата стояхме 20 минути аз сгушена в него ... беше меко казано невероятно .. :?
Докато не разбрах какво лайнооооо е всъщност 8-)
LadyRoshawka
01-20-2009, 21:22
Амии един път когато бях на море на Гърция и не се бяхме виждали с приятеля ми 11 дена. Когато се видяхме просто той ме гушна и не помня точно ама майче около 15 минути само сме се гушкали без да облим дума. След което той ме погледна в очите и ми каза "Здрасти слънце!Обичам те!" :smt060 Беше много миличко.
Ии също една от най-хубавите прегръдки в живота ми беше, когато един петък се бях прибрала от Благоевград след две седмици престой там... ии си бях в къщи. Баща ми се прибра и още като го видях на вратата се затичах към него и го гушнах много силно а той ме вдигна и ми каза, че много съм му липсвала... :-k :smt007
Също така на Нова Година, преди да си тръгне от нас, най-добрият ми приятел ме прегърна толкова сълно... а след това не се видяхме 2 седмици... :(
Абе все хубави и запомнящи се прегръдки от хора които обичам... :-)
ооо... най-хубавата беше ноември тази година.. със съответното момче не се бяхме виждали от няколко месеца (той живее в Германия) но беше ясно, че не сме си безразлични.. Та.. определихме си най-после среща.. аз пристигнах по-рано... и стоях отстрани.. да наблюдавам той кога ще дойде, за да мога и аз тогава да се появя.. :D в последствие обаче се оказа,че и той е намислил да прави същото, но ме е видял... просто чух едно "миличкоооооо" и той се затича към мен хвърляйки ми се на врата :-)
Принципно не съм по лигавките историйки, но този човек винаги ще намира правилния подход да ме разтопи :oops: Та... в този ден всъщност тръгнахме :oops:
UnHappyy
01-21-2009, 00:59
Ми .. когато .. бившия ми дойде от София във Варна ... просто го гушнах и на пейката на автогарата стояхме 20 минути аз сгушена в него ... беше меко казано невероятно .. :?
Е ти направ0 разби р0мантиката!.. 8-)
Мойтаа най-хубава прегръдка.. когато се виждам с приятелите ми,който страшно много ми липсват :-kИ все пак сме в различни градове и всяка седмица се виждаме сигурно се виждаме един път.И когато се видиме с най-добрия ми приятел като вземем да се прегръщаме от радост всички ни гледат :lol: :lol:
PreciousDiamond
01-21-2009, 06:01
Е ти направ0 разби р0мантиката!.. 8-)
Ами ... и главата му ше разбия само да го видя ... :x 8-)
Wrathchild
01-21-2009, 06:10
Най-хубавите прегръдки са от приятеля ми, когато ме прегърне се чувствам най-защитеният и обичан човек на земята.
И от мама обичам прегръдките. Защото е мама. А щом е мама, няма да ми се разсърди ако й потроша костите от стискане. Нали, мамо? :-o
От малкия ми братовчед обичам прегръдките също. То обикновенно аз го гушкам, а той е решил, че кака е конче. Което трябва да се извежда. Ами така де, те кончетата нали и те душа носят, трябва да се поразтъпчат. Но в редките случай, когато ме гушне е много сладък.
PreciousDiamond
01-21-2009, 06:15
О да .. и от братовчед ми.. Като си заминаваше за Канада .. :-# Колкото и да се караме , все пак той винаги е бил като по-големия брат , който никога не съм имала . И .. честно казано винаги като ме гушкаше ( колкото и рядко да беше) е било с причина. Ако съм се скарала с някой , ако ми е криво .. И винаги това ме успокояваше . И като си заминаваше като ме гушна ..имах чувството, че за един последен момент съм сигурна и спокойна... :?
krem4et0
01-21-2009, 06:15
Прегръдките след лют скандал са най-хубави. Знам, че вече е минало и че ще ни носи нещо добро....А най-чувствени са били преградките ни на раздяла преди той за пореден път да се върне в казармата. Знаеш, че няма да го видиш и усетиш 1-2 месеца и искаш никога да не свършва прегръдката...мили са ми толкова хубави и толкова ужасни едновременно. Просто са началото на нов ад без него, но и краят на добре прекарано време заедно. били са доказателство за обичта ни, обещание за вярност, надежда, че скоро ще се прегърнем пак. дори сега, когато го виждам всеки ден прегръдката на раздяла ми тежи....
