PDA

View Full Version : 2 години

iYiWhitePoweriYi
01-21-2009, 21:55
Здравейте.Искам да помоля за помощ.С моята приятелка сме от близо 2 години заедно 1 път ме разбра ,че съм и изневерил от тогава на моменти не ми вярва ,че я обичам. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Как да и го докажа хора ?!? Моля ви помощ.

PreciousDiamond
01-21-2009, 21:56
Еми нормално . Доверието се гради , но загубиш ли го веднъж - трудно се връща ..

Kostadin_682
01-21-2009, 21:57
Здравейте.Искам да помоля за помощ.С моята приятелка сме от близо 2 години заедно 1 път ме разбра ,че съм и изневерил от тогава на моменти не ми вярва ,че я обичам. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Как да и го докажа хора ?!? Моля ви помощ.
еми... какво да ти кажа сам си си виновен... :? ...доверието се гради с години, но се разваля само за секунди... според мен няма начин... винаги ще си го има съмнението...

iYiWhitePoweriYi
01-21-2009, 22:00
Гадно ми е.Човекът който обичам да се страхува от мен :cry: :cry: :cry:

PreciousDiamond
01-21-2009, 22:01

Човек , сам си си виновен ! Да беше помислил малко ...

Kostadin_682
01-21-2009, 22:02
Следващият път мисли с горната си глава, а не с долната

iYiWhitePoweriYi
01-21-2009, 22:02
Да ,но то стана преди много време.Обещах ,че няма да се повтори и съм сигурен в това :( знам ,че не бих го направил отново.

Kostadin_682
01-21-2009, 22:04
Да ,но то стана преди много време.Обещах ,че няма да се повтори и съм сигурен в това :( знам ,че не бих го направил отново.
Е то ти си сигурен, но тя не е... за това е малко гадно, но според мен ако и обръщаш повече внимание, и винаги се грижиш за нея... може би ще ти повярва...

iYiWhitePoweriYi
01-21-2009, 22:05
Давам и всичко от което има нужда.Почети не се караме.Позволявам и всичко.Всичко е ОК , но не ми вярва :cry: супер трудно ми е

Kostadin_682
01-21-2009, 22:07
Давам и всичко от което има нужда.Почети не се караме.Позволявам и всичко.Всичко е ОК , но не ми вярва :cry: супер трудно ми е
Ами...колкото и банално да звучи, казвай и че я обичаш, като я гледаш винаги в очите, правиш и малки подаръци, да речем цветя... 90 на 100 от момичетата харесват цветята... те имат своята символика "аз ще те закрилям, от всичко и от всеки" ... и така с времето... ще ти повярва отново.. просто не и давай поводи да мисли че изневеряваш

iYiWhitePoweriYi
01-21-2009, 22:09
"Обичам те " и го казвам постоянно.Правя и подаръци.Казвам и мили думи :( всичко правя за нея вече почети втора година се опитвам да и обесня ,че няма да се повтори но...

Мерси все пак

Kostadin_682
01-21-2009, 22:10
"Обичам те " и го казвам постоянно.Правя и подаръци.Казвам и мили думи :( всичко правя за нея вече почети втора година се опитвам да и обесня ,че няма да се повтори но...

Мерси все пак
Моля... и все пак си помисли за изневярата... и преди да прайш простотий представи си как половинката ти би се чувствала ... айде лека вечер

Barbie
01-21-2009, 22:17
В момента може и да правиш всичко за нея, но веднъж нараниш ли някого по този начин...малко вероятно е всичко да е както преди. Някои неща не се поправят.

Да си мислил, преди да нараниш човека, когото обичаш.

Продължавай да й даваш всичко, на което си способен. Не й давай поводи да се съмнява в теб. Обгръщай я с любов. И се моли да е способна наистина да прости, да забрави и да повярва...в теб. Защото, вярвай ми, аз го намирам за почти невъзможно.

iYiWhitePoweriYi
01-21-2009, 22:19
Шибани ревливи педали... http://www.pic4ever.com/images/chojinfc.gif кво си замрънкял бе?! Ти мъж ли си бе?! Кво си замрънкал като п***а...като не ти вярва бий и шута и кои от къде е! Кво толко е станало, набутал си го на друга и тая те изловила...е случват се и издънки, другия път по внимателно и гледай се не хвалиш на половината град че си го набутал на друга, за да не разбере твойта пичка...
Смешни сте... :x

Говориш така защото незнаеш какво е любов :?

