Влез

View Full Version : сложни и важни въпроси...

slavka_kal4eva
01-23-2009, 08:50
На 18 съм. Имам няколко въпроса към вас. Преди време с гаджето ми се опитахме да правим секс, той успя да си пъхне само главичката на члена, потече ми кръв, следователно значи ми се е скъсала девствената ципа. Не продължихме с акта след това, защото мен ме заболя. Скоро след това се разделихме. Сега съм с друг, много по-опитен от мен мъж. Чудя се като правим секс с него, дали пак ще има кръв, изобщо възможно ли е? А и друго имам да питам, като правим секс, дали ще ме боли от разтягането на вагината? ако наистина ми се е скъсала девствената ципа, дали ще ме боли пак или ще е по-хубаво, при положение че тази болка вече е преминала?
имам много въпроси, искам да ни е хубаво и на двамата. Той знае, че не съм девствена, но и че нямам почти никакъв опит. Предупредих го, че ще съм голямо дърво сигурно.... Споделете как да процедирам, за да не съм като някакъв пън, а да участвам в акта изцяло?
Ако може и да ми кажете или по-точно разкажете, как става по-точно секса. Как се започва... събличане - ясно... ами после?? как да застана, какво да му кажа, как и къде да го докосна... трябва ли да му правя свирка??
темата ми е сериозна, моля без глупави коментари! Благодаря предварително

zero
01-23-2009, 08:54
Ми ше боли, щом 1-вия път те е боляло много ...
първите 3-4 пъти ще те боли като постепенно болката отихва:)
За да му е по-интересно ?
Хъх:)
Яхни го :D
Между другото любовната игра доста зарежда :-P

niquetamere
01-23-2009, 08:58
Ами приятелката ми я болеше първите няколко пъти . А за акта .. няма какво да му мислиш и да се прави всичко в някаква строга последователност, отпускаш се и толкова .Остави го да те води щом е толкова опитен. А за свирката .. доставя голямо удоволствие ,стига ти да го желаеш истински и да се чувстваш готова де.. все пак секса трябва да носи удоволствие и на двама ви. Така ,че се отпусни и го следвай. :-D

ninjadorf
01-23-2009, 09:27
е нали вече си правила секс .. хах как може да незнаеш какво се прави.. нямаш ли въображение .. примерно!.. свирка прайш ако ти е кеф.. и искаш и да пак ще те боли.. като правите секс.. при всяка е различно, но едва ли ще изпиташ удоволствие

traka
01-23-2009, 09:34
То първите няколко пъти ще е нормално да те боли, ти само на леко вкарване си изпитала болка и си казала не на продължението, не си мисли че при 2-рия опит нещо ще е по различно. Не се плаши от болката в началото най-вероятно ще я има. Ми да ползвай въображението или се остави в неговите ръце и се отпусни. Не се стягай бъди си ти, не мисли какво ще си помисли на него му е ясно какаво да очаква. За свирка сама си прецени, никой няма да ти се разърди ако не я направиш.

ufsy
01-23-2009, 10:55
Ако искаш може да ти го нарисуваме - за по-лесно :lol: Хващаш го ииии на там си знаеш ... или май не знаеш :lol:

x3eme
01-23-2009, 10:55
То първите няколко пъти ще е нормално да те боли, ти само на леко вкарване си изпитала болка и си казала не на продължението, не си мисли че при 2-рия опит нещо ще е по различно. Не се плаши от болката в началото най-вероятно ще я има. Ми да ползвай въображението или се остави в неговите ръце и се отпусни. Не се стягай бъди си ти, не мисли какво ще си помисли на него му е ясно какаво да очаква. За свирка сама си прецени, никой няма да ти се разърди ако не я направиш.

loveme
01-23-2009, 19:41
сигурна ли си че си на 18 :shock: :shock:

SoFarSoG00d
01-23-2009, 19:53
Ами щом ще ти е 1-ви път и той е нясно с това,в смисъл че нямаш опит,казваш че е опитен,тогава остави го той да действа първите няколко пъти.Относно болката,може да те боли следващите няколко пъти по време на акта,но пък може и да не те,при всеки е индивидуално,ако не е разкъсал напълно девствената ципа,може пак да има малко кръв.Просто се отпусни и се отдай на удоволствието,с течение на времето ще се отпуснеш .

miloto_girl_4e
01-23-2009, 20:08
Ти де факто не си правила секс, може да е имало кръв, но аз не мисля, че си изцяло отворена, не знам, може би пак ще има кръв вторият път, но не мога да гарантирам :!:
Но така или иначе ти секс не си правила и сигурно ще те боли първите няколко пъти, нормално е в началото да си дърво, да ти е притеснено и да не можеш да се отпуснеш, но с времето всичко ще си дойде на мястото си :)