Wrathchild
01-21-2009, 06:54
Спомних си за 1вото си море, когато вече бяхме заедно... ;( Ходих без него. А ние прясно влюбени и само дето не се разкинкях в автобуса :((
DessieQueen
01-21-2009, 08:07
За мен прегръдките означават много повече от целувките. Една силна и истинска прегръдка е нещо много хубаво. :)
+1 :)
lifelesscorpse
01-21-2009, 10:50
една от най-хубавите прегръдки беше от братовчедка ми(3 клас),с която не се бяхме виждали отдавна и лятото се видяхме.беше супер.направо щяхме да се разплачем двете тогава.аз съм нейната любима кака. :) друга прекрасна прегръдка беше от брат ми.не помня каква беше причината,но просто беше невероятно.той попринцип не го прави и затова беше специално. :)
иначе прегръдките на приятеля ми всеки път,независимо от времето и повода,просто ме разтапят.наи-нежната и незабравима беше,когато заминавах с наще за Турция за Нова Година и няколко дни преди това се видяхме.той ме изпрати до нас и направо не ми се искаше да си тръгва.и двамата бяхме тъжни,че ще бъдем толкова далеч един от друг,и то за цяла седмица.когато го прегърнах едвам се сдържах да не заплача.още не си бях тръгнала,а той вече ми липсваше,както никой досега.няма да се задълбавам.просто беше... невероятно...
хубави моменти са прегръдките. :)
housechetty
01-21-2009, 11:48
амииии гаджето ми бе6е в банско след като се вурна като го видях от дале4е се зати4ах иии го гу6нах много бе6е яко :):):) :grin:
soul1199
01-21-2009, 12:29
az bqh nqkva mn vlubena v edno mom4e,no toi ne me zabelqzva6e i edin put dori,nz,za6o toi adski silno me pregurna :grin: be6e prekrasno,nqkolko sec.6astie i posle edin fr go drupna i toi si trugna :( tva be6e predi 1 god nqkude :) ve4e ne izpitvam n6 kum nego :grin: i sega predpolagam na 14 Fevryari 6e se vidq s moqta lubov za pruv put ot 5 meseca,nqmam turpenie da go pregurna nai-posle :oops: :-) :smt007
Axe_vs_Sword
01-21-2009, 12:38
Прегръдките са ми слабост :grin: но не мога да реша коя беше най-прекрасната :oops:
GotTheLife
01-21-2009, 12:41
всяка прегръдка ми носи големи емоции :)
nicolepcd
01-21-2009, 15:30
Всяка прегръдка ми носи големи емоции :)
И на мен... :)
Hurtmore
01-21-2009, 20:43
първата прегръдка с бившия ми, като се видяхме и двамата се затичахме прегърнахме се и той прошепна "обичам те" тогава беше яко, но сега знам какъв тъпак е :D
една от най-хубавите ми прегръдки беше днес с най-добрата ми приятелка... не очаквах да я видя в даскало беше ми ужасно зле, и когато я видях така силно се гушнахме 5 минути седяхме на средата на коридора и просто думите бяха излишни.. (:
YourEverything
01-21-2009, 20:47
Всяка прегръдка носи нещо ново и е различна от всяка друга :-) А мястото, то не е от значение :oops:
Fantomche
01-21-2009, 21:39
Nabludavahme zaleza az se bqh oblegnala na nego ...be6e izklu4itelno a posle be6e i purvata mi celuvka (nespolu4liva)
a drugata mi vidqh se s edno mom4e kato bqh na konkurs v tehniq grad pi6ehme si otdavna i kogato go gu6nah za 4ao ne mmi se iska6e da go puskam nikoga ...pregrudka izpulnena smnogo 4uvstva :-)
Nabludavahme zaleza az se bqh oblegnala na nego ...be6e izklu4itelno a posle be6e i purvata mi celuvka (nespolu4liva)
a drugata mi vidqh se s edno mom4e kato bqh na konkurs v tehniq grad pi6ehme si otdavna i kogato go gu6nah za 4ao ne mmi se iska6e da go puskam nikoga ...pregrudka izpulnena smnogo 4uvstva :-)
taka si be6e i za mene :) :P :oops:
Kostadin_682
01-21-2009, 21:50
Когато братовчеда се прибра от Италия, и не го бях виждал от много време (2 години) ... той ми е като брат...
kotituuu
01-23-2009, 06:31
Ou ne sum mnogo po pregrudkite.Mislq che vsqka pregrudska s lubimiq mi e nezabravima.... :)
как е възможно д ане си по предгратките жсяка една преградка може да бъде мн повече от една целувка дори с прегръдка ти показваш че си напулно открита пред този човек ти му попадаш в преградките и все едно му казваш че може да направи всичко с теб
evelinka1122
01-23-2009, 06:33
днес имам рожден ден и получих безрой много завладяващи искренни прегръдки!!!!!! :grin:
TheBlackRose
01-23-2009, 06:41
Аз не мога да преценя коя е била най-най-хубавата.С вскеи мой приятел и приятелка съм имала такава или почти с всеки.Спомнямси едно лято,когато бях на 16 години май.Най-добрата ми приятелка беше отишла на почивка с техните,а аз си бях останала у нас (не знам защо не отидох с нея,не помня).Една седмица бяхме разделени и когато се видяхме около 4 минути стояхме прегърнати и даже ми идеше да заплача от радост,че е при мен.Радвам се,че тази връзка не се развалила и сме си двечките заедно както планувахме преди много години.Спомням си и когато за първи път се видях с най-добрия ми приятел-Дамян.Ние бяхме в различни градове и когато се наложи да тръгва и го изпращах на гарата,получих една много здрава прегръдка,която ще помня винаги.Говоря само за приятелски,защото с гаджетата ми...Наистина съм имала много хубави моменти..
