PDA

View Full Version : има ли ми нещо?

Sharpay
01-22-2009, 03:45
дойде ми в понеделник,а днес сме четвъртък. Отначало всичко нормално, даже ми подрани с един ден- течеше си обилно както е всеки месец и вчера усетих да намаляява.. нямалаяява и днес спря ??? Миналия път като ми дойде беше доста обилно, а след това не съм правила скс ако има някакво значение за проблема... Случвало ли ви се е някога подобно нещо и от какво може да е?

cherinka
01-22-2009, 04:35
Притесняваш се, че мензиса ти е продължиш ЦЕЛИ ЧЕТИРИ ДНИ?!
:lol:
И никога преди не ти е било толкова време ?!
:lol:

Ми кво да ти кажа, случва се...

CucuTy
01-22-2009, 05:05
Всичко е нормално.

PreciousDiamond
01-22-2009, 05:26
Недостиг на сиво вещество мисля, че е точната диагноза .

pendela
01-22-2009, 05:48
Нищо ти няма, нали ти е дошло. Какво повече можеш да искаш, рекламни билборди на пътя за училище с надпис "и този месец не си забременяла?" :)

SoFarSoG00d
01-22-2009, 07:35
Да,случвало ми се е ,всеки път е различно.

traka
01-22-2009, 07:52
Недостиг на сиво вещество мисля, че е точната диагноза .

И аз така мисля

darla
01-22-2009, 07:53
nakarai mama ili kaka da ti obqsni za menzisa,za6toto qvno hi4 ne si na TI s nego

Sharpay
01-22-2009, 12:12
от каде пък преценихте вие умници че страдам от недостиг на сиво вещество?? човек да не попита нещо в тоя форум.. просто попринцип ми продължава доста по-дълго и е по-обилно и не ми се е случвало да си прави такива паузи по средата..

Bubbly
01-22-2009, 12:17
Нещо не ти разбирам проблемите. Абсолютно нормално е първите 1-2 дена да тече повече, а после да почне да намалява. Май си нямаш друга работа... Блазе ти.

deepinlove
01-22-2009, 13:30
дойде ми в понеделник,а днес сме четвъртък. Отначало всичко нормално, даже ми подрани с един ден- течеше си обилно както е всеки месец и вчера усетих да намаляява.. нямалаяява и днес спря ??? Миналия път като ми дойде беше доста обилно, а след това не съм правила скс ако има някакво значение за проблема... Случвало ли ви се е някога подобно нещо и от какво може да е?

С няколко думи:
Незнае какво е мензис, а секс ще ми прави.

blackfate
01-22-2009, 13:34
ОМГ ...
Значи, в първите 4 години, цикъла не е като по часовник!
Може да подрани, може да закъснее. Може да бъде 10 дена, следващия път да е 4. Може всеки път да е 4 дни, а изведнъж да не спре до 8я ... МОЖЕ!
Това зависи от стреса, от климата, от времето навън, от това дали си боледувала наскоро и какви лекакрства си пила!
Всичко ясно?
Щом не си правила секс от последната ти менструация насам, значи не си бременна, значи просто е нещо странично!
Ако беше правила секс, можеше да е цветна бременност, макар че пак много ме съмнява... Но не си бременна и ти няма нищо. И на мен един месец ми е 5 дена, друг 8 ма не се оплаквам а се радвам, че ми е дошло!

SoAfraid
01-22-2009, 15:29
ОМГ ...
Може да подрани, може да закъснее. Може да бъде 10 дена, следващия път да е 4. Може всеки път да е 4 дни, а изведнъж да не спре до 8я ... МОЖЕ!
Това зависи от стреса, от климата, от времето навън, от това дали си боледувала наскоро и какви лекакрства си пила!
Всичко ясно?
Щом не си правила секс от последната ти менструация насам, значи не си бременна, значи просто е нещо странично!
Ако беше правила секс, можеше да е цветна бременност, макар че пак много ме съмнява... Но не си бременна и ти няма нищо. И на мен един месец ми е 5 дена, друг 8 ма не се оплаквам а се радвам, че ми е дошло!

+1 И според мен се е стресирала че може да е бременна.

NeSumJenaTi
01-22-2009, 15:31

според мен е нормално
не се шашкай за глупости

x3eme
01-22-2009, 15:33

според мен е нормално
не се шашкай за глупости
мхм

neustoimata
01-22-2009, 20:17
ОМГ ...
Всичко ясно?

+1 :-D

FaFcHy
01-22-2009, 21:14
ama mn ste mi 4udni kato zadavate takiva vuprosi tuka doktori nema ima samo maloletni 4atari :D :D i otgovora im e ili vsi4ku e vujmojno ili otidi na ginekolog

seduction1mplex
01-22-2009, 21:17
Нищо ти няма, нали ти е дошло. Какво повече можеш да искаш, рекламни билборди на пътя за училище с надпис "и този месец не си забременяла?" :)
:D
Нищо ти няма (: случва се непрекъснато да се променя цикъла-продължителността,цвета(ос вен ако не стане син :-D ) и т.н. Не се тревожи :-)