Incubus793
01-22-2009, 05:34
A kato q obi4a6 togawa 6to si i izneweril a ?!
ta po temata: nqma kakwo da naprawish prosto trqbwa ne da i kazwash 4e q obi4a6 a da i go dokazwash i da si wurnesh dowerieto i (koeto e mnogo trudno no ne i newuzmojno ;]] )A 6tom e ostanala s teb dori sled iznewqrata zna4i naistina durji na teb.. I nqkoi put sednete i pogoworete za towa koeto te pritesnqwa ;]]

beb4yy
01-22-2009, 10:19
трудно ще върнеш доверието а може би никога повече

traka
01-22-2009, 10:59
Даваш ли и поводи да се съмнява или тя просто ей така ти го натяква... Ако просто ти го натяква, за да те кара да се чувстваш виновен накрая ще те прогони от себе си. Не мога да ти кажа какво да направиш не знам каква и е позицията и какво я провокира, но ако наистина 2 години тичаш след нея и се извиняваш и повтаряш, че я обичаш, би трябвало да го е превъзмогнала...

Bu7cher
01-22-2009, 11:11
Ми...ако твърдиш наистина,че я обичаш...поне щеше да си признаеш за изневярата,а не да пишеш "хвана ме,че съм й изневерил".Ако не те беше хванала,щеше ли да се чувстваш добре?Помисли си и недей си набива филмите от мексиканските сериали... :)
Ако все пак си се осъзнал...има и такъв вариянт.Поне й обясни нещата как стоят и не говори повече за това.Не си мисли,че за 1 седмица пак ще ти има доверие ;) ... става бавно.Не очаквай бързи резултати.

traka
01-22-2009, 11:15
Ми...ако твърдиш наистина,че я обичаш...поне щеше да си признаеш за изневярата,а не да пишеш "хвана ме,че съм й изневерил".Ако не те беше хванала,щеше ли да се чувстваш добре?Помисли си и недей си набива филмите от мексиканските сериали... :)
Ако все пак си се осъзнал...има и такъв вариянт.Поне й обясни нещата как стоят и не говори повече за това.Не си мисли,че за 1 седмица пак ще ти има доверие ;) ... става бавно.Не очаквай бързи резултати.

Да беше прочел и коментарите преди да бъдеш толкова рязък.

Да ,но то стана преди много време.Обещах ,че няма да се повтори и съм сигурен в това знам ,че не бих го направил отново.

Ето това е написал автора и съдейки по това са минали бая седмици, а не една!

HePeAJIeH
01-22-2009, 12:06
Преди колко време е станало това? Виж,момичето ти може да е с железни принципи просто..

YourEverything
01-22-2009, 14:35
Аз пък си мисля, че ако тя го обича, би му простила ;-)

Hilary_
01-22-2009, 16:17
Човек който обича не изневерява!!!!!!!!!!! :? Не можеш да и докажеш... трябваше да мислиш преди това...?! :? Можеш само повече да не го правиш... и другия път мисли малко повече!!! :o

kobrichka
01-22-2009, 16:24
"Каквото си пожънеш,това ще си сееш" хората са го казали.
Доверието е нещо,което много трудно се гради и трябва да се пази.Ок сгрешил си всеки прави грешки,безгрешни хора няма,но не можеш да я накареш да ти се довери отново.Може да ти даде втори шанс,но доверието ще трябва да си го спечелиш с много усилия.Не става само с думи трябва и деиствия.Любовта се показва,а не казва.На думи мога и аз да ти кажа,че те обичам,ала ще повярваш ли?Докажи и че я обичаш и че втори път няма да направиш грешка и може и да ти се довери някога,но не и както в началото. Успех

ShaLqLqLqXa
01-22-2009, 16:38
Еми нормално . Доверието се гради , но загубиш ли го веднъж - трудно се връща .. .

+123456789... :?

x3eme
01-22-2009, 16:39
загубиш ли веднъж доверие почти невъзможно е да си го върнеш....като не си мислил навреме ся си носи последствията

Giva
01-22-2009, 16:43
Да,доверие трудно се връща особено ако е разбрала за изневярата ти не от теб,а от някой друг...Не вярвам да забрави изневярата ти дори и след 10 години

zaraaa
01-22-2009, 17:03
В момента може и да правиш всичко за нея, но веднъж нараниш ли някого по този начин...малко вероятно е всичко да е както преди. Някои неща не се поправят.

