View Full Version : Гадже - емо?
Da vi pitam naskoro gledax film s emotata i se zamislix :
pove4eto jenite iskat nejnost i 4ustvitelnost , a emotata sa takiva , a dosega nesum vijdal emo s gaje ta vi pitam po skoro momi4etata :
XARESVAT LI VI EMOTATA I KVO MISLITE ZA TQX STILA LI VI DRAZNI ILI NE6TO TAKOVA MOLQ S PODROBNOSTI ? :)
moon_flower
01-24-2009, 18:07
Не ми пука дали ще е емо или не.Важни са чувствата.А иначе,да...що годе ми харесват,макар че са пълни позиори.Поне тези в Бг.
Fantomche
Men puk mom4etata emo mnogo mi haresvat za6toto sa nejni i 4uvstvitelni...no e stra6no ako sa istinskii i te vzeme6 4 eposle iska6 da se razdeli6 s tqh...neznam :?
aka6a_vamp
Отврат...всички хора си имаме проблеми,а те го превърнаха в няква мода и стил това...!
TheBlackRose
01-24-2009, 18:09
Не мога да отрека,че някои са готини,но тея в България са истинските позьори...Не,не ми харесват и честно казано просто ме дразни като видя някъде "емо". 8)
ifkataAa
01-24-2009, 18:09
Зависи...Нямам нищо против емотата.Някой момчета са много сладки и бих имала връзка с емо.Все пак за любовта няма пречки и граници.Мен ме кефи стила им на обличане..някак небрежно-сладко е :)
myNameIsImmortal
01-24-2009, 18:10
Да не би да искаш да кажеш, че един нормален мъж/момче не може да дари нежност и да бъде чувствителен, без да бъде емо и да мисли как да си среже вените и да се самонарани.. ?! :?
Axe_vs_Sword
01-24-2009, 18:10
И на мен ще ми е интересно! Хората толкова ги мразят, не знам защо! Аз бих искал да се запозная с такъв човек, но това е друг въпрос.
Fantomche
01-24-2009, 18:17
Да не би да искаш да кажеш, че един нормален мъж/момче не може да дари нежност и да бъде чувствителен, без да бъде емо и да мисли как да си среже вените и да се самонарани.. ?! :? ne sum go i tvurdqla ... v nikakuv slu4ai no dne6nite mom4eta pove4eto sa adski grubi :x :?
Емотата или са прекалено чувствителни или на такива се правят не знам и аз.Не познавам емота но съм виждала голяма част от тях с гаджета, но никога не съм ги одобрявала. Не харесвам стила им, не харесвам тежкия им грим и действията.
moon_flower
01-24-2009, 18:19
Да не би да искаш да кажеш, че един нормален мъж/момче не може да дари нежност и да бъде чувствителен, без да бъде емо и да мисли как да си среже вените и да се самонарани.. ?!
О,я стига...тия асоциации с рязането са пълна тъпотия.Не всичките са така...може и да са по-емоционални,но пък има достатъчно емота,които си обичат живота,независимо от всичко.Пиша го това,защото имам такива приятели,които не са от БГ и определено не се самонараняват...че ги има...има ги.Но не всички са така.
fuckUall
01-24-2009, 18:22
Аз ги харесвам.Не са различни от другите с почти нищо . 8)
suunnseT
01-24-2009, 18:25
Олле не я ли мина България тая мода бе ! Някфи бретони .. слим черни панталони .. някфи значки и гуменки и черен лак иии БЛАААХХ , че те битер повече жени от нас ! Нямам против хората а стила и мисля , че аз не харесвам момчетата да са по лигави от самата мен ! :?
PreciousDiamond
01-24-2009, 18:28
Ми много ясно .. то да те е страх да тръгнеш с такъв и после да го зарежеш .. не се знае от кой покрив ше се хвърли 8-)
i te sa hora..vseki izbira kakuv da bude
Kostadin_682
01-24-2009, 18:31
i te sa hora..vseki izbira kakuv da bude
+1
girl_in_black
01-24-2009, 18:42
да, на момичетата им трябват нежни, чувствителни, самоуверени и сериозни мъже, а не лигльовци, преувеличаващи проблемите си.Не бих си хванала емо.
Zabelqax 4e nqkoi se burkat malko pod EMO se razbira malko samo4ustvie , vinagi e tujen , krotuk i t.n. a nqkoi ot vas se burkat s GOTH tiq si takovat noktite slagat grim i e takiva . Nai mnogo edno emo da si sloji ( nai-4esto ) obica pirsing nekade . Da pitam s koi po bixte trugnali s mom4e kade slu6a 4alga ima obica na u6eto pcuva ili nekuf kade e krotak zanimava se s nekvo izkustvo i e v 4erno ( ne metalist ili punkar ) ???
Не ми пречат...само да не се мешат в моите работи!!! Но тук в България няма истински емо-та...всички го правят за позата (мое мнение :? ) ... може и да има истински но са малко...иначе стила им ми харесва но до някъде...не напълно...!!!! :) Всеки избира какъв да е... като нещо не ти изнася не го забжелязвай!!! :)
fashion4etyy
01-24-2009, 19:34
Аз не ем0 аз съ фйешън :grin:
as ne sam emo no f momenta xodq s momche koeto e emo i e spr sladak i mil i xaresvam sichko f nego :-)
Отврат...всички хора си имаме проблеми,а те го превърнаха в няква мода и стил това...!
Напълно съм съгласна.Фешъните пък са още по-големи позьори.
HardcoreSyndrome
01-24-2009, 20:32
K У Р за емотата! Това ми е мнението!!!!!!!!!!!!!!!
