.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

БАЛНИ РОКЛИ - ИЗБРАХТЕ ЛИ СИ ВЕЧЕ?

Реших да пусна нова тема, защото темата "АБИТУРИЕНСКИ РОКЛИ" СЕ ИЗЧЕРПА ЯКО, момичета, престанете да се заяждате, а дайте да си говорим за мода и за предстаящите баловееееееее

Имам още година и половина После ще мисля, все още нямам идея

Град
    Горна Оряховица
    Аз си избрах модел вече, но не е готова - поръчах я при шивачка. Преди нямах никакво желание да се занимавам с рокли, тоалети и т. н. глупости, но сега вече съм по-запалена по това Но още не съм решила каква прическа искам - дори не знам дали ще ми е къдрава или права косата Е, имам време да реша.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Не съм си търсила рокля,нито пък съм мислила за прически.Март-април ще му мисля.

Град
    Wonderland
    Ех, моя отдавна мина,давам съвет към всички момичета,вземете нещо практично,не някакви рокли тип торта или дълги и тесни,а нещо което наистина ще ви е удобно и стилно.

Бални рокли

За косата мисля че е добре да бъде обемна, на ролки или маша, но разрошена, без да стои подредена, сещате ли се?
    А пък за грима - опушени очи и пастелни устни, може и само с гланц! Защото роклята ми е много стилна и изчистена - бижута няма да имам, на самата рокля има кристална лента, която минава през раменете и това е акцента!!!

Моя мина вече и аз си бях с една синя рокля,която доста ми отиваше.Тя бе небесносиня и свободна долу-горе.Стигаше ми до колената.Беше като потник нагоре,а за отгоре не си носих нищо-вие по-добре предвидете,че може времето да е хладно А иначе,наистина мислете практично,защото ако имате обръчи ще се измъчите адкси много(като гледах останалите и чувах оплакванията...).А прическата ми беше-леко бухнала,понапраена-не знам как да я опиша.Имах лек грим,който отговаряше на тоалета.Не си взимайте съвсме скъпи неща,защото просто не си струва..

Бални рокли

Моята е черна, вечната класика, силует на "русалка"- силно прибрана в областта на ханша, а от коляното на долу .... много пищна, адски подчертава тялото, много съм щастлива!!! Харесвам я от както съм я видяла тази рокля

Мега фен Аватара на Infinity

Re: Бални рокли

Цитирай Първоначално написано от Liubimka
    Моята е черна, вечната класика, силует на "русалка"- силно прибрана в областта на ханша, а от коляното на долу .... много пищна, адски подчертава тялото, много съм щастлива!!! Харесвам я от както съм я видяла тази рокля
    ще пуснеш ли снимка
    To infinity and beyond.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си