Да си мислил, преди да нараниш човека, когото обичаш.

Продължавай да й даваш всичко, на което си способен. Не й давай поводи да се съмнява в теб. Обгръщай я с любов. И се моли да е способна наистина да прости, да забрави и да повярва...в теб. Защото, вярвай ми, аз го намирам за почти невъзможно.

Правилно!

iYiWhitePoweriYi
01-22-2009, 17:24
За изневярата разбра от мен.А това се случи преди 2 години.Тя ми прости,но я е страх да ми повярва ,че няма да го направя отново.Вече почти 2 години се опитвам да и докажа ,че няма да се случи но не става :( :( :(

Kostadin_682
01-22-2009, 18:15
За изневярата разбра от мен.А това се случи преди 2 години.Тя ми прости,но я е страх да ми повярва ,че няма да го направя отново.Вече почти 2 години се опитвам да и докажа ,че няма да се случи но не става :( :( :(
щом е още с теб ... това е добре... радвай и се, прекарвай повечко време и така... поне сте заедно...

ninjadorf
01-22-2009, 19:11
продължавай да се държиш така както описа.. до сега.. ако тя те обича ще ти прости.. а може да ти го казва.. и за да ти го натяква.. когато се карате особено..кофти ситуация ^^

TheBestFriends
01-22-2009, 19:25
аа...защо и изневери ?!

ifkataAa
01-22-2009, 19:35
Ти си постъпил много тъпо и подло,но въпреки това всеки прави грешки и всеки заслужава втори шанс :) Според мен е добре да отделяш повече време за нея,да бъдеш много мил..романтичен.Момичетата харесваме малките,но ценни неща в живота,а какво по ценно от доказателствата на човека до теб,че те обича :) Дано съм успяла да помогна с нещо.Успех ! :P

ifkataAa
01-22-2009, 19:38
btw ако аз бях на нейно място щях да постъпя също както си постъпил ти.Щях да ти изневеря,но с твой приятел,че да видиш тогава как се чувства тя. :D Може да подло,но ефикасен метод да покажеш на човека до теб какво има и да го накараш да те цени повече :)

Barbie
01-22-2009, 19:52
btw ако аз бях на нейно място щях да постъпя също както си постъпил ти.Щях да ти изневеря,но с твой приятел,че да видиш тогава как се чувства тя. :D Може да подло,но ефикасен метод да покажеш на човека до теб какво има и да го накараш да те цени повече :)

Ефикасен начин да довършиш това, дето другият е започнал - да разрушиш всичко. Никой няма да те цени повече, след като си го наранил. Дори и реално той самият да си го е изпросил.

Едно предателство в любовта е достатъчно. Дори е непоносимо много. Да не говорим за две.

До автора: Принципно бих ти съчувствала и бих се опитала да ти вляза в положението. Но в момента съм по-скоро на мястото на приятелката ти и съм по-склонна да проявя разбиране към нея. И все пак, ти как знаеш, че ти няма доверие? Говорите ли за това? Като цяло дай малко по-подробна информация за това, което е станало преди, за това, как сте го преодоляли...и за това, което те притеснява в момента. Тя те ревнува агресивно, карате се...какво? Как ти демонстрира, че не ти вярва?

iYiWhitePoweriYi
01-22-2009, 19:53
Да ,но ти би го направила :) А тя не защото ме обича.
А я се замисли когато обичаш някого истински защо би му причинил такава болка каквато си изпитала ти и знаеш как е.Мисля ,че ако обичаш някой истински не би го направила :x

iYiWhitePoweriYi
01-22-2009, 20:01

Ефикасен начин да довършиш това, дето другият е започнал - да разрушиш всичко. Никой няма да те цени повече, след като си го наранил. Дори и реално той самият да си го е изпросил.

Едно предателство в любовта е достатъчно. Дори е непоносимо много. Да не говорим за две.

