Влез

View Full Version : БАЛНИ РОКЛИ - ИЗБРАХТЕ ЛИ СИ ВЕЧЕ?

Liubimka
01-22-2009, 12:16
Реших да пусна нова тема, защото темата "АБИТУРИЕНСКИ РОКЛИ":):) СЕ ИЗЧЕРПА ЯКО, момичета, престанете да се заяждате, а дайте да си говорим за мода и за предстаящите баловееееееее

YourEverything
01-22-2009, 15:16
Имам още година и половина :D После ще мисля, все още нямам идея :lol:

Sissy90
01-22-2009, 17:09
Аз си избрах модел вече, но не е готова - поръчах я при шивачка. Преди нямах никакво желание да се занимавам с рокли, тоалети и т. н. глупости, но сега вече съм по-запалена по това :D Но още не съм решила каква прическа искам - дори не знам дали ще ми е къдрава или права косата :-D Е, имам време да реша.

Glezanka
01-22-2009, 17:55
Не съм си търсила рокля,нито пък съм мислила за прически.Март-април ще му мисля.

SoFarSoG00d
01-22-2009, 18:08
Ех, моя отдавна мина,давам съвет към всички момичета,вземете нещо практично,не някакви рокли тип торта или дълги и тесни,а нещо което наистина ще ви е удобно и стилно.

Liubimka
01-23-2009, 08:53
За косата мисля че е добре да бъде обемна, на ролки или маша, но разрошена, без да стои подредена, сещате ли се?
А пък за грима - опушени очи и пастелни устни, може и само с гланц! Защото роклята ми е много стилна и изчистена - бижута няма да имам, на самата рокля има кристална лента, която минава през раменете и това е акцента!!!

TheBlackRose
01-23-2009, 08:59
Моя мина вече и аз си бях с една синя рокля,която доста ми отиваше.Тя бе небесносиня и свободна долу-горе.Стигаше ми до колената.Беше като потник нагоре,а за отгоре не си носих нищо-вие по-добре предвидете,че може времето да е хладно :-D А иначе,наистина мислете практично,защото ако имате обръчи ще се измъчите адкси много(като гледах останалите и чувах оплакванията...).А прическата ми беше-леко бухнала,понапраена-не знам как да я опиша.Имах лек грим,който отговаряше на тоалета.Не си взимайте съвсме скъпи неща,защото просто не си струва.. :)

Liubimka
01-23-2009, 11:07
Моята е черна, вечната класика, силует на "русалка"- силно прибрана в областта на ханша, а от коляното на долу .... много пищна, адски подчертава тялото, много съм щастлива!!! Харесвам я от както съм я видяла тази рокля :)

Infinity
01-23-2009, 11:40
Моята е черна, вечната класика, силует на "русалка"- силно прибрана в областта на ханша, а от коляното на долу .... много пищна, адски подчертава тялото, много съм щастлива!!! Харесвам я от както съм я видяла тази рокля :)
ще пуснеш ли снимка