EeeBobii
01-23-2009, 06:57
Най-хубавата прегръдка е тая която се прегръща с 1000% желание... :)
LittlePrincess
01-23-2009, 07:04
Всяка прегръдка е прекрасна, стига да е с желание.
depressedgirl
01-23-2009, 07:08
всяка прегрътка от гаджето ми е хубава
но най-хубава е след караница
slun4ice_90
01-23-2009, 08:54
От едно специално момче... :D Как искам сега някой пак да ме гушне... :(
aka6a_vamp
01-23-2009, 11:18
Ми беше с една от най-добрите ми приятелки...бяха ми се случили мн и ужасни работи и ми беше супер тежко!Тя само с поглед разбра,гушна ме и не се сдържах и си изплаках всичката мъка,а аз не плача попринцип... :(
Веднага :smt052 (hug)
slun4ice_90
01-24-2009, 11:20
Веднага :smt052 (hug) (hug) :-)
PreciousDiamond
01-24-2009, 11:25
Мамини убавци 8-) :-)
slun4ice_90
01-24-2009, 11:31
Мамини убавци 8-) :-) 8-) :-)
qnetyyy_ss
01-24-2009, 11:38
Всяка прегръдка е прекрасна, стига да е с желание.
+1 :)
Seducti0n
01-24-2009, 12:07
:( Ишкъм гуууууууш!
и аз ама няма кой :(
malkotoo
01-24-2009, 12:15
обожавам да се гушкам :smt003
+1 Ставаме трима :(
http://i69.photobucket.com/albums/i50/dariusthegreat/big_hug.jpg
Evanescense
01-24-2009, 12:33
Всяка прегръдка е хубава, но когато ми се е случило нещо лошо и някой ме гушне е прекрасно. Съшто и първата ми прегръдка с приятеля ми. Искам и сега, но е далеч... :(
SunShinePearl
01-24-2009, 13:20
ех..много обичам прегръдките няма да влизам в подробности
1 С Буба и Тонито...минути преди Буба да замине за Канада..последната ни прегръдка...мина 1 г и половина :cry:
2 С момчето което никога вече не видях,бяхме заедно 2 часа
3 Когато се гушкахме с Денис на сушинка,не се пуснахме и за миг :-) и естествено много други прегръдки със мои близки и приятели
mickelangelo
01-24-2009, 20:06
На нова година .. моя бивша ... прегърна мен вместо .. приятеля си .. но така ме прегърна .. че щеше да ме счупи .. така стискаше .. и така се сгуши в мен .. това беше може би най- хубавата ми прегръдка ..
aka6a_vamp
01-24-2009, 20:08
+1 Ставаме трима :(
http://i69.photobucket.com/albums/i50/dariusthegreat/big_hug.jpg
четирима... :-# ужасно е,да няма кой да те гушне
http://www.sherv.net/cm/emo/hug/hugs.gif
не, че ще помогне много.....
aka6a_vamp
01-24-2009, 20:21
Ти ме гушни наистина,пък да видим дали ще помогне ; )
Kostadin_682
01-24-2009, 20:22
Ти ме гушни наистина,пък да видим дали ще помогне ; )
Добре ве да го ева... ожених ви... ракията ви изпих... вие още не сте се прегърнали... айде какво чакате? 8-)
Ем.. аз съм малко бавен в централния 8-)
Ако ти се гледа филмче.... ама без ужаси :D ше те гушкам колкото искаш :]
rosencetooo
01-24-2009, 20:48
Много обичам прегръдките , за мен всяка една прегръдка си е хубава по свой си начинн. Понякога прегръдките могат да означават повече от целувките :smt007
Seducti0n
01-24-2009, 20:49
:( Искам да гледам ужаси с Него и да ме гушка много, много.
Толкова кофти вечер не съм имала от доста време.
Искааам гуш, повече от всичко!
aka6a_vamp
01-24-2009, 20:50
Ем.. аз съм малко бавен в централния 8-)
Ако ти се гледа филмче.... ама без ужаси :D ше те гушкам колкото искаш :]
е на мен ужаси ми е любимото точно :( нищо ше се жертвам за каузата :D :-)
То и на мен са ми любими, но да не стане така, че да те гоня и връщам обратно. :D
Само кажи кога.
aka6a_vamp
01-24-2009, 21:07
само да няма гарги,нали знаеш :D :(
аа мразя аз да казвам :D
SuperBadSuperFresh
01-25-2009, 08:14
Казах му че отивам в болница,а той ме прегърна,разплака се и каза'' Не искам да ходиш там,искам да си здрава и да си до мен''
Един дебелак като ми направи мечешка прегръдка направо ми изкарва въздуха
sKa73r4o93
01-25-2009, 09:26
Един дебелак като ми направи мечешка прегръдка направо ми изкарва въздухапхахахахаха :razz: