PDA

View Full Version : Защо го правят...?!?!

Lacey_66
01-24-2009, 08:50
:D Въпроса ми е следния... :D защо когато момчето на което супер мн държиш разбере колко значи за тебе... след като все е бил с теб... и изведнъж като разбере... че е всичко за теб :D и донякъде се радва :D и го приема добре :razz: ааа после почва да се държи като дете незнаещо кво иска... което само те разиграва... и просто все едно се плаши :D и решава да те отблъсне като се държи като най големия кретен на земята който отново не разбира нищо.... :lol: :lol: :lol: .... толкова ли е срашно ... да разбереш че някой би дал всичко за тебе :lol: явно за мъжкия пол това е супер плашещо :lol: :lol: :lol: :lol:

x3eme
01-24-2009, 08:54
имаш много грешна представа за нещата

mahoni
01-24-2009, 09:02
ами я ни ги разясни малко нещата че и аз съм на нейното мнение и нямам отговор :neutral:

Lacey_66
01-24-2009, 09:02
:-o не нямам :D може би просто не ти се е случвало нещо подобно :lol: 8) + тва има и друг случай като този .... ;)

x3eme
01-24-2009, 09:03
^^това го правят най вече момчетата които не знаят какво искат и малките момченца които не разбират от любов.
още ли да обяснявам
по кратко и точно не мога да ти го обясня

ivsan4eto
01-24-2009, 09:04
Мисля, че използваш прекалено много емоутикони и на всичкото отгоре нямат общо с текста.

По темата: Не всички са такива, но наистина има някои страхливци, които се боят от по-задълбочена връзка. (надявам се да си имала това в предвид, защото това успях да разбера)

kypo
01-24-2009, 09:10
това го правят момичетата... точно като знаят че някой би направил всичко за тях и ги обича безкрайно много и им става безинтересно... личен опит

Lacey_66
01-24-2009, 09:11
ами я ни ги разясни малко нещата че и аз съм на нейното мнение и нямам отговор :neutral:

:? еми незнам кое по точно да кажа... просто съм останала с впечетлението... че повечето незнаят какво искат... :-o или поне в моя случай... всичко е супер сложно... :-o просто... един ден... той/тя разбира че си всичко за нея/него.. и ти показва че не е безразличен човека... и след това започва да се държи като пълен ЗАДНИК все едно се крие.. :lol: и все едно нищо не знае и не е показал... :shock: и няям думи... и всичко тва ме довеждо до мисълта че просто човека го хваща някав страх... и решава да те отблъсне с тъпото си държание :D както казах има два такива случай с най добрата ми фр и историйките до някъде много си съвпадат :shock: все едно говодим за един и същ човек :razz: :razz: :razz:

3oPuTy
01-24-2009, 09:19
Абе и аз често се чудя,защо го правят тоя номер :-o
По принцип хората,на който най-много съм държала в тоя живот са били момчета и винаги,когато им призная,колко много означават за мен се е получавало нещо подобно :o
В два от случаите разбрах,каква е била причината ... Просто за тези момчета вече не бях най-добрата им приятелка,а момичето,което обичат и с което искат да са за напред :cry: ](*,)
При другите 2 случая все още не знам,какви са били причините ... :o
Наскоро също имах (казвам имах,защото вече не съм сигурна,какво точно става) най-добър приятел момче и се получи почти същото с единствената разлика,че този път аз се отдръпнах от момчето ... А ако някой ме пита,защо съм го направила ... няма да мога да отговоря :neutral: #-o (явно случките с предишните ми "BFF" ми влияят отрицателно ...)

mahoni
01-24-2009, 09:21
ами аз си признавам че ако едно момче ми покаже още в началото колко много държи на мен и ми става някак безинтересен.Но когато го направиха с мен ми стана наистина гадно :( с приятеля ми бяхме заедно 4ри месеца когато си казахме че нещата са станали по сериозни(той ми го каза)и резултата беше три дни без да се чуваме и сега вече не сме заедно.не ми даде никво обяснение.предпочете да си изключи телефона!!!

Lacey_66
01-24-2009, 09:28
ами аз си признавам че ако едно момче ми покаже още в началото колко много държи на мен и ми става някак безинтересен.Но когато го направиха с мен ми стана наистина гадно :( с приятеля ми бяхме заедно 4ри месеца когато си казахме че нещата са станали по сериозни(той ми го каза)и резултата беше три дни без да се чуваме и сега вече не сме заедно.не ми даде никво обяснение.предпочете да си изключи телефона!!!

:( съжалям че така се е получило... наистина е много гадно... ам аз ако разбера че някой мн държи на мене :lol: нямаше да ми стане безинтересно :lol: щях да дигна банкет ако аз бях на мястото на момчето :lol: което в известен смисъл май ма прецака :? и честно вече незнам как да се държа :? мисля че той направи така че вече да не е както преди ... :-o ама знам ли кво му се върти на човек в главата... :( :?

ivcheto0o
01-24-2009, 09:31
ne samo mom4etata sa takiva a i samite nie :) malko e pla6e6to no tova e samo nqkolko dena posle osaznava6 4e nqma ni6to stra6no a naprotiv :)

x3eme
01-24-2009, 09:33
ne samo mom4etata sa takiva a i samite nie :) malko e pla6e6to no tova e samo nqkolko dena posle osaznava6 4e nqma ni6to stra6no a naprotiv :)
понякога не го осъзнаваме
а после съжаляваме....

nicolepcd
01-24-2009, 09:35
Тва и момичетата го праааааааат :D 8-)

Lacey_66
01-24-2009, 09:37
:-o еми да и момичетата сме така предполагам... никой не е казал че само момчетата правят грешки... :? ами възможно ли е по някъв начин всичко да се оправи по някав начин :D или се налага да се правя че не ми дреме :?

Seducti0n
01-24-2009, 09:38
:) Защото е лесно да бъдеш дете.

love_enrique
01-24-2009, 10:20

Да така е за съжаление... :? И аз нз защо го правим и момичетата

slun4ice_90
01-24-2009, 10:56
Защото се плашат...Ей така изведнъж,ако започнеш да им говориш и да се обясняваш...И аз бих се стреснала... :lol:

Whyniser
01-24-2009, 13:07

Да така е за съжаление... :? И аз нз защо го правим и момичетата
Защото сме хора и защото сме още деца и си правим какво си искаме.Айде да видим някой възрастен дали ще прави всичките наши простотии :-o