Само диви аграри!
sexy_for_you
01-24-2009, 20:38
Нямам собствен изграден стереотип за момче.Аз съм доста емоционална лично,така че не би ми попречило и момчето до мен да е.Пък и по едно време много се бях запалила по емо културата.Но до сега не съм имала контакти с момче емо.
аз съм момче и не съм нази или нещо такова обаче само да ми се надъха някъв такъв пед*л и съм го утрепал в пълния смисъл на думата. :o
ПС По- голям позор от тея "същества" няма.
HePeAJIeH
01-25-2009, 10:12
Пълни педали..да се самоубиват по-скоро че не се търпят вече.
Da vi pitam naskoro gledax film s emotata i se zamislix :
pove4eto jenite iskat nejnost i 4ustvitelnost , a emotata sa takiva , a dosega nesum vijdal emo s gaje ta vi pitam po skoro momi4etata :
XARESVAT LI VI EMOTATA I KVO MISLITE ZA TQX STILA LI VI DRAZNI ILI NE6TO TAKOVA MOLQ S PODROBNOSTI ? :)
ПЕДАЛИИИИ!!!! НА САПУУУН!!!!!!
soul1199
01-25-2009, 10:23
nqkoi ma draznqt,drygi ne,na nqkoi im otivat pri4eskite,drygi sa zle
В емо-момчетата (а и във фешаните,защото доста си приличат ... поне според мен) ме дразнят:
-прическите
-дрехите
-позьорството
Честно казано не бих могла да имам връзка с подобен "индивид" :?
slun4ice_90
01-25-2009, 10:30
Емотата,всъшност са като всички нас....И те имат сърца...Просто трябва малко повече да ги разбираме и да се стремим,не да ги мразим и плюваме,а да им помагаме... :)
Ми много ясно .. то да те е страх да тръгнеш с такъв и после да го зарежеш .. не се знае от кой покрив ше се хвърли 8-)
+1 :razz:
CuZIfeelU
01-25-2009, 13:21
Аз мисля, че са много сладки, с тия прически, дрешки... Харесват ми. Нарязаните вени, нарисуваните сърца и др неща по ръцете... многуу са сесксиииии :oops: :-)
Black_Fyed_Peas
01-25-2009, 20:46
позьори 8)
Има някой мн красиви момиченце.Ако си намеря някоя и с хубав характер...що па не,хаха?
My6mYLka
01-25-2009, 20:55
мнееее мене ме ма радват 8-) не е заради външноста ами заради характера има половината момчета се правят на "ИМО" а същност и те нз какво е това :P
huligankata
01-25-2009, 20:57
За това, че момичетата харесват нежност и чувствителност е така. ОБАЧЕ жените харесват нежен и чувствителен МЪЖ, който да е такъв, когато трябва и пред нея, а не да обикаля и да разлива нежност на куцо и сакато. Мъжът трябва хем да е нежен, хем да е груб понякога. Да се води понякога от чувствата, но и да се води от разума, защото в една връзка мъжът е разумния, а жената е чувствителната. От всичко казано до тук -> за мен емотата не са мъже, в тях няма нищо мъжко и не, не ги харесвам. Нямам желание да съм в депресия, защото ми се е случило еди какво си, а мъжат до мене (в случая емо) да реве повече от мене и да си гласи бесилото над прозореца, защото му е тъжно за мене |-(
Омг, и те имали сърца. То те и бял дроб имат, ама никой не го вълнува. Имотата са едни от най-тежките случаи на пубертета. Вярно е, че хормоните не прощават, ама тва тяхното си е брутално и адски жалко. Не обичам ревливите хора, които се тръшкат за най-малкото, а още по-малко харесвам хората, които постоянно се чудят как да привлекат внимание.
Според мен момичетата искат мъже за гадже, а не ревлива приятелка?
fe6an4eto0
01-26-2009, 07:13
харесват ми ... но с малки изключения ... тва рязането на вени и такива глупости мноо ме дразни мене ... харесва ми понякога обличането им .. косата не ми харесва също и тва че са такива ревливи като женички ... и гримовете които слагат ... вчера гледах едно емо истинско .... казвам ви че аз си мислех че е момиче бе ... диадема лак на ноктите .. направо беше ужас некав грим кат на жена ... баси тва е тъпо за мен но косата и обличането определено им даам 11 не 10 :P
kukli4kata001
01-31-2009, 14:05
абе нежни нежни,ама аз доколкото знам има и емота,които са ревльовци и ако само ще ми циври или ще ми говори за самоубийство,колкото и нежност да има,не ми трябва да се депресирам нон-стоп 8-)
ivsan4eto
01-31-2009, 14:24
Напълно съм съгласна.Фешъните пък са още по-големи позьори.
Така е! :smt075
pandelka
01-31-2009, 15:07
:razz:
venom0706
01-31-2009, 15:20
Не харесвам емо-та,щото повечето или позират,или се правят на интересни,или се самоубиват... :D
sladur4etyYy
01-31-2009, 15:27
да бе как ли пък не- гадже емо, че да ми реве по цял ден на главата :grin: :D не, мерси, предпочитам човек, с когото мога да водя смислен разговор, без да ме е страх, че всеки момент може да изфучи в банята да се нареже.
попринцип Емо-тата ме радват , но не и начинът им на живот.Не приемам това как си причиняват болка сами на себе си.В крайна сметка животът е даденост .. не си го отнемайте :) Иначе не са лоши .. начинът им на обличане ме радва :)
SlAdKa_ShMaTkA_69
01-31-2009, 15:57
Не ми пука дали ще е емо или не.Важни са чувствата.
yourWishes
01-31-2009, 16:10
Сладки са