До автора: Принципно бих ти съчувствала и бих се опитала да ти вляза в положението. Но в момента съм по-скоро на мястото на приятелката ти и съм по-склонна да проявя разбиране към нея. И все пак, ти как знаеш, че ти няма доверие? Говорите ли за това? Като цяло дай малко по-подробна информация за това, което е станало преди, за това, как сте го преодоляли...и за това, което те притеснява в момента. Тя те ревнува агресивно, карате се...какво? Как ти демонстрира, че не ти вярва?

Значи незнам какво ми беше станало ,но просто я оставих и тръгнах с друга (знам че е глупаво) след максимум седмица почнах буквално да полудявам.Не можех да живея без нея и разбрах ,че я обичам истински.Помолих я за прошка тя ми прости и пак се събрахме (за което съм и много благодарен и знам ,че ако не ме обичаше не би ми простила).От тогава се страхува да ми има пълно довери.Вярва ми ,но не колкото преди.Пример аз: Обичам те тя: И аз ,но сигурен ли си за себе си.
Аз:Обичам те Тя: незнам Аз:какво ? Тя:дали ме обичаш (и почва да плаче)
Тя не ме ревнува просто няма от какво не правя нищо което да я накара да ревнува.Понякога е малко агресивна...ядосват е и аз обирам всичко (за което я разбирам и не се оплаквам ,че аз обирам всичко защото поне знам ,че след това ще и олекне)
Понякога когато е много ядосана казва ам лоши неща смисъл от които наболява. (казва ми ,че не ги мисли...Но аз мисля ,че човек точно когато е ядосан е искрен ТАКА ЛИ Е МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ)

Barbie
01-22-2009, 20:07
Да ,но ти би го направила :) А тя не защото ме обича.
А я се замисли когато обичаш някого истински защо би му причинил такава болка каквато си изпитала ти и знаеш как е.Мисля ,че ако обичаш някой истински не би го направила :x

Сега, недей се изказва така...'щото всички ще те питаме щом е тъй, ти защо си го направил? :)

(И да не е преживял изневяра, всеки е наясно, че боли.) Освен това, логиката ти е мааалко неверна. Да, боли те неистово. Да, може би обичаш - но именно този, когото обичаш, ти е причинил такава болка. Този, който най-малко си очаквал. Повярвай, някъде в дъното на ума си в един или друг момент ще ти се прииска този човек да усети сам какво ти е причинил. Да го заболи жестоко. Ще ти се иска да разбере добре какво ти е причинил, докато ти си го обичал и си вярвал в него. (Е, ако обичаш в крайна сметка вероятно няма да предприемеш такава стъпка. Но ще ти мине през ума...поне за малко :) )

miloto_girl_4e
01-22-2009, 20:19
Няма какво да направиш, просто ще чакаш да минава време, няма да правиш тафове междувременно и така лека полека тя ще си върне доверието у теб :!: :)

Barbie
01-22-2009, 20:21
[Понякога когато е много ядосана казва ам лоши неща смисъл от които наболява. (казва ми ,че не ги мисли...Но аз мисля ,че човек точно когато е ядосан е искрен ТАКА ЛИ Е МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ)

Не е точно така. Съвсем спокойно може да не мисли това, което ти казва като е ядосана...но най-вероятно го чувства. А двете неща са доста различни.

Не мога да говоря от името на приятелката ти. Тя най-добре знае. Но щом е с теб вече толкова време, значи живее с това, което си направил. Свалям й шапка. (Радвай се, че толкова те обича.)

Аз лично не мога. Дори и да не го показвам, винаги съм бясна, наранена...и постоянно ме боли. И в някои моменти просто избухвам - готова съм да му викам, да го удрям (така де, лекичко го удрям 8-) ), да го обвинявам. Не мисля всичко, което казвам в такива моменти. Но е точен израз на това, което чувствам.

Продължавай да и показваш колко я обичаш. Постоянно. Колкото е необходимо.

iYiWhitePoweriYi
01-22-2009, 20:41
Наитстина много благодаря.

Забравих да кажа ,че днес пак си говорихме за това само ,че по тела.
Казах и "обичам те повече от всичко дори и да не ми вярваш"
а тя каза ,че ми вярва ,но просто я е страх

Kostadin_682
01-22-2009, 20:51
Наитстина много благодаря.

Забравих да кажа ,че днес пак си говорихме за това само ,че по тела.
Казах и "обичам те повече от всичко дори и да не ми вярваш"
а тя каза ,че ми вярва ,но просто я е страх
Keep it up bro... айде и умната :wink: